pestka56 19.07.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Julianna, akcja pomocowa Pozwalam sobie wkleić u ciebie link do wątku Anny-Marii3. U Ciebie ruch, a trzeba dziewczynie pomóc:yes:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177297-I-budujemy-Projekt-indywidualny&p=5461796&viewfull=1#post5461796 Ania sprzedaje swój bardzo interesujący architektonicznie dom i ma przedmioty, które wcześniej nabyła, a teraz musi się ich pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 19.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ewcia wybacz, że u Ciebie, ale skoro Dziewczyny mają blisko do Ciebie, a Ty nie masz z kolei daleko do WPKiW, to znaczy, że One też nie mają daleko, a to znaczy... że może mogłybyśmy się spotkać w większym gronie (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.07.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Reni no coś Ty ,to dlaczego jeszczde nie piłyśmy z Ewą kawy na Twoim przecudnym tarasie no ja nie mam pojęcia dlaczego:lol2: mam jeszcze pyszne cappucinko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 no ja nie mam pojęcia dlaczego:lol2: mam jeszcze pyszne cappucinko:D ja latte poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.07.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 ja latte poproszę ależ oczywiście, też mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.07.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 To jeszcze coś „wstawię” do wiatrołapu . Raczej jednak jako pomysł niż do kupienia, bo cena zaporowa Ależ mi pięknie urządzasz Pesteczko Miało już nie być o mnie ... ale jak milczeć? Ewuś Dziewczyny juz wszystko napisały:yes::hug:Ja również doświadczyłam Twojej serdeczności i wielkiego serca chocby w privach za co Ci jeszcze raz bardzo dziękuję Anetko... Ty wiesz, że dla mnie jesteś niedoścignionym wzorem ciepłej, serdecznej i przemiłej gościny . Gdy zaczynałam swoją podróż po FM, to w Twoim pięknym domu po raz pierwszy naprawdę poczułam, że FM to coś znacznie więcej niż wymiana doświadczeń o cegle, tynkach i lampach . Właśnie wtedy reaktywowałaś wątek, a ja byłam szczęśliwa, że to uczyniłaś . Czasem czytam tylko niepokojące słowa, że chcesz wracać za morze... i martwię się czy nadal będziesz wtedy tutaj. Aaa... i jeszcze jedno muszę napisać... Twoje dwa serduszka, które wraz z setką innych przedmiotów oddałaś na licytację dla zdrowia Franusia codziennie mi o Tobie przypominają . Cieszyłam się z nich jak dziecko . Dziękuję A ja byłam u naszej Ewy ,nie chwaląc się zapewne mam najbliżej z Was.Wypiłam wszystkie soki jak modliszka i pojechałam... Mam nadzieję,że jednak nie,jak zwykle było wesoło.No i byłam znowu małą dziewczynką ,zostałam zaproszona do małego domku-królestwa biedroneczki-małej Julisi. Dziewczyny cegła to jest to,ale o tym już wiemy wszystkie ,nie trzeba jej czyścić ,jest piękna ,naturalna i prawdziwa.Przez taką prawdziwą cegłę,dom choć nowy nabiera klimatu.A nad schodami w holu piękne 3 świetliki, perfekcyjnie rozłożone.Hol już sobie wyobraziłam i strasznie mi się podoba. Basiu, z Tobą zawsze jest wesoło . Żałuję, że nie zrobiłam Wam zdjęcia w tym domku. Byłaś tak przerażona, że sama miałabyś ubaw Dobre masz serce chwaląc to co zobaczyłaś na budowie i podziwiam ogrom wyobraźni Barbara ja ty masz blisko to i ja:D A to ciekawe . Jesteś Reni ze Śląska i się nic nie chwalisz? A z którego regionu? Ile masz km do ronda w Katowicach? To dla mnie punkt orientacyjny To i ja sie dolaczam do wszystkich zachwyconych Julianka!!! Jak wiadomo-bez niej nie zaistnialabym na FM!!!WYBAWICIELKA JEDNA!!! I wiem,ze jej dom bedzie przepelniony cieplem ,miloscia i harmonia!!!! A WSZYSTKIM KTORZY MAJA ZASZCZYT POZNAC JA OSOBISCIE-ZAZDROSZCZE!!!!!!!!! POZDRAWIAM CIE I SCISKAM JULIANKO!!!:hug::hug: Gumisiu o przepięknym imieniu . Nie znam drugiej tak niesamowicie radosnej, otwartej i przesympatycznej forumowiczki (czy forumki, a może foremki? ). No muszę skorzystać z Twojego zaproszenia, wybrać się w góry i samej zaspokoić niesamowitą chęć poznania Ciebie osobiście. A pomoc Tobie to prawdziwa przyjemność . Wygląda na to, że wywołałam lawinę Oooo tak Moorelko . Ogromnie mnie cieszą Wasze słowa, ale chyba jeszcze bardziej jestem skonfundowana, więc z radością wrócę do tematów aranżacyjnych . Reni no coś Ty ,to dlaczego jeszczde nie piłyśmy z Ewą kawy na Twoim przecudnym tarasie nooo właśnie Julianna, akcja pomocowa Pozwalam sobie wkleić u ciebie link do wątku Anny-Marii3. U Ciebie ruch, a trzeba dziewczynie pomóc:yes: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177297-I-budujemy-Projekt-indywidualny&p=5461796&viewfull=1#post5461796 Ania sprzedaje swój bardzo interesujący architektonicznie dom i ma przedmioty, które wcześniej nabyła, a teraz musi się ich pozbyć. Ojej... zaraz zajrzę do Ani. Ewcia wybacz, że u Ciebie, ale skoro Dziewczyny mają blisko do Ciebie, a Ty nie masz z kolei daleko do WPKiW, to znaczy, że One też nie mają daleko, a to znaczy... że może mogłybyśmy się spotkać w większym gronie (?) :D mój śliczny, o najdłuższych na świecie rzęsach Sherlock Holmes :D Ja bardzo, bardzo chętnie . Może będzie jeszcze więcej chętnych, które są z bliska . Tylko... błagam nie umawiajcie się między 25.07 a 12.08, bo nas nie będzie . no ja nie mam pojęcia dlaczego:lol2: mam jeszcze pyszne cappucinko:D ja latte poproszę A herbatka się znajdzie? . Wiesz Reni my z Basieńką, to na razie u siebie raczymy się głównie swoim sympatycznym towarzystwem , ale na takim pięknym tarasie, to już są warunki do delektowania się również napitkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.07.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 to ciekawe . Jesteś Reni ze Śląska i się nic nie chwalisz? A z którego regionu? Ile masz km do ronda w Katowicach? To dla mnie punkt orientacyjny] na 3 stawy jakieś 20km, do ronda trochę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.07.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ewcia wybacz, że u Ciebie, ale skoro Dziewczyny mają blisko do Ciebie, a Ty nie masz z kolei daleko do WPKiW, to znaczy, że One też nie mają daleko, a to znaczy... że może mogłybyśmy się spotkać w większym gronie (?) WPKiW...ale zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.07.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ja mam do ślazaczek daleko niestety , ale moze kiedyś... zwlaszcza ze do fun-clubu julianki też się zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ewa:hug:ależ mnie wzruszyłaś Kochana:hug: Szkoda, że i ja mam do Was daleko ale gdybyscie się wybierały w Bieszczady to do mnie po drodze, zapraszam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 A jak na Mazury to do mnie bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Szocik no to my na dwóch różnych krancach mieszkamy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 noooo Ale w Rzeszowie i w Lancucie mam bliskie kolezanki, z którymi studiowałam (nota bene w Lublinie). Dawno u nich nie byłam, wiec moze... Co do śląska to moje pierwsze dziecko urodziło sie w Zorach Mieszkałam tam 7 lat temu, przez caluśkie 5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.07.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 WPKiW...ale zagadki Już rozszyfrowuję - to nasz piękny Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku Ja mam do ślazaczek daleko niestety , ale moze kiedyś... zwlaszcza ze do fun-clubu julianki też się zapisuje Madzia znasz powiedzenie - świat jest mały? Coś wymyślimy by zmniejszyć dystans . To absolutny fenomen FM, że piszą tu osoby z całego świata i są bliżej nas i naszych spraw niż realni sąsiedzi . na 3 stawy jakieś 20km, do ronda trochę dalej Hmm... skoro tak, to możemy mieć do siebie jakieś 50 km, bo ja chyba z drugiej strony ronda . Basia teraz mieszka w Zagłębiu, czyli z jednej strony ronda , a buduje się na Śląsku, czyli po drugiej stronie . Ewa:hug:ależ mnie wzruszyłaś Kochana:hug: Szkoda, że i ja mam do Was daleko ale gdybyscie się wybierały w Bieszczady to do mnie po drodze, zapraszam:yes: :hug: Dziękuję Anetko za zaproszenie . Bieszczady kojarzą mi się z jednymi z moich najpiękniejszych wakacji... pamiętam konie huculskie na środku jezdni i niesamowite widoki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.07.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mnie sie tez Bieszczady dobrze kojarza. Byłam tam na pierwszych wakacjach z moim obecnym małzonkiem (kilka dni po tym jak mi sie oswiadzczył). Było...bardzo romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 O! A my w podróży poślubnej w Orelcu, było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Bieszczady pod namiotem kilka razy z rodzicami ,przecudnieReni to Ty chyba blisko Mirelli mieszkasz?To 20 km to w stronę Bielska?No chyba ,że Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 20.07.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ewa, tu nie ma się co dziwić takiemu uwielbieniu, skoro Ty takie piekne słowa innym piszesz Potrafisz każdego pięknie podsumować, masz bardzo dobre serducho. No i piękny dom Ci się szykuje! Szocik, w żorach powiadasz? Toż ja jestem żorzanka od urodzenia! Dopiero teraz przenosimy się do Jastrzębia. To było ostatnie miasto, do którego chciałam się przeprowadzić Ale przeprowadzę się do własnego, wyśnionego domu ze swoją fantastyczną rodziną więc jakoś to przeżyję Na Mazurach też byłam parę razy i za każdym razem było cudownie! W Bieszczadach byłam raz, na początku znajomości z moim Rutinem. Okolice super, ale jako że my młodzi i głupi byli, to mało z namiotu wychodziliśmy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.07.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Już rozszyfrowuję - to nasz piękny Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku . tak cos mi sie wydawało...znam trochę śląsk i okolice bo mieszkałam w okolicach jakies kilka lat, studiowałam...hmm raczej jeszcze studiuje na Akademii Ekonomicznej teraz chyba juz Uniwersytet Ekonomiczny, pracowałam troche w Kataowicach w jednej ze sportowych gazet mam rodzinkę w tamatych stronach wiec jest mi to trochę znany teren...chociaz wydaje mi sie ze mieszkałam najbliżej Reni. Bywam dośc czesto bo rodzinka + Tesciowa z tamtych terenów Bieszady bardzo mi sie kojarzą z moimi przyjaciółkami...na ferie jedzieliśmy do Cisnej...12 godzin pociagiem ...fajne czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.07.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ależ jest mi bardzo miło czytać te Wasze bieszczadzkie wspominki...dla mnie Bieszczady zawsze były cudowne i zawsze chciałam mieć je blisko, w zasięgu ręki...no i mam;) Ja się kawki i nie tylko;)chętnie napiję z Każdym z Was więc zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts