pestka56 17.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dołączam się Julianno WIELKA SERCEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 18.07.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ja też, ja też :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 goobo piękne te twoje łazienki, teak miodzo i połączenie z brodzikiem tez wymiata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 18.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 goobo piękne te twoje łazienki, teak miodzo i połączenie z brodzikiem tez wymiata:yes: Dzięki Reni:) Dziewczyny mnie tu rozpieszczają tymi pochwałami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.07.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ewo, nie znam Cię osobiście, ale z Twoich postów promienieje promienieje ciepło Myślę, że spotkać Ciebie byłoby wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Julianna, czy to nie jest fajny pomysł do wiatrołapu u Ciebie Lustro na całej ścianie Podkradlam stąd http://www.houzz.com/ideabooks/3206469/list/Houzz-Tour--A-Manhattan-Loft-Slides-Into-Flexibility Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ewo, nie znam Cię osobiście, ale z Twoich postów promienieje promienieje ciepło Myślę, że spotkać Ciebie byłoby wielką przyjemnością Aniu trafiłaś w sedno Ewa to cudownie ciepła Osoba, która emanuje spokojem. Znajomość z Nią to prawdziwa przyjemność Bardzo fajny pomysł Pestki! Jak zawsze zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.07.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Julianna, Ty strasznie pozytywna kobieta jesteś! Z słów które czytam tu na wątku i w innych zawsze płynie taka pozytywna energia ...chciała bym mieć takie optymistyczne i pozytywne podejscie do niektórych spraw...ale uczę sie tego i mam nadzieję że dobrze mi pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Julianna na fali . Przyłączam się do orszaku piejących zachwyty Gobo, Ty koniecznie musisz pokazać więcej swoich wnętrz! To co widzę to mnie zachwyca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 18.07.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Pestka, ale fajnie to wygląda! Lustro super pomysł, a jak mi się ta odrapana cegła podoba! Rere, no dzięki, zawstydzacie mnie dziewczyny, bez kitu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Julianna na fali . Fala dla Julianny http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m010.gif Goobo dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.07.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) To prawda Zawsze odwiedzam Cię z dużą przyjemnością. I z jeszcze większą czytam Me too,ja toże Dołączam się Julianno WIELKA SERCEM ja też, ja też :lol2::lol2: Ewo, nie znam Cię osobiście, ale z Twoich postów promienieje promienieje ciepło Myślę, że spotkać Ciebie byłoby wielką przyjemnością Aniu trafiłaś w sedno Ewa to cudownie ciepła Osoba, która emanuje spokojem. Znajomość z Nią to prawdziwa przyjemność Julianna na fali . Przyłączam się do orszaku piejących zachwyty Fala dla Julianny http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m010.gif Z słów które czytam tu na wątku i w innych zawsze płynie taka pozytywna energia ...chciała bym mieć takie optymistyczne i pozytywne podejscie do niektórych spraw...ale uczę sie tego i mam nadzieję że dobrze mi pójdzie O ranyyy... no nie wiem co napisać... że co, że jak, że ja, że tak? Ale mi piękną laurkę wystawiłyście - dziękuję naprawdę . Wcięło mnie, bo... normalna całkiem jestem, a przyjemność pisania na FM wynika z tego, że dokładnie to samo myślę o Was . Niesamowicie cieszę się, że dobrze czujecie się "u mnie", choć nie ma się jeszcze czym chwalić. Dropinka zawsze sympatycznie wita nowe wątki, zagląda i życzliwie doradza . A jej cegiełkowy kominek już zachwyca . Basieńka właśnie dzisiaj odwiedziła mnie na budowie . Ogromnie się ucieszyłam gdy zadzwoniła . Julisia pokochała nową Ciocię - nie mogło być inaczej. Jak zwykle czasu brakło by porozmawiać o wszystkim . Moja ogromna sympatia i podziw dla Pesteczki jest znana, więc prześlę tylko moc uścisków Aantenka jest moją "siostrą" forumową i czasem pozwalam sobie się pożalić na życie via mail . Jesteśmy tak podobne w myśleniu, że aż czasem głupio mi już pisać "ja też " . A poza tym uczynność i rzetelność Ani to marka jakiej można życzyć każdej zagubionej na FM osobie, której Ania pomaga . Narendil - Aniu . Ty zawsze znajdziesz chwilkę by się miło przywitać i zostawić ślad . Często podrzucasz cenne namiary i istniejące rozwiązania, gdy człowiek próbuje wyważać otwarte drzwi. Jestem Ci ogromnie wdzięczna . A co do spotkania, to wierzę, że będzie nam dane . W ubiegłym roku byłam nawet na konferencji w Twoich okolicach . Było pięknieee, bo konferencja zakończyła się w Augustowie . Aneczko79 dziękuję . Ja bardzo lubię zaglądać do Ciebie, bo masz tak pięknie wszystko przemyślane i poukładane. To dzięki Tobie zaczęłam zwracać uwagę na fugi . Nasze spotkanie było niesamowite. Cały czas zachodzę w głowę jako to jest, że spotykając się po raz pierwszy można mieć tak wiele do powiedzenia . Niebawem minie rok od naszego poznania . Uściskaj Madzię . Rere79 bywa w wątkach mi bliskich i ogromnie się cieszę, że i w moje skromne progi zagląda . Rocia częstuje u siebie słodkościami, a fakt, że ma trójeczkę dzieci wskazuje, że jej ciepło i miłość liczy się do potęgi . Ivcia17 doradza, dzieli się swoim zdaniem i pochwałami motywuje do dalszych działań - dziękuję Ale słodko się zrobiło . Niektórym może się zrobić lekko mdło, więc zamykam temat dotyczący moich cnót , ale siebie nawzajem możecie tutaj chwalić do woli . Odrywam się od moich kuchennych rozterek, muszę się zresetować, Basieńko cieszę się, że na reset wybrałaś spotkanie ze mną . Zaraz zajrzę do Ciebie i pooglądam inspiracje kuchenne o których rozmawiałyśmy . Gobo, Ty koniecznie musisz pokazać więcej swoich wnętrz! To co widzę to mnie zachwyca!!!!! goobo piękne te twoje łazienki, teak miodzo i połączenie z brodzikiem tez wymiata:yes: :yes: Zgadzam się z Dziewczynami Ale, ale Reni... Gdzie Twój domek? Jak mamy teraz cieszyć swoje zmysły? Dzięki Reni:) Dziewczyny mnie tu rozpieszczają tymi pochwałami:D I tak trzymać . Może wzrośnie słupek motywacji do założenia swojej galerii . Julianna, czy to nie jest fajny pomysł do wiatrołapu u Ciebie [ATTACH=CONFIG]125888[/ATTACH] Lustro na całej ścianie Podkradlam stąd http://www.houzz.com/ideabooks/3206469/list/Houzz-Tour--A-Manhattan-Loft-Slides-Into-Flexibility Kasiu, ale się cieszę, dokładnie o czymś takim myślałam u siebie. Bardzo dziękuję. W tym linku same smaczne widoczki Edytowane 18 Lipca 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czułam, że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To jeszcze coś „wstawię” do wiatrołapu . Raczej jednak jako pomysł niż do kupienia, bo cena zaporowa http://www.iwoman.pl/butik/wnetrza,meble-design-wieszaki,wieszak-stojacy-cactus,32506.html (Link do stronki od Malkul) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ewuś Dziewczyny juz wszystko napisały:yes::hug:Ja również doświadczyłam Twojej serdeczności i wielkiego serca chocby w privach za co Ci jeszcze raz bardzo dziękuję Wklejka od Pesteczki z wielkim lustrem genialna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A ja byłam u naszej Ewy ,nie chwaląc się zapewne mam najbliżej z Was.Wypiłam wszystkie soki jak modliszka i pojechałam...Mam nadzieję,że jednak nie,jak zwykle było wesoło.No i byłam znowu małą dziewczynką ,zostałam zaproszona do małego domku-królestwa biedroneczki-małej Julisi.Dziewczyny cegła to jest to,ale o tym już wiemy wszystkie ,nie trzeba jej czyścić ,jest piękna ,naturalna i prawdziwa.Przez taką prawdziwą cegłę,dom choć nowy nabiera klimatu.A nad schodami w holu piękne 3 świetliki, perfekcyjnie rozłożone.Hol już sobie wyobraziłam i strasznie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Barbara ja ty masz blisko to i ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To i ja sie dolaczam do wszystkich zachwyconych Julianka!!! Jak wiadomo-bez niej nie zaistnialabym na FM!!!WYBAWICIELKA JEDNA!!! I wiem,ze jej dom bedzie przepelniony cieplem ,miloscia i harmonia!!!! A WSZYSTKIM KTORZY MAJA ZASZCZYT POZNAC JA OSOBISCIE-ZAZDROSZCZE!!!!!!!!! POZDRAWIAM CIE I SCISKAM JULIANKO!!!:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wygląda na to, że wywołałam lawinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Barbara ja ty masz blisko to i ja:D Reni no coś Ty ,to dlaczego jeszczde nie piłyśmy z Ewą kawy na Twoim przecudnym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts