channel8 18.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Eh... szkoda iż ja pralni mieć nie mogę (nie ma gdzie) - zamontowałabym se i ja taka suszareczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Channelku, a w łazience nie możesz Pewnie nie pasuje stylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 18.08.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Fajne te inspiracje pralniowe:yes: Szkoda,ze nie mogę takiego cuda zrobić u siebie. Nasza pralnia jest wydzielona z łazienki. Wejdzie tam niewiele, ale i tak jestem zadowolona. Nie będę musiała się przejmować leżącymi na ziemi ciuchami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja zrobiłam pralnię kosztem drugiej łazienki na górze (czyli na górze będzie jedna łazienka, a nie dwie - dla rodziców i dzieci - jak to teraz jest w zwyczaju). Będzie całkiem wygodna - ok 9 m. Męczę jeszcze tę wizualizację, ale niebawem pokażę . Tymczasem trafiłam jeszcze na inny rodzaj suszarki - chowanej w obrazku. Może coś takiego przyda się komuś. To fajny sposób na ukrycie suszarki w każdej łazience. Też wygląda jak samoróbka. http://img413.imageshack.us/img413/8381/suszarkadoubran2.jpg http://img193.imageshack.us/img193/2390/suszarkadoubran1.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 19.08.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Rewelacja:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.08.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 super te suszarki ja też myślałam o takich rozkładanych,alenie jestem pewna czy w ikei takich nie mają,nad zlewem też się zastanawiam.U mnie pralnia mała, 1,80x2. więc takie rozkładana są jak najbardziej must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Julianko nadrabiam zaległości u Ciebie i oglądam piękne pralniowe inspiracje W Ikea jest też umywalka Ann którą ja rozważałam, niestety ma mniejsze wymiary niż Domsjo i nie nadaje się ma szafkę, ja rozważałam kolorową zasłonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 19.08.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam sie pięknie:) i biorę za czytanie wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) super te suszarki ja też myślałam o takich rozkładanych,alenie jestem pewna czy w ikei takich nie mają,nad zlewem też się zastanawiam.U mnie pralnia mała, 1,80x2. więc takie rozkładana są jak najbardziej must have W Ikea są, takie metalowe. Oglądałam je ostatnio. Są solidne i całkiem ładne, ale te drewniane mają... hmm... duszę . Oprócz funkcji, są po prostu piękne. Te z Ikea to seria GRUNDTAL i wygląda tak: http://www.tanie-meblowanie.cba.pl/foto/grundtal1/grundtal_01.jpg Julianko nadrabiam zaległości u Ciebie i oglądam piękne pralniowe inspiracje W Ikea jest też umywalka Ann którą ja rozważałam, niestety ma mniejsze wymiary niż Domsjo i nie nadaje się ma szafkę, ja rozważałam kolorową zasłonkę Cieszę się Two, że i Tobie się podobają . O tej umywalce też myślałam. Nawet specjalnie pojechałam ją oglądać i ... nie znalazłam "na sklepie" (chyba ślepa jestem). Wiem, że Basia ma je w łazience chłopaków i chyba troszkę małe mogą być do zadań w pralni. Podpytam Basię . Witam sie pięknie:) i biorę za czytanie wątku:) Jak miło Pepejeans, że zajrzałaś . Cieszę się ogromnie, bo inspiracje, którymi się dzielisz są fantastyczne . Muszę się przyzwyczaić do nowego avatarka Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.08.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Fajne te suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ja mam sporą pralnię, jakieś 14m2, i bardzo wysoką, ale umywalki się dotąd nie dorobiłam. Zastanawiałam się nad tą IKEA Lillagen. Wydaje mi się, że byłoby wygodnie, prostokąt z kranem z boku i półeczką na odłożenie czegoś w obrębie umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.08.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Channelku, a w łazience nie możesz Pewnie nie pasuje stylowo. Niestety - stylowo (jakbym miała ściankę z cegły jak chciałam to by pasowała.... a tak - eh....) No, Ewciu, dawaj te wizualki swojej prali, ciekawa jestem jak wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 No, Ewciu, dawaj te wizualki swojej prali, ciekawa jestem jak wyjdzie! Przychylam się do prośby Daj nacieszyć oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.08.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja mam sporą pralnię, jakieś 14m2, i bardzo wysoką, ale umywalki się dotąd nie dorobiłam. Zastanawiałam się nad tą [ATTACH=CONFIG]132053[/ATTACH] IKEA Lillagen. Wydaje mi się, że byłoby wygodnie, prostokąt z kranem z boku i półeczką na odłożenie czegoś w obrębie umywalki. ona jakaś mała się wydaje -wąska O własnie moja siostra ma te z Ikei ,wiedziałam,że u kogoś to widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ewa oj przesadzasz z tą pralnią Miałam te same inspiracje, prawie kupiłam mugaty Zlew do pralni szuka się pod hasłem zlew gospodarczy. Z suszarką nie ma co kombinować, to jest pomieszczenie w którym ona nie będzie szpecić. Ja tam mam piętrową viledy i mozaikę za 19 zł za plaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.08.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 To ja się może nie wypowiem jak u mnie pralnia wygląda http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif... A raczej kącik do prania, bo to pomieszczenie jest jednocześnie kotłownią. Bardzo małą.... kotłownią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ale jest i suszarka nie stoi np w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.08.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ona jakaś mała się wydaje -wąska O własnie moja siostra ma te z Ikei ,wiedziałam,że u kogoś to widziałam No, właśnie nie wiem jakie on ma wymiary. Przede wszystkim głębokość. Kształt by mi odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.08.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) No, Ewciu, dawaj te wizualki swojej prali, ciekawa jestem jak wyjdzie! Przychylam się do prośby Daj nacieszyć oczy! Męczę, męczę, bo nie czuję jej do końca, ale niebawem pokażę . Może wieczorkiem się uda. ona jakaś mała się wydaje -wąska No, właśnie nie wiem jakie on ma wymiary. Przede wszystkim głębokość. Kształt by mi odpowiadał. Wąziutka jest Pesteczko. Do małych przepierek dessous wystarczy, ale swetra, nie zmieścisz. Tu wymiary: Szerokość: 63 cm Szerokość umywalki: 60 cm Głębokość: 27 cm Wysokość to 14 cm Może ta lepsza? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lillangen-pojedyncza-umywalka__0096424_PE236038_S4.JPG Źródło Szerokość: 61 cm Szerokość umywalki: 60 cm Głębokość: 40.5 cm Wiem, że pralki mają teraz programy prania ręcznego i nawet z nich korzystam, ale mam takie rzeczy, których nie chcę wystawiać na próbę . Ewa oj przesadzasz z tą pralnią Venusko Twoja pralnia jest bardzo ładna . Już kiedyś ją komplementowałam. Całkiem prawdopodobne, że na etapie urządzania kupię najtańsze płytki w LM i będę chciała zamknąć szybko temat . Tymczasem sobie marzę http://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gif. To ja się może nie wypowiem jak u mnie pralnia wygląda http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif... A raczej kącik do prania, bo to pomieszczenie jest jednocześnie kotłownią. Bardzo małą.... kotłownią... Aneczko, jak Cię znam, to nawet w tej małej kotłownio-pralni będzie wszystko idealnie dopasowane . Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ewciu, co rusz wracam do Ciebie popatrzeć na te suszareczki. Czemu ja nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts