Moorela 01.10.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Julianna, od kilku dni chodzę absolutnie zakochana w tej inspiracji... męczy mnie i dręczy... ale co to za słodka udręka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Moorela, za mna tez chodzi ta inspiracja... i te płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Och Szociku, myślisz, że byłyby fajne? Byłyby... c'nie Ciekawe co to jest obok provenzy - imitujące deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale nie myślicie, żeby taki kominek sobie postawić? Ten jest chyba gazowy i jest olbrzymi. Sam wkład wygląda na ponad 150 cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Pestko nie ma jak - musiałabym zając cały "salon" Ja kombinuje ze scianą schodowa, ale o tym w moim watku za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.10.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ależ ja uwielbiam gdy jest u mnie tak gwarno . Dziękuję Wam pięknie za wszystkie odwiedziny . Ponieważ nie mam na razie Was gdzie ugościć to zapraszam pod chmurkę póki aura sprzyja . http://media-cache7.pinterest.com/upload/263179171944519433_16UhX5nZ_c.jpg Zapowiadają się naprawdę powalające wnętrza:yes: Czekam z niecierpliwością... Na fotki też się nie załapałam, a szkoda:( A wiecie, że ja też mieszkam niedaleko autostrady? I mam takie same spostrzeżenia: najbardziej słychać we mgle albo po deszczu:yes: Dziękuję Yuka Sporo z nas mieszka przy autostradzie - będziemy robiły pomiary i obserwacje , a potem napiszemy poradnik kiedy zamykać okna . Julianna wizku super I Ty tak sama ? Poziwiam,bo ja z takich sztuszek jestem noga Z niecierpliwością czekam na realizację Szklany strop wooow super! Pozdrawiam i gratuluje pieknych tynków Dziękuję Karolinko . Staram się na ile programy pozwalają . Ech gdybym tak umiała w profesjonalnych programach, to bym dopiero szalała . Ty wizek nie potrzebujesz, bo zanim je wymyślisz, to już kolejny domek postawisz i urządzisz . Woooow Ewa! Przecież Ty masz tynki takie, jakich ja gładzi nie mam nawet! Rewelacja! I będzie pięknie u Ciebie. Zdecydowanie. PS. Jeszcze raz dziękuję za przemiłą wizytę i cudowne prezenty I Tobie i Ivy (bo pewnie i tu zajrzy ). Pochwalę się u siebie Aneczko to ja dziękuję Julianna, skowronki i szpaki, to tylko forpoczty ptasiej zgrai. Zobaczysz jak podrosną krzewy w pobliżu domu. ... Wyobraź sobie ten jazgot o świcie przede wszystkim. Czasem specjalnie, żeby posłuchać zasiadam w ogrodzie o 4 rano. Balsam. Kupiliśmy specjalnie lornetki O tak mi pisz Kasiu - też muszę kupić lornetkę . Dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie gdzie będzie szklany strop, super pomysł. Zazdroszcze ci drewnianego sufitu na poddaszu, ja u siebie od dawna o takim myśle i nie wiem gdzie go wcismąć A kiedy pochwalisz się Mariomili co u Ciebie słychać? Pokaż zdjęcia tego co masz, a my Ci zaraz znajdziemy fajne miejsce na drewniany sufit . Julianna, zapraszam dziś szczególnie na bloga Kaśki Są do obejrzenia fajne meble. Z niejakim zdziwieniem dowiedziałam się, że Tentorium robi TAaaaaKIE. Byłam Kasiu Mebelki świetne Ale fajne to zestawienie stanu na dziś z marzeniami i projektami i super będzie do tego dodać realizację i podziwiać zmiany Pięknie wygląda strop na poddaszu ja bym go tylko polakierowała i zostawiła takim surowym w zestawieniu z białymi ścianami byłby niesamowity Proszę się nie śmiać z naszych dzioooobów dzioby są straaaaszne ale śpiew ptaków z zagajniku przy domu uwielbiam Ależ ja się nie śmieję Twosiu Tylko tak właśnie pisałyśmy kilka dni przed i o Was pomyślałam Dziękuję za wszystkie miłe słowa . Naczytałam się tyle komplementów pod Twoim adresem (i Twojej spódniczki ), że ciekawość mnie zżera . Czy są w planach kolejne odsłony ? Albo chociaż powtórki? Bedzie ślicznie...juz widze oczami wyobraźni te magiczne miejca w domku:) Dziękuję Iwonko I to jak Nie wiem jak Two, ale bym uciekała aż by się kurzyło Ja przechodzę na drugą stronę ulicy, jeśli na moim chodniku siedzi więcej niż jeden dziobaty Aniu przepraszam, że odgrzebuje, ale (przez weekend nie było mnie na FM) muszę to dodać: a byłyście w Paryżu i jeździłyście tam metrem? Tam jest tego metra kilka poziomów i trzeba przejść masę schodów po drodze i co? ZERO wind lub schodów ruchomych! Serio! A teraz wracam do tematu: Zestawienie zdjęć z budowy+wizualek bossskie! Ależ to działa na wyobraźnię! Czyli nie tylko u nas tak źle . Dziękuję za miłe słowa Byłam wczoraj w zoologicznym... fajnie było... tyle dziooobów za kratami Julianna, od kilku dni chodzę absolutnie zakochana w tej inspiracji... męczy mnie i dręczy... ale co to za słodka udręka... Naprawdę? Cieszę się gdy ktoś u mnie znajduje coś miłego dla oka lub inspiruje się w urządzaniu swojego raju . Moorela, za mna tez chodzi ta inspiracja... i te płytki... Madziu, a ja myślałam, że Ty już zdecydowana jesteś . Och Szociku, myślisz, że byłyby fajne? Byłyby... c'nie Ciekawe co to jest obok provenzy - imitujące deski. Moorelko to też Provenza ta sama kolekcja Re-Use, kolor Bianco ossigeno Tu jeszcze inne zdjęcie kolekcji http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=ohgbmog.jpg&res=landing Źródło Jest piękny katalog pdf całej serii, tylko tak beznadziejnie zakopany na stronie provenzy, że nie można dać do niego bezpośredniego linka. Jak chcesz to wyślę Ci w pliku - tylko wyślij mi na priva adres . Ale nie myślicie, żeby taki kominek sobie postawić? Ten jest chyba gazowy i jest olbrzymi. Sam wkład wygląda na ponad 150 cm szerokości. Piękny jest... Żałuję, że mój salon taki mały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ale nie myślicie, żeby taki kominek sobie postawić? Ten jest chyba gazowy i jest olbrzymi. Sam wkład wygląda na ponad 150 cm szerokości. Pestka, moja miłość raczej będzie platoniczna, też nie mam miejsca na taki kominek, zastanawiam się, czy nie wykombinować jakiejś "miniaturki" tego kominka, tylko nie zawsze przeskalowanie fajnego pomysłu też wychodzi fajnie ale podręczyć się zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Pestka, moja miłość raczej będzie platoniczna, też nie mam miejsca na taki kominek, zastanawiam się, czy nie wykombinować jakiejś "miniaturki" tego kominka, tylko nie zawsze przeskalowanie fajnego pomysłu też wychodzi fajnie ale podręczyć się zawsze można marzyć też o czymś trzeba....przecież to byłoby nudno gdyby wszystko o czym marzymy się spełniało... Ewuś to ja do tego klocusia i podusi pod chmurką latte poproszę kochana Ty zawsze zasypujesz nas cudnymi inspiracjami, pochwal się co Masz w temacie wiatrołapu bo mój okazał się niewypałem i przed zimą musze zmodernizować więc chętnie popatrzę na Twoje cuda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Julianko a Ty masz jakieś foty na żywo tej twojej provenzy? wklejałaś może wcześniej? Edit: Już mam, znalazłam oj kręcą mnie te płyteczki Edytowane 2 Października 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Pestka, moja miłość raczej będzie platoniczna, też nie mam miejsca na taki kominek, zastanawiam się, czy nie wykombinować jakiejś "miniaturki" tego kominka, tylko nie zawsze przeskalowanie fajnego pomysłu też wychodzi fajnie ale podręczyć się zawsze można Moorela, myślę, że dałoby się coś wymyślić i wyszło by bardzo ładnie. Pamiętaj, że to jest też kwestia skali pomieszczenia. Nie można postawić takiego kolosa w salonie np.30m2, ale można go dopasować wielkością. Totem ma w wkłady Horizon 1000 i 1400. Myślę, że takie nadałyby się do mniejszego wnętrza. Piękne kominki ma włoska firma MCZ – wysmakowane do granic i z bardzo ciekawymi rozwiązaniami. Np. MCZ model Matisse za dolną płytą obudowy ma ukryty schowek na akcesoria kominkowe. Równie piękne są Modigliani, DeChirico i Klee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 02.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]139732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139733[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139734[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139735[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139736[/ATTACH] Boziu, ale cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 oj kręcą mnie te płyteczki Chyba jestem zmęczona Nie powiem, co przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Chyba jestem zmęczona Nie powiem, co przeczytałam a ja juz przerabiałam górną łązienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Moorela, myślę, że dałoby się coś wymyślić i wyszło by bardzo ładnie. Pamiętaj, że to jest też kwestia skali pomieszczenia. Nie można postawić takiego kolosa w salonie np.30m2, ale można go dopasować wielkością. Totem ma w wkłady Horizon 1000 i 1400. Myślę, że takie nadałyby się do mniejszego wnętrza. Piękne kominki ma włoska firma MCZ – wysmakowane do granic i z bardzo ciekawymi rozwiązaniami. Np. MCZ model Matisse za dolną płytą obudowy ma ukryty schowek na akcesoria kominkowe. Równie piękne są Modigliani, DeChirico i Klee. [ATTACH=CONFIG]139732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139733[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139734[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139735[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139736[/ATTACH] Pestka, dzięki za inspiracje, piękne jak zawsze Ja mam taką jakby gotową "półwnękę" (co to za określenie ) na kominek, która stoi między salonem a jadalnią i stąd chcieliśmy dać kominek narożny, ale ... po pierwsze kominki narożne są dużo droższe, a po drugie nie wiem, czy jeszcze są "modne" - mam wrażenie, że zaczynają je wypierać kominki prostokątne, jak na powyższych inspirkach. Więc temat wkładu to jedno do zastanowienia, a obudowa to drugie. Jak pisałam, jestem oczarowana provenzą, którą julianna wybrała i podoba mi się bardzo zestawienie tych dwóch wzorów, jednak musiałabym chyba je przycinać i boję się, że wyszłoby z tego jakies "fatality" Julianna, przepraszam za prywatę na Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.10.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 marzyć też o czymś trzeba....przecież to byłoby nudno gdyby wszystko o czym marzymy się spełniało... Ewuś to ja do tego klocusia i podusi pod chmurką latte poproszę kochana Ty zawsze zasypujesz nas cudnymi inspiracjami, pochwal się co Masz w temacie wiatrołapu bo mój okazał się niewypałem i przed zimą musze zmodernizować więc chętnie popatrzę na Twoje cuda:yes: http://www.kawatopodstawa.pl/wp-content/uploads/2011/04/cafe-latte-steamer_large.jpg Anetko dla Ciebie i wszystkich lubiących latte . Przepraszam, że tak późno, ale mam intensywny tydzień w pracy i nie mogę się pozbierać z wszystkim . Nadrabiania będę miała u Was co nie miara . Twój wiatrołap jest cudny, dlaczego chcesz coś zmieniać? W przyszłym tygodniu postaram się pokazać worek moich inspiracji , ale większość z pewnością znasz, bo czerpałam je głównie z FM Julianko a Ty masz jakieś foty na żywo tej twojej provenzy? wklejałaś może wcześniej? Edit: Już mam, znalazłam oj kręcą mnie te płyteczki Znalazłaś Twosiu nim dopełzłam do FM . Nie muszę dodawać, że na żywo jest naprawdę piękniejsza . Jak pisałam, to u mnie miłość od pierwszego wejrzenia. Zobaczyłam i od razu kupiłam nawet jeszcze nie wiedząc gdzie ją położę Wiedziałam, że MUSZĘ znaleźć dla niej miejsce u siebie . Potem dopiero grzebałam w necie i znalazłam tę inspirację z kominkiem i... pojechałam dokupić więcej płytek . Moorela, myślę, że dałoby się coś wymyślić i wyszło by bardzo ładnie. Jak zawsze piękne inspiracje Kasiu Boziu, ale cudo!!!! Aluś masz nowego avatarka Pięknie eksponuje Twoje magiczne spojrzenie Chyba jestem zmęczona Nie powiem, co przeczytałam Powiedz, powiedz . a ja juz przerabiałam górną łązienkę Pestka, dzięki za inspiracje, piękne jak zawsze ... Julianna, przepraszam za prywatę na Twoim wątku Moorelko to dla mnie prawdziwa radość gdy piszecie u mnie o swoich rozterkach, pomysłach, zmianach . Czasem pisanie podobnie jak mówienie na głos pomaga nam samym coś zobaczyć lepiej, wyraźniej, że nie wspomnę o opiniach innych, które są bezcenne. Mnie ogromnie podobają się kominki narożne i dwustronne. Żadnego z nich nie mogę mieć u siebie . Znalazłaś ten katalog Provenzy Re -Use w pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ewuś mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji. Kochani a ja do Was z ogromną prośbąjuż nie raz przekonałam się o Waszych cudownych wielkich sercach:hug:Proszę Was teraz o pomoc dla Stefcia i Damiana...Stefcio to syn naszego forumowego Anioła Żelki, Damian to podopieczny Amonite. Chłopcy potrzebują rehabilitacji, tutaj link do aukcji http://forum.muratordom.pl/forumdisp...efka-i-Damiana zapraszam Was do naszej wspólnej forumowej aukcji:hug:Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ewuś odnośnie wiatrołapu to poprostu małopraktyczny jest:(dziadkowa szafa nie daje rady...jest za mała dla naszej czwórki a mnie irytuje ten "bałagan" ja nie znoszę ubrań na wierzchu, podobnie z butami...pewnie przy dzieciakach trudno mi będzie całkowicie to wyeliminować ale liczę , że bynajmniej uda mi się nad tym zapanować, myślę że na początek potrzebuję pojemniejszej szafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.10.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ewuś biorę Latte i uciekam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja tez poproszę latte podwójne bo u nas jakis strasznie ponuro-senny dzień...w kościach boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts