julianna16 15.07.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Goobo, Madziu Dziękuję Wam najmocniej . To chyba przesadziłam z deszczownicą, bo zaznaczyłam na 215 - już koryguję notatki na jutro dla fachowca . Ja wzrostem nie grzeszę, a M. ma 1,82, więc wystarczy te 210 . Umywalkowa wyszła mi na oko 108, więc blisko ideału . Też mierzyłam jak mi pasuje . Goobo, chętnie zobaczę Twoje zdjęcia jeśli zechcesz się podzielić . Możesz wrzucić do wątku, lub wysłać jeśli wolisz . Nie zakładasz galerii? Szocik oglądałam dużo płytek, ale te Saloni zrobiły na mnie najlepsze wrażenie. Są rektyfikowane i to nadaje im takiego charrrakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Te luminy są dość grube (11,5mm). Gdzie je zamierzasz kłaść? Ja decydując się na nie musze koniecznie znaleźć szarą płytkę 30x60 rektyfikowaną. Myslałam ze to bedzie proste i się kurka pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 15.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Goobo, Madziu Dziękuję Wam najmocniej . Goobo, chętnie zobaczę Twoje zdjęcia jeśli zechcesz się podzielić . Możesz wrzucić do wątku, lub wysłać jeśli wolisz . Nie zakładasz galerii? Ok, to jutro coś wrzucę i najwyżej potem usunę, żeby nie bałaganić. Galerii nie zakładam, lenistwo nie pozwala, poza tym powoli nam idzie wykończeniówka, więc nie za bardzo jest się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.07.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Madziu, Wizualizacje są tak sugestywne, że planowałam je w górnej łazience - na obudowie geberitów, w natrysku i na całej ścianie z wanną. Może coś w okolicy umywalki, ale jeszcze nie wiem na 100%. Goobo, w takim razie czekamy na fotki i wcale nie musisz ich usuwać . Chyba, że sama będziesz chciała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 15.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nie w temacie łazienek, ale jest jedna rzecz, którą pochwalić się jak najbardziej mogę (choć to nie moja zasługa) - mam w domu piękne światło, no sama zobacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ewo, Dziewczyny chcę jeszcze uściślić temat w deszczownicy. 210 cm dotyczy wysokości do dolnej krawędzi deszczowni, czyli ramię będzie troszkę wyżej. Także Ewo możesz te 215 cm zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.07.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Goobo WOW! Naprawdę pięknie, tak romantycznie, delikatnie, tajemniczo i PRZEPIĘKNIE za oknem . Czy Ty mieszkasz w lesie? Chwal się chwal Madziu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ewo stelaże do kibelków stojących są te same ,ale wysokości inne,więc jak nie wiesz teraz co dasz, to zamontuj je tak abyś mogła podwyższyć lub obniżyć, ja chyba też mam pod prysznicem kludi bozz,gdzieś czytałam ,że wysokość do najwyższego wzrostu + 40 cm.Ale Ty szybko działasz ,niedługo mnie przegonisz, bo u mnie w środku nic się nie dzieje.Tylko muszę szybko zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ewa, nie po raz ostatni jeśli chodzi o Twoje wybory przemawia do mnie najbardziej ten sam, co do Ciebie. Z prezentowanych przez Ciebie misek ustępowych te opcje stojące są najładniejsze w kompozycji z wamm.ą A swoją drogą - ile u Ciebie się dzieje Nic dziwnego, że nie masz czasu na inne wątki, skoro dzielnie kupujesz i planujesz Tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 16.07.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Dupa ze mnie nie fotograf, ale zrobiłam co się da:) Aaaa, przypomniałam sobie, że prysznic to nie Bozz tylko też Kludi, ale Zenta Dual Shower System! Edytowane 16 Lipca 2012 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Goobo, dla mnie bomba! Zdradz proszę co to za szare płytki Julianno, a znasz miske i bidet Laufen Ilbagnoallesi dOt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Choć teraz patrzę, że do tej wanny to nijak się mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dupa ze mnie nie fotograf, ale zrobiłam co się da:) to akurat pozostawiam wlasnej ocenie, chociaz nie bardzo się zgadzam ... prysznic superowy i światełko w salonie rewelka..i jak Moorela poporosze o info co to za szare płytki i brodzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 16.07.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Goobo, dla mnie bomba! Zdradz proszę co to za szare płytki Dzięki, jeszcze nie skończone te łazienki, drzwi nie ma, zamiast szyby wisi zasłonka, ale przynajmniej można się kąpać A szare płytki to Cevica Artico Antracita. W drugiej łazience mam Glaciar, czyli białe. Okazały się zdradliwe, ale wyglądają ładnie. A brodzik to Kaldewei Conoflat. Od razu uprzedzam kolejne pytanie - nic nie wycieka na podłogę, bo on jest niby płaski, ale lekko wklęsły ku środkowi. Mam jeszcze fotkę z zapalonym światłem, ale chyba nic lepiej nie widać... Edytowane 16 Lipca 2012 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.07.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 superowa jest ta lazienka z szarymm...znaczy czy możesz goobo pokazać ja z dalszej perspektywy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 16.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Hihi Ivy, Ty chyba chcesz, żebym się tu bardzo wstydziła, pokazując moje produkty pośrednie przy tych wszystkich wygłaskanych i wypucowanych wnętrzach;) Spróbuję coś pstryknąć, choć czekam na blat, więc szafka pod umywalką jest jeszcze oklejona niebieską folią i nie wygląda zbyt reprezentacyjnie:) A poza tym zaraz mnie stąd gospodyni przepędzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Goobo świetne. I... nie masz się czego wstydzić. Cykaj te foty i pokazuj, bo wszystkie nas ciekawość zeźre do cna. A brodzik mnie po prostu przygwoździł Czemu ja takiego nie mam Dlaczego białe płytki zdradliwe się okazały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Goobo, światło i widoki rzeczywiście masz cudne - aż chciałoby się usiąść z filiżanką kawki i już nie wychodzić A i podłoga bardzo ładna i zasłony (czy to salon?) Cegiełkowy prysznic bomba. Szkoda, że nie będzie galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 może sie nad nami zlituje gospodyni i nas nie wyrzuci brodzik jest moim marzeniem taki..a ta realizacja jest mega superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 16.07.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny za dobre słowo:) Czasem wymiękam na tym forum jak patrzę na te wszystkie domy dokończone w każdym szczególe... Co do brodzika - jest naprawdę wspaniały! Bałam się o wyciekanie wody na podłogę, ale uległam walorom estetycznym, a po drugie miałam nadzieję, że Niemcy bubla by nie wypuścili:D Dodatkowy plus to bardzo duża gama rozmiarów, w szarym prysznicu mam duży prostokąt, a w małej łazience zgrabny kwadracik. Natomiast jeśli chodzi o płytki, to one z bliska nie są gładkie tylko "craquele", czyli mają spękane szkliwo. Początkowy zamiar był taki, że do białych płytek fuga będzie szara, żeby wyglądało to tak, jak na fotce poniżej, tej przed podłogą i fugowaniem. Niestety, po położeniu fugi okazało się, że powłaziła w te spękania i płytki wyglądały na brudne i niechlujne:( Nawet ja, miłośniczka odrapańców i loftowych klimatów, po prostu wymiękłam i kazałam skuć. Całe szczęście fachowiec zaczął fugowanie od kwadratu płytek nad umywalką, a nie od prysznica, bo chyba bym się zapłakała! Tak więc stanęło na fudze białej, efekt nieco inny, bardziej "czysty", ale też ładnie. Drop, dzięki Pewnie pochwalę się postępami tu i tam Na razie ślimaczy się tak, że szkoda gadać. Edytowane 16 Lipca 2012 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts