Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Płytka jest suuuuper! Niestety w necie jedynie fango znalazłam w cenie poniżej 175zl - w dodatku powiem Wam ze pytałam w tych sklepach o mniejsze to sa one tylko na zamowienie i ... sa drozsze!

Madziu to najniższą cenę znalazłaś :yes: Przy większym metrażu niestety boli :(.

Byłabyś zainteresowana mniejszymi?

Hej :bye:

Wpadłąm się przywitać wieczornie i powiedzieć ,ze płytaka podoba mi się baaaaardzo :D

Moze u mnie by gdzies zameszkała :rolleyes: Tak czy siak zapisuję w pamięci :yes:

Dobrej nocki!

Hej Karolinko :),

Cieszę się, że i Tobie się podoba. Może szybciej zobaczę ją u Ciebie niż u siebie ;).

Dobrej nocki :D.

I ja wpadam zbaczyć co się dzieje i dobrej nocki życzyć:goodnight:

Płytka na kominku będzie prezentować się fantastycznie!!!

Yuko miła, ależ się cieszę, że zaglądasz :hug:

Dobrej nocki :D

dzieńdoberek :hug:

Dobry wieczór :D

Muszę się nieco wytłumaczyć, że taka do tyłu jestem w pozdrowieniach. Miałam dzisiaj dzionek zawodowy (a w pracy nie mam dostępu do netu - tzn. internet mam, ale nie pracuję przed komputerem :no:), a potem byłam z Julisią na kinderbalu :D. Była najmłodsza, ale dzielnie sobie radziła ;). Najlepiej czuła się z konikami pony i w ogóle nie przeszkadzała jej rozbawiona gromadka pięciolatków (15 dzieci) ;).

co nowego? jakieś wiatrołapowe inspiracje chyba miały być ? ;)

Twosiu będą, będą :). Mam nadzieję, że do niedzieli się wyrobię :D.

Tymczasem kończymy tynki. W poniedziałek robią słupy. Wyszło po drodze trochę kwiatków. Nie tyle o tynk chodzi, a o to co trzeba otynkować :(. Są niestety takie dysproporcje, których nie da się sensownie wyrównać. Pozostaje polubić ;).

Nie mam zdjęć, więc nie będę tłumaczyć "na sucho" ;). Jak zrobię foto to się uzewnętrznię :D.

Ewo ja teraz rozumiem Twoja milosc do tych plytek. Piekne!!!!!;)

Julianno, płytka powaliła mnie na kolana. Boska!

Dziękuję Kochane :hug:

Ewo, dołanczam do grona zachwyconych płytkami. podglądam Cie codzień ale czasem zapiera mi dech żeby coś dodać. A ty gdzie płyteczki kupowałas? Twoj kolor to fang 45x90 dobrze kojarze? Teraz jestem na etapie wyboru płytek i oprócz Twoich to może jeszcze z 2 mam na uwadze. Jak przychodzi co do czego to nie ma z czego wybrac;) albo cena kooosmos

Ewciu, gdyby były tańsze to może i byłabym zainteresowana, ale poniewaz sa w zbliżonej cenie, a często nawet droższe to raczej nie.

No właśnie ta cena :(. Zamówiłaś już? :D

UUU, to wielka taka imprezka dla dzieci!!! A 15 osobowa gromada może dać do wiwatu (coś wiem o tym ;-) ) Też czekam na te wiatrołapowe/przedpokojowe inspiracje.

Byłam pełna podziwu dla mojej Przyjaciółki :yes:. Okiełznać taki żywioł to nie lada wyzwanie. Do tego kinderbal miał miejsce w jej nowiutkim domu (mieszkają od dwóch tygodni). Truchlałam na widok wszystkich małych paluszków w pobliżu ścian i szaleństw powodujących drżenie lamp ;). Ale na szczęście udało się bez strat (nie licząc pękających balonów). Nad żywiołem panowały sympatyczne animatorki zabaw dziecięcych. Ani się obejrzałyśmy, a minęły 3 godziny.

Powiem Wam, że ja też miałam wczoraj ucztę da zmysłów, bo dom jest naprawdę piękny, duży i oryginalny :yes: Aż szkoda, że się nie udziela na FM :no:

Ewa,

te płytki są naprawdę obłędne!!!!!!!!!!!

I struktura, i format - już kombinuję, czy gdzieś u mnie by pasowały:rolleyes:

Proszę skocz do Moorelki, bo tam pytanko do Ciebie mam:rolleyes:

Odpowiedziałam Aniu :). Mam nadzieję, że nie znajdzie się fachowiec, który będzie mi odradzał ułożenie tych płytek na moim kominku ;).

Hi, hi - pomyślałby kto, że będziemy się zachwycały szarymi płytkami udającymi to, co zazwyczaj wszyscy chcą ukryć ;). Będzie mi bardzo miło jesli i Ty takie sobie sprawisz :D.

Ewo, dołanczam do grona zachwyconych płytkami. podglądam Cie codzień ale czasem zapiera mi dech żeby coś dodać. A ty gdzie płyteczki kupowałas? Twoj kolor to fang 45x90 dobrze kojarze? Teraz jestem na etapie wyboru płytek i oprócz Twoich to może jeszcze z 2 mam na uwadze. Jak przychodzi co do czego to nie ma z czego wybrac;) albo cena kooosmos

Anitko muszę do Ciebie zajrzeć, bo Twoje inspiracje są absolutnie z mojej bajki :yes:

Magda (Szocik) już odpowiedziała, z tym, że ja kupowałam w sklepie stacjonarnym i kupując drugą partię tych płytek dostałam 5% rabatu. Więc metr kosztował mnie około 170 zł. Transport miałam własny (weszły do combi ;)).

Ewuś za każdym razem jak widzę te Wasze betonowe płytki to mam szybsze bicie serca...kurcze chyba na pulpit sobie wrzucę i będe na nie patrzeć z rana zamiast kawą się rozbudzać;)

Anetko Kochana, ależ się cieszę :hug:

Mam nadzieję, że na kominku też będą wyglądały pięknie :).

Ewcia, genialna płytka! Chyba właśnie na nowo zakochałam się w betonie :D

Dropinko, a ja właśnie wracam od Ciebie upewniając się, że będzie u nas biała cegła :yes:

Czekajcie czy Ewa ma te dokłądnie bo ja znalazłam taniej, ?

https://www.domino.pl/sklep/product.php?id_product=2593

O super Basiu! To tańsza alternatywa, jeśli komuś zależy na efekcie betonu, ale bez lappato :). Może Madzia z tego skorzysta?

Widziałam bez lappato kolor Malta grey i niestety nie wygląda tak ładnie :no: Chyba, że ktoś chce właśnie taką surowość :)

To nie jest zatem dokładnie moja płytka :no: Moja kosztuje w tym sklepie sporo drożej :(. Tu obie:

https://www.domino.pl/sklep/category.php?id_category=28949