Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewuś mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji.

...

Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę:hug:

Anetko - oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Wprost przeciwnie - dziękuję, że wkleiłaś u mnie wiadomość :hug:. To od podobnej akcji moje funkcjonowanie na FM nabrało głębszego sensu :).

Dołączam do prośby Anetki :hug:

Ewuś odnośnie wiatrołapu to poprostu małopraktyczny jest:(...

Aaa rozumiem :(. Ja cały czas cierpię na brak miejsca, a nowego wiatrołapu nie chciałam zawalać meblami. Kombinowałam by w garażu coś wstawić (najczęściej będziemy wchodzić do domu przez garaż, a nie głównym wejściem), ale na razie mam veto ;).

Masz tak pięknie dopracowane wnętrza i świetnie budujesz klimat swojego domu, że głupio radzić ;).

Ewuś biorę Latte i uciekam:bye:

ja tez poproszę latte podwójne bo u nas jakis strasznie ponuro-senny dzień..

Piłam kawę przed chwilą, ale ta Twoja taka apetyczna, że wypiję jeszcze jedną :D

To ja również się poczęstuję :D

Julianna, znalazłam, znalazłam i bardzo się cieszę, bo z tego co rozumiem provenza reuse jest również w mniejszych formatach :) Martwię się tylko, bo poza Twoim linkiem nie znalazłam na razie innego dystrybutora :(

PS. Wzięłam sobie kafffkę jedną... pozwolisz...

Ale się cieszę Kochane i dziękuję za odwiedziny :hug:

Moorelko, nie widziałam na żywo tego formatu 60x30, bo jak rozumiem o tym rozmiarze piszesz. Dopiero w katalogu zauważyłam, że taki mają.

Co do dystrybutorów, to każdy salon mający w ofercie provenzę (jakąkolwiek kolekcję) sprowadzi Ci te płytki na zamówienie. Tylko kwestia ceny. Ta moja była tańsza, bo mieli jej dużo już na magazynie.

Poszukaj w sklepach internetowych i zapytaj. Ja tak szukałam swojego czasu Cerimów. Chociaż na stronie nie mieli dokładnie tej kolekcji, o którą mi chodziło to wszystkie sklepy mające Cerim w ofercie były w stanie sprowadzić. Ceny były dość rozbieżne i sięgały 50 zł różnicy między wycenami, więc warto pytać :).

Ty masz chyba pod ręką Max-Fliz. Oni powinni mieć Provenzę :yes:

A właśnie, że nie pominęłam, tylko poleciałam do Ciebie Aniu :). Długo pisałam bo głowiłam się i szukałam w necie :).

I jak zwykle przyszłaś z cudnymi prezentami ;-) (nie mam emotek a tylko takie umiem wstawiać z klawiatury):hug:

Ja nie potrafię znaleźć takich cudności jak Ty - dziękuję :hug:

Julianna, Ty pozostajesz przy formacie 90x45? :)

Tak :yes: Nie mam wyjścia, bo od kilku miesięcy mam je już w posiadaniu :D. Zresztą ten format mi pasuje na kominek, bo będzie mniej łączeń.

Wrzucę jak wygląda jedna z moich płytek na żywo ;)

http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=p6300399.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=p6300400.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=p6300401.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=p6300406.jpg&res=landing

I jak zwykle przyszłaś z cudnymi prezentami ;-) (nie mam emotek a tylko takie umiem wstawiać z klawiatury):hug:

Ja nie potrafię znaleźć takich cudności jak Ty - dziękuję :hug:

Cieszę się Aniu jeśli mogłam pomóc :hug:

Ja się tylko witam, a raczej życzę spokojnej nocy ;)

Ostatnio nie mam siły pisać, ale cały czas śledzę :)

Madziu Ty już niedługo z nowego domku do nas napiszesz :). Dziękuję, że zaglądasz :hug:

Ewa PIĘKNA jest ta płytka!

Piękna jest ta płytka :cool:,gdyby nie to ,że u mnie już wszystkie płytki (oprócz garażu ;))na swoim miejscu ,też bym się na nią pisała :yes:

bardzo ładna płytka:)/szkoda ,że już mam wszystkie kafelki na dół kupione;)

Płytka piękna, fajnie mieć duże pomieszczenia ;-) Kominek będzie wyglądał bardzo elegancko!

Dziękuję :)

O tak! Dręcz mnie, dręcz mnie! Cudne! :)

A płytki Bianco nie będzie??

Nie będzie :no: Nie pasuje do mojej koncepcji ;)

uwielbiam tą płytkę...wczesniej jakosnie zarejestrowalam jej formatu ...wielka jest :rolleyes:

Nooo - fajna taka wielka ;).

O!!... no chociaż sobie na nią popatrzę :rolleyes:

:hug: