pestka56 25.08.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Moje ulubione Etsy dla Julianny. Myślę, że znajdziesz tam coś co Ci się będzie podobało. http://www.etsy.com/listing/90812940/primitive-rustic-farmhouse-bathroom-sign?ref=cat3_gallery_29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.08.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Zajrzałam do Westwing i oczom nie wierzę. Czy to możliwe by niemal WSZYSTKO z nowej kolekcji było wykupione? Czy Wy wszystkie zaczęłyście robić tam zakupy?????? dziś o 7 rano ruszyły kampanie o 7:30 prawie wszystko było już wykupione forumki musiały zorganizować jakiś zmasowany atak Pestko super ten link, świetne rzeczy tam mają, już zakochałam się w kilku poduszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 To zobowiązujący tytuł, muszę się teraz bardziej starać. Jeśli Wam o to chodziło , wybrałyście ładną i dyskretną metodę. Obawiam się, że raczej nie da się starać bardziej, bo jak? Już bardziej się nie da ... Zniknęłam na trochę, bo: ... Nie wiem jak tę upiorną karuzelę z przeszkodami przeżyłam i nawet trochę się poudzielałam towarzysko. Jesteś w pełni usprawiedliwiona . Fajnie, że się udała impreza . Uściskaj od nas urodzinowo swojego J. Moje ulubione Etsy dla Julianny. Myślę, że znajdziesz tam coś co Ci się będzie podobało. :hug: Cała Ty - od razy podkasała rękawy i działa . Dziękuję Kasiu Są świetne! Ja też poczyniłam onegdaj zakupy na Westwing... kupiłam TO http://desmond.imageshack.us/Himg593/scaled.php?server=593&filename=fhropeb.jpg&res=landing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Westwing trzeba sprawdzać i polować na to, co wchodzi za chwilę. Na Etsy wystawiają też polscy rękodzielnicy. Do mnie trafiło od kumpeli patchworkarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Obawiam się, że raczej nie da się starać bardziej, bo jak? Już bardziej się nie da Jesteś w pełni usprawiedliwiona . Fajnie, że się udała impreza . Uściskaj od nas urodzinowo swojego J. :hug: Cała Ty - od razy podkasała rękawy i działa . Dziękuję Kasiu Są świetne! Ja też poczyniłam onegdaj zakupy na Westwing... kupiłam TO Eh, Ewo, nie ma rzeczy niemożliwych i dzięki za uściski dla J. Ledwo z tego wczorajszego święta z życiem wyszedł. Tak się udała impreza, że niektorych gości dopiero dziś odwoziłam do pociągu . Fajna ta szara blacha. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Pestko ja tak sobie myślę, że na taki tytuł sobie już po prostu zapracowałaś swoją pracą i bezinteresownością. A nie żebyś teraz musiała udowadniać nam, że jesteś go warta. Po prostu jesteś DOBRYM CZŁOWIEKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Eh, Ewo, nie ma rzeczy niemożliwych i dzięki za uściski dla J. Ledwo z tego wczorajszego święta z życiem wyszedł. Tak się udała impreza, że niektorych gości dopiero dziś odwoziłam do pociągu . Fajna ta szara blacha. Oj to musiało się dziaaaać . A ten mój "obrazek" tylko udaje blachę, bo jest na płótnie . Pestko ja tak sobie myślę, że na taki tytuł sobie już po prostu zapracowałaś swoją pracą i bezinteresownością. A nie żebyś teraz musiała udowadniać nam, że jesteś go warta. Po prostu jesteś DOBRYM CZŁOWIEKIEM O TAK, TAK :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.08.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Pestko, nie będę Ci słodzić i napiszę wprost: Jesteś R-E-W-E-L-A-Y-J-N-A!!! Zasłużyłaś na ten tytuł. Moje gratulacje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Pestko (...) jesteś DOBRYM CZŁOWIEKIEM I ja się pod tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dobra, dość tego:yes: Fakt, taka jestem, że lubię podpowiadać i dzielić się pomysłami. Jeszcze bardziej to lubię jeśli mi się udaje trafić i pomysł się podoba. Więc uznajcie Kochane Baby, że to nie jest nic niezwykłego i JUŻ. Julianna, oj działo się Na dodatek o północy okazało się, że jest jeszcze jeden urodzinowy solenizant – dwóch, qrcze, tak dzień po dniu. Straszne co mogą przy takich okazjach faceci i dobrze, że najbliższy dom jest od nas o blisko 150m. Jest kilka sposobów druku na metalu. Można sitodrukiem, a można też drukować laserowo lub drukarką sublimacyjną. Jest sporo firm, które to robią z dowolnych wzorów wielokolorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Oj Pesteczko, to miałaś imprezkę. Ale najważniejsze, że się udała i że prund wrońcu zawrócił w kablach w Waszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.08.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 A ja się obawiałam,że moje wizki wykończyły Pestkę,miałam wyrzuty sumienia. co do Westing ja też dzisiaj o 8 rano i moje piękne metalowe lampy były wyprzedane,pełno innych fajnych rzeczy za takie pieniądze maskara Pestko to daj namiary na te firmy,które mogą zrobić nadruk i zadzwoń ,że te telefony od kobitek to od Ciebie:lol2:iże będzie ruch w interesie. Mam piękny czerwony odkurzacz BEAM w garażu zamontowany,już go kocham :wiggle:i odkurzałam-fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dorośli ludzie, a balowali jak dzieci. Przypomniały mi się studenckie czasy Gorzej, że trzeba było potem posprzątać, ale... już z odkurzaczem U nas dość często w trakcie burz, albo po nich są przerwy w dostawie prądu. Przeważnie tylko kilkusekundowe. Tłumaczą to tym, że działają automatyczne zabezpieczenia odcinające prąd jeśli np. kabel zostanie gwałtownie zbytnio naciągnięty przez wiatr albo chwiejące się na wietrze gałęzie. Oj, Basieńka, a Tobie to się należy za to co nawypisywałaś w mailu. EH Z namiarami na firmy drukujące na blachach nie ma problemu, ale ja jeszcze takich prac nie zlecałam. Adresy proszę: Kraków, druk laserowy i sublimacyjny na metalu – http://nadruki.atut-primar.pl Lublin, druk na płycie aluminiowo-polietylenowej tzw. DIBOND – http://www.domdruku.lublin.pl W tej lubelskiej chyba zadrukowała swoje płytki łazienkowe Natalia. Więcej jest firm, ktore drukują sitodrukowo. To tradycyjna technika i dużo droższa, bo nakłada się tyle kolorów ile jest na grafice i do każdego trzeba wykonać matrycę za którą się płaci dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.08.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pesteczko, ale miło się czyta jak "rozrabialiście" , a śpiewaliście piosenkę o Noe? Ślicznie dziękujemy za namiary firm drukujących . Fajnie, że można teraz robić takie cuda. Nie ma rzeczy niemożliwych. Ze starego zrobisz nowe, z nowego stare, z białego zdjęcie, z krzywego proste, itd. Sprężyłam się Kasiu by wszystko zebrać i w miarę sensownie opisać odnośnie mojego salonu. Muszę tylko wgrać zdjęcia i prześlę cobyś miała bazę do czarowania Basiu, właśnie chciałam u Ciebie pytać jaką jednostkę Ci zainstalowali i czytam, że to ten odkurzacz do którego wzdycham . Był ostatnio w promocji. Nawet chciałam z tego skorzystać i już kupić, ale trochę bez sensu marnować gwarancję, bo nie zamieszkamy w tym roku. Kusił mnie mimo to, bo dają aż 10 lat gwarancji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Noe to była specjaność studencka. Ale były inne śpiewy tańce na trawniku i inne hulanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ale to się nawet dobrze złożyło. My świętowałyśmy tu, a Ty realnie u siebie Ale u Ciebie nie polało się chyba tyle szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Panowie konsumowali Irish Whiskey dyskutując o wyższości Bushmillsa nad Johnnym Walkerem, choć tylko początkowo, a panie poszły w łagodniejsze specjały wyskokowe. Nie szampana nie było, ale zostały mi piękne butelki po tych męskich napojach i zamierzam je wykorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.08.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Noe to była specjaność studencka. Ale były inne śpiewy tańce na trawniku i inne hulanki No pięknie . Ale bym sobie pohasała Ale to się nawet dobrze złożyło. My świętowałyśmy tu, a Ty realnie u siebie Ale u Ciebie nie polało się chyba tyle szampana Tylko o tańcach kurcze zapomniałyśmy Panowie konsumowali Irish Whiskey dyskutując o wyższości Bushmillsa nad Johnnym Walkerem, choć tylko początkowo, a panie poszły w łagodniejsze specjały wyskokowe. Nie szampana nie było, ale zostały mi piękne butelki po tych męskich napojach i zamierzam je wykorzystać... Ooo... chwal się, chwal się jak je wykorzystasz? Lubię Twoje pomysły hand made . Pesteczko właśnie wysłałam do Cię maila. Ładnie chciałam ubrać myśli w słowa i nie wiem co się stało, ale chyba z przejęcia wysyłając jednocześnie wykasowałam cały tekst wysyłając mail bez tekstu + załączniki. Zawsze sprawdzam w wysłanych czy mail poszedł i zbladłam jak to zobaczyłam . Bardzo Cię przepraszam i mam nadzieję, że to tylko moja poczta szwankuje, a Ty dostałaś mój mail z treścią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mail doszedł z 17 załacznikami i odpisałam A treścią sie nie przejmuj. Ważne, że przysłałaś dużo informacji. Butelki są świetne - te po Bushmillsie z napisami, datami i dość nieregularne. Wyglądają jakby każda była dmuchana w innej formie. Szkoda, że na razie mam tylko 3 Muszę dozbierać. Ciekawe jak szybko mi się uda Widziałam gdzieś żyrandol kuty żelazny z otworami, w które wstawiono podobne butelki, a nich oczywiście żarówki. Pieknie łamie się światło w takim szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.08.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 No zaszalałam z załącznikami i tym bardziej mi głupio, że poszło bez tekstu . Piękna ta butelka. To kiedy kolejna okazja? Ile potrzebujesz tych butelek? Niedawno wrzucałaś u Basi link do świetnego bloga i tam widziałam coś takiego. Chyba udała się parapetówka . http://elledecoration.co.za/files/2011/11/maison-3.jpg http://remodelista.com/img/sub/uimg//02-2012/640_rm-wine-bottle-chandelier.jpg Źródło Można też z winka . Będzie szybciej . http://www.wsalonie.pl/img/wine-bottle-chandelier1_550.jpg http://www.wsalonie.pl/img/wine-bottle-chandelier_550.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts