iskanna 08.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 To ja się przywitam Trafiłam tu, żeby zobaczyć jakiekolwiek wnętrza Goobo - skoro tyle nas łączy w wyborach wnętrzarskich ;> (oraz też mi wychodzi, że mieszkamy całkiem blisko siebie). Dodatkowy profit - Twój wątek, Ewo. Piękne wnętrza się szykują. I tyle inspiracji cudownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 09.08.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ewcia chyba powinna wracać w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.08.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ewa pewnie zasypie nas nowymi inspiracjami. Mam nadzieję że wczasy udane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.08.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziewczyny Kochane jesteeeeeem :D . Ogromnie Wam dziękuję za piękne życzenia i pamięć :hug: Bardzo, bardzo mi Was brakowało - pomysłów, inspiracji, porad, życzliwości i wybijania z głowy nietrafionych pomysłów . Nie miałam niestety dostępu do internetu i... z pewnością domyślacie się jakie męki przeżywałam . Nie wiem jak nadrobię Wasze wątki - chyba potrzebuję kolejnych dwóch tygodni . Jakoś muszę to ogarnąć, bo bardzo jestem ciekawa co się u Was działo. Tymczasem przesyłam Wam: garść pięknego piasku z plaży w Czołpinie, podmuch letniej bałtyckiej bryzy, widoki ruchomych wydm, zapach jeziora i łąki, bajkową tęczę (a udało nam się jednego dnia zobaczyć aż dwie), widok zza okna rodem z "Przeminęło z wiatrem" , ogień w kominku (echh... uwielbiam te wieczory, za każdym razem doceniamy wyjątkowość chwil gdy pali się ogień. Doczekać się nie mogę naszego kominka w domu ) radosny klekot bocianów, które miałam niemal na wyciągnięcie ręki (chodziły pod naszymi oknami) i... niesamowite nawoływanie żurawi . Nie wszystko udało się sfotografować, ale dzielę się z Wami z uśmiechem . http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=p6213724.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=p6213670.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=p6213754.jpg&res=landing Powiem Wam, że... gdy tak co roku podróżujemy wzdłuż Polski pokonując 550 km, to niezmiennie towarzyszy nam myśl... ech piękna ta nasza Polska, piękna i dzięki temu jakoś znosimy fakt, że spędzamy w samochodzie 10 godzin... Wypoczęliśmy, spędziliśmy wspólnie czas, nacieszyliśmy się sobą i z nowymi siłami stanęliśmy w blokach startowych . Iskannko - witam Cię ciepło . Cieszę się, że Goobo pokazała u mnie swoje wnętrza, bo oprócz niewątpliwej ich urody mogłaś mnie odwiedzić . Zapraszam częściej, może Goobo pochwali się resztą swoich wyjątkowych wnętrz . Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witaj Ewuś spowrotem:hug::hug: ach tak pięknie opisałaś ten wasz pobyt, że normalnie mi się udzieliło:Di tez widzę tęczę, ogień, słyszę bociany, fale....ach..... zdjęcia piękne, Dziewczyny urocze! czemu ja myślałam, że Jesteś brunetką Moc uscisków:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Julianna, jak miło, że jesteś a jeszcze nie zanurkowałam spać – wojuję z szerszeniem, który wpadł przez okno, podlec. Piękne fotki i widać dobrze Wam było. A z Ciebie piękna kobieta , ale masz małą konkurentkę Ciekawe – ja też myślałam o Tobie jako o brunetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.08.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Anetko, Kasiu ściskam Was serdecznie Hi, hi wyobraźnia jest fajna. Pozwala nam kreować to, co niewiadome na swój sposób . Miałam kiedyś przez rok lub dwa ciemne włosy, ale zdecydowanie lepiej czuję się w blond . Ach, jak miło Was czytać ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.08.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witaj Ewo, ale miałaś fajne wakacje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 13.08.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jakie cudne widoczki normalnie sie rozmarzyłam:rolleyes:.Ach szkoda ze my nigdzie nie możemy w tym roku pojechac na wakacje :(może w przyszłym roku gdzies wyskoczymy. Piękne z Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.08.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ewo piękne widoki,ja też twierdzę ,że Polska ma wiele pięknych miejsc o któ®ych czasami nie mamy pojęcia.Ja w tym niestety nigdzie nie wyjeżdzam,ale w przyszłym obowiązkowo.Namiary na tynkarzy prześlę dzisiaj-pamiętam-tak je dziwnie w telefonie zapisałam ,że nie pamiętam który to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ale ładne zdjęcia dziewczyny fajne i duza i mała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Fajne wakacje w pięknym miejscu. Dziewczyny rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ooo Ewa wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.08.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witaj Ewo, ale miałaś fajne wakacje:D Hej, hej Madziu . Zajrzę zaraz do Ciebie jak tam kuchenne rewolucje się mają . Jakie cudne widoczki normalnie sie rozmarzyłam:rolleyes:.Ach szkoda ze my nigdzie nie możemy w tym roku pojechac na wakacje :(może w przyszłym roku gdzies wyskoczymy. Piękne z Was dziewczyny Dziękuję Lea**. Tak naprawdę to w tym roku pojechaliśmy tylko i wyłącznie dla Julianny. W jej wieku wakacje są bardzo ważne i niesamowite jest to uczucie rodzica, gdy maluszek raduje się każdą pszczółką, kwiatkiem, falą, bociankiem, krówką . Ewo piękne widoki,ja też twierdzę ,że Polska ma wiele pięknych miejsc o któ®ych czasami nie mamy pojęcia. Ja w tym niestety nigdzie nie wyjeżdzam,ale w przyszłym obowiązkowo.Namiary na tynkarzy prześlę dzisiaj-pamiętam-tak je dziwnie w telefonie zapisałam ,że nie pamiętam który to. Nie chciałam Cię już więcej nagabywać Basiu, ale będę wdzięczna za namiary. No chyba, że zmieniłaś zdanie i ich już nie polecasz (?) . Zrobili Ci w końcu te poprawki? Gdy jechaliśmy przez Bory Tucholskie, to przypomniałam sobie jak pięknie opowiadałaś o Waszym niedawnym wypadzie - szczególnie o tych motylach w czasie spływ kajakowego . Ale ładne zdjęcia dziewczyny fajne i duza i mała! Dziękuję Moorelko Fajne wakacje w pięknym miejscu. Dziewczyny rewelacyjne Dziękuję Rere . Kaszuby są naprawdę piękne i choć jeździmy tam w każde wakacje od 6 lat, to nigdy nam się nie nudzą . ooo Ewa wróciła Ściskam serdecznie Venusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Cześć Ewciu Fajnie, że już jesteś. Dla takiej fotorelacji warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.08.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A cóż to za piękna nimfa nam się ukazała na wydmach Fajnie, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.08.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 no to ja jestem kolejna, która myslała zes brunetka, albo przynajmniej szatynka. W dodatku myslałam ze jestes troche pyzata A tu nie dosc ze blondynka to jeszcze jaka lasencja Witaj ponownie i .... do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 no to Dziewczynki wyobraznia nam figla spłatała:rotfl:cieszę się, że nie jestem odosobniona w tych moich wyobrażeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 U łaaa, ale z Ciebie, Ewciu, laska!Już wiem po kim Julianka taka urodziwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Super, że już jesteś!!!! Zdjęcia świetne i fakt: kobieta z Ciebie piękna! Fajne wakacje mieliście! No i widoki prześliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts