mamik 21.10.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Karolina, dziękuję za wyczerpujące informacje, teraz już wiem co i jak Juliana - pzepraszam za "prywatę" http://c.wrzuta.pl/wm18376/668f634200113b9a500e836b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.10.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.10.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Julianno patrzaj na co się natknęłam, dostępne w różnym rozmiarach i kolorach Wieszak też by pewnie zrobili, w tej opcji to lustro http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/30/72/68/5730726824_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.10.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dziękuję, znalazłam, u Koza79 No i muszę napisać - DOM PRZEPIĘKNY Cieszę się, nie miałam pewności, bo pamięć mi ostatnio szwankuje . Sama miałam ochotę podpytać Kozę jak mają to zamontowane. Dziękuję za miłe słowa heh z nieba mi spadłaś z tą szafką...boska!! jak dla mnie...a wczoraj chyba przez pół nocy szukałam na allegro i nic...jakim cudem ja ją przeoczyłam?? dzięki! teraz jeszcze..okiem niech rzuci mąż...oby mu się spodobała... ps. zmobilizuję się..i porobię nowe zdjęcia i niedługo nowy wątek na wnętrzach założę proszę odszukajcie mnie I jak szafka Ewciu? Spodobała się M.? No i wątek gdzie się podziewa? Karolina, dziękuję za wyczerpujące informacje, teraz już wiem co i jak Juliana - pzepraszam za "prywatę" http://c.wrzuta.pl/wm18376/668f634200113b9a500e836b Mamik nie przepraszaj . Ja też dowiaduję się ciekawych rozwiązań. Cieszę się, że ktoś jeszcze do mnie zagląda . Julianno patrzaj na co się natknęłam, dostępne w różnym rozmiarach i kolorach Wieszak też by pewnie zrobili, w tej opcji to lustro http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/30/72/68/5730726824_2 Wanilianno Ślicznie dziękuję, że o mnie pamiętasz. Zajrzę tam z przyjemnością . .......................................................................... Wróciłam z Warsaw... i cieszę się, że mieszkam na wsi . Wydaje mi się, że żyję w szybkim tempie, ale tempo stolicy jest przytłaczające. Może za stara już jestem i ciągnie mnie do natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Większość życia spędziłam w centrum Warszawy i gdyby nie to, że okna mieszkania wychodziły na zadrzewione dość duże podwórze, to ciężko byłoby mi tam żyć. Teraz, gdy przyjeżdżam do, bądż co bądż mojego miasta, czuję się oblepiona przez tłum i wracam na moją wieś chora z obolałą głową i psychiką Ale myślę, że to nie kwestia wieku, że ciągnie nas do natury zielonej przestrzeni naokoło. W końcu moja Kaśka też uciekła na wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.10.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 O, ja też dziś cały dzień w stolicy I też się cieszę, że jestem z prowincji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dołączam do grona wielbicielek prowincji Po niedzieli spędzonej we Wrocławiu chorowałam jeszcze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Pussia ja też do Wrocławia tylko jak muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Pussia ja też do Wrocławia tylko jak muszę Zawsze jak wracam z takich metropolii mam wrażenie, że mieszkam w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 O jak dobrze, że nie jestem sama w moich odczuciach, bo myślałam, że już dziwaczeję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Julianko- dziękuję Ci za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za dobre słowo i za pomoc w dziale wnętrza, burza mózgu trwa a ja nigdzie nie ruszam się z miejsca , no nie... w sumie to nawet chyba do tyłu:))))) Ty jesteś teraz bardziej na fali i zdecydowanie masz więcej weny , ciągle na ciepło z wykańczaniem więc jak znajdziesz chwilę czasu i inspiracje z dechami BŁAGAM podrzuć do działu wnętrza cegła w pokoju chłopięcym:D:D:D:D:D:hug::hug::hug::hug: DOM PRZEPIĘKNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ale tu praca wre, i jakie inspiracje Podziwiam za montaż dech na górze Pozdrawiam cieplutko Gumisia i ode mnie też uściski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.11.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Ha, ha Gumisiu, Arniko Dziękuję za odwiedziny Wy też z rzadka bywacie na FM, bo ja tu raczej gościem jestem niż gospodynią, nad czym ubolewam . --------------------- Podłoga jest już w pokojach dzieci, w większości sypialni i korytarza. Został pokój garderobiany, ale jego zrobienie dłużej potrwa, bo mamy tam mnóstwo sprzętów, farb, przydasi i meble do pozostałych pokoi, które trzeba dopiero skręcić. Pokój Juniora z podłogą (woda służy za przycisk do podklejonego panela ) http://naforum.zapodaj.net/images/9d1b9cb0c8f6.jpg I on sam bardzo zajęty http://naforum.zapodaj.net/images/3381a180b486.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.11.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Pokojem Synka zachwycam się niezmiennie, a On sam, pod tym napisem "Love me" i z lapkiem z motylami wręcz mnie rozczulił.. Śliczności!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.11.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Halo, halo Śliczny potomek. Julianko, jak dobrze do Ciebie wpadać Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja1988 15.12.2015 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie odnośnie czarnej farby w kuchni. Co to jest za farba i jaka jest w użytkiwaniu? Tez przymierzam się do czarnej tablicowki na dwóch ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.12.2015 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie odnośnie czarnej farby w kuchni. Co to jest za farba i jaka jest w użytkiwaniu? Tez przymierzam się do czarnej tablicowki na dwóch ścianach. Przepraszam Patrycjo, że musiałaś czekać na odpowiedź. To farba tablicowa Fluggera. Na jednej ze ścian pod nią mam jeszcze farbę magnetyczną, ale jeśli zdecydujesz się na takie połączenie to miej na uwadze, że farba magnetyczna zmienia nieco strukturę ściany i trzeba ją przeszlifować przed malowaniem tablicówką. Z tablicówki jestem BARDZO zadowolona. Najczęściej ślady codziennego funkcjonowania pojawiają się nad zlewem od chlapiącej wody lub resztek jedzenia. Zmywają się bez problemu i nie zostają żadne smugi. Bałam się szczególnie tych ewentualnych śladów po wytarciu, ale wszystko znika w ciągu kilkunastu sekund. Najpierw zmywam mokrą gąbką lub mokrą szmatką, a potem przecieram w zasadzie jednym ruchem na sucho czystą ścierką. Zanim pomalujesz tablicówką przyjrzyj się dokładnie ścianom, bo czerń wyciąga niestety wszelkie mankamenty. Ściany powinny być idealnie gładkie. U mnie nierówności nie są tak bardzo widoczne, bo mam kuchnię na północ, ale przy jednym kontakcie mam ślad, jaki został po przesunięciu gniazdka. Pochwal się jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.12.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam się prawie świątecznie . Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale jeśli tak, to będę wdzięczna za pomoc . Zaczęli nam montować listwy przypodłogowe. W piątek byłam cały dzień w pracy i nie mogłam być na miejscu. Zdziwił mnie montaż listew przy futrynach jak wróciłam i zobaczyłam efekt. Czy tak się robi? Jest jakieś uzasadnienie dla takiego cięcia? Oczywiście z góry będzie jeszcze akryl, ale i tak będzie widoczne to cięcie. Jak Wy macie? http://naforum.zapodaj.net/images/b909161e670b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.12.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Co prawda fachowcem nie jestem ale u nas sama kładę listwy. Przycinałam na prosto tylko musiałam zaokrąglić troszkę cięcie bo opaski mam zaokrąglone a nie kanciate i robił się uskok. Nie mam pojęcia dlaczego tak to rozwiązali. Pytałaś? Wszystkie łączenia listew z opaskami masz takie czy tylko jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.12.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Co prawda fachowcem nie jestem ale u nas sama kładę listwy. Przycinałam na prosto tylko musiałam zaokrąglić troszkę cięcie bo opaski mam zaokrąglone a nie kanciate i robił się uskok. Nie mam pojęcia dlaczego tak to rozwiązali. Pytałaś? Wszystkie łączenia listew z opaskami masz takie czy tylko jedno? wszystkie tak ?? Bo wygląda to jak by scieli to narożnika i potem sztukowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts