julianna16 23.08.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Rasiu ja w sprawie tej suszarki w IKEA, o którą pytałaś. Ponieważ ostatnio gdybam sobie o mojej pralni, to szukałam jakiś fajnych koszy/pojemników na pranie. Przeglądając ofertę dla klientów IKEA Family trafiłam na ciekawe torby na pranie, ale niestety w Poznaniu. Nazywają się SKOGHALL: http://www.ikeafamily.eu/CMSPages/GetFile.aspx?guid=1d0b1bf4-5097-4059-844d-be845b31b24a&maxsidesize=250 To dla mnie za daleko, więc chciałam je wyszukać w katalogu Ikei dostępnym na stronie i... "nie wyskakują". Uznałam więc, że to jakaś końcówka serii i są dostępne tylko w Poznaniu. Tymczasem jak ostatnio byłam w katowickiej Ikei stały sobie dumnie na półce i można było je bez problemu kupić mimo ich braku na stronie www. Dobrze, że je zobaczyłam na żywo, bo bardzo się napaliłam i nawet znalazłam na Allegro, ale niestety są za niskie. Idąc tym tropem myślę, że i u Ciebie te suszarki Grundtal mogą być na stanie, a jeśli nie, to daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Zaraz zadzwonię do swojej I:lol2: JEST!!! I mała i duża!!! Jupiiiii!!! Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Super Tymczasem ja z tego wszystkiego przespałam dzisiaj poranną wizytę na Westwig i buchnęli mi tablicę i to w TAKIEJ cenie . http://www.westwing.pl/images/D/SE12INT2-112-large.jpg Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.08.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ewcia, nie martw się. Ja już się kilka razy przekonałam, że Westwing wcale nie jest taki tani i okazyjny. Ostatnio kupiłam Jakubowi te pudełka na klocki dokładnie w takiej samej cenie. Poszukaj, a na pewno coś jeszcze znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.08.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ewo, dzien dobry, ja w oderwaniu od tematu okna i doradcy grafikowego przychodze po prośbie. W wolnej chwili mozesz zerknac do mojego dziennika? Mam tam jedno pytanie do Ciebie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ewcia, nie martw się. Ja już się kilka razy przekonałam, że Westwing wcale nie jest taki tani i okazyjny. Ostatnio kupiłam Jakubowi te pudełka na klocki dokładnie w takiej samej cenie. Poszukaj, a na pewno coś jeszcze znajdziesz O to mnie pocieszyłaś Aniu . Tak naprawdę, to ta cena była bardziej wabikiem, bo sama tablica nie do końca w tym klimacie który bym chciała . Poczekam może coś jeszcze rzucą. Szukałam jakiś czas temu i tylko na ebay, ale w Niemczech znalazłam tabliczki do pralni. Ewo, dzien dobry, ja w oderwaniu od tematu okna i doradcy grafikowego przychodze po prośbie. W wolnej chwili mozesz zerknac do mojego dziennika? Mam tam jedno pytanie do Ciebie. Dziękuję Pewnie, że zajrzę i serdecznie witam u siebie Beato Weroniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pesteczka ma tytuł... Szanowna Redakcja chyba uprościła nadawanie tytułów i wszystkie są teraz takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.08.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pesteczka ma tytuł... To Pesteczka, będzie zaskoczona. Mam nadzieję, że miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.08.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ooo jaka tutaj zorganizowana akcja Gratuluję Pestce tytułu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-421530.gifwidziałam projekty u Basi suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.08.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Oj to pesteczka w sercu się ucieszy :D:D, kto wie może nawet łezka spłynie :D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Huuurrrraaaa :wave: No to Kochane pijemy szampana i radujemy się OGROMNIE http://www.bialeinspiracje.pl/wp-content/plugins/dynpicwatermark/DynPicWaterMark_ImageViewer.php?path=2012/01/120.jpg Najpiękniej Dziękuję Rasiu za działanie . Ja tu tyle kombinacji, a widać konieczny był Twój autorytet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.08.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wpadłam na szampana za PESTECZKĘhttp://www.luxury-insider.com/uploads/news/2011/12/dom-perignon-2.jpg?width=600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.08.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A ja dla wszystkich przyniosłam http://stenariuszpodrozy.blox.pl/resource/Szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.08.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 W pełni zasłużony tytuł dla Pestki Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jako stara podgladaczka talentu Pestki również serdecznie gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Rere dziękuję za szampańskie posiłki . Ja nie byłam absolutnie przygotowana na takie szybkie działanie Szanownej Redakcji No to czekamy na Gościa Honorowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 23.08.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja również podglądam talent Pesteczki i jestem pod ogromnym wrażeniem i że jestem nowa na forum chciałabym spytać jak można ja poprosić o pomoc w wizualkach i projektowaniu. Załozyłam taki malutki watek w Projektowanie wnetrz ale mało odpowiedzi. mój móżg kipi od pomysłów tylko nie umiem sobie wizualki zrobić i męczę sie ze cos nie dopracuje. Tak ten perfekcjonizm człowieka tlucze:) Kochane jesli możecie zajrzyjcie tam do mnie i powiedzcie gdzie ewentualnie szukać rad. Dziekuję z góry nie wiem jak zrobić stopke wiec wklejam gdzie sie zakotwiczyłam na forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 I ja się dołączam z GRATULACJAMI dla Pesteczki zasłużyła robi cudne wizualizacje:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.08.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Julianko,tabliczki w podobnym klimacie widziałam ostatnio w Home & You:) Na pewno coś znajdziesz;) Ania ma rację z tymi cenami na Westwing, a jeszcze to czekanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.08.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 [ma rację z tymi cenami na Westwing, a jeszcze to czekanie..... z cenami moze tak a z oczekiwaniem róznie...ja dzisiaj dostałam przesyłkę która w ofercie było napisane że bedzie ralizowana 8-26.09 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts