julianna16 30.08.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Aniu Dojechał popołudniu do nas ten kominkowy co rano o nas zapomniał Ten należy do "bezproblemowych". Pytałam o wszystko o czym marudził ten wczorajszy - nic nie stanowiło problemu (!), ale... to typ szefa, co sam rąk nie para pracą (moi ludzie to zrobią), więc już cała głupia jestem . Czekam na trzy wyceny - dwie z wspomnianych wizyt na budowie. Trzecia będzie przez kontakt via mail na podstawie opisu i zdjęć. Jesteś zadowolona z tego swojego? Dla mnie nie ma problemu skąd jest . Czasem jednak sami fachowcy nie chcą jeździć daleko, a to jednak kawałek do nas. O jeszcze Madzia i Rocia do mnie zajrzała Madzia idę do Ciebie, bo ciekawam czy już łazienki gotowe (właśnie dzisiaj wspominałam Cię na wątku projektowym ). Rociu i jak? ogarniamy kuchnię? Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.08.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ale on z Chrzanowa :/ ty z tamtych okolic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O jeszcze Madzia i Rocia do mnie zajrzała Rociu i jak? ogarniamy kuchnię? Codziennie staram się zaglądać, nie zawsze mam coś do powiedzenia to nie zostawiam znaku Wysłałam dane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 To ja chyba też jestem wysciskana podwójnie Pozdrawiam znad Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Póki co jestem zadowolona, a jego polecali moi znajomi, u których też robił kominek. Ja mam "zimny", najprostszy, ale ciepły chyba też zrobi bez problemu. Co zechcesz. I wybór wkładów ma spory, można się targować Podeślę namiar, może wykorzystasz Ivy jam z Jaworzna - graniczę z Chrzanowem i Sosnowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 a'propos wykonawców lekceważących kobiety, to któraś dziewczyna z grupy wrocławskiej miała giganta, ktory na pytanie o jakąś sprawę techniczną odpowiedział jej "o tym porozmawiamy, jak pani przyjedzie z mężem". na grupie jej doradzono, żeby następnym razem panu odpowiedziała "to niech pan przywiezie żonę" albo coś w tym stylu u nas ja robię castingi na wykonawców i ja prowadzę rozliczenia, więc szybciutko się wszyscy uczą, że pani inwestorki się nie lekceważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ivy jam z Jaworzna - graniczę z Chrzanowem i Sosnowcem. Pare lat z ukochanym mieszkałamw Trzebinii wiec znane mi dobrze rejony...codziennie J-tką do Katowic tamtędy do pracy jedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.08.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Codziennie staram się zaglądać, nie zawsze mam coś do powiedzenia to nie zostawiam znaku Wysłałam dane na priv Dziękuję Rociu, że zaglądasz . Zrobiłam jedną wersję kuchni, więc możesz już korygować u siebie i napisać co na pewno nie. Muszę dzisiaj zrobić kilka rzeczy zawodowo, ale wieczorkiem siądę do planera i zmienię co będziesz chciała To ja chyba też jestem wysciskana podwójnie Pozdrawiam znad Bałtyku Ooo Moorelka wypoczywa . Duuuużo słoneczka życzymy Póki co jestem zadowolona, a jego polecali moi znajomi, u których też robił kominek. Ja mam "zimny", najprostszy, ale ciepły chyba też zrobi bez problemu. Co zechcesz. I wybór wkładów ma spory, można się targować Podeślę namiar, może wykorzystasz Podeślij Aniu . Cały czas jeszcze szukam . ...żeby następnym razem panu odpowiedziała "to niech pan przywiezie żonę" ... Dobre Oj nie znają panowie siły inwestorek Są też tacy, którzy są zbyt mocno skoncentrowani na "robieniu wrażenia". Mam jednego fachowca, który całuje mnie w rękę. Nie wiem co gorsze Pare lat z ukochanym mieszkałamw Trzebinii wiec znane mi dobrze rejony...codziennie J-tką do Katowic tamtędy do pracy jedziłam Ech Ivuś Chyba bardzo tęsknisz za naszymi rejonami . To kiedy wybierasz się na wycieczkę śladami swoich wspomnień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Właśnie Ivy - kiedy? Ewcia wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ivy jam z Jaworzna - graniczę z Chrzanowem i Sosnowcem. coooo????????????????? serio z jaworzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Serio, serio, a czemu się Reni tak dziwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a kominek to zamawiałaś w tim kominki chrzanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 u Pana Kwiatkowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 U pana Kwiatkowskiego, ale nie w Tim. On ma teraz swoją firmę. A masz jakieś negatywne doświadczenia - nie daj Bóg? Bo się zaczynam bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 swoja firmę? to nie wiedziałam. Nie nie broń boże, fajny facet i też u niego kupowałam wkład na bardzo dobrym rabacie, po prostu uczciwy, dałam 100 % zaliczki aby mieć większy rabat, ale jak wykonuje usługę to nie wiem bo ja tylko kupowałam kominek bez montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ufff... mam to samo odczucie - fajny facet. Miły, sympatyczny i rzetelny. Jak obiecał - tak było. W dodatku przywiózł mi i zamontował wkład zanim przelałam kasę, więc jeszcze na dodatek ma zaufanie do ludzi. I to procentuje, bo teraz ma już co najmniej dwie zadowolone osoby na forum Czyli Ty jesteś z moich okolic Ewcia, wybacz nam prywatę Ale dzięki temu masz już kolejną zadowoloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ech Ivuś Chyba bardzo tęsknisz za naszymi rejonami . To kiedy wybierasz się na wycieczkę śladami swoich wspomnień? wracam miło..bo milo wspominam ten sielski czas...byłam niedawno "roboczo" bo robilismy u przyszłej tesciowej remoncik- podłogowkę w domu- i pewnie ok 20 września będziemy ponownie :yes: widzę ze kilka z Was z tamtych rejonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 no to witaj Aniu z tej samej okolicy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 31.08.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dobrze że obniżyłaś okno-zdecydowanie lepiej teraz to wygląda. Piękne masz blond włosy . Skąd ja to znam.Kiedyś miał do nas przyjechac elektryk-na dzien przed naszym wyjazdem do Irl.Oczywiście nie przyjechał-a my 2 h czekaliśmy na budowie.Po czym zadzwoniliśmy do niego, a on że zapomniał,że dzwonił(nikt do nas nie dzwonił) i takie tam ble ble ble.W ostateczności wzieliśmy innego elektryka,a tamten pan został u nas skreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.08.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Julianna, na jakiej misce WC i umywalce w końcu stanęło, bo coś przegapilam, choć pilnie śledzę... Okno oczywiście, że dobrze, że obniżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts