Emila3000 07.05.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 też kupuje po 2 słoiki w ikea, ukradkiem, żeby mąż się nie zorientować ile kasy na to przepuszczam do tagów kupię chyba sobie dziurkacz, który będzie mi je wycinał od razu w kształcie, już namierzyłam taki 7cm, o takie cuś chociaż widziałam też inne wzory. z pleckami od bloku super pomysł, bede teraz szukać bloków z takim kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ja 'używam' tych arkuszy które są na końcu każdego bloku. Te co utwardzaja i zabezpieczają z tylu. Córka zużywa bloki rysunkowe hurtowo to mam tego sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 tak tych z tyłu. U mnie kartki idą rysami, wiec Julka maluje na papierze ksero, na bloki bym nie wyrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 tak tych z tyłu. U mnie kartki idą rysami, wiec Julka maluje na papierze ksero, na bloki bym nie wyrobiła u mnie to samo.. taniej kupic kartki ksero niz hurtowe ilosci blokow rysunkowych a zeby urozmaicic kolory to kupuje duzy komplet arkuszy w ikea, sa takie fajne kolorowe i "falowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Najtańszy sposób wymyśliła córka bo maluje mi plecy czy ramiona flamastrem jak karmię syna ;P A bloki to prezenty od babci. Wolę by kupiła to niż zabawkę w tej cenie która rozpada się od patrzenia albo czekoladę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.05.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 A bloki to prezenty od babci. Wolę by kupiła to niż zabawkę w tej cenie która rozpada się od patrzenia albo czekoladę. też bym bloki wolała. NA szczęście babcie nauczyły się że ze słodyczy to suszone morele i rodzynki a prezenty uzgadniają z nami. Tym sposobem przy dwójce dzieci nie utonęłam w chińskim badziewiu. A do rysowania u nas też papier ksero. Ostatnio córka namiętnie koloruje i wycina to drukuję z różnych stron bo bym nie wyrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.05.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Zazdroszczę. Ja dziadków wychować nie potrafię. Czekolada i chińskie badziewie to mój chleb powszedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ja się od lat meczę, zęby chociaż ta czekolada była czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.05.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Migotka... proponuje kuchenne przydasie kupowac stopniowo, bo pozniej to dopiero brak funduszy na to wszystko Tak, myślę że to dobre uzasadnienie dla mojej chęci kupienia pojemników do kuchni, w której nie ma mebli:) Ewo, one muszą być w kaskadę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.05.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 STRONKA dla wszystkich lubiących pobawić się w opisywanie, kolorowanie i ozdabianie pojemniczków i słoiczków Niektóre drukowałam i są naprawdę bardzo ładne Świetne nie tylko do kuchni, ale i na podpisywanie prezentów, kartek, zeszytów, pamiętników i co tam jeszcze wymyślić się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2015 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Najtańszy sposób wymyśliła córka bo maluje mi plecy czy ramiona flamastrem jak karmię syna ;P ... ja u mnie ostatnio rozwaliłam się na podłodze i dzieciaki tatuowały mi plecy flamastrami ... Ewo, one muszą być w kaskadę, prawda? na pewno tak ładniej wygląda :) ja nie będę miała 3 wysokości jak Ewa - maxymalnie 2... choć ja wolałabym wszystkie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.05.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Z tą kaskadą to trochę żarty, troche nie... Niektórych takie objawy martwią - ja jestem ze sobą pogodzona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ja u mnie ostatnio rozwaliłam się na podłodze i dzieciaki tatuowały mi plecy flamastrami moje za to uwielbiaja mnie smarowac balsamem do ciala tylko sie rozlozyc na reczniku! i dac im balsam... polowa z niego laduje na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Tak, myślę że to dobre uzasadnienie dla mojej chęci kupienia pojemników do kuchni, w której nie ma mebli:) Kochana ja pustke w domu mam a juz ozdoby swiateczne pokupowalam obrusy i poszewki na podusie.. do tego pelno gadzetow do kuchni tak sie zastanawiam czy o wszystkich tych rzeczach pamietam, ze je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dobra uwaga, Mel. Ja ostatnio remanent robiłam w pudłach i bardzo się dziwiłam chwilami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.05.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Kochana ja pustke w domu mam a juz ozdoby swiateczne pokupowalam obrusy i poszewki na podusie.. do tego pelno gadzetow do kuchni tak sie zastanawiam czy o wszystkich tych rzeczach pamietam, ze je mam to jest super podejście, robilam tak samo i jak przyszło zapełniać meble i wystawiac dekoracje a w kasie pustka to było cudowne uczucie ze jest co wystawić i jest ślicznie Zwłaszcza ozdoby świateczne i wyposażenie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.05.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ale to chyba normą. Jeszcze nie mam fundamentów a tabliczka na bramę, ramki, poszewki, figurki i ozdobne puszki, mnóstwo na dobrą sprawę niepotrzebnych głupot już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ale to chyba normą. Jeszcze nie mam fundamentów a tabliczka na bramę, ramki, poszewki, figurki i ozdobne puszki, mnóstwo na dobrą sprawę niepotrzebnych głupot już mam Aniko, alez to nie sa glupoty.. to sa powazne i bardzo potrzebne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.05.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Temat jaki uwielbiam. Ja tez lubie miec wszytsko pod linijke. Znalazłam te juliankowe cudne pojemniki, ale jak policzyłam sobie, ze wyposażenie jednej szuflady kosztowałoby mnie prawie 800zł to stwierdziłam ze jestem głupia, ale chyba nie az tak. Jesli któras ma jakis piekny, ale tańszy zamiennik to chętnie przygarne pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hmm, nie wiem czy lubicie szklane pojemniki. W każdym razie zamiast wydawać 800 zł można zrobić takie pojemniki tanio ze szklanych kanciastych słoików. Tu jest wielki wybór kształtów za ludzkie pieniądze http://www.butelki-sloiki.pl/Sloiki-na-marmolady-i-wekiA osobiście jestem fanką tych słoiczków ze ściętym bokiem http://www.butelki-sloiki.pl/shop/Sloiki-na-marmolady-i-weki/870ml-sloik-na-zapasy-z-nakretka-twist-off-82.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts