Alija 23.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Cześć Ewciu Belki już chyba zatwierdzone? tez mysle, ze decyzja zostala podjeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 o ja!!!! ALe inspitracje - ja mimo ze belek nie lubie - jestem pod wieeeeeelkim wrazeniem. Skad ty je wszystkie bierzesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.09.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) No tak . Jestem coraz bardziej na tak Co jakiś czas, jak uzbieram fajne sufity, to będę sobie i Wam o nich przypominać . Coraz bardziej pasują mi białe belki między tymi podciągami (w części kominkowej). Tak, jak napisała Rocia - na inspiracjach ostatnio głównie widzę tylko sufity . Wcześniej ich nie zauważałam, a teraz pierwsze wpadają mi w oko . Dziękuję Wam za cierpliwość i wyrozumiałość dla mojej belkowej sympatii . Niebawem zmienię temat . Hmm... może podumam dokładniej nad wiatrołapem . Mam sporo pięknych inspiracji, a mój koncept zmieniał się już kilka razy . Madziu, przeglądam blogi, strony z galerii po wpisaniu tego co mnie interesuje. Potem od strony, do strony znajduję coś fajnego. Zapisuję i dzielę się, bo być może jeszcze komuś się spodoba, albo przyda . Edytowane 23 Września 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.09.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No tak myślałam, że jednak belki będą Czytam Ewunia Twoje wpisy i tak sobie myślę, że w Twoim domu nie będzie chyba ani jednego nieprzemyślanego czy "tymczasowego na zawsze ;)" miejsca. Naprawdę podziwiam, bo mnie coraz większa niemoc ogarnia. Sama zobaczysz zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Znowu piękne inspiracje Ja wczoraj przymierzałam na kuchennej wizualce moje czarne beleczki i kuszą... oj kuszą... a Twoje inspiracje dodatkowo podsycają temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 24.09.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No to belki chyba zostały zatwierdzone Białe będą superaśne. A decyzja jaka ściana kominkowa już zapadła? Ściana betonowa czy z płytek drewnopodobnych? No i na podłodze oczywiście dąb???? Fajnie się zapowiada!! A co do wiatrołapu - to dawaj te inspirejszyn poszukuję czegoś fajnego na mój przedpokój, może cuś mi wpadnie w oko u Ciebie, zawsze masz takie ładne zdjęcia...ehm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anitka89 mówi, że blog mojej Kaśki już jest dostępny „a place to start” na googlach http://place-to-start.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ja juz byłam dawno tam i dla ciebie pozrowionka zostawiłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.09.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No tak myślałam, że jednak belki będą Czytam Ewunia Twoje wpisy i tak sobie myślę, że w Twoim domu nie będzie chyba ani jednego nieprzemyślanego czy "tymczasowego na zawsze ;)" miejsca. Naprawdę podziwiam, bo mnie coraz większa niemoc ogarnia. Sama zobaczysz zresztą Aneczko, u mnie na razie większość na obrazkach . Na etapie realizacji sam koncept to za mało , ale powoli może coś z tego ulepię . Już się cieszę, że zobaczę CIEBIE i Twój śliczny domek , nawet jeśli nie ma w nim zasłon i innych rzeczy, które spędzają Ci sen z oczu . Znowu piękne inspiracje Ja wczoraj przymierzałam na kuchennej wizualce moje czarne beleczki i kuszą... oj kuszą... a Twoje inspiracje dodatkowo podsycają temat No i gdzie te wizki się pytam? Pognałam w ślepym pędzie w poszukiwaniu belek u Ciebie, a tam nicoooo No to belki chyba zostały zatwierdzone Białe będą superaśne. A decyzja jaka ściana kominkowa już zapadła? Ściana betonowa czy z płytek drewnopodobnych? No i na podłodze oczywiście dąb???? Fajnie się zapowiada!! A co do wiatrołapu - to dawaj te inspirejszyn poszukuję czegoś fajnego na mój przedpokój, może cuś mi wpadnie w oko u Ciebie, zawsze masz takie ładne zdjęcia...ehm... Aniu, na kominku będą te płytki Provenza imitujące deski odbite w betonie. http://klinkier24.pl/images/a0f5063cc6de5da8253b1dfb8be43101.jpg Źródło Na podłodze dąb, albo dąb bielony. Przedpokoje w inspiracjach pokażę jak znajdę chwilę by je uporządkować Anitka89 mówi, że blog mojej Kaśki już jest dostępny „a place to start” na googlach http://place-to-start.blogspot.com/ Właśnie byłam Muszę znaleźć więcej czasu by spokojnie poczytać i pooglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ewa, belki na sufitach przepiękne. Zwlaszcza to zdjecie salonu z zoltymi poduchami na kanapie przecudne.Te przestrzenie....można pomarzyc. No moj salon tez maly nie jest ale to sa hale a nie salony. To chyba skandynawia, tam gaz maja za darmo to moga to ogrzewac w zime za grosze. Cudowne sa takie wysokie salony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aneczko, Już się cieszę, że zobaczę CIEBIE i Twój śliczny domek , nawet jeśli nie ma w nim zasłon i innych rzeczy, które spędzają Ci sen z oczu . Przedmioty to rzecz nabyta...najwazniejsi sa ludzi i atmosfera domowa...reszta kiedyś bedzie :yes: Juz sie nie mogę spotkania doczekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Te płytki na kominku są obłędne:).Już sobie wyobrażam jak będziesz miała ślicznie w domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 płytki na kominek są genialne Julianko u mnie w kuchni to raptem trzy beleczki nie to co u Ciebie, cały piękny sufit Nie puszczałam jeszcze renderingu zdjęć bo szlifuję kuchnię przed zamówieniem Jak skończę to może coś wrzucę. Na razie na tapecie kanapa i ścianka działowa w salonie Pestko zajrzałam na blog... budujemy się 30km od Twojej córy muszę się głębiej wczytać bo ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aneczko, u mnie na razie większość na obrazkach . Na etapie realizacji sam koncept to za mało , ale powoli może coś z tego ulepię . Już się cieszę, że zobaczę CIEBIE i Twój śliczny domek , nawet jeśli nie ma w nim zasłon i innych rzeczy, które spędzają Ci sen z oczu . No i gdzie te wizki się pytam? Pognałam w ślepym pędzie w poszukiwaniu belek u Ciebie, a tam nicoooo Aniu, na kominku będą te płytki Provenza imitujące deski odbite w betonie. http://klinkier24.pl/images/a0f5063cc6de5da8253b1dfb8be43101.jpg Źródło Na podłodze dąb, albo dąb bielony. Przedpokoje w inspiracjach pokażę jak znajdę chwilę by je uporządkować Właśnie byłam Muszę znaleźć więcej czasu by spokojnie poczytać i pooglądać . Piękna inspirka. A wiesz jedną propozycję chciałam zrobić z kominkiem możliwie najniżej przy podłodze. Dąb bielony na podłodze koniecznie Poczytaj, ale zacznij od najstarszych. Tam są fajne historie z poszukiwań działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 płytki na kominek są genialne Julianko u mnie w kuchni to raptem trzy beleczki nie to co u Ciebie, cały piękny sufit Nie puszczałam jeszcze renderingu zdjęć bo szlifuję kuchnię przed zamówieniem Jak skończę to może coś wrzucę. Na razie na tapecie kanapa i ścianka działowa w salonie Pestko zajrzałam na blog... budujemy się 30km od Twojej córy muszę się głębiej wczytać bo ciekawie się zapowiada Two, to Ty z tamtej strony. Będziesz miała całkiem blisko do Kasiowej stajni jak wybuduje i sprowadzi konie. A ja pod Górą Kalwarią a za Zalesiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.09.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Ewa, belki na sufitach przepiękne. Zwlaszcza to zdjecie salonu z zoltymi poduchami na kanapie przecudne. Te przestrzenie....można pomarzyc. No moj salon tez maly nie jest ale to sa hale a nie salony. To chyba skandynawia, tam gaz maja za darmo to moga to ogrzewac w zime za grosze. Cudowne sa takie wysokie salony. Dziękuję Beato . U mnie nawet nie ma gazociągu . W pierwszych planach naszego domu mieliśmy mieć antresolę, co podniosłoby znacznie salon. Wałkowałam wtedy temat i naczytałam się opinii o uciekającym ciepłym powietrzu, efektach akustycznych, itp., itd. Ostatecznie więc zrezygnowaliśmy, ale architekt (dobre serce miał) zaprojektował szklany strop, który będzie udawał naszą małą antresolkę . Przedmioty to rzecz nabyta...najwazniejsi sa ludzi i atmosfera domowa...reszta kiedyś bedzie :yes: Juz sie nie mogę spotkania doczekac... Dopiero co był początek września, a tu spotkanie tuż, tuż Ania da nam jutro znać co i jak . Te płytki na kominku są obłędne:).Już sobie wyobrażam jak będziesz miała ślicznie w domku:rolleyes: Dziękuję Lea . Mnie już tymczasem cieszą tynki. Wychodzą naprawdę bardzo ładnie. Zarówno gipsowe, jak i cementowo-wapienne. Nie chcę łazić ekipie w trakcie jak pracują, więc zaglądam po ich odjeździe, co oznacza, ze widzę je już w szarówce . Mam nadzieję, że w pełnym świetle też będzie ok płytki na kominek są genialne Julianko u mnie w kuchni to raptem trzy beleczki nie to co u Ciebie, cały piękny sufit Nie puszczałam jeszcze renderingu zdjęć bo szlifuję kuchnię przed zamówieniem Jak skończę to może coś wrzucę. Na razie na tapecie kanapa i ścianka działowa w salonie Pestko zajrzałam na blog... budujemy się 30km od Twojej córy muszę się głębiej wczytać bo ciekawie się zapowiada Ale niespodzianka Two - będziecie prawie sąsiadkami . Choćbyś miała tylko jedną beleczkę, to chętnie ją zobaczę . Zatem czekam sobie cierpliwie na jej kolej . Salon na Twoich wizkach już podziwiałam To komfort móc sobie tak wspomagać wyobraźnię . Piękna inspirka. A wiesz jedną propozycję chciałam zrobić z kominkiem możliwie najniżej przy podłodze. Dąb bielony na podłodze koniecznie Poczytaj, ale zacznij od najstarszych. Tam są fajne historie z poszukiwań działki. O super . To może wyglądać ciekawie . Zajrzałam do inspiracji Twojej córki i oczywiście widzę same belki No same zobaczcie Źródło - polecam A najlepsze jest to, że gro z inspiracji, które znalazłam na blogu mam w swoich plikach, co oznacza, że podobają nam się podobne miejsca i rzeczy . Edytowane 26 Września 2012 przez julianna16 dopisanie Żródła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Po kimś to ma, to moje dziecko Zawsze marzyły mi się ściany jak wylepiane ręcznie glinianym tynkiem, belki na suficie oczywiście skośnym, podłoga ceglana w kuchni, przedpokoju i koło kominka. I oczywiście piękne szerokie dechy na podłodze. Z tego wszystkiego sufit prawie już prawie. Deski na podłodze też są, choć nie takie szerokie. Reszta przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) znalazłam dla Ciebie julianna trzy piękne inspiracje z belkami więc wkleję http://1.bp.blogspot.com/-9FC-kA8qtVs/TaISAr66ylI/AAAAAAAAGK4/ef_ptJ9Qge0/s400/sh_300311_09-940x705.jpg http://2.bp.blogspot.com/_H0gXv-LhJVI/TCpNrRLg_rI/AAAAAAAAFvs/UJ9rznKIkaI/s400/1.jpg http://1.bp.blogspot.com/_H0gXv-LhJVI/S4hSAgLU4WI/AAAAAAAAE2c/vGrbsVRaMRc/s400/nicolasmatheusphoto.jpg Edytowane 27 Września 2012 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.09.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Po kimś to ma, to moje dziecko No ba! znalazłam dla Ciebie julianna trzy piękne inspiracje z belkami więc wkleję Lea ale miłą niespodziankę mi sprawiłaś Ślicznie dziękuję za wzbogacanie mojej belkowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nie ma sprawy:)Mam nadzieję że sie podobają beleczki:rolleyes: A nie wiem czy zauważyłaś na pierwszej inspiracji Twój kominek Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts