channel8 03.10.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja tez poproszę latte podwójne bo u nas jakis strasznie ponuro-senny dzień...w kościach boli Ooooo, to u nas jest chyba ze 25 st i piękne bezchmurne niebo! Taka prawdziwa, ciepła Polska jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a u nas drugi dzien leje...ale to dobrze bo deszczyk tez potrzebny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Piłam kawę przed chwilą, ale ta Twoja taka apetyczna, że wypiję jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Julianna, znalazłam, znalazłam i bardzo się cieszę, bo z tego co rozumiem provenza reuse jest również w mniejszych formatach Martwię się tylko, bo poza Twoim linkiem nie znalazłam na razie innego dystrybutora PS. Wzięłam sobie kafffkę jedną... pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ewuś mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji. ... Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę Anetko - oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Wprost przeciwnie - dziękuję, że wkleiłaś u mnie wiadomość . To od podobnej akcji moje funkcjonowanie na FM nabrało głębszego sensu . Dołączam do prośby Anetki Ewuś odnośnie wiatrołapu to poprostu małopraktyczny jest:(... Aaa rozumiem . Ja cały czas cierpię na brak miejsca, a nowego wiatrołapu nie chciałam zawalać meblami. Kombinowałam by w garażu coś wstawić (najczęściej będziemy wchodzić do domu przez garaż, a nie głównym wejściem), ale na razie mam veto . Masz tak pięknie dopracowane wnętrza i świetnie budujesz klimat swojego domu, że głupio radzić . Ewuś biorę Latte i uciekam:bye: ja tez poproszę latte podwójne bo u nas jakis strasznie ponuro-senny dzień.. Piłam kawę przed chwilą, ale ta Twoja taka apetyczna, że wypiję jeszcze jedną To ja również się poczęstuję Julianna, znalazłam, znalazłam i bardzo się cieszę, bo z tego co rozumiem provenza reuse jest również w mniejszych formatach Martwię się tylko, bo poza Twoim linkiem nie znalazłam na razie innego dystrybutora PS. Wzięłam sobie kafffkę jedną... pozwolisz... Ale się cieszę Kochane i dziękuję za odwiedziny Moorelko, nie widziałam na żywo tego formatu 60x30, bo jak rozumiem o tym rozmiarze piszesz. Dopiero w katalogu zauważyłam, że taki mają. Co do dystrybutorów, to każdy salon mający w ofercie provenzę (jakąkolwiek kolekcję) sprowadzi Ci te płytki na zamówienie. Tylko kwestia ceny. Ta moja była tańsza, bo mieli jej dużo już na magazynie. Poszukaj w sklepach internetowych i zapytaj. Ja tak szukałam swojego czasu Cerimów. Chociaż na stronie nie mieli dokładnie tej kolekcji, o którą mi chodziło to wszystkie sklepy mające Cerim w ofercie były w stanie sprowadzić. Ceny były dość rozbieżne i sięgały 50 zł różnicy między wycenami, więc warto pytać . Ty masz chyba pod ręką Max-Fliz. Oni powinni mieć Provenzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dobry wieczór.Julianko, a przypomnij mi gdzie chcesz te piękną Provenzę położyć? NA kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dobry wieczór. Julianko, a przypomnij mi gdzie chcesz te piękną Provenzę położyć? NA kominku? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No tak, ja kawki nie piłam - to mnie pominięto - oczywiście żartuję. Tynki wyszły świetnie - tak na oko wydaja się równe (moje to na oko falami Dunaju są). A te płytki sa piękne - takie...szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A właśnie, że nie pominęłam, tylko poleciałam do Ciebie Aniu . Długo pisałam bo głowiłam się i szukałam w necie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Julianna, Ty pozostajesz przy formacie 90x45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A właśnie, że nie pominęłam, tylko poleciałam do Ciebie Aniu . Długo pisałam bo głowiłam się i szukałam w necie . I jak zwykle przyszłaś z cudnymi prezentami (nie mam emotek a tylko takie umiem wstawiać z klawiatury) Ja nie potrafię znaleźć takich cudności jak Ty - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 03.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja się tylko witam, a raczej życzę spokojnej nocy Ostatnio nie mam siły pisać, ale cały czas śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.10.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Julianna, Ty pozostajesz przy formacie 90x45? Tak Nie mam wyjścia, bo od kilku miesięcy mam je już w posiadaniu . Zresztą ten format mi pasuje na kominek, bo będzie mniej łączeń. Wrzucę jak wygląda jedna z moich płytek na żywo http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=p6300399.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=p6300400.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=p6300401.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=p6300406.jpg&res=landing I jak zwykle przyszłaś z cudnymi prezentami (nie mam emotek a tylko takie umiem wstawiać z klawiatury) Ja nie potrafię znaleźć takich cudności jak Ty - dziękuję Cieszę się Aniu jeśli mogłam pomóc Ja się tylko witam, a raczej życzę spokojnej nocy Ostatnio nie mam siły pisać, ale cały czas śledzę Madziu Ty już niedługo z nowego domku do nas napiszesz . Dziękuję, że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ewa PIĘKNA jest ta płytka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 O tak! Dręcz mnie, dręcz mnie! Cudne! A płytki Bianco nie będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.10.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 uwielbiam tą płytkę...wczesniej jakosnie zarejestrowalam jej formatu ...wielka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 O!!... no chociaż sobie na nią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.10.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Płytka piękna, fajnie mieć duże pomieszczenia Kominek będzie wyglądał bardzo elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 bardzo ładna płytka:)/szkoda ,że już mam wszystkie kafelki na dół kupione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.10.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ewa PIĘKNA jest ta płytka! Piękna jest ta płytka ,gdyby nie to ,że u mnie już wszystkie płytki (oprócz garażu )na swoim miejscu ,też bym się na nią pisała bardzo ładna płytka:)/szkoda ,że już mam wszystkie kafelki na dół kupione;) Płytka piękna, fajnie mieć duże pomieszczenia Kominek będzie wyglądał bardzo elegancko! Dziękuję O tak! Dręcz mnie, dręcz mnie! Cudne! A płytki Bianco nie będzie?? Nie będzie Nie pasuje do mojej koncepcji uwielbiam tą płytkę...wczesniej jakosnie zarejestrowalam jej formatu ...wielka jest Nooo - fajna taka wielka . O!!... no chociaż sobie na nią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts