pestka56 10.11.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Nierówne wchłonięcie oleju jest możliwe jeśli drewno było niedosuszone, albo wcześniej było potraktowaneecxeśniej jakimś innym środkiem. Mogło tak być przeszlifowane i nie było tego widać póki deska nie została poolejowana. To podobnie jak z sękami, które prawie nie wchłaniają oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Ewa racja, mikser mam inny, ale cieszę się, że Twój spełnia się w swojej roli bo to przecież najważniejsze - każdy pomocnik kuchenny, czy domowy ułatwia nam życie dobrze, że dzieci radzą sobie po schodach, pomimo braku barierki ja ciągle drżę, jak przychodzą do córki koleżanki, czy dzieci znajomych, bo oni nie chodzą po schodach, tylko biegają, skaczą ....... masakra pomimo barierek, zawsze serce mi skacze, jak słyszę jakiś rumor Niech Wam się dalej tak dobrze mieszka ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts