szocik 04.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Płytka jest suuuuper! Niestety w necie jedynie fango znalazłam w cenie poniżej 175zl - w dodatku powiem Wam ze pytałam w tych sklepach o mniejsze to sa one tylko na zamowienie i ... sa drozsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.10.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Hej Wpadłąm się przywitać wieczornie i powiedzieć ,ze płytaka podoba mi się baaaaardzo Moze u mnie by gdzies zameszkała Tak czy siak zapisuję w pamięci Dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.10.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 I ja wpadam zbaczyć co się dzieje i dobrej nocki życzyć Płytka na kominku będzie prezentować się fantastycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.10.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 co nowego? jakieś wiatrołapowe inspiracje chyba miały być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 05.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ewo ja teraz rozumiem Twoja milosc do tych plytek. Piekne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.10.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Julianno, płytka powaliła mnie na kolana. Boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.10.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Płytka jest suuuuper! Niestety w necie jedynie fango znalazłam w cenie poniżej 175zl - w dodatku powiem Wam ze pytałam w tych sklepach o mniejsze to sa one tylko na zamowienie i ... sa drozsze! Madziu to najniższą cenę znalazłaś Przy większym metrażu niestety boli . Byłabyś zainteresowana mniejszymi? Hej Wpadłąm się przywitać wieczornie i powiedzieć ,ze płytaka podoba mi się baaaaardzo Moze u mnie by gdzies zameszkała Tak czy siak zapisuję w pamięci Dobrej nocki! Hej Karolinko , Cieszę się, że i Tobie się podoba. Może szybciej zobaczę ją u Ciebie niż u siebie . Dobrej nocki . I ja wpadam zbaczyć co się dzieje i dobrej nocki życzyć Płytka na kominku będzie prezentować się fantastycznie!!! Yuko miła, ależ się cieszę, że zaglądasz Dobrej nocki dzieńdoberek Dobry wieczór Muszę się nieco wytłumaczyć, że taka do tyłu jestem w pozdrowieniach. Miałam dzisiaj dzionek zawodowy (a w pracy nie mam dostępu do netu - tzn. internet mam, ale nie pracuję przed komputerem ), a potem byłam z Julisią na kinderbalu . Była najmłodsza, ale dzielnie sobie radziła . Najlepiej czuła się z konikami pony i w ogóle nie przeszkadzała jej rozbawiona gromadka pięciolatków (15 dzieci) . co nowego? jakieś wiatrołapowe inspiracje chyba miały być ? Twosiu będą, będą . Mam nadzieję, że do niedzieli się wyrobię . Tymczasem kończymy tynki. W poniedziałek robią słupy. Wyszło po drodze trochę kwiatków. Nie tyle o tynk chodzi, a o to co trzeba otynkować . Są niestety takie dysproporcje, których nie da się sensownie wyrównać. Pozostaje polubić . Nie mam zdjęć, więc nie będę tłumaczyć "na sucho" . Jak zrobię foto to się uzewnętrznię . Ewo ja teraz rozumiem Twoja milosc do tych plytek. Piekne!!!!! Julianno, płytka powaliła mnie na kolana. Boska! Dziękuję Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.10.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ewciu, gdyby były tańsze to może i byłabym zainteresowana, ale poniewaz sa w zbliżonej cenie, a często nawet droższe to raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 05.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 UUU, to wielka taka imprezka dla dzieci!!! A 15 osobowa gromada może dać do wiwatu (coś wiem o tym ) Też czekam na te wiatrołapowe/przedpokojowe inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.10.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewa,te płytki są naprawdę obłędne!!!!!!!!!!!I struktura, i format - już kombinuję, czy gdzieś u mnie by pasowały:rolleyes:Proszę skocz do Moorelki, bo tam pytanko do Ciebie mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewo, dołanczam do grona zachwyconych płytkami. podglądam Cie codzień ale czasem zapiera mi dech żeby coś dodać. A ty gdzie płyteczki kupowałas? Twoj kolor to fang 45x90 dobrze kojarze? Teraz jestem na etapie wyboru płytek i oprócz Twoich to może jeszcze z 2 mam na uwadze. Jak przychodzi co do czego to nie ma z czego wybrac;) albo cena kooosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 To ja odpowiem za Ewcię, bom w temacie - Płytki julianny to Provenza, kolor Fango - kupowała je tu: http://mera24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewuś za każdym razem jak widzę te Wasze betonowe płytki to mam szybsze bicie serca...kurcze chyba na pulpit sobie wrzucę i będe na nie patrzeć z rana zamiast kawą się rozbudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewuś za każdym razem jak widzę te Wasze betonowe płytki to mam szybsze bicie serca...kurcze chyba na pulpit sobie wrzucę i będe na nie patrzeć z rana zamiast kawą się rozbudzać zdrowe bezkofeinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewcia, genialna płytka! Chyba właśnie na nowo zakochałam się w betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.10.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 To ja odpowiem za Ewcię, bom w temacie - Płytki julianny to Provenza, kolor Fango - kupowała je tu: http://mera24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.10.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ewciu, gdyby były tańsze to może i byłabym zainteresowana, ale poniewaz sa w zbliżonej cenie, a często nawet droższe to raczej nie. No właśnie ta cena . Zamówiłaś już? UUU, to wielka taka imprezka dla dzieci!!! A 15 osobowa gromada może dać do wiwatu (coś wiem o tym ) Też czekam na te wiatrołapowe/przedpokojowe inspiracje. Byłam pełna podziwu dla mojej Przyjaciółki . Okiełznać taki żywioł to nie lada wyzwanie. Do tego kinderbal miał miejsce w jej nowiutkim domu (mieszkają od dwóch tygodni). Truchlałam na widok wszystkich małych paluszków w pobliżu ścian i szaleństw powodujących drżenie lamp . Ale na szczęście udało się bez strat (nie licząc pękających balonów). Nad żywiołem panowały sympatyczne animatorki zabaw dziecięcych. Ani się obejrzałyśmy, a minęły 3 godziny. Powiem Wam, że ja też miałam wczoraj ucztę da zmysłów, bo dom jest naprawdę piękny, duży i oryginalny Aż szkoda, że się nie udziela na FM Ewa, te płytki są naprawdę obłędne!!!!!!!!!!! I struktura, i format - już kombinuję, czy gdzieś u mnie by pasowały:rolleyes: Proszę skocz do Moorelki, bo tam pytanko do Ciebie mam:rolleyes: Odpowiedziałam Aniu . Mam nadzieję, że nie znajdzie się fachowiec, który będzie mi odradzał ułożenie tych płytek na moim kominku . Hi, hi - pomyślałby kto, że będziemy się zachwycały szarymi płytkami udającymi to, co zazwyczaj wszyscy chcą ukryć . Będzie mi bardzo miło jesli i Ty takie sobie sprawisz . Ewo, dołanczam do grona zachwyconych płytkami. podglądam Cie codzień ale czasem zapiera mi dech żeby coś dodać. A ty gdzie płyteczki kupowałas? Twoj kolor to fang 45x90 dobrze kojarze? Teraz jestem na etapie wyboru płytek i oprócz Twoich to może jeszcze z 2 mam na uwadze. Jak przychodzi co do czego to nie ma z czego wybrac;) albo cena kooosmos Anitko muszę do Ciebie zajrzeć, bo Twoje inspiracje są absolutnie z mojej bajki Magda (Szocik) już odpowiedziała, z tym, że ja kupowałam w sklepie stacjonarnym i kupując drugą partię tych płytek dostałam 5% rabatu. Więc metr kosztował mnie około 170 zł. Transport miałam własny (weszły do combi ). Ewuś za każdym razem jak widzę te Wasze betonowe płytki to mam szybsze bicie serca...kurcze chyba na pulpit sobie wrzucę i będe na nie patrzeć z rana zamiast kawą się rozbudzać Anetko Kochana, ależ się cieszę Mam nadzieję, że na kominku też będą wyglądały pięknie . Ewcia, genialna płytka! Chyba właśnie na nowo zakochałam się w betonie Dropinko, a ja właśnie wracam od Ciebie upewniając się, że będzie u nas biała cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Czekajcie czy Ewa ma te dokłądnie bo ja znalazłam taniej, ? https://www.domino.pl/sklep/product.php?id_product=2593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.10.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Czekajcie czy Ewa ma te dokłądnie bo ja znalazłam taniej, ? https://www.domino.pl/sklep/product.php?id_product=2593 O super Basiu! To tańsza alternatywa, jeśli komuś zależy na efekcie betonu, ale bez lappato . Może Madzia z tego skorzysta? Widziałam bez lappato kolor Malta grey i niestety nie wygląda tak ładnie Chyba, że ktoś chce właśnie taką surowość To nie jest zatem dokładnie moja płytka Moja kosztuje w tym sklepie sporo drożej . Tu obie: https://www.domino.pl/sklep/category.php?id_category=28949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts