szocik 15.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ewciu - cieszę się, ze mogłam ci trochę namieszać . Jak juz bedziesz wiedziała - jakie kolory i gdzie to daj znac. Poukładamy to jakoś wspolnymi siłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No ale Ewa pisała,że nie chce kibelków na prawo od drzwi ,bo też tak proponowałam, a dla mnie propozycja szocika fajna. Ewo jadę do Max fliza w tym tygodniu, jak masz czas to zapraszam:)Jadę zamówić kafle,w końcu się zdecydowaliśmy.Mam dużo na głowie,ale jak tylko je zamówię i w głowie ułożę rozkład kafli-bo to dalej nie wiadome gdzie je dać ,a gdzie nie- to pomogę , no wiesz z moją kartką milimetrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wiedziałam, ze zapisałam to na swoim kompie, tylko znależć nie mogłam. Zobacz o cos takiego mi chodziło w Twojej łazience http://images42.fotosik.pl/291/a095d8a3f001f287med.jpg Ooooo, super pomysł! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.04.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No ale Ewa pisała,że nie chce kibelków na prawo od drzwi ,bo też tak proponowałam, a dla mnie propozycja szocika fajna. Ewo jadę do Max fliza w tym tygodniu, jak masz czas to zapraszam:)Jadę zamówić kafle,w końcu się zdecydowaliśmy.Mam dużo na głowie,ale jak tylko je zamówię i w głowie ułożę rozkład kafli-bo to dalej nie wiadome gdzie je dać ,a gdzie nie- to pomogę , no wiesz z moją kartką milimetrową Basieńko, a ja zrozumiałam, że piszesz do wersji Magdy i myślisz by wc zrobić na wprost wejścia, czyli obok okna - stąd nieporozumienie . Przepraszam za moją nieuwagę. Ooo BARDZO chętnie wybrałabym się do Max Fliza. Jeszcze tam nigdy nie byłam . Tylko mam problem, bo ja mogę w tym tygodniu tylko w czwartek, a Ty z pewnością chciałabyś jechać wcześniej. Chyba, że we wtorek po pracy? Kończę ok. 16 i będę w K-ch, więc już mamy do siebie bliżej . Jeśli to nie za późno to chętnie zabiorę się z Tobą, a jeśli za późno, to będę musiała obejść się smakiem i dalej molestować Krzysia byśmy się tam wreszcie wybrali . Jak zawsze bardzo dziękuję Ci za pamięć o mnie . Ooooo, super pomysł! Bardzo mi się podoba Mnie też się szalenie podoba . Właśnie Basiu byłam u Ciebie i widziałam cuda Gumisiowej . Schody rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Właśnie Basiu byłam u Ciebie i widziałam cuda Gumisiowej . Schody rewelacja! To prawda - świetne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Szocik - super pomysł! w moim rankingu wygrywa. to rozwiązanie wanna/siedzisko/łazienka - przepiękne. i w ogóle cały układ mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Szocik namieszałaś Mnie się Twoja wersja również podoba. Trzeba by tylko przemyśleć optycznie ukrycie schowków do przechowywania. Żeby mieć gdzie trzymać drobiazgi łazienkowe, a jednocześnie nie odebrać łazience elegancji i rozmachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pomysł Szocika bardzo fajny szczególnie to rozwiązanie wanna-umywalka. Trzeba by tylko pokombinować nad jakimś miejscem do przechowywania no i sprawdzić czy komin nie będzie przeszkadzał pod prysznicem Ale zrobiło się bardzo elegancko i harmonijnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Super według mnie wersja Szocika. Ewa u mnie w górnej łazience jest właśnie podobne przedłużenie wanny, w moim przypadku do ściany, pod spodem mam wysuwany kosz na brudna bieliznę a na górze póki co miekki materac na który wyciągam i wycieram dzieciaki po kąpieli, za jakiś czas postawię tam ogromną tacę z masą świec...http://img696.imageshack.us/img696/1729/img2135l.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.04.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No nieźle. Męczę się pół roku, generuję kilka wersji, w końcu mam odwagę pokazać je światu i okazuje się, że najlepsza jest i tak nie mojego autorstwa? http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Tak na serio, to bardzo się cieszę z burzy mózgów . Ślicznie Wam dziękuję za opinię i Tobie Anetko za zdjęcie, że nie wspomnę o Magdzie_szociku, która jest sprawczynią tego pozytywnego "zamieszania " Mnie się to połączenie też bardzo podoba. Czy wiecie z czego może być zrobiona ta półka i przedłużenie wanny? Czas na spokojną analizę, bo kolejnej wersji już nie ogarnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Bardzo się cieszę, ze moje kombinacje przypadły Wam do gustu. Ta inspiracja mnie również urzekła - szkoda ze nie ma więcej zdjęc I tak jak nie przepadam za cegiełką (w przeciwieństwie do julianny ) w tym wydaniu mogłabym ją mieć u siebie. Miejsce do przechowywania widzę w tych miejscach: 1) siedzisko obok wanny - jest tam duuuzo miejsca: 140x80 - można zrobić 4 duze szuflady, albo 2 szafki na "kliki" (tak to sie nazywa???) 2) 70x80 (przedłużenie wanny pod zlewem) - szafka na chemię http://images46.fotosik.pl/1464/3abef5c17df3ab89med.jpg http://images35.fotosik.pl/1319/7ae5d38233173163med.jpg Mozna tez zlicowac stelaż z wc i tam zrobic szafki (ponieważ łazienka jest bardzo duża to można sobie pozwolic na zrobieni stelaża o szerokości 30 cm, tak aby te szafki nie były strasznie wąskie) http://images35.fotosik.pl/1319/75742e1540b71a97.jpg Co do komina pod prysznicem - nie powinno byc problemu, poniewaz tak jak pisałam przesunęłam trochę drzwi i ta część prysznica, z której bedzie się korzystać ma 80x90 cm - oczywiście można zrobić zwykły prysznic bez tych "zawijasów", wtedy bedzie powierzchnia do kąpania baaaardzo duża. Aha - ścianki murowanej bym nie robiłą (mimo, ze je lubie bardzo) - szkoda by mi było swiatła dziennego, a w tej wersji nic się na sciance nie wspiera, więc samo szkło wg mnie wyglądałoby lepiej. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.04.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Magda, Jesteś niesamowita . Bardzo dziękuję za propozycje rozwiązania i wykorzystania siedziska . Sama nie wiem która lepsza. Fronty bez dzielenia chyba lepiej się prezentują, ale szuflady będą bardziej funkcjonalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No mnie tez sie bardziej podoba ta wersja bez podziału (wtedy nad wc można zrobić wymiarowo podobne szafki i bedzie spójnie), ale praktyczniejsze beda zdecydowanie szuflady - siedzisko jest nisko - schylanie się zeby cokolwiek sięgnąc na pewno nie bedzie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jeden dzień mnie nie było a tu taaakie zmiany Ostatnia też mi się podoba (ja z tych "przestrzeniolubnych" ). Ewcia jak Ty się pogodziłaś z brakiem ścianki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 17.04.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Spokojnie, prysznic ma ścianke:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Julianna-moja wybawicielko-wszystko mi sie podoba i tak cieplo bedzie u Ciebie!!!Te inspiracje!!!CUDNIE WSZEDZIE BEDZIESZ MIALA!!!A moze orientujesz sie gdzie ja debowa okladzine scienna do kuchni znajde-tylko w normalnej cenie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.04.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O WY! - ładnie to tak wyśmiewać się z upodobań? Jeszcze nie zdecydowałam, która wersja będzie ostateczna A poza tym mam jeszcze jedną łazieneczkę i tam dopiero zobaczycie Ścianka ma tę zaletę, że jest łatwiejsza w utrzymaniu czystości niż szyba . Jak to ładnie napisała jednak z moich idolek na FM "lubię mieć porządek i czystość ale jak najmniejszym kosztem pracy" . (że nie będę nadużywać jej nicka) Zawsze jest coś za coś . Gumisieńko - dziękuję za odwiedzinki i dobre słowo . Daleko u mnie do tego etapu jak Twój, że nie wspomnę o efektach . Strasznie podobają mi się Twoje płytki w jasnej łazience, ale na pewno o nich napiszesz u siebie, bo spadnie na Ciebie grad pytań . Niestety nie mam orientacji do wykończeniówki jeszcze . Na razie zmagam się z zaprojektowaniem rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja się broń Boże nie wyśmiewam! Pytam, bo wiem, że ścianki lubisz i że zależało Ci, by mieć taką w swojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oj tam od razu wyśmiewaja Tylko krowa nie zmienia zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oj tam od razu wyśmiewaja Tylko krowa nie zmienia zdania dokładnie! ja przez to forum już z 5 razy chciałam nowy dom budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts