Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pesteczka ma w planach wątek, ale pomagając nam wszystkim nie ma czasu dla siebie :(. To zdecydowanie jedna z najbardziej pomocnych osób na FM :yes:. Prawdziwa skarbnica wiedzy, talentu, świetnych pomysłów, a przede wszystkim dobrego serca :).

Sama już to zauważyłam, jak cenne ma pomysły i rady i chętnie się nimi dzieli :)

Na forum jest dużo bardzo życzliwych osób. Zaczęłam tu zaglądać właśnie z tego powodu. Znakomite miejsce, znakomici ludzie

:hug:DLA WSZYSTKICH

Święte słowa rzeczesz :)

A to tych wszystkich zalet Pestka jest jeszcze bardzo skromną osobą, wszelkie komplementy szybko odwraca i obdziela nimi innych :) Pestko naprawdę nie ma tak wiele takich bezinteresownych ludzi jak Ty (mówię o realu, bo tu na FM jest inna rzeczywistość, chociaż też zdarzają się tacy co wszystko krytykują i nic im się nie podoba, nie dopuszczają możliwości, że ktoś ma inny gust :( , na szczęście to mniejszość ;)

Zagladam do Ciebie Julianno, bo az głupio mi ze mam takie tyły w Twoim watku :(

Ostatnio jakoś nie mam serca do forum - swoj watek tez zaniedbuje, ale to dlatego ze ... ech to chyba nie na publiczne wyznania.

Zerknęłam okiem na Twoja ceglaną ścianke - piekna jest. Nic dodac nic ując!

Oczek Julianki cudne - pasuja do mojego Jaśka :D

Reszte opisze w mailu :)

Oczywiście, że nie jest konieczne. To tylko jeśli chcesz coś bardziej oczyścić. Jeśli zostało za dużo starego tynku. Natomiast zaimpregnowanie bym poleciła. To wzmocni cegły. Poza tym zależnie od tego jakiego typu impregnat wybierzesz cegiełki mogą pozostać naturalne, albo uzyskasz efekt mokrej cegły i nie wiem co jeszcze.

Julianna motywujesz mnie. Naprawdę:yes:

Na forum jest dużo bardzo życzliwych osób. Zaczęłam tu zaglądać właśnie z tego powodu. Znakomite miejsce, znakomici ludzie

:hug:DLA WSZYSTKICH

Uff... to dobrze, bo piaskowane cegły podobają mi się na elewacjach starych budynków, ale w domku wolałabym mieć takie otulone nieco pyłem. Oczywiście zaimpregnuję :yes:. Pozostałości poprzedniej zaprawy próbowałam już usuwać twardą szczotką i schodzi :). Jedynie z czarnymi niewiele zdziałam, ale takie mi się podobają, więc jest ok :).

To prawda, że na forum dominują osoby życzliwe :), ale są takie, które życzliwością i pomocą dzielą się na potęgę. Już nie będę wskazywać palcem, bo wyjdę na lizusa ;).

Ja cały czas jestem pod wrażeniem budujących się relacji i poczucia wspólnoty. To ogromna moc, która pomaga gdy przychodzą wątpliwości.

Wiesz Pestko msz ogromną wiedzę działaj pisz u siebie bo Cię zamęczymy.Ja cały czas wchodząc na czyjeś wątki natrafiam na cenne uwagi od Ciebie

:yes: :yes: :yes:

Zaraz zajrzę do Ciebie Basiu co tam zmalowałaś, bo czasu w ciągu dnia nie mam nic a nic :(.

Jej jaką masz przepiękną córcie, cudnej urody dziewczynkę :) i te czarujące spojrzenie :) nic tylko całowac.

:hug: Dziękuję Lea :). Tak często ją całuję, że uznała to za kod i teraz gdy chce zwrócić na siebie uwagę przychodzi i całuje mnie w ramię ;).

Sama już to zauważyłam, jak cenne ma pomysły i rady i chętnie się nimi dzieli :)

Święte słowa rzeczesz :)

A to tych wszystkich zalet Pestka jest jeszcze bardzo skromną osobą, wszelkie komplementy szybko odwraca i obdziela nimi innych :)

:yes: :yes: :yes: To co zakładamy mały fanklub :D?

Zagladam do Ciebie Julianno, bo az głupio mi ze mam takie tyły w Twoim watku :(

Ostatnio jakoś nie mam serca do forum - swoj watek tez zaniedbuje, ale to dlatego ze ... ech to chyba nie na publiczne wyznania.

Zerknęłam okiem na Twoja ceglaną ścianke - piekna jest. Nic dodac nic ując!

Oczek Julianki cudne - pasuja do mojego Jaśka :D

Reszte opisze w mailu :)

Dziękuję Madziu :hug:

Maila dostałam, przeczytałam i kurcze chyba bym była jeszcze bardziej wkurzona niż Ty. Przecież to zupełnie bez sensu :(.

Trzymam kciuki by wszystko szybko się zakończyło i byś mogła się już tylko cieszyć urządzaniem.

P.s. A Jaś to przepraszam w jakim jest wieku? :D

...To co zakładamy mały fanklub .......

A widziałaś kiedyś mord w oczach http://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif EH :rolleyes:

Na razie mam wszystkiego dosyć. Nogi mi spuchły, bo za długo siedzę przy komputerze. Nic, jeszcze tylko ze dwa dni i się wyśpię.

Pioruny naokoło walą, aż widno w domu, ale nic nie pada. Tak blisko właśnie gruchnęło, że było słuchać trzask jakby iskier :o Przedziwna pogoda.

A widziałaś kiedyś mord w oczach http://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif EH :rolleyes:

Na razie mam wszystkiego dosyć. Nogi mi spuchły, bo za długo siedzę przy komputerze. Nic, jeszcze tylko ze dwa dni i się wyśpię.

Pioruny naokoło walą, aż widno w domu, ale nic nie pada. Tak blisko właśnie gruchnęło, że było słuchać trzask jakby iskier :o Przedziwna pogoda.

http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif

Słowo się rzekło kobyłka u płota ;). Widzisz jaki odzew Kasiu http://emoty.blox.pl/resource/grouphug.gif

Teraz możemy legalnie i bezwstydnie chwalić Ciebie zawsze i wszędzie :D :D :D

A co do suchej burzy, to takich nie lubię najbardziej :(.

Ewo ale masz śliczna córcię. Ma piękne, słodkie oczka. Normalnie aniołek:)

Dziękuję Madziu :hug:

Zapisuję się jako pierwszy członek (zaraz po Tobie- założycielce) ;)

http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif

A ja moge byc sekretarzem :D :D:D:D

:yes: :wiggle:

Masz tę robotę Aniu :D

Bestie :no:

:hug:

To ja bede skarbnikiem :D :D :D

A moj Jas... ma lat 5 :D

No proszę - nawet tę najgorszą z funkcji obsadziłyśmy :D. Super Madziu :)

Brawo Dziewczyny - jestem z Was dumna :D.

No to zdrówko Pesteczki - ukonstytuował się właśnie Zarząd Fanklubu :D

http://emoty.blox.pl/resource/champagne10.gif

Madziu 3 lata różnicy to tak w sam raz :). Posag w postaci chaty drewnianej już mamy ;).

Przyniosłam uściski poranne :hug:

A fachowcowi po skończonej pracy - lanie :p

Pozdrawiam popołudniowo :hug:

To jakaś laga z tym przekładaniem terminów :sick: żeby chociaż wcześniej uprzedzali a nie tak nie pojawiają się w ostatniej chwili :mad:

Nie lubię takich początków współpracy :(. Zdziwił mnie termin - sam zaproponował, że będzie w czwartek, a jak wiadomo fachowcy lubią zaczynać od poniedziałku ;).

Ja też dołączam do fanklubu Pesteczki;)

Ewuś no niestety w trakcie budowy takie obsówy to normalka....życzę Wam ich jak najmniej;)

Wiem Anetko, wiem... na dachowca czekamy już od roku... Ma do wykończenia obróbkę blacharską. Najbardziej kipi we mnie gdy są ulewy, bo cieknie po murach wewnątrz na potęgę :(.

Oczywiście witam kolejną miłą fankę Pesteczki :D

Julianna - moje DZ miało być zrobione do połowy czerwca i końca nie widać... nawet mi się nie chce pisać. łączę się w bólu.

Ech...

Oj, też mam nie lekko.

Wy użeracie się z fachowcami, ja z sekretarz redakcji, która właśnie poszła sobie do domu, zostawiając mnie bez informacji, które materiały mają akceptację do druku. A druk, żebyście sobie nie myślały, ma się zacząć w poniedziałek świtem bladym:P Czy ja mogłabym mieć spokojny weekend :bash::confused: Tak się starałam i co :mad:

Qrcze, to plaga jakaś niezgujstwa i olewactwa.

Dach u nas zaczął przeciekać rok po położeniu i żaden fachura nie wiedział dlaczego. Jak zacznę pisać u siebie, to opiszę jak sami prowadziliśmy śledztwo dachowe i co się działo.

Oj, też mam nie lekko.

Wy użeracie się z fachowcami, ja z sekretarz redakcji, która właśnie poszła sobie do domu, zostawiając mnie bez informacji, które materiały mają akceptację do druku.

I jak Kasiu? Udało się wszystko zorganizować? Druk już za kilka godzin.

Wczoraj burza była taka, że wszystko latało mi po tarasie.

Straszne są te burze :(. U nas przeszła właśnie kolejna.