Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Aniu :hug:

Dojechał popołudniu do nas ten kominkowy co rano o nas zapomniał :mad:

Ten należy do "bezproblemowych". Pytałam o wszystko o czym marudził ten wczorajszy - nic nie stanowiło problemu (!), ale... to typ szefa, co sam rąk nie para pracą (moi ludzie to zrobią), więc już cała głupia jestem .

Czekam na trzy wyceny - dwie z wspomnianych wizyt na budowie. Trzecia będzie przez kontakt via mail na podstawie opisu i zdjęć.

Jesteś zadowolona z tego swojego? Dla mnie nie ma problemu skąd jest :). Czasem jednak sami fachowcy nie chcą jeździć daleko, a to jednak kawałek do nas.

O jeszcze Madzia i Rocia do mnie zajrzała :hug:

Madzia idę do Ciebie, bo ciekawam czy już łazienki gotowe :D (właśnie dzisiaj wspominałam Cię na wątku projektowym ;)).

Rociu i jak? ogarniamy kuchnię?

Edytowane przez julianna16

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Póki co jestem zadowolona, a jego polecali moi znajomi, u których też robił kominek. Ja mam "zimny", najprostszy, ale ciepły chyba też zrobi bez problemu. Co zechcesz. I wybór wkładów ma spory, można się targować :)

Podeślę namiar, może wykorzystasz :)

Ivy jam z Jaworzna - graniczę z Chrzanowem i Sosnowcem.

a'propos wykonawców lekceważących kobiety, to któraś dziewczyna z grupy wrocławskiej miała giganta, ktory na pytanie o jakąś sprawę techniczną odpowiedział jej "o tym porozmawiamy, jak pani przyjedzie z mężem". na grupie jej doradzono, żeby następnym razem panu odpowiedziała "to niech pan przywiezie żonę" albo coś w tym stylu ;)

u nas ja robię castingi na wykonawców i ja prowadzę rozliczenia, więc szybciutko się wszyscy uczą, że pani inwestorki się nie lekceważy ;)

Codziennie staram się zaglądać, nie zawsze mam coś do powiedzenia to nie zostawiam znaku :)

Wysłałam dane na priv :)

Dziękuję Rociu, że zaglądasz :). Zrobiłam jedną wersję kuchni, więc możesz już korygować u siebie i napisać co na pewno nie.

Muszę dzisiaj zrobić kilka rzeczy zawodowo, ale wieczorkiem siądę do planera i zmienię co będziesz chciała :yes:

To ja chyba też jestem wysciskana podwójnie :)

Pozdrawiam znad Bałtyku :)

Ooo Moorelka wypoczywa :D. Duuuużo słoneczka życzymy :bye:

Póki co jestem zadowolona, a jego polecali moi znajomi, u których też robił kominek. Ja mam "zimny", najprostszy, ale ciepły chyba też zrobi bez problemu. Co zechcesz. I wybór wkładów ma spory, można się targować :)

Podeślę namiar, może wykorzystasz :)

Podeślij Aniu :). Cały czas jeszcze szukam :).

...żeby następnym razem panu odpowiedziała "to niech pan przywiezie żonę" ... ;)

Dobre :rotfl: Oj nie znają panowie siły inwestorek ;)

Są też tacy, którzy są zbyt mocno skoncentrowani na "robieniu wrażenia". Mam jednego fachowca, który całuje mnie w rękę. Nie wiem co gorsze :lol2:

Pare lat z ukochanym mieszkałamw Trzebinii wiec znane mi dobrze rejony...codziennie J-tką do Katowic tamtędy do pracy jedziłam :cool:

Ech Ivuś Chyba bardzo tęsknisz za naszymi rejonami :D. To kiedy wybierasz się na wycieczkę śladami swoich wspomnień? :D

Ufff... mam to samo odczucie - fajny facet. Miły, sympatyczny i rzetelny. Jak obiecał - tak było. W dodatku przywiózł mi i zamontował wkład zanim przelałam kasę, więc jeszcze na dodatek ma zaufanie do ludzi. I to procentuje, bo teraz ma już co najmniej dwie zadowolone osoby na forum :)

Czyli Ty jesteś z moich okolic :D

Ewcia, wybacz nam prywatę :D Ale dzięki temu masz już kolejną zadowoloną ;)

Ech Ivuś Chyba bardzo tęsknisz za naszymi rejonami :D. To kiedy wybierasz się na wycieczkę śladami swoich wspomnień? :D

wracam miło..bo milo wspominam ten sielski czas...byłam niedawno "roboczo" bo robilismy u przyszłej tesciowej remoncik- podłogowkę w domu- i pewnie ok 20 września będziemy ponownie :yes::yes::yes:

widzę ze kilka z Was z tamtych rejonów ;)

Dobrze że obniżyłaś okno-zdecydowanie lepiej teraz to wygląda.

Piękne masz blond włosy :).

Skąd ja to znam.Kiedyś miał do nas przyjechac elektryk-na dzien przed naszym wyjazdem do Irl.Oczywiście nie przyjechał-a my 2 h czekaliśmy na budowie.Po czym zadzwoniliśmy do niego, a on że zapomniał,że dzwonił(nikt do nas nie dzwonił) i takie tam ble ble ble.W ostateczności wzieliśmy innego elektryka,a tamten pan został u nas skreślony.