Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny Kochane jesteeeeeem :D :D :D.

Ogromnie Wam dziękuję za piękne życzenia i pamięć :hug: :hug: :hug:

Bardzo, bardzo mi Was brakowało - pomysłów, inspiracji, porad, życzliwości i wybijania z głowy nietrafionych pomysłów :D. Nie miałam niestety dostępu do internetu i... z pewnością domyślacie się jakie męki przeżywałam ;).

Nie wiem jak nadrobię Wasze wątki - chyba potrzebuję kolejnych dwóch tygodni ;). Jakoś muszę to ogarnąć, bo bardzo jestem ciekawa co się u Was działo.

Tymczasem przesyłam Wam:

garść pięknego piasku z plaży w Czołpinie,

podmuch letniej bałtyckiej bryzy,

widoki ruchomych wydm,

zapach jeziora i łąki,

bajkową tęczę (a udało nam się jednego dnia zobaczyć aż dwie),

widok zza okna rodem z "Przeminęło z wiatrem" ;),

ogień w kominku (echh... uwielbiam te wieczory, za każdym razem doceniamy wyjątkowość chwil gdy pali się ogień. Doczekać się nie mogę naszego kominka w domu :))

radosny klekot bocianów, które miałam niemal na wyciągnięcie ręki (chodziły pod naszymi oknami)

i... niesamowite nawoływanie żurawi :).

Nie wszystko udało się sfotografować, ale dzielę się z Wami z uśmiechem :).

http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=p6213724.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=p6213670.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=p6213754.jpg&res=landing

Powiem Wam, że... gdy tak co roku podróżujemy wzdłuż Polski pokonując 550 km, to niezmiennie towarzyszy nam myśl... ech piękna ta nasza Polska, piękna :) i dzięki temu jakoś znosimy fakt, że spędzamy w samochodzie 10 godzin...

Wypoczęliśmy, spędziliśmy wspólnie czas, nacieszyliśmy się sobą i z nowymi siłami stanęliśmy w blokach startowych :D.

Iskannko - witam Cię ciepło :). Cieszę się, że Goobo pokazała u mnie swoje wnętrza, bo oprócz niewątpliwej ich urody mogłaś mnie odwiedzić :). Zapraszam częściej, może Goobo pochwali się resztą swoich wyjątkowych wnętrz :D.

Edytowane przez julianna16

Witaj Ewuś spowrotem:hug::hug::hug:

ach tak pięknie opisałaś ten wasz pobyt, że normalnie mi się udzieliło:Di tez widzę tęczę, ogień, słyszę bociany, fale....ach.....

zdjęcia piękne, Dziewczyny urocze! czemu ja myślałam, że Jesteś brunetką:o

Moc uscisków:hug:

Julianna, jak miło, że jesteś :bye: a jeszcze nie zanurkowałam spać – wojuję z szerszeniem, który wpadł przez okno, podlec.

Piękne fotki i widać dobrze Wam było. A z Ciebie piękna kobieta :yes: , ale masz małą konkurentkę :D

Ciekawe – ja też myślałam o Tobie jako o brunetce :lol2:

Anetko, Kasiu ściskam Was serdecznie :hug:

Hi, hi wyobraźnia jest fajna. Pozwala nam kreować to, co niewiadome na swój sposób :).

Miałam kiedyś przez rok lub dwa ciemne włosy, ale zdecydowanie lepiej czuję się w blond :).

Ach, jak miło Was czytać ponownie :D

Ewo piękne widoki,ja też twierdzę ,że Polska ma wiele pięknych miejsc o któ®ych czasami nie mamy pojęcia.

Ja w tym niestety nigdzie nie wyjeżdzam,ale w przyszłym obowiązkowo.Namiary na tynkarzy prześlę dzisiaj-pamiętam-tak je dziwnie w telefonie zapisałam ,że nie pamiętam który to.

Witaj Ewo, ale miałaś fajne wakacje:D

Hej, hej Madziu :). Zajrzę zaraz do Ciebie jak tam kuchenne rewolucje się mają :).

Jakie cudne widoczki normalnie sie rozmarzyłam:rolleyes:.Ach szkoda ze my nigdzie nie możemy w tym roku pojechac na wakacje :(może w przyszłym roku gdzies wyskoczymy.

Piękne z Was dziewczyny :)

Dziękuję Lea**. Tak naprawdę to w tym roku pojechaliśmy tylko i wyłącznie dla Julianny. W jej wieku wakacje są bardzo ważne i niesamowite jest to uczucie rodzica, gdy maluszek raduje się każdą pszczółką, kwiatkiem, falą, bociankiem, krówką :D.

Ewo piękne widoki,ja też twierdzę ,że Polska ma wiele pięknych miejsc o któ®ych czasami nie mamy pojęcia.

Ja w tym niestety nigdzie nie wyjeżdzam,ale w przyszłym obowiązkowo.Namiary na tynkarzy prześlę dzisiaj-pamiętam-tak je dziwnie w telefonie zapisałam ,że nie pamiętam który to.

Nie chciałam Cię już więcej nagabywać Basiu, ale będę wdzięczna za namiary. No chyba, że zmieniłaś zdanie i ich już nie polecasz (?) :). Zrobili Ci w końcu te poprawki?

Gdy jechaliśmy przez Bory Tucholskie, to przypomniałam sobie jak pięknie opowiadałaś o Waszym niedawnym wypadzie - szczególnie o tych motylach w czasie spływ kajakowego :D.

Ale ładne zdjęcia :) dziewczyny fajne i duza i mała!

Dziękuję Moorelko :hug:

Fajne wakacje w pięknym miejscu. Dziewczyny rewelacyjne ;)

Dziękuję Rere :).

Kaszuby są naprawdę piękne i choć jeździmy tam w każde wakacje od 6 lat, to nigdy nam się nie nudzą :).

ooo Ewa wróciła :D

Ściskam serdecznie Venusku :hug: