Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Julianna, akcja pomocowa

Pozwalam sobie wkleić u ciebie link do wątku Anny-Marii3. U Ciebie ruch, a trzeba dziewczynie pomóc:yes:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177297-I-budujemy-Projekt-indywidualny&p=5461796&viewfull=1#post5461796

Ania sprzedaje swój bardzo interesujący architektonicznie dom i ma przedmioty, które wcześniej nabyła, a teraz musi się ich pozbyć.

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jeszcze coś „wstawię” do wiatrołapu :yes:. Raczej jednak jako pomysł niż do kupienia, bo cena zaporowa

Ależ mi pięknie urządzasz Pesteczko :hug:

Miało już nie być o mnie :no:... ale jak milczeć?

Ewuś Dziewczyny juz wszystko napisały:yes::hug:Ja również doświadczyłam Twojej serdeczności i wielkiego serca chocby w privach za co Ci jeszcze raz bardzo dziękuję:hug:

Anetko... Ty wiesz, że dla mnie jesteś niedoścignionym wzorem ciepłej, serdecznej i przemiłej gościny :yes:. Gdy zaczynałam swoją podróż po FM, to w Twoim pięknym domu po raz pierwszy naprawdę poczułam, że FM to coś znacznie więcej niż wymiana doświadczeń o cegle, tynkach i lampach :). Właśnie wtedy reaktywowałaś wątek, a ja byłam szczęśliwa, że to uczyniłaś :hug:. Czasem czytam tylko niepokojące słowa, że chcesz wracać za morze... i martwię się czy nadal będziesz wtedy tutaj.

Aaa... i jeszcze jedno muszę napisać... Twoje dwa serduszka, które wraz z setką innych przedmiotów oddałaś na licytację dla zdrowia Franusia codziennie mi o Tobie przypominają :D. Cieszyłam się z nich jak dziecko :). Dziękuję :hug:

A ja byłam u naszej Ewy ,nie chwaląc się zapewne mam najbliżej z Was.Wypiłam wszystkie soki jak modliszka i pojechałam...

Mam nadzieję,że jednak nie,jak zwykle było wesoło.No i byłam znowu małą dziewczynką ,zostałam zaproszona do małego domku-królestwa biedroneczki-małej Julisi.

Dziewczyny cegła to jest to,ale o tym już wiemy wszystkie ,nie trzeba jej czyścić ,jest piękna ,naturalna i prawdziwa.Przez taką prawdziwą cegłę,dom choć nowy nabiera klimatu.A nad schodami w holu piękne 3 świetliki, perfekcyjnie rozłożone.Hol już sobie wyobraziłam i strasznie mi się podoba.

Basiu, z Tobą zawsze jest wesoło :D. Żałuję, że nie zrobiłam Wam zdjęcia w tym domku. Byłaś tak przerażona, że sama miałabyś ubaw :rotfl:

Dobre masz serce chwaląc to co zobaczyłaś na budowie i podziwiam ogrom wyobraźni :rotfl:

Barbara ja ty masz blisko to i ja:D

A to ciekawe :). Jesteś Reni ze Śląska i się nic nie chwalisz? A z którego regionu? :D Ile masz km do ronda w Katowicach? To dla mnie punkt orientacyjny :D

To i ja sie dolaczam do wszystkich zachwyconych Julianka!!!

Jak wiadomo-bez niej nie zaistnialabym na FM!!!WYBAWICIELKA JEDNA!!!

I wiem,ze jej dom bedzie przepelniony cieplem ,miloscia i harmonia!!!!

A WSZYSTKIM KTORZY MAJA ZASZCZYT POZNAC JA OSOBISCIE-ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!

POZDRAWIAM CIE I SCISKAM JULIANKO!!!:hug::hug::hug::hug::hug:

Gumisiu o przepięknym imieniu :). Nie znam drugiej tak niesamowicie radosnej, otwartej i przesympatycznej forumowiczki (czy forumki, a może foremki? :D). No muszę skorzystać z Twojego zaproszenia, wybrać się w góry i samej zaspokoić niesamowitą chęć poznania Ciebie osobiście. A pomoc Tobie to prawdziwa przyjemność :hug:.

Wygląda na to, że wywołałam lawinę :)

Oooo tak Moorelko :).

Ogromnie mnie cieszą Wasze słowa, ale chyba jeszcze bardziej jestem skonfundowana, więc z radością wrócę do tematów aranżacyjnych :).

Reni no coś Ty ,to dlaczego jeszczde nie piłyśmy z Ewą kawy na Twoim przecudnym tarasie :lol2:

nooo właśnie :D

Julianna, akcja pomocowa

Pozwalam sobie wkleić u ciebie link do wątku Anny-Marii3. U Ciebie ruch, a trzeba dziewczynie pomóc:yes:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177297-I-budujemy-Projekt-indywidualny&p=5461796&viewfull=1#post5461796

Ania sprzedaje swój bardzo interesujący architektonicznie dom i ma przedmioty, które wcześniej nabyła, a teraz musi się ich pozbyć.

Ojej... zaraz zajrzę do Ani.

Ewcia wybacz, że u Ciebie, ale skoro Dziewczyny mają blisko do Ciebie, a Ty nie masz z kolei daleko do WPKiW, to znaczy, że One też nie mają daleko, a to znaczy... że może mogłybyśmy się spotkać w większym gronie (?) :)

:D :D :D mój śliczny, o najdłuższych na świecie rzęsach Sherlock Holmes :D :D :D Ja bardzo, bardzo chętnie :). Może będzie jeszcze więcej chętnych, które są z bliska :). Tylko... błagam nie umawiajcie się między 25.07 a 12.08, bo nas nie będzie :(.

no ja nie mam pojęcia dlaczego:lol2: mam jeszcze pyszne cappucinko:D

ja latte poproszę :)

A herbatka się znajdzie? :D. Wiesz Reni my z Basieńką, to na razie u siebie raczymy się głównie swoim sympatycznym towarzystwem :D, ale na takim pięknym tarasie, to już są warunki do delektowania się również napitkiem :D

WPKiW...ale zagadki :-)

Już rozszyfrowuję :D - to nasz piękny Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku :D

Ja mam do ślazaczek daleko niestety :(, ale moze kiedyś...

zwlaszcza ze do fun-clubu julianki też się zapisuje :)

Madzia :hug: znasz powiedzenie - świat jest mały? Coś wymyślimy by zmniejszyć dystans :). To absolutny fenomen FM, że piszą tu osoby z całego świata i są bliżej nas i naszych spraw niż realni sąsiedzi :).

na 3 stawy jakieś 20km, do ronda trochę dalej

Hmm... skoro tak, to możemy mieć do siebie jakieś 50 km, bo ja chyba z drugiej strony ronda ;). Basia teraz mieszka w Zagłębiu, czyli z jednej strony ronda ;), a buduje się na Śląsku, czyli po drugiej stronie :D.

Ewa:hug:ależ mnie wzruszyłaś Kochana:hug:

Szkoda, że i ja mam do Was daleko ale gdybyscie się wybierały w Bieszczady to do mnie po drodze, zapraszam:yes::D

:hug: :hug: :hug: Dziękuję Anetko za zaproszenie :).

Bieszczady kojarzą mi się z jednymi z moich najpiękniejszych wakacji... pamiętam konie huculskie na środku jezdni i niesamowite widoki :yes:.

Ewa, tu nie ma się co dziwić takiemu uwielbieniu, skoro Ty takie piekne słowa innym piszesz :)

Potrafisz każdego pięknie podsumować, masz bardzo dobre serducho. No i piękny dom Ci się szykuje!:yes:

Szocik, w żorach powiadasz?:o Toż ja jestem żorzanka od urodzenia!:D Dopiero teraz przenosimy się do Jastrzębia. To było ostatnie miasto, do którego chciałam się przeprowadzić:D Ale przeprowadzę się do własnego, wyśnionego domu ze swoją fantastyczną rodziną więc jakoś to przeżyję ;)

Na Mazurach też byłam parę razy i za każdym razem było cudownie!

W Bieszczadach byłam raz, na początku znajomości z moim Rutinem. Okolice super, ale jako że my młodzi i głupi byli, to mało z namiotu wychodziliśmy:lol2:

Już rozszyfrowuję :D - to nasz piękny Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku :D

.

tak cos mi sie wydawało...znam trochę śląsk i okolice bo mieszkałam w okolicach jakies kilka lat, studiowałam...hmm raczej jeszcze studiuje na Akademii Ekonomicznej teraz chyba juz Uniwersytet Ekonomiczny, pracowałam troche w Kataowicach w jednej ze sportowych gazet mam rodzinkę w tamatych stronach wiec jest mi to trochę znany teren...chociaz wydaje mi sie ze mieszkałam najbliżej Reni. Bywam dośc czesto bo rodzinka + Tesciowa z tamtych terenów ;-) Bieszady bardzo mi sie kojarzą z moimi przyjaciółkami...na ferie jedzieliśmy do Cisnej...12 godzin pociagiem ...fajne czasy...:)