mada1412 23.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 z cenami moze tak a z oczekiwaniem róznie...ja dzisiaj dostałam przesyłkę która w ofercie było napisane że bedzie ralizowana 8-26.09 :D Ooooo, czyli miły surprajs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A ja dla wszystkich przyniosłam http://stenariuszpodrozy.blox.pl/resource/Szampan.JPG O wow! Własnie mężowi oznajmiłam ze na FM jest impreza i szampana pijemy w związku z objęciem tytułu przez uwielbianą przez nas forumkę. Maż potrzebował jakiś 5 sekund żeby zrozumiec o co chodzi, jaka impreza ?? na forum??????? Pestka to niesamowita osoba, poświęca swój wolny czas dla nas. Wiem że to jej pasja, że się w ten sposób realizuje ale ile dla nas to znaczy! Ktoś kto robi coś dla nas tak poprostu, z dobrego serca i zupełnie obiektywnie doradzi i jeszcze wie o czym mówi to jest największy skarb. Szkoda że moj architekt który rozrysował mój dom nie miał tych cech albo choć jednej z nich! PESTKA - gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 23.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gratulacje dla kochanej Pesteczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gratulację i biorę kieliszeczek w oczekiwaniu na Pesteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pestka chyba odsypia wreszcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Podłączam się pod szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Teraz doczytałam;) Gratulacje Pestko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziewczyny w zasadzie ja powinnam to zainicjować,ale nie znam tych wszystkich kontaktów z administratorami itp. Czekamu wszyscy na Pestkę,jak wpadnie tutaj do nas to szampan wystrzeli,z okrzykiem niespodzianka:yes:.Pestka jest skromną osobą i będzie zapewne zażenowana,niech się przyzwyczaja do pochwał jednak Ja też bym chciała jeszcze coś mądrego dodać ,ale po prostu nie wiem co.Wszystko co napiszę będzie zbyt pospolite i nie odda moich uczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pesteczka chyba faktycznie odpoczywa i nawet nie wie jak tu dzisiaj miło i gwarnie było za Jej sprawą . Dziękuję Wam pięknie za wszystkie ciepłe słowa, pomoc i wspólne ucztowanie . Szampan jeszcze został, więc cierpliwie czekamy na Kasię Basiu, nieważne kto zainicjował. Ważne, że skutecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.08.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 I ja tez dołączę się z gratulacjami dla naszej kochanej pesteczki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.08.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Zostało trochę szampana? Na lampeczkę sobie pozwolę Na cześć Pestki zatem HIP HIP HURRRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 o jaka fajna imprezka to ja też sto lat dla Pestki! a gdzież ONA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 o jaka fajna imprezka to ja też sto lat dla Pestki! a gdzież ONA?? No właśnie zaczynam się martwić, bo pewnie Pesteczka zawalona robotą . Czekamy cierpliwie, choć w napięciu Ja również podglądam talent Pesteczki i jestem pod ogromnym wrażeniem i że jestem nowa na forum chciałabym spytać jak można ja poprosić o pomoc w wizualkach i projektowaniu. Załozyłam taki malutki watek w Projektowanie wnetrz ale mało odpowiedzi. mój móżg kipi od pomysłów tylko nie umiem sobie wizualki zrobić i męczę sie ze cos nie dopracuje. Tak ten perfekcjonizm człowieka tlucze:) Kochane jesli możecie zajrzyjcie tam do mnie i powiedzcie gdzie ewentualnie szukać rad. Dziekuję z góry nie wiem jak zrobić stopke wiec wklejam gdzie sie zakotwiczyłam na forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-%29 Witaj Anitko89 . Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję, ale wczoraj tak dużo się działo i świętowałyśmy piękny tytuł Pesteczki . Cieszę się, że i Tobie jej porady pomagają, bo tak to już jest, że podpowiadając i tworząc dla innych, pomaga też wszystkim pozostałym . Zaraz do Ciebie zajrzę i podpowiem co nieco w kwestiach, o które prosisz . Julianko, tabliczki w podobnym klimacie widziałam ostatnio w Home & You:) Na pewno coś znajdziesz;) Ania ma rację z tymi cenami na Westwing, a jeszcze to czekanie..... Ooo... muszę zacząć polowanie . Dziękuję Maduś. Zajrzę do Ciebie, bo Twoja obecność oznacza, że coś pięknego u Ciebie zobaczę Nie wiem czy w zgiełku zauważyłaś, że jednak obniżymy nasze okna połaciowe . z cenami moze tak a z oczekiwaniem róznie...ja dzisiaj dostałam przesyłkę która w ofercie było napisane że bedzie ralizowana 8-26.09 :D No Kochana, nie ma tak dobrze - PROSZĘ SIĘ POCHWALIĆ zakupami i napisać o wrażeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.08.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No Kochana, nie ma tak dobrze - PROSZĘ SIĘ POCHWALIĆ zakupami i napisać o wrażeniach a pochwalę sie a cioo... kupilam sobie doniczki na zioła do przyszłej kuchni...o takie ..mam trzy na różne aromatyczne zielska http://m.blog.hu/li/lilafuge/image/201101/boskke.jpg http://m.blog.hu/li/lilafuge/image/201101/boskke2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wow, ale fajjjne . Walczą z grawitacją i są bardzo oryginalne Mmm... już sobie wyobrażam Twoją przyszłą, piękną kuchnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.08.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Też choruję na te doniczki na ziółka będą super Dzisiaj były na westwingu ale się spóźniłam z zakupem (przy okazji, kliknięcie nie rezerwuje produktu, jak ktoś kiedyś pisał. Ja dziś nie zdążyłam z przelewem chociaż produkt był już w koszyku ) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Two, O widzisz - dzięki za informację, a doniczkami się nie przejmuj. Wygląda na to, że pojawiają się dość często . Zajrzałam do Westwing i oczom nie wierzę. Czy to możliwe by niemal WSZYSTKO z nowej kolekcji było wykupione? Czy Wy wszystkie zaczęłyście robić tam zakupy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Super Tymczasem ja z tego wszystkiego przespałam dzisiaj poranną wizytę na Westwig i buchnęli mi tablicę i to w TAKIEJ cenie . Julianna i wszystkie miłośniczki różnych Vintage i Hand Made polecam ETSY, tym bardziej, że tam sporo osób z Polski też wystawia swoje prace. Unikają w ten sposób obrzydliwego orzynania ich na wynagrodzeniu przez polskie galerie internetowe w rodzaju Pakamera. http://www.etsy.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Pesteczko JESTEŚ Od razu zabrałaś się do pracy Już się martwiłam - czy Ty czytałaś co się tu działo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 UPS, zarumieniłam się po same uszy. :hug::hug::hug::hug::hug:uścikuję cała przemiłą forumową Babską Kompanię. To zobowiązujący tytuł, muszę się teraz bardziej starać. Jeśli Wam o to chodziło , wybrałyście ładną i dyskretną metodę. Po wczorajszych urodzinach mojego J. tyle tylko zostało z moich nalewek. Ale po malutkim kieliszeczku dla każdej z Forumowiczek starczy, więc zapraszam – jabłuszka z ozdobnej jabłonki ze skórką cytrynową. DZIĘKUJĘ, jesteście bardzo miłe i tyyyyyyyy...le szampana, nawet Dom Perignon Zniknęłam na trochę, bo: Ze środy na czwartek burza wykończyła elektrykę i włączyli dopiero w piątek po 12 w południe; Miałam z tej racji same akcje ratunkowe: lodówkę i zamrażarkę pełne wszelakiego dobra cudem udało mi się przetransportować do sąsiadki, u której jest generator. Nie myślcie, że było łatwo. Sąsiadka na wyjeździe i telefonicznie wydała zezwolenie na wejście do jej domu. Sprzątanie SZCZOTKĄ - nikomu nie życzę Przygotowanie czegoś rozsądnego na urodziny J. mogłam zacząć dopiero po 13 w piątek, a goście zapowiedzieli się od 15 Nie wiem jak tę upiorną karuzelę z przeszkodami przeżyłam i nawet trochę się poudzielałam towarzysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts