julianna16 07.06.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Kochana, oczywiście że rozbierać! A dokładnie rozebrać się wieczorem seksownie przed mężem! I przestać myśleć o głupotach Ja juz wiele razy pisałam,ze mnie takie ściany nie kręcą. Ale kurcze zobaczyłam tą Twoją i naprawdę pomyslałam,że jest super! Naprawdę slicznie to wygląda Dziękuję Madziu . No chyba w ramach zadośćuczynienia za marudzenie muszę wymyślić coś ekstra (dzięki takim poradom mój M. przestanie narzekać, że tak często zaglądam na FM - sam będzie mnie zachęcał ) julianka rozumiem Twoje rozterki, niestety w praktyce wychodzą, różne niespodzianki, jak nie masz w koło nic, to zwracasz uwagę tylko na te szczegóły, superowa ścianka Wam wyszła, szkoda czasu na przeróbki, będzie świetnie:wiggle: Wiolu Kochana dziękuję, że też napisałaś Zadnych przerobek!!!!!:jawdrop::jawdrop: JEST SUPER:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 julianko, nic już nie będę pisać od siebie, bo wszystko już zostało na temat tej ściany napisane i ja się z tym zgadzam. Masz piękną, prawdziwą ścianę z cegły. A to serduszko też zwróciło moja uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Mówisz i masz Brzozy są namalowane na ścianie pędzelkiem, co zresztą widać na powiększeniu, bo kreska nie ma idealnego krycia. Motylki wycięte z czarnego cienkiego kartonu są przyklejone Moja Kaśka jest manualnie uzdolniona. Pięknie rysuje i pewnie gdyby miłość do koni nie zwyciężyła, to poszłaby na Akademię Sztuk Pięknych. A tak mam speca od koni i instruktorkę jazdy konnej i dresażu. kilka lat temu namalowała w prezencie dla mnie takiego siwka Pochwalę ją jeszcze. Jako, że wyprztykali się z narzeczonym do granic finansowo na zakup prawie 15 tys.m „posiadłości” z domkiem 100m2, to moje dziecko wykorzystując różne istniejące w rodzinie stare meble – robi dizajnerskie wnętrze. Kuchnię wprawdzie robi stolarz, ale już stół, krzesła „obdarła ze skóry”, maluje i tapiceruje. To samo z oświetleniem - widziałam pomysły Sama jestem ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.06.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Julianka, zrobiłam fotki swoich cegieł, żeby nie być gołosłowną miejscami powkładałam w zaprawę kamienie, bo fugi były taaakie szerokie to wyżej to kawałek ściany w moim gabinecie tu kawałek salonu: a tu kawałek z kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Super te Twoje cegłówki, Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Super te Twoje cegłówki, Tatarak Nooooo... Tak trochę loftowo u Ciebie Tataraczku;) Ceglane ściany świetnie nadają się do wyeksponowania dziel sztuki. Wie o tym synek Moniki:) Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.06.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Madziu 34 Dziękuję Mówisz i masz http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif Dziękuję Kasiu, że podzieliłaś się i u mnie tymi pięknymi pracami . Naprawdę pięknie to wyszło - i nigdy bym nie pomyślała, że to po prostu motylki z kartonu. Kiedyś Aricia wrzuciła swoje motylki z aluminium w wątku o szarościach. Wyglądały niemal identycznie. Muszę przyznać, że ja mam słabość motylkową . Jeśli mogę skorzystać z inspiracji (?), to poszukam im przytulnego miejsca w moim domku. Może w moim gabinecie? Zdolną masz Córkę Pesteczko, ale nie dziwi mnie to - ma to po Mamie . Twój opis jej poczynań narobił apetytu by to zobaczyć. Jest szansa, że pokażesz efekty? Julianka, zrobiłam fotki swoich cegieł, żeby nie być gołosłowną Wow! Aż mi mowę odjęło. To dopiero kawał historii. Dziękuję Moniko ogromnie . Bardzo doceniam, że specjalnie dla mnie zrobiłaś zdjęcia. Nawet nie wiesz jak zmieniłam nastawienie do mojej ścianki. Pojadę dzisiaj ją przeprosić za wszystkie wątpliwości i niepochlebne myśli . Jak dobrze, że odważyłam się napisać o mojej ściance. Od razu postawiłyście mnie do pionu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Julianna, możesz korzystać z pomysłu oczywiście. Czy ja Ci pokazywałam (skleroza ) stronę Anny Wand? Tam jest sporo tapet z fajnymi wzorkami. Motylki też są. http://www.annawand.de Jeśli chcesz poszukam w swoich zasobach foto motyli i wyślę Ci, zrobisz sobie własnego motyla na ścianę. Dostałam kiedyś płytę CD od entomologa - same piękności. Dziewczyny, raz na zawsze mówię, że jak coś pokazuję, a Wam się podoba pomysł, to możecie czerpać. Oczywiście jeśli to mój. W innym wypadku zaznaczę, że grozi kradzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.06.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Julianko - piekna sciana - ciesz się z niej i nie marudz! Edytowane 7 Czerwca 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Pestka - dziękuję Magda - dziękuję również nie wiem, czy loftowo, bo mamy drewniany sufit - takie wiesz drewniane bele 20x20 i deski między nimi - rzekłabym, że raczej rustykalnie/zamkowo Julianno - cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.06.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Julianna, możesz korzystać z pomysłu oczywiście. Czy ja Ci pokazywałam (skleroza ) stronę Anny Wand? Tam jest sporo tapet z fajnymi wzorkami. Motylki też są. http://www.annawand.de Jeśli chcesz poszukam w swoich zasobach foto motyli i wyślę Ci, zrobisz sobie własnego motyla na ścianę. Dostałam kiedyś płytę CD od entomologa - same piękności. Wielkie dziękuję . Stronkę już chyba kiedyś odwiedzałam dzięki Tobie - bardzo fajne, lekkie pomysły . A motylkowe fotki chętnie przygarnę Kasiu, ale pod warunkiem, że nie sprawię Ci tym kłopotu . Julianko - piekna sciana - ciesz się z niej i nie marudz! Tak jest! Julianno - cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Julianko, gdybyś nadal miała wątpliwości czy ściana wygląda dobrze, muszę Ci powiedzieć, że dziś w pewnym czasopiśmie natknęłam się na bardzo przyjemny loft pewnej zagranicznej modelki i u niej cegły były właśnie tak cudnie sfatygowane jak u Ciebie. Na dowód załączam fotkę - nie widać tu co prawda za wiele, ale wierz mi, że ubytków jest tam całe mnóstwo (widziałam w większym formacie) http://2.bp.blogspot.com/_vwYx32lZlgQ/TTW-aAHCTAI/AAAAAAAAB24/GY2_pfPnCnw/s1600/Helena-Christensen-4-500x338.jpg Źródło: http://2.bp.blogspot.com/_vwYx32lZlgQ/TTW-aAHCTAI/AAAAAAAAB24/GY2_pfPnCnw/s1600/Helena-Christensen-4-500x338.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Julianna pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna sciana! Nie rozumiem w ogóle Twoich rozterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już sobie wyobrażam efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.06.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam się u ciebie Julianko ( po raz pierwszy?) Co tu dużo mówić, ściana wyszła super. powiem ci tak-dla mnie cegła w nowoczesnych wnętrzach jest mistrzostwem świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Patrz, jaka ze mnie marna matka. Czytam Ci ja drugi raz bloga mojego dziecka i odkrywam, że nie przeczytałam całości a może tak to te motyle - drżenie skrzydełek Julianna, chyba pytałaś jak te malunki z motylkami robi. No więc kopiuję córkowy opis działań: Króciutko .... jak to zrobiłam - powiesiłam na taśmie sznureczek pod sufitem żeby pnie brzózek wyszły pionowe. - ołóweczkiem naszkicowałam cały rysunek. Łatwizna. Pieńki mają być sękate i nierówne - poprawiłam kontur farbą akrylową. (Uprzedzając pytanie: za pomocą pędzla bo marker nie chce pisać po ścianie. Pędzlem było nawet łatwiej) - jakiś czas napawałam się widokiem pijąc Martini :] - wygrzebałam z zapasów czarny karton- jednak opłaca się gromadzić rożne śmieci. Wszystko się kiedyś przyda. - wycięłam motylki. - przykleiłam do ściany taśmą obustronnie przylepną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.06.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Julianko, gdybyś nadal miała wątpliwości czy ściana wygląda dobrze, muszę Ci powiedzieć, że ... Dropinko dziękuję najpiękniej . Naprawdę nie wiem jak ja się Wam odwdzięczę? Julianna pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna sciana! Nie rozumiem w ogóle Twoich rozterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już sobie wyobrażam efekt końcowy... Hej Aguś . Miło Cię gościć . Dziękuję, dziękuję, dziękuję )) Witam się u ciebie Julianko ( po raz pierwszy?) Co tu dużo mówić, ściana wyszła super. powiem ci tak-dla mnie cegła w nowoczesnych wnętrzach jest mistrzostwem świata Witam z uśmiechem Natalio - jak miło, że do mnie zajrzałaś . I oczywiście dziękuję za kolejne słowa pocieszenia . Moje wątpliwości stopniały do zera Czytam Ci ja drugi raz bloga mojego dziecka i odkrywam, że nie przeczytałam całości a może tak to te motyle - drżenie skrzydełek Julianna, chyba pytałaś jak te malunki z motylkami robi. No więc kopiuję córkowy opis działań: [/i] Dziękuję Pesteczko Super! Zaraz, zaraz ... jak to bloga? I dlaczego my nic o tym nie wiemy (tzn. ja nie wiem?) To jakiś ukryty blog, czy można podglądać? Edytowane 8 Czerwca 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Zapytam, czy jest udostępniony. Zanim sfinalizowali zakup, był dostępny tylko dla wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ewa! Masz BOSKĄ! ścianę!!! Zdecydowanie. Prawdziwa, nie "ugładzona", nie udawana, ceglana ściana. Taka, jak być powinna Z wersji łazienkowych i ja jestem za pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.06.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ewciu ścinka jest IDEALNA !!! Nawet paluszkiem jej nie dotykaj (chyba tylko żeby ja zaimpregnować!!!!). Wygląda klimatycznie i tak chyba miało być prawda? Na pewno świetnie wkomponuje się w zaprojektowane przez Ciebie wnętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.06.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jak dobrze, że odważyłam się napisać o mojej ściance. Od razu postawiłyście mnie do pionu . Wiesz, kochana, nie ma to jak solidna grupa wsparcia Tataraczku, ależ masz piękne cegły! Dech zapierają pestko, zdolniacha z Twojej córki! Gdyby blog był upubliczniony, też bym chętnie odwiedziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts