Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Rasiu ja w sprawie tej suszarki w IKEA, o którą pytałaś.

Ponieważ ostatnio gdybam sobie o mojej pralni, to szukałam jakiś fajnych koszy/pojemników na pranie. Przeglądając ofertę dla klientów IKEA Family trafiłam na ciekawe torby na pranie, ale niestety w Poznaniu.

Nazywają się SKOGHALL:

http://www.ikeafamily.eu/CMSPages/GetFile.aspx?guid=1d0b1bf4-5097-4059-844d-be845b31b24a&maxsidesize=250

To dla mnie za daleko, więc chciałam je wyszukać w katalogu Ikei dostępnym na stronie i... "nie wyskakują". Uznałam więc, że to jakaś końcówka serii i są dostępne tylko w Poznaniu. Tymczasem jak ostatnio byłam w katowickiej Ikei stały sobie dumnie na półce i można było je bez problemu kupić mimo ich braku na stronie www. Dobrze, że je zobaczyłam na żywo, bo bardzo się napaliłam i nawet znalazłam na Allegro, ale niestety są za niskie.

Idąc tym tropem myślę, że i u Ciebie te suszarki Grundtal mogą być na stanie, a jeśli nie, to daj znać :).

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super :D

Tymczasem ja z tego wszystkiego przespałam dzisiaj poranną wizytę na Westwig i buchnęli mi tablicę i to w TAKIEJ cenie :(.

http://www.westwing.pl/images/D/SE12INT2-112-large.jpg

Edytowane przez julianna16

Ewcia, nie martw się. Ja już się kilka razy przekonałam, że Westwing wcale nie jest taki tani i okazyjny.

Ostatnio kupiłam Jakubowi te pudełka na klocki dokładnie w takiej samej cenie.

Poszukaj, a na pewno coś jeszcze znajdziesz :)

Ewcia, nie martw się. Ja już się kilka razy przekonałam, że Westwing wcale nie jest taki tani i okazyjny.

Ostatnio kupiłam Jakubowi te pudełka na klocki dokładnie w takiej samej cenie.

Poszukaj, a na pewno coś jeszcze znajdziesz :)

O to mnie pocieszyłaś Aniu :). Tak naprawdę, to ta cena była bardziej wabikiem, bo sama tablica nie do końca w tym klimacie który bym chciała ;). Poczekam może coś jeszcze rzucą. Szukałam jakiś czas temu i tylko na ebay, ale w Niemczech znalazłam tabliczki do pralni.

Ewo, dzien dobry, ja w oderwaniu od tematu okna i doradcy grafikowego przychodze po prośbie. W wolnej chwili mozesz zerknac do mojego dziennika? Mam tam jedno pytanie do Ciebie.

Dziękuję :)

Pewnie, że zajrzę :D i serdecznie witam u siebie Beato Weroniko :welcome:

Huuurrrraaaa

:wave::wave::wave:

No to Kochane pijemy szampana i radujemy się OGROMNIE :)

http://www.bialeinspiracje.pl/wp-content/plugins/dynpicwatermark/DynPicWaterMark_ImageViewer.php?path=2012/01/120.jpg

Najpiękniej Dziękuję Rasiu za działanie :D :hug:. Ja tu tyle kombinacji, a widać konieczny był Twój autorytet :D.

Ja również podglądam talent Pesteczki i jestem pod ogromnym wrażeniem i że jestem nowa na forum chciałabym spytać jak można ja poprosić o pomoc w wizualkach i projektowaniu. Załozyłam taki malutki watek w Projektowanie wnetrz ale mało odpowiedzi. mój móżg kipi od pomysłów tylko nie umiem sobie wizualki zrobić i męczę sie ze cos nie dopracuje. Tak ten perfekcjonizm człowieka tlucze:) Kochane jesli możecie zajrzyjcie tam do mnie i powiedzcie gdzie ewentualnie szukać rad. Dziekuję z góry :hug:

nie wiem jak zrobić stopke wiec wklejam gdzie sie zakotwiczyłam na forum

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-%29