Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Julianna, czy to nie jest fajny pomysł do wiatrołapu u Ciebie Manhattan Loft(HOUZZ).jpg Lustro na całej ścianie :D

Podkradlam stąd http://www.houzz.com/ideabooks/3206469/list/Houzz-Tour--A-Manhattan-Loft-Slides-Into-Flexibility

Ewo, nie znam Cię osobiście, ale z Twoich postów promienieje promienieje ciepło :hug:

Myślę, że spotkać Ciebie byłoby wielką przyjemnością :yes:

Aniu trafiłaś w sedno :) Ewa to cudownie ciepła Osoba, która emanuje spokojem. Znajomość z Nią to prawdziwa przyjemność :)

Bardzo fajny pomysł Pestki! Jak zawsze zresztą :)

To prawda :yes:

Zawsze odwiedzam Cię z dużą przyjemnością. I z jeszcze większą czytam :)

Me too,ja toże :)

Dołączam się Julianno WIELKA SERCEM :hug:

ja też, ja też :lol2::lol2::lol2::lol2:

Ewo, nie znam Cię osobiście, ale z Twoich postów promienieje promienieje ciepło :hug:

Myślę, że spotkać Ciebie byłoby wielką przyjemnością :yes:

Aniu trafiłaś w sedno :) Ewa to cudownie ciepła Osoba, która emanuje spokojem. Znajomość z Nią to prawdziwa przyjemność :)

Julianna na fali :D. Przyłączam się do orszaku piejących zachwyty ;)

Z słów które czytam tu na wątku i w innych zawsze płynie taka pozytywna energia ...chciała bym mieć takie optymistyczne i pozytywne podejscie do niektórych spraw...ale uczę sie tego i mam nadzieję że dobrze mi pójdzie :D

O ranyyy... no nie wiem co napisać... że co, że jak, że ja, że tak? Ale mi piękną laurkę wystawiłyście - dziękuję naprawdę :). Wcięło mnie, bo... normalna całkiem jestem, a przyjemność pisania na FM wynika z tego, że dokładnie to samo myślę o Was :). Niesamowicie cieszę się, że dobrze czujecie się "u mnie", choć nie ma się jeszcze czym chwalić.

Dropinka zawsze sympatycznie wita nowe wątki, zagląda i życzliwie doradza :). A jej cegiełkowy kominek już zachwyca :).

Basieńka właśnie dzisiaj odwiedziła mnie na budowie :hug:. Ogromnie się ucieszyłam gdy zadzwoniła :). Julisia pokochała nową Ciocię :D - nie mogło być inaczej. Jak zwykle czasu brakło by porozmawiać o wszystkim :(.

Moja ogromna sympatia i podziw dla Pesteczki jest znana, więc prześlę tylko moc uścisków :hug:

Aantenka jest moją "siostrą" forumową i czasem pozwalam sobie się pożalić na życie via mail :). Jesteśmy tak podobne w myśleniu, że aż czasem głupio mi już pisać "ja też " :D. A poza tym uczynność i rzetelność Ani to marka jakiej można życzyć każdej zagubionej na FM osobie, której Ania pomaga :).

Narendil - Aniu :). Ty zawsze znajdziesz chwilkę by się miło przywitać i zostawić ślad :). Często podrzucasz cenne namiary i istniejące rozwiązania, gdy człowiek próbuje wyważać otwarte drzwi. Jestem Ci ogromnie wdzięczna :). A co do spotkania, to wierzę, że będzie nam dane :). W ubiegłym roku byłam nawet na konferencji w Twoich okolicach :). Było pięknieee, bo konferencja zakończyła się w Augustowie :).

Aneczko79 dziękuję :hug:. Ja bardzo lubię zaglądać do Ciebie, bo masz tak pięknie wszystko przemyślane i poukładane. To dzięki Tobie zaczęłam zwracać uwagę na fugi :). Nasze spotkanie było niesamowite. Cały czas zachodzę w głowę jako to jest, że spotykając się po raz pierwszy można mieć tak wiele do powiedzenia :D. Niebawem minie rok od naszego poznania :). Uściskaj Madzię :).

Rere79 bywa w wątkach mi bliskich i ogromnie się cieszę, że i w moje skromne progi zagląda :).

Rocia częstuje u siebie słodkościami, a fakt, że ma trójeczkę dzieci wskazuje, że jej ciepło i miłość liczy się do potęgi :).

Ivcia17 doradza, dzieli się swoim zdaniem i pochwałami motywuje do dalszych działań :) - dziękuję

Ale słodko się zrobiło :). Niektórym może się zrobić lekko mdło, więc zamykam temat dotyczący moich cnót :), ale siebie nawzajem możecie tutaj chwalić do woli :D.

Odrywam się od moich kuchennych rozterek, muszę się zresetować,

Basieńko cieszę się, że na reset wybrałaś spotkanie ze mną :hug:. Zaraz zajrzę do Ciebie i pooglądam inspiracje kuchenne o których rozmawiałyśmy :).

Gobo, Ty koniecznie musisz pokazać więcej swoich wnętrz! To co widzę to mnie zachwyca!!!!!

goobo piękne te twoje łazienki, teak miodzo i połączenie z brodzikiem tez wymiata:yes:

:yes: :yes: :yes: Zgadzam się z Dziewczynami

Ale, ale Reni... Gdzie Twój domek? :( Jak mamy teraz cieszyć swoje zmysły?

Dzięki Reni:) Dziewczyny mnie tu rozpieszczają tymi pochwałami:D

I tak trzymać :). Może wzrośnie słupek motywacji do założenia swojej galerii :).

Julianna, czy to nie jest fajny pomysł do wiatrołapu u Ciebie [ATTACH=CONFIG]125888[/ATTACH] Lustro na całej ścianie :D

Podkradlam stąd http://www.houzz.com/ideabooks/3206469/list/Houzz-Tour--A-Manhattan-Loft-Slides-Into-Flexibility

Kasiu, ale się cieszę, dokładnie o czymś takim myślałam u siebie. Bardzo dziękuję. W tym linku same smaczne widoczki :hug:

Edytowane przez julianna16

To jeszcze coś „wstawię” do wiatrołapu :yes:. Raczej jednak jako pomysł niż do kupienia, bo cena zaporowa

http://www.iwoman.pl/butik/wnetrza,meble-design-wieszaki,wieszak-stojacy-cactus,32506.html

(Link do stronki od Malkul)

A ja byłam u naszej Ewy ,nie chwaląc się zapewne mam najbliżej z Was.Wypiłam wszystkie soki jak modliszka i pojechałam...

Mam nadzieję,że jednak nie,jak zwykle było wesoło.No i byłam znowu małą dziewczynką ,zostałam zaproszona do małego domku-królestwa biedroneczki-małej Julisi.

Dziewczyny cegła to jest to,ale o tym już wiemy wszystkie ,nie trzeba jej czyścić ,jest piękna ,naturalna i prawdziwa.Przez taką prawdziwą cegłę,dom choć nowy nabiera klimatu.A nad schodami w holu piękne 3 świetliki, perfekcyjnie rozłożone.Hol już sobie wyobraziłam i strasznie mi się podoba.

To i ja sie dolaczam do wszystkich zachwyconych Julianka!!!

Jak wiadomo-bez niej nie zaistnialabym na FM!!!WYBAWICIELKA JEDNA!!!

I wiem,ze jej dom bedzie przepelniony cieplem ,miloscia i harmonia!!!!

A WSZYSTKIM KTORZY MAJA ZASZCZYT POZNAC JA OSOBISCIE-ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!

POZDRAWIAM CIE I SCISKAM JULIANKO!!!:hug::hug::hug::hug::hug: