Barbara74 23.10.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nie wiem czy o baterię Ewie chodziło,aczkolwiek są 3 rózne wersje.Bardziej o kafle ,szafki i mozaikę,lustro.Ewo układ łązienki jest bardzo przemyślany,zazdroszczę Ci tych luk podświetlanych w suficie,jak zabudowali sufit to na nie wpadłam.Dla mnie najładniejszy kat to ten z mozaiką ,obrazkami na bezkafelkowej ścianie,drabinko półka.Widzę ,że zrezygnowałaś z mozaiki w prysznicu? to dlatego ,że kafle poszły nad szafkami?Co do baterii to chociaż mam wolnostojacą ,to uważam ,że to jest drobny szczegół i nawet ładna 1 będzie super.Wolnostojące sa drogie a za połowe ceny mozesz kupić podtynkową ścienną przepiękną.To wszystko jednak zależy czy wanna ma stać blisko ściany no i jeszcze sprawa oświetlenia lustra ,myślisz nad czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ewo, a ja kij w mrowisko ))) Bateria - 2 TYLKO i WYŁĄCZNIE Uzasadnienie: 1 jest banalna a także nie pasuje do wolnostojącej wanny; 3 piękna, ale cały jej urok widać, gdy stoi jak u Basi, a w ustawieniu między ścianą a wanną i tak jej nie widać, więc po co taka 2 świetnie pasuje, bo słupek podkreśla urodę wanny i jest łącznikem między jej krągłym kształtem a innymi kanciastymi w łazience. Łazienka śliczna ale dokładniej popodziwiam jak wrócę do kompa i dużego ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jeszcze tak sobie patrzę i mam pytanie, czy nie lepiej odwrócić wannę o 180 stopni, wtedy kąpalabys się twarzą do drzwi, całej łazienki, itd. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.10.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Jej Kochane, dziękuję za wszystkie głosy Dla mnie perfekt!!!!! CUDO!!!!! Dziękuję Aluś w imieniu własnym i Agnieszki aaa...jesli chodzi o baterie to najbardziej podoba mi sie wariant nr.3 Zaraz wyjaśnię warianty tych baterii O jejciu! Ewciu, szczękę zbieram ze stołu!!!! Wizki bajeczne. Jeśli chodzi o baterię do wanny. Mnie bardzo podoba się 1 i ew. 3 z naciskiem na 1. Te białe płytki, szare, mozaika i dodatek drewna - porażające. Normalnie zrobię się zazdrosna Cieszę się Aniu, że Tobie też się podoba Wizki zawsze pięknie eksponują szczegóły. Mam nadzieję, że rzeczywistość tego mocno nie zaburzy . ładna ta Twoja łazienka bedzie. A oświetlenie planujesz takie jak na wizualkach? Dziękuję Madziu Oświetlenie jest jeszcze do przemyślenia. Podobają mi się propozycje Agnieszki. Pozostaje kwestia technicznych możliwości (np tubka w prysznicu - chyba musi być jakaś specjalna jeśli w ogóle może tam być). Na pewno zostaną szczeliny podświetlane na końcach podwieszanego sufitu. Bardzo chciałabym tę boczną lampę przy lustrze. To jest inspiracja, z której ją zaczerpnęłyśmy: Źródło A wpadłam na nią dzięki Basi Nie jestem pewna tego co nad lustrem. Jeśli macie propozycje, to będę bardzo wdzięczna a cio jest za scianą z obrazkami ?? bateria nr 3..znaczy wolnostojąca..a tą konkretą już masz kupioną ?? Baterii nie mam jeszcze kupionych do tej łazienki wcale. Za ścianą z obrazkami jest w przeważającej części komin (od narożnika na 130 cm), a potem jakieś 70 cm wnęki szerokiej na 42 cm. Ścianka jest cieniutka. Ma wraz z tynkiem 6 cm. Celowo ją dostawiłam by ten pas mozaiki miał wyznaczony sensowny koniec. Od środka ścianki chcę dać wieszaki na szlafroki, coby nie wisiały na widoku . Nie trzeba tam wchodzić. Wystarczy włożyć rękę. Tutaj mniej więcej widać jak to wygląda. Na dole może wsunę jakąś skrzynkę, gdzie schowam matę do wanny (marzą mi się bąbelki, ale nie chcę wanny z systemem hydro). http://imageshack.us/a/img41/6122/grarzut.jpg Julianna, no pięknie jest! Co można więcej powiedzieć... Uwielbiam takie "czyste" białe łazienki. Pomijam same wizualizacje, które wg mnie są genialne, całość jest świetna! Przepraszam z góry jeśli padało już to pytanie i pewnie odpowiedź, czy możesz powiedzieć mi jakie kafle wybrałaś, szczególnie tę mozajeczkę? Moorelko Dziękuję Nasze gusta są bardzo zbieżne dlatego cieszę się gdy mnie odwiedzasz Pytanie jeszcze nie padło Ta mozaika spędzała mi sen z powiek już od miesięcy, bo pierwszą wersję tej łazienki dostałam w czerwcu. Gdy sprawdziłam ceny mozajek, to mnie od razu orzeźwiło . Takie zwykłe po 35 zł za plaster wyszłyby mnie blisko 4 tys. za samą mozaikę (potrzebuję ponad 10 metrów), a gdzie reszta? Zatem cierpliwie czekałam na "okazję" i... taka się nadarzyła . W Castoramie trafiłam na wyprzedaż końcówek Paradyż Percy grafit, w cenie 10.98 zł za plaster 30x30 . Nie szukajcie jednak proszę w wyszukiwarce, bo to co się wyświetla nie jest adekwatne do rzeczywistości Mam zdjęcie przedstawiające jej faktyczny wygląd na tle mojej bazowej Zirconio Cemento Elite. Obie mają domieszki brązu, choć dominuje kolor szary. Jest kontrast i mam nadzieję będzie wyglądało razem ok? Co myślicie? http://imageshack.us/a/img221/6096/20121018160705.jpg http://imageshack.us/a/img94/4171/20121018160757.jpg Piękną będziesz mieć łazienkę .Baterię wybrałabym wolnostojącą -nr 3 Pozdrawiam Dziękuję Olu Byłam wczoraj u Ciebie cichaczem. Zdjęcia nocą Twojej okolicy są bajeczne Ślicznie!!!!!!!! Dziękuję Madziu i za słowa, i za to, że zaglądasz mając przeprowadzkę na głowie Ależ piękna łazienka!! Powala:) Wg mnie - bateria nr 3. A wgl wizualizacje fantastyczne. Co to za program? Próbuję coś poplanować z moją łazienką... Dziękuję Maduś Niestety nie znam programu, ale to z pewnością coś profesjonalnego. Wizualizacje wykonała Agnieszka G.. Myślę, że zajrzy tu i się odezwie . Może zdradzi w jakim programie działa . Ewa wiedziałam, że Wizja Twojej łazienki mnie powali....matko jak dla mnie jest idealnie.... Dziękuję Anetko Ale czad !!! Normalnie piękna łazienka:yes: Ja jestem za bateria nr 1 albo 3:cool: Dziękuję Agnieszko Wizka piękna - jak żywa. Patrzę i patrzę i... nie zmieniłabym nic. Wspaniale się zapowiada Bateria zdecydowanie w wersji 3 Dziękuję Dropinko Piękna łazienka Ci się szykuje. Kolejny ukłon w stronę Pani Agnieszki. Ewciu, wszystko mi się podoba. Baterię wybrałam bym numer 3. 2 dla mnie odrazu do odstrzału. Dziękuję Rere Nie wiem czy o baterię Ewie chodziło,aczkolwiek są 3 rózne wersje.Bardziej o kafle ,szafki i mozaikę,lustro. Ewo układ łązienki jest bardzo przemyślany,zazdroszczę Ci tych luk podświetlanych w suficie,jak zabudowali sufit to na nie wpadłam.Dla mnie najładniejszy kat to ten z mozaiką ,obrazkami na bezkafelkowej ścianie,drabinko półka. Widzę ,że zrezygnowałaś z mozaiki w prysznicu? to dlatego ,że kafle poszły nad szafkami? Co do baterii to chociaż mam wolnostojacą ,to uważam ,że to jest drobny szczegół i nawet ładna 1 będzie super.Wolnostojące sa drogie a za połowe ceny mozesz kupić podtynkową ścienną przepiękną.To wszystko jednak zależy czy wanna ma stać blisko ściany no i jeszcze sprawa oświetlenia lustra ,myślisz nad czymś? Basieńko Ty wiesz, bo mailowałyśmy . Aga uwzględniła moje prośby o korekty. Tutaj wstawiłam już efekt po zmianach. Z mozaiki w prysznicu zrezygnowałam z kilku powodów. Po pierwsze naprawdę bardziej podobają mi się tam białe płytki, po drugie celowo powiększyłam prysznic do 120 cm by zmieścić tam po dwie płytki 60x30. Po trzecie w sklepie mają tylko ostatnie 10 metrów tej mozaiki, więc nie wystarczyłoby już na tę ścianę. I wreszcie uczynienie z mozaiki takiej kolebki (przez 3 płaszczyzny) wydało mi się też zbyt oczywiste . O baterii napiszę poniżej Ewo, a ja kij w mrowisko ))) Bateria - 2 TYLKO i WYŁĄCZNIE Uzasadnienie: 1 jest banalna a także nie pasuje do wolnostojącej wanny; 3 piękna, ale cały jej urok widać, gdy stoi jak u Basi, a w ustawieniu między ścianą a wanną i tak jej nie widać, więc po co taka 2 świetnie pasuje, bo słupek podkreśla urodę wanny i jest łącznikem między jej krągłym kształtem a innymi kanciastymi w łazience. Łazienka śliczna ale dokładniej popodziwiam jak wrócę do kompa i dużego ekranu Dziękuję Kasiu za opinię To chyba czas na wyjaśnienie skąd te 3 wersje . Obecnie mam instalację przygotowaną pod baterię natynkową. Czyli tak naprawdę żadną z tych, które widać. W pierwszych wizualkach taka właśnie była i stąd nie rozwodziłam się nad nią, bo dla mnie była ok . W nowej wizualizacji Agnieszka wstawiła mi piękną baterię umywalkową z ruchomą wylewką. Zakochałam się w niej i zaczęłam szukać takiej w sieci. Automatycznie szukałam podobnych do reszty - czyli do wanny i bidetu. Baterii jest całkiem sporo, ale trudno znaleźć komplet by występowała bateria umywalkowa, bidetowa i wannowa. W zasadzie taki komplet znalazłam tylko z Tres. http://lazienkipro.pl/media/upload/product/0/3/i-tres-max-1-62-150-max.jpg Źródło http://nokautimg4.pl/p-c5-16-c516f9138b07a53f0be0c131f441e9e0500x500/bateria-umywalkowa-tres-max-tres-5-62-104-03.jpg Źródło i bidetowa http://www.sklepkati.pl/galerie/t/tres-max-tres-bateria-bi_5790.jpg Źródło Umywalkowe są jeszcze z Kludi, ZUCCHETTI, Grohe, Hansgrohe, i kilka innych, ale kompletów niet. Żeby zamontować taką 3 otworową potrzebowałam murka i stąd nieprzychylnie przyjęty wariant 2 . Przyznaję się do niego bez bicia, powyżej wyjaśniając jego genezę . Agnieszka grzecznie wykonała dla mnie wizkę z murkiem i dorzuciła jeszcze wariant z baterią wolnostojącą . Technicznie jeszcze mogłabym taką zrobić, bo nie mamy póki co wylewek. Facet od hydrauliki by się ucieszył, bo lubi kasować podwójnie za takie "poprawki". Wizualnie też najbardziej podoba mi się 3 - czyli wolnostojąca. Nie dziwi mnie jej preferencja w Waszych opiniach Jednak muszę brać pod uwagę też kwestie finansowe . Jeśli do wiosny uda mi się znaleźć baterię w okazyjnej cenie to chętnie taką zakupię Tymczasem jeśli chciałabym taki komplecik baterii to pozostaje mi tylko murek. Pomyślałam, że gdyby go lekko powiększyć to miałabym też podręczną półeczkę na utensylia . Miałby więc też bardziej funkcjonalny charakter . Jeszcze tak sobie patrzę i mam pytanie, czy nie lepiej odwrócić wannę o 180 stopni, wtedy kąpalabys się twarzą do drzwi, całej łazienki, itd. ?? Dziękuję Moorelko za uwagę i propozycję Mam takiego fixa, że wypoczywając w wannie chciałabym patrzeć na coś przyjemnego dla oka i na pewno nie byłyby to miski wc Celowo chciałam mieć pustą tę ścianę z obrazami by cieszyć się czymś ładnym . Edytowane 24 Października 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Kochana a jakie ty masz te biale płytki wybrane, coś konkretnego juz ?? Facet od hydrauliki by się ucieszył, bo lubi kasować podwójnie za takie "poprawki". . dobrze ze mam swojego "faceta" od hydrauliki.. bo jak widze ile zmian może być i wątpliowści przy realizcji i juz po to może przynajmniej z torbami nie pójdziemy Edytowane 24 Października 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.10.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hej Ewcia mnie sie te dwie płyteczki bardzo podobają i moim skromnym zdaniem będą do siebie razem pasowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 24.10.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To jest inspiracja, z której ją zaczerpnęłyśmy: Źródło Weszlam w zrodlo pod inspiracja i nie moge wzroku oderwac. Piekne projekty. Nawet znalazlam moje ulubione krzesla Co do plytek i mozaiki to mysle, ze ladnie ze soba wspolgraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Julianna, dzięki za informację o kaflach, wg mnie ładnie się uzupełniają i gratuluję zakupu, nie sztuką jest kupić coś ładnego ale drogiego. Dziękuję Moorelko za uwagę i propozycję Mam takiego fixa, że wypoczywając w wannie chciałabym patrzeć na coś przyjemnego dla oka i na pewno nie byłyby to miski wc Celowo chciałam mieć pustą tę ścianę z obrazami by cieszyć się czymś ładnym . A nie boisz się, że jakiś Freddie Krueger Cię zaatakuje, jak będziesz tyłem? Oni zawsze wchodzą do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.10.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kochana a jakie ty masz te biale płytki wybrane, coś konkretnego juz ?? dobrze ze mam swojego "faceta" od hydrauliki.. bo jak widze ile zmian może być i wątpliowści przy realizcji i juz po to może przynajmniej z torbami nie pójdziemy Oj tak - szczęściara z Ciebie Iwonko . Białe mam już owszem wybrane , a nawet częściowo kupione. Nie wiem czy zwróciłyście uwagę, ale płytki na wc mają inny wymiar niż w prysznicu i na ścianie z oknem. Chciałam by miski były ustawione w miarę symetrycznie między fugami. Potrzebowałam więc płytek 75x30. Będąc w Sanimexie jeszcze latem robiłam zdjęcia dla Szocik. Tam bardzo spodobała mi się płytka Keraben o wymiarze 90x30 (rektyfikowana, błyszcząca). Wróciłam więc po wakacjach i kupiłam, bo cena była ok . Przytnę je na wymiar 75 (bo nie znalazłam takich 75x30 rektyfikowanych) Mieli też te Kerabeny w rozmiarze 60x30. Nosiłam się z zamiarem ich dokupienia, ale w Castoramie zobaczyłam piękne w cenie 79 zł. Kupiłam jedną by porównać do mojej Kerabenowej. Jest odrobinkę bielsza (ta z Casto), ale to nie jest problem, bo płytki nie będą idealnie obok siebie. Większy problem jest taki, że po dokładnych pomiarach okazało się, że Keraben jest o 2 mm mniejsza (czyli nie 30 a 29,8 ). Nie wiem jak to możliwe, bo głowę bym dała, że ta na ekspozycji w salonie ma idealnie 30 cm. Mierzyłam wtedy dla Magdy. Wszystko wskazuje na to, że kalibracje też mogą się różnić w zależności od dostawy . Te 2 mm to na szczęście nie jest dużo, a przy białej fudze jest szansa, że zniknie . Hej Ewcia mnie sie te dwie płyteczki bardzo podobają i moim skromnym zdaniem będą do siebie razem pasowac:) Co do plytek i mozaiki to mysle, ze ladnie ze soba wspolgraja Julianna, dzięki za informację o kaflach, wg mnie ładnie się uzupełniają i gratuluję zakupu, nie sztuką jest kupić coś ładnego ale drogiego. Cieszę się bardzo, że tak myślicie . Weszlam w zrodlo pod inspiracja i nie moge wzroku oderwac. Piekne projekty. Nawet znalazlam moje ulubione krzesla Prawda? Bajecznie piękne . Projekty Kraszewskiej to dla mnie absolutny ideał pięknych wnętrz. Poznałam je jakiś rok temu dzięki Basi A nie boisz się, że jakiś Freddie Krueger Cię zaatakuje, jak będziesz tyłem? Oni zawsze wchodzą do łazienki... O kurczaku! No nie pomyślałam, muszę zmienić koncepcję - RATUNKU!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Ewcia ja takiego posta napisałam i mi się skasował,ostatnio często to mam ,piszę i coś przez przypadek naciskam i pusto. To tak szybciutko, Ewcia podziwiam Cię strasznie za odpisywanie każdemu ,to jest strasznie miłe,ale wiadomo dlaczego,bo Ty strasznie sympatyczna dziewczyna jesteś,no i na dodatek nie głupia;) Patrz na co się natknełam ,przeglądając moje inspiracje łazienkowe- mozaikę w kółka ,ale....też bateria+wanna Ewo zastanawiałaś się jaka lampa nad prysznicem, umnie na suficie zrobiłam miejsce na 6 massiwów nero,no i jeden jest nad prysznicem,szyba wyszła wysoko,no i co teraz jak to jest nie przystosowane za bardzo do tego,ale spróbuję i zawieszę ,więc dam Ci znać. Chyba hazelka je też ma nad prysznicem,albo Ola spod Oploa:)jaki fajny rym Edytowane 24 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.10.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ewcia ja takiego posta napisałam i mi się skasował,ostatnio często to mam ,piszę i coś przez przypadek naciskam i pusto. Ja też tak miałam z mailem do Pestki i myślałam, że się zapadnę pod ziemię jak poszedł mail z załącznikami, a bez treści . Ewcia podziwiam Cię strasznie za odpisywanie każdemu ,to jest strasznie miłe,ale wiadomo dlaczego,bo Ty strasznie sympatyczna dziewczyna jesteś,no i na dodatek nie głupia;) Dziękuję Basiu . Nie wiem jak się odnieść do komplementu "nie głupia" Niedawno u Anitki pisałyśmy z Pesteczką o sokratejskim "Wiem, że nic nie wiem", które jest bliskie mojemu stanowi świadomości wiedzy . Im więcej wiem, tym więcej wątpię, więc stan ten pogłębia się wraz z moim wiekiem i rozwojem naukowym . Z tym odpisywaniem to jest tak, że ja to traktuję jakbyśmy rozmawiały "na żywo". Zatem uważnie "słucham" i cieszę się z każdego wpisu, pozdrowienia, uśmiechu, porady, krytyki, sugestii, pomysłu, inspiracji, namiaru, czy maila . To nadaje sens funkcjonowaniu na FM. Gdy piszę w innych wątkach, to mnie samej miło, gdy ktoś inny "słyszy mnie" i to okazuje. Tam gdzie nas miło witają i dostrzegają, zawsze z radością się wraca i dobrze się czuje . Patrz na co się natknełam ,przeglądając moje inspiracje łazienkowe- mozaikę w kółka ,ale....też bateria+wanna Ewo zastanawiałaś się jaka lampa nad prysznicem, umnie na suficie zrobiłam miejsce na 6 massiwów nero,no i jeden jest nad prysznicem,szyba wyszła wysoko,no i co teraz jak to jest nie przystosowane za bardzo do tego,ale spróbuję i zawieszę ,więc dam Ci znać. Chyba hazelka je też ma nad prysznicem,albo Ola spod Oploa:)jaki fajny rym A wiesz, że ta inspiracja przypomina mi moje pierwotne układy górnej łazienki? Bardzo chciałam mieć ściankę, a za nią wanienkę . Gdybym miała wtedy tę inspirację, to byłabym mocniej zmotywowana . Zwykła bateria przy wannie też może ładnie wyglądać . Ależ piękna jest ta wanna! No i "Twoja" mozaika ładnie się prezentuje, choć wiem, że ciągnie Cię ku błyskotkom . Super, że piszesz Basiu o tym oświetleniu. Będę miała pewną odpowiedź zanim tubka pojawi się w moim prysznicu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Oj tak - szczęściara z Ciebie Iwonko . Białe mam już owszem wybrane , a nawet częściowo kupione. Nie powiem ze nie ale tez troche bedziemy sami sie gimnastykować w domku z robotami i juz widze siebie kładacą ogrzewanie podłogowe itp:bash: nie zebym nie miala doświadczeenia, bo mam juz trochę podpytuję i zapisuję bo do moich białych jeszcze daleka droga ale te bede czegoś szukała ..tylko jeszcze nie wiem w jakim rozmiarze ostatecznie bo chyba nie bede sie dopasowywala do mojego mozaikowego -płytkowego rozmiaru 33,3x66,6 bo i tak bedzie kładziony na innych płaszczyznach i jak u Ciebie nie bedzie sie stykało i w nich dam micro fugę niewidoczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ewuniu śliczna będzie ta Twoja łazienka. :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Iwonko, A będziesz na wiosnę w naszych okolicach? Wtedy będziemy ciągnęli podłogówkę to mnie poduczysz . Zaoszczędzę na "fachowcu" . To podobno nie jest trudna sztuka. A ty jakich szukasz dla siebie białych? Matowych czy błyszczących? Wszystkie trzeba dokładnie mierzyć, bo naprawdę różnią się czasami sporo. Np Saloni Lumina opisywana jest jako 90x30, a w rzeczywistości ma 91x29,5. U Ciebie faktycznie nie ma stresu, bo będzie duży kontrast, a na białych zrobisz białe fugi. Nemiś dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam od jakiegoś czasu problem techniczny na FM . Nie działa mi narzędzie "Przeszukaj temat" - wyświetla wszystkie wątki z danym hasłem, ale nie chce wyświetlać postów w wybranym wątku . A jak u Was? Działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam od jakiegoś czasu problem techniczny na FM . Nie działa mi narzędzie "Przeszukaj temat" - wyświetla wszystkie wątki z danym hasłem, ale nie chce wyświetlać postów w wybranym wątku . A jak u Was? Działa? u mnie jest tak samo, myślałam ze nie umiem szukać :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam od jakiegoś czasu problem techniczny na FM . Nie działa mi narzędzie "Przeszukaj temat" - wyświetla wszystkie wątki z danym hasłem, ale nie chce wyświetlać postów w wybranym wątku . A jak u Was? Działa? Dokładnie tak samo. Nie moge tez znaleźć skrótów i - gdzies to znikneło czy ja ślepa jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Piękna będzie ta łazienka Ewuniu Gratuluję pomysłu, a Agnieszce zobrazowania tegoż pomysłu Kocham tę mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mam od jakiegoś czasu problem techniczny na FM . Nie działa mi narzędzie "Przeszukaj temat" - wyświetla wszystkie wątki z danym hasłem, ale nie chce wyświetlać postów w wybranym wątku . A jak u Was? Działa? Niestety u mnie też to nie działa i to od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Iwonko, A będziesz na wiosnę w naszych okolicach? Wtedy będziemy ciągnęli podłogówkę to mnie poduczysz . Zaoszczędzę na "fachowcu" . To podobno nie jest trudna sztuka. A ty jakich szukasz dla siebie białych? Matowych czy błyszczących? pewnie bedę , jak coś to pytaj śmiało bo my trochę " z branży" a płyki sama nie wiem jakie jeszcze wolała bym chyba mat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts