julianna16 16.09.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Matko, ale mieliście dawkę adrenaliny Nie zazdroszczę, ale najważniejsze, że wszystko skończyło się niegroźnie Ewo, sytuacja niczym z filmów! Nie zazdroszczę emocji Pozdrów dzielnego Bonda! Pozdrowię, a jakże Wow,ale miałaś scenę niczym krew mrożącą w żyłach brrrrr:eek:My też dostajemy powiadomienia na sms. U nas alarm włączył się jak zaczynały się Mistrzostwa Europy w piłce nożnej,dobrze że na miejscu był sąsiad,który niestety został odciągnięty od tv i sprawdził co jest grane i wyłaczył alarm.Po niedługim czasie dostałam telefon że wszystko w porządku.I do tej pory nie wiemy co było powodem alarmu Może też jakieś zwierzątko? Fajnie mieć dobrych sąsiadów, co to się poświęcą dla dobra sprawy . Nie zazdroszczę takiej akcji z włamaniem Ja podobnie jak Basia: szczur gorszy wróg niż człowiek - włamywacz Ja też się cieszyłam, że jednak zostałam w domu . Ale akszyn z tym szczurem Ciekawe, czy Twój Bond krzyczał do niego coś w stylu "Nie ruszaj się, jestem uzbrojony" Chyba raczej nasłuchał się łaciny , a że podobno to inteligentne bestie, to może nawet zrozumiał i dlatego opuścił naszą posiadłość . Póki co nie wrócił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.09.2012 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ewa co nowego na budowie?albo nad czym dumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.09.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Może też jakieś zwierzątko? Fajnie mieć dobrych sąsiadów, co to się poświęcą dla dobra sprawy . sama nie wiem co to mogło byc;).Nasz sąsiad jest kochany zawsze służy pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ewa co nowego na budowie?albo nad czym dumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nadrobiłam:wiggle:kurcze ten żółty już dawno mnie kręcił ale teraz to już epidemia i chyba na zimę zmajstruję sobie kilka żółtych dodatków o ile uda mi się spray w odpowiednim odcieniu dostać Lampy cudniaste Wyszperałaś Ewuś odnośnie KFD - ja byłam na niego chora, jest poprostu bajeczny...ale ma jedną tylko wadę poza ceną rzecz jasna;)nie ma doprowadzenia z zewnątrz:bash::bash:u nas ten element był decydujący , wybraliśmy Spartherma - ma dobre opinie, ja jeszcze zdania nie mam bo w moim kominku wciąż świece stoją i jest jeszcze nierozdziewiczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) coś na forum spokojnie ostatnio ...może jakieś inspiracje nowe... Edytowane 17 Września 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.09.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ale fajnie kolorowo ja teraz poszukuję inspiracji na kolor dla kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.09.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witaj Ewo Chciałam się przywitać u Ciebie oficjalnie:) Czasami zerkam w Twój wątek i obiecałam sobie, że odezwę się, jak nadrobię i zobaczę wszystko co się tu dzieje u Ciebie, ale póki co nie mam na to szans;) Z ostatnich wpisow widzę, ze dumasz nad kominkiem... My mamy właśnie Arysto z szybą podnoszoną do góry. Rozpaliliśmy w nim już aż 2 razy:D i się paliło:cool: i było ok:) Polecił nam go znajomy, ktory w tym temacie "siedzi". Stwierdził, że jak na nasze potrzeby (i wymagania) ma najlepszy stosunek ceny do jakości;) Aaa i nie wiem czy to standard ale można manewrować wymiarami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.09.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A gdzie pesteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.09.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ewa co nowego na budowie?albo nad czym dumasz? Basieńko, Ivy Na budowie właśnie dzisiaj ruszyły tynki Cieszę się ogromnie. Dumam dużo, ale bardziej nad sprawami zawodowymi . Mam ciężki tydzień, a jego kulminację w piątek. Nie wiem w co ręce włożyć, ale dla higieny psychicznej zajrzałam na FM Nie dam rady jednak nadrobić innych wątków. Zostawiam to na weekend . sama nie wiem co to mogło byc;).Nasz sąsiad jest kochany zawsze służy pomocą. Lea taki sąsiad to skarb Nadrobiłam:wiggle:kurcze ten żółty już dawno mnie kręcił ale teraz to już epidemia i chyba na zimę zmajstruję sobie kilka żółtych dodatków o ile uda mi się spray w odpowiednim odcieniu dostać Lampy cudniaste Wyszperałaś Ewuś odnośnie KFD - ja byłam na niego chora, jest poprostu bajeczny...ale ma jedną tylko wadę poza ceną rzecz jasna;)nie ma doprowadzenia z zewnątrz:bash::bash:u nas ten element był decydujący , wybraliśmy Spartherma - ma dobre opinie, ja jeszcze zdania nie mam bo w moim kominku wciąż świece stoją i jest jeszcze nierozdziewiczony;) Anetko, jak zwykle niesiesz pomoc w moich rozterkach . Te kominki produkują już z bezpośrednim doprowadzeniem powietrza do paleniska z zewnątrz. Upewniałam się Dostałam też wyceny na Sparthermy, ale rzecz jasna są wyższe. Trudno też dobrać taki idealny rozmiar, bo albo są za duże do mojej wnęki (o ciut cm), albo za małe i znikną w tym kominisku. Witaj Ewo Chciałam się przywitać u Ciebie oficjalnie:) Czasami zerkam w Twój wątek i obiecałam sobie, że odezwę się, jak nadrobię i zobaczę wszystko co się tu dzieje u Ciebie, ale póki co nie mam na to szans;) Z ostatnich wpisow widzę, ze dumasz nad kominkiem... My mamy właśnie Arysto z szybą podnoszoną do góry. Rozpaliliśmy w nim już aż 2 razy:D i się paliło:cool: i było ok:) Polecił nam go znajomy, ktory w tym temacie "siedzi". Stwierdził, że jak na nasze potrzeby (i wymagania) ma najlepszy stosunek ceny do jakości;) Aaa i nie wiem czy to standard ale można manewrować wymiarami;) Yuko Ależ się cieszę - jak miło, że napisałaś Witam Cię ciepło i dziękuję, że podzieliłaś się swoimi doświadczeniami. Propozycję arysto dostałam od 3 "kominkowych". Ma sensowną cenę i dobre opinie, więc też jest na naszej liście kandydatów U mnie na razie głównie praca koncepcyjna, ale cieszę się ogromnie, bo naprawdę zaczynam już widzieć swój domek . Gdy przypominam sobie historię swoich pomysłów, to uśmiecham się i cieszę, że jest FM. Zapraszam jak najczęściej , na stałe, przelotem, po drodze, mimo chodem - każda wizyta bardzo mnie ucieszy . A gdzie pesteczka? No właśnie Pesteczko? Gdzie jesteś? Pewnie pracowicie coś tworzy i niebawem się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Basieńko, Ivy Na budowie właśnie dzisiaj ruszyły tynki Cieszę się ogromnie. Dumam dużo, ale bardziej nad sprawami zawodowymi . Mam ciężki tydzień, a jego kulminację w piątek. Nie wiem w co ręce włożyć, ale dla higieny psychicznej zajrzałam na FM Nie dam rady jednak nadrobić innych wątków. Zostawiam to na weekend . trzymam kciuki za prace i wyjazd służbowy..oby wszystko sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.09.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ależ przeżycia!!!!!!!!!! Panicznie boję się szczurów (ale tych dzikich te hodowlane jakoś mnie nie przerażają)! Chciałabym zobaczyć Twojego Bonda w akcji - widok musiał być nieziemski W związku z tym iż dużo pracujesz życzę aby wszystko Ci się pięknie poukładało, tak abyś miała więcej czasu dla siebie no i dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ewuś w takim razie mam przestarzałe info ;)jak ja na niego chorowałam to nie było tego doprowadzenia:bash::bash:nawet nie idę na ich stronę bo chyba bym nie przezyła, ja poprostu byłam zakochana w tym wkładzie bezgranicznie:) Mam nadzieję, że zawodowo za chwilkę będzie z górki i Bedziesz miała więcej czasu dla nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ale akcja z tym szczurem i jaka byłas dzielna http://emoty.blox.pl/resource/zpuchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Julianko powodzenia w pracy życzę Szczurów boję się panicznie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-112537.gif ale jak nam wróbel wpadł do mieszkania też zwiewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 wróbla bym chyba przeżyła, bo jak kiedyś wszedł nam przez drzwi tarasowe zmęczony podróża rasowy gołąb pocztowy, to zachowywał sie bardzo kulturalnie i dał się wynieść bez protestów ale jak znajomym wpadł wieczorem do kuchni nietoperz, to na noc pojechali do rodziców i potem go za dnia szukali, jak zasnął. bo nietoperze niestety roznoszą wściekliznę w każdym razie Bonda podziwiam za odwagę w obliczu szczura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ten biedak latał tak nieskoordynowanie, że bałam się, że na nie wpadnie ale nietoperza sobie nie wyobrażam, nie dość że lata to jeszcze paskudny też bym zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Gratuluję tynków Ja tam bym wolała nietoperza niż wróbla lub gołębia. Panicznie boję się ptaków. Wiecie, one mają dzioby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.09.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja tam bym wolała nietoperza niż wróbla lub gołębia. Panicznie boję się ptaków. Wiecie, one mają dzioby O boże ja też A ja myślałam, że jestem jedyna w swoim rodzaju Ja mam traumę z dzieciństwa Ale nietoperza i tak bym nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 O boże ja też A ja myślałam, że jestem jedyna w swoim rodzaju Ja mam traumę z dzieciństwa Ale nietoperza i tak bym nie chciała Moja babcia miała koguta, który skakał na głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts