julianna16 12.02.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Pesteczko Dziękuję, że o mnie pamiętasz Rób swoje, ja poczekam Te romby miały mieć jeszcze szare paski - taki wzór sweterkowy . Coś takiego: http://media.roomstyler.com/media/data/rooms/images/_thumbs/6zlq4GHPNuYVl99h.jpg_640x480_q85.jpg To bym zaszalała Tomkowa (Aniu - dobrze pamiętam? ) Właśnie wracam z łazienkowego. Przegrzebałam wątek i znalazłam tylko tę większą. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Napisałam, ze pragnę zobaczyć mniejszą i proszę zanim napisałam już była u mnie Dziękuję Obie wyszły naprawdę świetnie. Nie dziwię Ci się, że lubisz tam przebywać . Schody też widziałam - wyszły jak na obrazku Pestki. Jesteś wierna wizualizacjom i dzięi temu efekty są fantastyczne. Pomysł na komodę też barrrrrdzo mi się podoba. Fajnie, że można dać meblom drugie życie, sobie radość, a wnętrzom ozdobę . Juskro, Dziękuję Idę do Ciebie pogapić te projekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.02.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ewo, dziękuję Ci bardzo, rumieńcami się oblałam wielkimi Tym bardziej dziękuję, że wszystko od Twojej łazienki i Twojego wątku wzięło swój początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.02.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam się u Ciebie Julianno Jakże się cieszę, że tu zajrzałam dziś i wypatrzyłam białe płyteczki cegiełki w kuchni. Pewnie pisałaś coś na ich temat, ale nie jestem w stanie przebrnąć dziś przez tyle stron Proszę więc napisz jaka to kolekcja i czy jesteś z nich zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.02.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ewciu, zaglądam regularnie, o ile jestem na kompie Bardzo mi się u Ciebie podoba i uwielbiam, jak wpadasz z nowinkami. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy. Nie wyobrażam sobie mojej parapetówki bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.02.2015 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Zapomniałam napisać o szafie. Jest obłędnie piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 12.02.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ooo, a ja się wyłamię i powiem, że pomysł ze ścianą w romby bardzo mi się podoba. Biała jest również ładna, ale tamta miała pazura, a ta ma ładne paznokietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Julianna, dolaczam do zachwytow, bo cholllernie mi sie u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 13.02.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Juliannn przepięknie masz..ścianę w kuchni z okapem zapisałam do inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ewo ślicznie u Was, kuchnia :jawdrop: Jestem pod wrażeniem każdego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.02.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ewuniu ślicznie u Ciebie. Romby na cegle, chociaż je uwielbiam, to za dużo szczęścia, dobrze, że je zamalowałaś. Wrooma podrórbki poszukam na all jeszcze sie za tym nie rozglądałam, bo mam nieczynne gniazdo w kuchni. Witam się u Ciebie Julianno Jakże się cieszę, że tu zajrzałam dziś i wypatrzyłam białe płyteczki cegiełki w kuchni. Pewnie pisałaś coś na ich temat, ale nie jestem w stanie przebrnąć dziś przez tyle stron Proszę więc napisz jaka to kolekcja i czy jesteś z nich zadowolona? Cegiełki Ewy są z castoramy - ich własna marka, mają 10x30 cm, i kosztują grosze. Tylko nie wiem czy są jeszcze do kupienia. Ja je kupowałam w sierpniu i wtedy czyścili z nich magazyny - ale nie wiem czy dlatego ze były w tragicznym stanie - brudne i w zamoczonych opakowaniach, czy wycofują je ze sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 13.02.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ewuniu ślicznie u Ciebie. Romby na cegle, chociaż je uwielbiam, to za dużo szczęścia, dobrze, że je zamalowałaś. Wrooma podrórbki poszukam na all jeszcze sie za tym nie rozglądałam, bo mam nieczynne gniazdo w kuchni. Cegiełki Ewy są z castoramy - ich własna marka, mają 10x30 cm, i kosztują grosze. Tylko nie wiem czy są jeszcze do kupienia. Ja je kupowałam w sierpniu i wtedy czyścili z nich magazyny - ale nie wiem czy dlatego ze były w tragicznym stanie - brudne i w zamoczonych opakowaniach, czy wycofują je ze sprzedaży. O, dzięki za info, tak podejrzewałam, ale nie chciałam urazić właścicielki gdyby się okazało, że to jednak zień u siebie też je planuję i miesiąc temu widziałam je jeszcze w casto więc mam nadzieję, że jeszcze tam będą jak pojadę w weekend. A jakie są te cegiełki w użytkowaniu? Uciążliwe? Planuję je do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Julianno pięknie się zapowiada gabinet, powiem szczerze, że romby też mi się podobały i jestem pełna podziwu, że udały się takie równe...trochę ich szkoda:) podglądam regularnie, pięknie u Ciebie, i wydajesz się być ciepłą i bardzo serdeczną osobą. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.02.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 cegiełki są mocno błyszczące i gładkie, wiec chyba nie uciążliwe? U mnie są właśnie w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 13.02.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Przypuszczam, że fugi mogą być bardziej uciążliwe a można gdzieś zobaczyć Twoją łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ewo czy będziesz miala lampy jak na inspiracji czy coś innego wynalazłaś fajnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.02.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Kurczę - chyba niedowidzę - cofnęłam się kilka stron - gdzie ta szafa?? --Ewo, czy z rombami czy bez będzie pięknie - pamiętam wizualizacje gabinetu i powiem Ci że baaardzo trudno będzie Cię dogodnić - jest to jeden z fajniejszych układów jakie widziałam. Trzymam się tego niezmiennie. Nic go to tej pory nie pobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Chloe str 207 cytuje czesc postu dla Ciebie We wiatrołapie stanie szafa, której nie do twarzy będzie z cokołem . Pokazywałam ją kiedyś chyba u Doriko, ale nie przyznałam się, że jest moja Wygląda tak http://naforum.zapodaj.net/images/d6ce820dad4c.jpg Nie mogłam się jej oprzeć . Byłam nawet gotowa zrezygnować z szufelki we wiatrołapie, ale na szczęście przyjechał do nas fantastyczny Pan od centralnego odkurzacza i zaproponował, że zrobi nam gniazdko wewnętrzne w dnie szafy z giętkim, elastycznym wężem i dzięki temu nie będę potrzebowała miotły do podmiatania pod szufelkę. Spodobało mi się to rozwiązanie, ale do realizacji jeszcze trochę minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Napisz mi proszę Ewo jakie masz żarówki w Hektarach nad blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.02.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Chloe str 207 cytuje czesc postu dla Ciebie To już wiadomo, czemu się wszyscy zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.02.2015 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Ewo, dziękuję Ci bardzo, rumieńcami się oblałam wielkimi Tym bardziej dziękuję, że wszystko od Twojej łazienki i Twojego wątku wzięło swój początek Aniu W takim razie cieszę się, że mam swój maleńki udział w tym dziele . Powinnaś wrzucić w stopkę choć odnośniki do zdjęć, bo naprawdę możesz być dumna z efektów. Na FM pojawia się wiele ładnych, ciekawych wnętrz. Są radością dla właścicieli, ale nie zawsze inspirują. Twoje łazienki z pewnością inspirują i mówią - "Tutaj ktoś dobrze planował i ładnie urządził :D". Przy okazji na wątku łazienkowym (nie zaglądałam tam sto lat) znalazłam inną łazienkę, która jest bliska mojej wizualizacji jeśli chodzi o zabudowę nad wc, aż mnie ukłuło, że zrezygnowaliśmy z tej zabudowy na rzecz wariantu ekonomicznego . Może kiedyś Ewciu, zaglądam regularnie, o ile jestem na kompie Bardzo mi się u Ciebie podoba i uwielbiam, jak wpadasz z nowinkami. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy. Nie wyobrażam sobie mojej parapetówki bez Ciebie Olunia Ale miło mi się zrobiło Z radością poznam Cię osobiście. A w okolicznościach parapetówki to już będzie pełnia szczęścia Zapomniałam napisać o szafie. Jest obłędnie piękna! Ooo, a ja się wyłamię i powiem, że pomysł ze ścianą w romby bardzo mi się podoba. Biała jest również ładna, ale tamta miała pazura, a ta ma ładne paznokietki Dorotko , Cieszę się, że mnie rozumiesz . Troszkę wahałam się czy przyznawać się do tych rombów, ale z drugiej strony - tu pełno takich bzików z pomysłami różnej maści Liczyłam na to, że znajdzie się ktoś kto mnie zrozumie Stchórzyłam, ale może ktoś inny będzie miał więcej odwagi. Mój M. pomagał mi dzielnie i nawet nie złościł się, gdy po 3 godzinach lepienia taśmy i ciapkania tych dwóch rombów stwierdziłam, że chyba jednak na białooooo. Liczę, że biel ściany będzie mi sprzyjać w pracy w tym gabinecie Julianna, dolaczam do zachwytow, bo cholllernie mi sie u Ciebie podoba Dziękuję Mmeliso Juliannn przepięknie masz..ścianę w kuchni z okapem zapisałam do inspiracji Opiorek Nawet nie wiesz jaki to dla mnie komplement . Cieszę się i zapraszam częściej. Ewo ślicznie u Was, kuchnia :jawdrop: Jestem pod wrażeniem każdego pomieszczenia Dziękuję Ivy Ewuniu ślicznie u Ciebie. Romby na cegle, chociaż je uwielbiam, to za dużo szczęścia, dobrze, że je zamalowałaś. Wrooma podrórbki poszukam na all jeszcze sie za tym nie rozglądałam, bo mam nieczynne gniazdo w kuchni. Emi Witam się u Ciebie Julianno Jakże się cieszę, że tu zajrzałam dziś i wypatrzyłam białe płyteczki cegiełki w kuchni. Pewnie pisałaś coś na ich temat, ale nie jestem w stanie przebrnąć dziś przez tyle stron Proszę więc napisz jaka to kolekcja i czy jesteś z nich zadowolona? O, dzięki za info, tak podejrzewałam, ale nie chciałam urazić właścicielki gdyby się okazało, że to jednak zień u siebie też je planuję i miesiąc temu widziałam je jeszcze w casto więc mam nadzieję, że jeszcze tam będą jak pojadę w weekend. A jakie są te cegiełki w użytkowaniu? Uciążliwe? Planuję je do łazienki. Przypuszczam, że fugi mogą być bardziej uciążliwe Casuall Emi już Ci napisała, że to Casto (dziękuję Emi ). Nie uraziłabyś mnie Lubię te płytki jak nie wiem co . Mamy je jeszcze w dolnej łazience, pralni i garażu (szare). A to, że nie kosztowały wiele jest dla mnie atutem . My klupowaliśmy z 2 lata temu, a może jeszcze wcześniej. Oczywiście na promocji i wtedy też obsługa sklepu twierdziła, że wyprzedają się z nich. Może mają taki myk na klienta? Płytek jeszcze nie użytkuję, ale jestem właśnie na etapie ich domywania (po fachowcach) i impregnowania fug. Kupiłam specjalny impregnat i zabezpieczam fugi w kuchni (szczególnie nad płytą indukcyjną) i w prysznicu. Impregnat zostawiłam na dwa dni i dzisiaj zmywałam jego resztki tam, gdzie mi się wyjechało na płytkę. Myją się ładnie Julianno pięknie się zapowiada gabinet, powiem szczerze, że romby też mi się podobały i jestem pełna podziwu, że udały się takie równe...trochę ich szkoda:) podglądam regularnie, pięknie u Ciebie, i wydajesz się być ciepłą i bardzo serdeczną osobą. Pozdrowienia:) MartaMarcia Dziękuję za miłe słowa . Nawet nie masz pojęcia jak mnie było żal. Cegły były impregnowane i zwykła taśma malarska nie trzymała. M. poświęcił taką instalatorską, wzmacnianą w środku, z bardzo mocnym klejem. Wychodziło super równo Byłam dumna z efektu. Napisz mi proszę Ewo jakie masz żarówki w Hektarach nad blatem. Teraz mam za słabe . Planuję kupić TAKIE. Koniecznie okrągłe, bo M. kupił świecznikowe i nieładnie wystają . To już wiadomo, czemu się wszyscy zachwycają Edytowane 14 Lutego 2015 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts