julianna16 23.07.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No ładne som, choć przyznam, że nawet nie miałam pojęcia, że takie gapy istnieją. Znalazłam je przypadkiem poszukując czegoś podobnego kształtem do mojej kupionej już wanny. Jeśli Ci się też podobają, to cieszę się ogromnie . Idę popatrzeć na Twoje wizualizacje i wyobrażę sobie te stojące miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A ja to sobie myslę ze ta zabudowa z profili to potrzebna do wc (bo spłuczke trzeba jakos zamontować) - do bidetu .. podpytam fachowca. Zaraz do niego maila wyśle to może jutro juz cos więcej bedziemy wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.07.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) A mam jeszcze jedno pytanie - z innej beczki - czy ty mierzyłas może płytki Saloni Lumina? Facet ze sklepu mi powiedział, ze zawsze jak rektyfikowane to mniejsze. I zastanawiam sie czy one na bank maja 30x90 czy może np 29,7x89,7? Bo jak mają dokladnie 30x60 to ja mam problem z szarymi - wszystkie ktore mi sie podobają mają zawsze ciut mniej niż 30cm (mąż moj sie w głowe stuka jak mu zaczynam o milimetrach wykłady robic, ale tutaj wiem ze znajdę bratnie dusze :P ) Edytowane 23 Lipca 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.07.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ooo super, to daj znać co na to fachowiec, bo jeszcze póki co stelaże stoją u mnie . Ja mam info ze sklepu, w którym kupowałam. Napisali mi, że stelaże geberita, które już kupiłam pasują też do stojących, ale jak drążyłam temat i zapytałam czy są niezbędne, to odpisali, że nie, bo sama spłuczka w zupełności wystarczy. Wkuwa się ją w ścianę, więc miałabyś może dzięki temu więcej miejsca u siebie. U mnie nie będzie wkuwana, bo chcę wyrównać wnękę, więc zawiśnie na stelażu z profili do k-g. Co do drugiego pytania, to chcę się tam jutro jeszcze wybrać, tylko nie wiem czy dam radę, bo muszę się pakować . Jak pojadę, to zmierzę osobiście luminy i dam znać ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja tez jak dotre do sklepu to je wymierze i dam znac - pewnie to bedzie w tym tygodniu, ale nie wiem kiedy. A co do kucia w scianach to - ja też chce słup wyrównac i rure ukryć, więc łazienki nie powiększe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Facet ze sklepu mi powiedział, ze zawsze jak rektyfikowane to mniejsze. Bzdura. Po raz kolejny mamy przykład sprzedawcy, który nie wie o czym mówi. W mojej dolnej łazience mam rektyfikowane białe płytki równo 30x60 i ani mniej ani więcej. Zależy od ceramiki. Dopóki sama nie zmierzysz - nie wiesz. Te 30x60 mierzyłam osobiście przed zakupem, trzymając je w ręce. Te podłogowe i ścienne na górę zamawiałam wg katalogu (a katalog podaje wymiar 30x60 i 60x60), W rzeczywistości mają po 3 mm mniej... Ewcia sprawdzi, to będzie pewne jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.07.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Sprawdziłam - relację zdam u Szocik . Wymiary mają się nijak do tych z opisu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.07.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Sprawdziłam - relację zdam u Szocik . Wymiary mają się nijak do tych z opisu . No tak myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.07.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ewo, im więcej patrzę na te stojące miski, tym bardziej mi się podobają Muszę przemyśleć wucecik Mój kolega ma ceramikę Linea Blue. Są zadowoleni. Cytuję: Kibel jak kibel. Dobrze się korzysta i dobrze się czyści Zaznaczę tylko, że kupili czarną umywalkę, czarny kibelek i czarny bidet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.07.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ewo, im więcej patrzę na te stojące miski, tym bardziej mi się podobają To tak jak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.07.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ewuniu-Tobie ,coreczce i malzonkowi- FANTASTYCZNYCH WAKACJI ZYCZE!!!!I braku komarow:D:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ooooo, nie było mnie chwilę a tu takie wiadomości!!! No to skoro się urlopujecie to dużo, dużo słońca, pięknej pogody, wypoczynku. A co do umywalki - ja mam koło seria Quattro - 50 cm - blat jakieś 130 cm (mniej więcej proporcje podobne jak u Ciebie) i nie jest źle, znaczy się będzie jak w końcu kupię szafkę pod umywalkę. Ewciu, dziewczyny dobrze prawią - cudowna i ciepła z Ciebie Kobieta - naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.07.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Channel8, zadowolona jesteś z Qattro? Bo ja się na nią czaję i to na dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Channel8, zadowolona jesteś z Qattro? Bo ja się na nią czaję i to na dwie Jeszcze nie zamontowałam, ale ma fajnie wyprofilowane dno, jak ją myłam łatwo się ściereczką po zakamarkach jeździło, woda fajnie spływała (włożyłam ją do wanny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ewuś udanego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wypoczywaj, urlopuj i wracaj do nas szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Gorące pozdrowienia dla Was od Ewy Prosiła, żebym przekazała, co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.08.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Czuję się pozdrowiona więc pięknie dziękuję Kiedy można się spodziewać wypoczętych gospodarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.08.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No własnie kiedy Julianna do nas wraca??? Smutno tu bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts