Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

też kupuje po 2 słoiki w ikea, ukradkiem, żeby mąż się nie zorientować ile kasy na to przepuszczam :D do tagów kupię chyba sobie dziurkacz, który będzie mi je wycinał od razu w kształcie, już namierzyłam taki 7cm, o takie cuś ae2dbcaacfe6bb89c55e5e1786ca43a6.jpg chociaż widziałam też inne wzory. z pleckami od bloku super pomysł, bede teraz szukać bloków z takim kartonem :lol2:

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak tych z tyłu. U mnie kartki idą rysami, wiec Julka maluje na papierze ksero, na bloki bym nie wyrobiła :lol2:

u mnie to samo.. taniej kupic kartki ksero niz hurtowe ilosci blokow rysunkowych ;)

a zeby urozmaicic kolory to kupuje duzy komplet arkuszy w ikea, sa takie fajne kolorowe i "falowane" :rolleyes:

A bloki to prezenty od babci. Wolę by kupiła to niż zabawkę w tej cenie która rozpada się od patrzenia albo czekoladę.

:yes: też bym bloki wolała. NA szczęście babcie nauczyły się że ze słodyczy to suszone morele i rodzynki a prezenty uzgadniają z nami. Tym sposobem przy dwójce dzieci nie utonęłam w chińskim badziewiu.

A do rysowania u nas też papier ksero. Ostatnio córka namiętnie koloruje i wycina to drukuję z różnych stron bo bym nie wyrobiła

Najtańszy sposób wymyśliła córka bo maluje mi plecy czy ramiona flamastrem jak karmię syna ;P

...

ja u mnie ostatnio :)

rozwaliłam się na podłodze i dzieciaki tatuowały mi plecy flamastrami :lol2:

...

Ewo, one muszą być w kaskadę, prawda?;)

na pewno tak ładniej wygląda :) :)

ja nie będę miała 3 wysokości jak Ewa - maxymalnie 2...

choć ja wolałabym wszystkie takie same ;)

Tak, myślę że to dobre uzasadnienie dla mojej chęci kupienia pojemników do kuchni, w której nie ma mebli:)

Kochana ja pustke w domu mam a juz ozdoby swiateczne pokupowalam :lol2:

obrusy i poszewki na podusie.. do tego pelno gadzetow do kuchni :D

tak sie zastanawiam czy o wszystkich tych rzeczach pamietam, ze je mam ;) :D

Kochana ja pustke w domu mam a juz ozdoby swiateczne pokupowalam :lol2:

obrusy i poszewki na podusie.. do tego pelno gadzetow do kuchni :D

tak sie zastanawiam czy o wszystkich tych rzeczach pamietam, ze je mam ;) :D

to jest super podejście, robilam tak samo i jak przyszło zapełniać meble i wystawiac dekoracje a w kasie pustka to było cudowne uczucie ze jest co wystawić i jest ślicznie :-) Zwłaszcza ozdoby świateczne i wyposażenie kuchni :-)

Temat jaki uwielbiam. Ja tez lubie miec wszytsko pod linijke. Znalazłam te juliankowe cudne pojemniki, ale jak policzyłam sobie, ze wyposażenie jednej szuflady kosztowałoby mnie prawie 800zł to stwierdziłam ze jestem głupia, ale chyba nie az tak.

Jesli któras ma jakis piekny, ale tańszy zamiennik to chętnie przygarne pomysł :)

Hmm, nie wiem czy lubicie szklane pojemniki.

W każdym razie zamiast wydawać 800 zł można zrobić takie pojemniki tanio ze szklanych kanciastych słoików.

Tu jest wielki wybór kształtów za ludzkie pieniądze http://www.butelki-sloiki.pl/Sloiki-na-marmolady-i-weki

A osobiście jestem fanką tych słoiczków ze ściętym bokiem http://www.butelki-sloiki.pl/shop/Sloiki-na-marmolady-i-weki/870ml-sloik-na-zapasy-z-nakretka-twist-off-82.html