Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dla wszystkich przyniosłam ;)

http://stenariuszpodrozy.blox.pl/resource/Szampan.JPG

O wow! Własnie mężowi oznajmiłam ze na FM jest impreza i szampana pijemy w związku z objęciem tytułu przez uwielbianą przez nas forumkę.

Maż potrzebował jakiś 5 sekund żeby zrozumiec o co chodzi, jaka impreza ?? na forum???????

Pestka to niesamowita osoba, poświęca swój wolny czas dla nas. Wiem że to jej pasja, że się w ten sposób realizuje ale ile dla nas to znaczy! Ktoś kto robi coś dla nas tak poprostu, z dobrego serca i zupełnie obiektywnie doradzi i jeszcze wie o czym mówi to jest największy skarb.

Szkoda że moj architekt który rozrysował mój dom nie miał tych cech :( albo choć jednej z nich!

PESTKA - gratuluje!

Dziewczyny w zasadzie ja powinnam to zainicjować,ale nie znam tych wszystkich kontaktów z administratorami itp.

Czekamu wszyscy na Pestkę,jak wpadnie tutaj do nas to szampan wystrzeli,z okrzykiem niespodzianka:yes:.

Pestka jest skromną osobą i będzie zapewne zażenowana,niech się przyzwyczaja do pochwał jednak

Ja też bym chciała jeszcze coś mądrego dodać ,ale po prostu nie wiem co.Wszystko co napiszę będzie zbyt pospolite i nie odda moich uczuć.

Pesteczka chyba faktycznie odpoczywa :D i nawet nie wie jak tu dzisiaj miło i gwarnie było za Jej sprawą :).

Dziękuję Wam pięknie za wszystkie ciepłe słowa, pomoc i wspólne ucztowanie :).

Szampan jeszcze został, więc cierpliwie czekamy na Kasię :)

Basiu, nieważne kto zainicjował. Ważne, że skutecznie :).

o jaka fajna imprezka :) to ja też sto lat dla Pestki! a gdzież ONA??

No właśnie zaczynam się martwić, bo pewnie Pesteczka zawalona robotą :(.

Czekamy cierpliwie, choć w napięciu :)

Ja również podglądam talent Pesteczki i jestem pod ogromnym wrażeniem i że jestem nowa na forum chciałabym spytać jak można ja poprosić o pomoc w wizualkach i projektowaniu. Załozyłam taki malutki watek w Projektowanie wnetrz ale mało odpowiedzi. mój móżg kipi od pomysłów tylko nie umiem sobie wizualki zrobić i męczę sie ze cos nie dopracuje. Tak ten perfekcjonizm człowieka tlucze:) Kochane jesli możecie zajrzyjcie tam do mnie i powiedzcie gdzie ewentualnie szukać rad. Dziekuję z góry :hug:

nie wiem jak zrobić stopke wiec wklejam gdzie sie zakotwiczyłam na forum

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-%29

Witaj Anitko89 :). Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję, ale wczoraj tak dużo się działo i świętowałyśmy piękny tytuł Pesteczki :). Cieszę się, że i Tobie jej porady pomagają, bo tak to już jest, że podpowiadając i tworząc dla innych, pomaga też wszystkim pozostałym :).

Zaraz do Ciebie zajrzę i podpowiem co nieco w kwestiach, o które prosisz :).

Julianko,

tabliczki w podobnym klimacie widziałam ostatnio w Home & You:) Na pewno coś znajdziesz;) Ania ma rację z tymi cenami na Westwing, a jeszcze to czekanie.....

Ooo... muszę zacząć polowanie :D. Dziękuję Maduś. Zajrzę do Ciebie, bo Twoja obecność oznacza, że coś pięknego u Ciebie zobaczę :rolleyes:

Nie wiem czy w zgiełku zauważyłaś, że jednak obniżymy nasze okna połaciowe :).

z cenami moze tak a z oczekiwaniem róznie...ja dzisiaj dostałam przesyłkę która w ofercie było napisane że bedzie ralizowana 8-26.09 :D:D

No Kochana, nie ma tak dobrze - PROSZĘ SIĘ POCHWALIĆ zakupami i napisać o wrażeniach :D

No Kochana, nie ma tak dobrze - PROSZĘ SIĘ POCHWALIĆ zakupami i napisać o wrażeniach :D

a pochwalę sie a cioo...

kupilam sobie doniczki na zioła do przyszłej kuchni...o takie ..mam trzy na różne aromatyczne zielska :p

http://m.blog.hu/li/lilafuge/image/201101/boskke.jpg

http://m.blog.hu/li/lilafuge/image/201101/boskke2.jpg

Też choruję na te doniczki :wiggle: na ziółka będą super :yes:

Dzisiaj były na westwingu ale się spóźniłam z zakupem :cry:

(przy okazji, kliknięcie nie rezerwuje produktu, jak ktoś kiedyś pisał. Ja dziś nie zdążyłam z przelewem chociaż produkt był już w koszyku :()

Edytowane przez TwoOfUs

Two, O widzisz - dzięki za informację, a doniczkami się nie przejmuj. Wygląda na to, że pojawiają się dość często :).

Zajrzałam do Westwing i oczom nie wierzę. Czy to możliwe by niemal WSZYSTKO z nowej kolekcji było wykupione? Czy Wy wszystkie zaczęłyście robić tam zakupy?????? :D :lol2:

Super :D

Tymczasem ja z tego wszystkiego przespałam dzisiaj poranną wizytę na Westwig i buchnęli mi tablicę i to w TAKIEJ cenie :(.

Julianna i wszystkie miłośniczki różnych Vintage i Hand Made polecam ETSY, tym bardziej, że tam sporo osób z Polski też wystawia swoje prace. Unikają w ten sposób obrzydliwego orzynania ich na wynagrodzeniu przez polskie galerie internetowe w rodzaju Pakamera.

http://www.etsy.com/

UPS, zarumieniłam się po same uszy. :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:uścikuję cała przemiłą forumową Babską Kompanię.

To zobowiązujący tytuł, muszę się teraz bardziej starać. Jeśli Wam o to chodziło :lol2:, wybrałyście ładną i dyskretną metodę.

Nalewki_po24sierpnia2012w.jpg Po wczorajszych urodzinach mojego J. tyle tylko zostało z moich nalewek. Ale po malutkim kieliszeczku dla każdej z Forumowiczek starczy, więc zapraszam – jabłuszka z ozdobnej jabłonki ze skórką cytrynową.

DZIĘKUJĘ, jesteście bardzo miłe i tyyyyyyyy...le szampana, nawet Dom Perignon :jawdrop:

Zniknęłam na trochę, bo:

1. Ze środy na czwartek burza wykończyła elektrykę i włączyli dopiero w piątek po 12 w południe;
  2. Miałam z tej racji same akcje ratunkowe: lodówkę i zamrażarkę pełne wszelakiego dobra cudem udało mi się przetransportować do sąsiadki, u której jest generator. Nie myślcie, że było łatwo. Sąsiadka na wyjeździe i telefonicznie wydała zezwolenie na wejście do jej domu.
  3. Sprzątanie SZCZOTKĄ - nikomu nie życzę
  4. Przygotowanie czegoś rozsądnego na urodziny J. mogłam zacząć dopiero po 13 w piątek, a goście zapowiedzieli się od 15 :p

Nie wiem jak tę upiorną karuzelę z przeszkodami przeżyłam i nawet trochę się poudzielałam towarzysko.