Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Matko, ale mieliście dawkę adrenaliny :o

Nie zazdroszczę, ale najważniejsze, że wszystko skończyło się niegroźnie :)

:yes:

Ewo, sytuacja niczym z filmów! Nie zazdroszczę emocji :hug:

Pozdrów dzielnego Bonda!

Pozdrowię, a jakże :cool:

Wow,ale miałaś scenę niczym krew mrożącą w żyłach brrrrr:eek:My też dostajemy powiadomienia na sms.

U nas alarm włączył się jak zaczynały się Mistrzostwa Europy w piłce nożnej,dobrze że na miejscu był sąsiad,który niestety został odciągnięty od tv i sprawdził co jest grane i wyłaczył alarm.Po niedługim czasie dostałam telefon że wszystko w porządku.I do tej pory nie wiemy co było powodem alarmu ;)

Może też jakieś zwierzątko? Fajnie mieć dobrych sąsiadów, co to się poświęcą dla dobra sprawy :).

Nie zazdroszczę takiej akcji z włamaniem :( Ja podobnie jak Basia: szczur gorszy wróg niż człowiek - włamywacz ;)

Ja też się cieszyłam, że jednak zostałam w domu ;).

Ale akszyn z tym szczurem :) Ciekawe, czy Twój Bond krzyczał do niego coś w stylu "Nie ruszaj się, jestem uzbrojony" :)

Chyba raczej nasłuchał się łaciny :lol2:, a że podobno to inteligentne bestie, to może nawet zrozumiał i dlatego opuścił naszą posiadłość ;). Póki co nie wrócił :).

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadrobiłam:wiggle:kurcze ten żółty już dawno mnie kręcił ale teraz to już epidemia i chyba na zimę zmajstruję sobie kilka żółtych dodatków o ile uda mi się spray w odpowiednim odcieniu dostać;) Lampy cudniaste Wyszperałaś:jawdrop:

Ewuś odnośnie KFD - ja byłam na niego chora, jest poprostu bajeczny...ale ma jedną tylko wadę poza ceną rzecz jasna;)nie ma doprowadzenia z zewnątrz:bash::bash::bash:u nas ten element był decydujący , wybraliśmy Spartherma - ma dobre opinie, ja jeszcze zdania nie mam bo w moim kominku wciąż świece stoją i jest jeszcze nierozdziewiczony;)

Witaj Ewo:welcome:

Chciałam się przywitać u Ciebie oficjalnie:) Czasami zerkam w Twój wątek i obiecałam sobie, że odezwę się, jak nadrobię i zobaczę wszystko co się tu dzieje u Ciebie, ale póki co nie mam na to szans;)

Z ostatnich wpisow widzę, ze dumasz nad kominkiem... My mamy właśnie Arysto z szybą podnoszoną do góry. Rozpaliliśmy w nim już aż 2 razy:D i się paliło:cool: i było ok:)

Polecił nam go znajomy, ktory w tym temacie "siedzi". Stwierdził, że jak na nasze potrzeby (i wymagania) ma najlepszy stosunek ceny do jakości;)

Aaa i nie wiem czy to standard ale można manewrować wymiarami;)

Ewa co nowego na budowie?albo nad czym dumasz?

:popcorn:

Basieńko, Ivy Na budowie właśnie dzisiaj ruszyły tynki :wiggle: Cieszę się ogromnie.

Dumam dużo, ale bardziej nad sprawami zawodowymi :(. Mam ciężki tydzień, a jego kulminację w piątek. Nie wiem w co ręce włożyć, ale dla higieny psychicznej zajrzałam na FM :rolleyes: Nie dam rady jednak nadrobić innych wątków. Zostawiam to na weekend ;).

sama nie wiem co to mogło byc;).Nasz sąsiad jest kochany zawsze służy pomocą.:)

Lea taki sąsiad to skarb :yes:

Nadrobiłam:wiggle:kurcze ten żółty już dawno mnie kręcił ale teraz to już epidemia i chyba na zimę zmajstruję sobie kilka żółtych dodatków o ile uda mi się spray w odpowiednim odcieniu dostać;) Lampy cudniaste Wyszperałaś:jawdrop:

Ewuś odnośnie KFD - ja byłam na niego chora, jest poprostu bajeczny...ale ma jedną tylko wadę poza ceną rzecz jasna;)nie ma doprowadzenia z zewnątrz:bash::bash::bash:u nas ten element był decydujący , wybraliśmy Spartherma - ma dobre opinie, ja jeszcze zdania nie mam bo w moim kominku wciąż świece stoją i jest jeszcze nierozdziewiczony;)

Anetko, jak zwykle niesiesz pomoc w moich rozterkach :). Te kominki produkują już z bezpośrednim doprowadzeniem powietrza do paleniska z zewnątrz. Upewniałam się :yes:

Dostałam też wyceny na Sparthermy, ale rzecz jasna są wyższe. Trudno też dobrać taki idealny rozmiar, bo albo są za duże do mojej wnęki (o ciut cm), albo za małe i znikną w tym kominisku.

Witaj Ewo:welcome:

Chciałam się przywitać u Ciebie oficjalnie:) Czasami zerkam w Twój wątek i obiecałam sobie, że odezwę się, jak nadrobię i zobaczę wszystko co się tu dzieje u Ciebie, ale póki co nie mam na to szans;)

Z ostatnich wpisow widzę, ze dumasz nad kominkiem... My mamy właśnie Arysto z szybą podnoszoną do góry. Rozpaliliśmy w nim już aż 2 razy:D i się paliło:cool: i było ok:)

Polecił nam go znajomy, ktory w tym temacie "siedzi". Stwierdził, że jak na nasze potrzeby (i wymagania) ma najlepszy stosunek ceny do jakości;)

Aaa i nie wiem czy to standard ale można manewrować wymiarami;)

Yuko Ależ się cieszę - jak miło, że napisałaś :wiggle: Witam Cię ciepło :welcome: i dziękuję, że podzieliłaś się swoimi doświadczeniami. Propozycję arysto dostałam od 3 "kominkowych". Ma sensowną cenę i dobre opinie, więc też jest na naszej liście kandydatów :yes:

U mnie na razie głównie praca koncepcyjna, ale cieszę się ogromnie, bo naprawdę zaczynam już widzieć swój domek :). Gdy przypominam sobie historię swoich pomysłów, to uśmiecham się i cieszę, że jest FM.

Zapraszam jak najczęściej :), na stałe, przelotem, po drodze, mimo chodem - każda wizyta bardzo mnie ucieszy :).

A gdzie pesteczka?:(

No właśnie Pesteczko? Gdzie jesteś?

Pewnie pracowicie coś tworzy i niebawem się pochwali :rolleyes:

Basieńko, Ivy Na budowie właśnie dzisiaj ruszyły tynki :wiggle: Cieszę się ogromnie.

Dumam dużo, ale bardziej nad sprawami zawodowymi :(. Mam ciężki tydzień, a jego kulminację w piątek. Nie wiem w co ręce włożyć, ale dla higieny psychicznej zajrzałam na FM :rolleyes: Nie dam rady jednak nadrobić innych wątków. Zostawiam to na weekend ;).

trzymam kciuki za prace i wyjazd służbowy..oby wszystko sie udało :-)

Ależ przeżycia!!!!!!!!!! Panicznie boję się szczurów (ale tych dzikich te hodowlane jakoś mnie nie przerażają)! Chciałabym zobaczyć Twojego Bonda w akcji - widok musiał być nieziemski ;-)

W związku z tym iż dużo pracujesz życzę aby wszystko Ci się pięknie poukładało, tak abyś miała więcej czasu dla siebie no i dla nas ;-)

Ewuś w takim razie mam przestarzałe info ;)jak ja na niego chorowałam to nie było tego doprowadzenia:bash::bash::bash:nawet nie idę na ich stronę bo chyba bym nie przezyła, ja poprostu byłam zakochana w tym wkładzie bezgranicznie:)

Mam nadzieję, że zawodowo za chwilkę będzie z górki i Bedziesz miała więcej czasu dla nas:hug:

wróbla bym chyba przeżyła, bo jak kiedyś wszedł nam przez drzwi tarasowe zmęczony podróża rasowy gołąb pocztowy, to zachowywał sie bardzo kulturalnie i dał się wynieść bez protestów ;) ale jak znajomym wpadł wieczorem do kuchni nietoperz, to na noc pojechali do rodziców i potem go za dnia szukali, jak zasnął. bo nietoperze niestety roznoszą wściekliznę :(

w każdym razie Bonda podziwiam za odwagę w obliczu szczura :D