Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Dziękuję Ivuś i Rere za szybki odzew.

Czyli to większy problem :(. Napisałam już w wątku o problemach technicznych. Mam nadzieję, że coś poradzą :).

To bardzo przydatne narzędzie :).

Madziu ja te skróty mam pod ikonkami - kuli ziemskiej (url) i obrazka z drzewkiem (img). Nie masz tych ikonek?

Dorotko

Najpiękniej Ci dziękuję :). Prawda jest taka, że układ też jest częściowo Agnieszki. To pierwsze ustawienie, które mi pokazała. Odrzuciłam je, bo chciałam dostęp do okna i marzyła mi się zwykła, obudowana wanna. Ale potem... im dłużej patrzyłam... tym bardziej podobał mi się ten układ. A teraz nie wyobrażam sobie innego :). Jestem doskonałym przykładem tego, że można zmienić zdanie o 180 stopni ;). Gdy zaczynałam projektować tę łazienkę chciałam na środku ściankę, przy niej wannę. Absolutnie nie chciałam wanny wolnostojącej, ani tym bardziej baterii ;). Dlatego z sympatią przyglądam się Twoim przemianom, bo początkowo też było kilka rzeczy "na pewno nie", a teraz pojawia się częściej "być może" :D.

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewnie bedę;) , jak coś to pytaj śmiało bo my trochę " z branży"

a płyki sama nie wiem jakie jeszcze :cool: wolała bym chyba mat ...

Ooo to nie omieszkam pytać :D

A widziałaś gdzieś matowe rektyfikowane? Ja jeszcze póki co nie mam tych 30x60 kupiłam tylko jedną.

Madziu :hug: :hug: :hug:

Jak szybko rozwiązałaś problem i proszę jak prosto :). Kiedyś wystarczyło wpisać w wyskakujące okienko, bez wchodzenia w zaawansowane.

Dziękuję za pomoc :) :hug:

Niestety nie potrafię się odwdzięczyć pomocą w sprawie ikonek :(, ale może zapytaj w tym wątku, w którym ja pisałam?

Ooo to nie omieszkam pytać :D

A widziałaś gdzieś matowe rektyfikowane? Ja jeszcze póki co nie mam tych 30x60 kupiłam tylko jedną.

a czy ty masz jakiś projket instalacji do Twojego domku, co gdzie ile i jak ??

a co do płytek...to widziałam tylko nie wiem gdzie:bash: do tej pory chodziłam i ogladałam, mowiłam ze ładne i cena ok i tyle..nie zapisywałam nazyw ani nic...musze to zminić :D

Julianno czytam ze bedziesz poszukiwac taniej baterii wolnostojacej.Z tego co pamietam anna-maria3 kupila swoja w Anglii na e-bayu.Wyszlo duzo taniej niz w Pl wiec moze warto tam pogrzebać:)

Dziękuję Kakusku za wiadomość :). Od razu wczoraj napisałam do Ani. Odpisała błyskawicznie, ale baterii już nie ma :(. Poszukam spokojnie. Może coś akurat się znajdzie :).

a czy ty masz jakiś projket instalacji do Twojego domku, co gdzie ile i jak ??

a co do płytek...to widziałam tylko nie wiem gdzie:bash: do tej pory chodziłam i ogladałam, mowiłam ze ładne i cena ok i tyle..nie zapisywałam nazyw ani nic...musze to zminić :D

Nie mam Iwonko projektu :no:. Oczywiście wiadomo co, gdzie i jak. Mam już częściowo instalację pod grzejniki (w górnych pokojach będą grzejniki) i rozdzielacze do podłogówki.

Zapisuj, zapisuj, bo od nadmiaru głowa pęka ;). Ja mam cały kalendarz nazw, ale muszę przyznać, że i tak kupowałam płytki głównie korzystając z okazji. To ułatwiało BARDZO wybór ;). Do dzisiaj z pewnością szukałabym gresów na dół porównując powłoki, odcienie, maziaje, itp. ;).

Jak trafisz ponownie na te matowe, rektyfikowane to daj znać :). Mogą być w innych formatach. Póki ich nie kupiłam mogę jeszcze kombinować ;).

Dorotko

Najpiękniej Ci dziękuję :). Prawda jest taka, że układ też jest częściowo Agnieszki. To pierwsze ustawienie, które mi pokazała. Odrzuciłam je, bo chciałam dostęp do okna i marzyła mi się zwykła, obudowana wanna. Ale potem... im dłużej patrzyłam... tym bardziej podobał mi się ten układ. A teraz nie wyobrażam sobie innego :). Jestem doskonałym przykładem tego, że można zmienić zdanie o 180 stopni ;). Gdy zaczynałam projektować tę łazienkę chciałam na środku ściankę, przy niej wannę. Absolutnie nie chciałam wanny wolnostojącej, ani tym bardziej baterii ;). Dlatego z sympatią przyglądam się Twoim przemianom, bo początkowo też było kilka rzeczy "na pewno nie", a teraz pojawia się częściej "być może" :D.

:hug: Czemu tak mało tak życzliwych jak Ty osób mogę spotykać w moim otoczeniu? ;) Pomimo nawału pracy u siebie na budowie i w pracy zawsze znajdziesz czas, aby pomagać osobom jak ja zagubionym w sprawach projektowo-remontowych. Dziękuję Ci za to :hug:

Dorotko, dziękuję :hug: Tak naprawdę, to my wszystkie pomagamy sobie nawzajem :yes: Cały czas jestem pod wrażeniem fenomenu pomagania sobie przez zupełnie obce osoby, które z czasem stają się nam tak bliskie jakbyśmy znały się lata :hug:

Madziu, aż zajrzałam do wątku projektowego i tam od 82 strony są moje pierwsze pomysły - NIE ZAGLĄDAJCIE TAM :rotfl:

Ja tam zawsze sobie myślę, że zmiana zdania / koncepcji / stylu jest wyrazem naszego rozwoju :D Co nie? :wiggle:

Gaga33 Jak miło, że mnie odwiedziłaś :). Witam pięknie :welcome:

Ja muszę przyznać, że nieco odsunęłam na później myślenie o konkretnych rozwiązaniach w kuchni. Niewiele tam zdziałam z układem. Coraz częściej myślę o rezygnacji z wysokiej zabudowy i miotam się między funkcjonalnością a "oddechem" w kuchni. Na pewno jeszcze wrócę do tematu i będę wdzięczna za sugestie :). Zajrzałam do Ciebie, ale muszę przyznać, że gubię się w dzienniku w takiej formie :(. Podejmę jeszcze próbę :D. Tymczasem zapraszam częściej i trzymam kciuki za rychłą wiosnę :D.

Aniu, a ja truchleję, bo boję się, że realizacja nie sprosta wizualizacji :). U Ciebie wyszło pięknie, wręcz lepiej niż na wizkach :). Trzymaj kciuki wraz z dzidzią by się udało :). Podwójna moc może zdziała cuda :D.

Julianko moja kochana-gdzies mi mignelas na swoim poddaszu z dlugimi wlosami-JUZ WIEM JAK WYGLADA DOBRA WROZKA!!!!

Dziekuje za cieple slowo zostawione u mnie,sprawy nadal w toku....

Jesli moge tylko cos wtracic apropos baterii wolnostojacej-owego czasu mialam chrapke na takowa.Pojechalam do firmy ktora sprzedaje wanny wolnostojace i takie baterie(niefirmowe).Musze powiedziec ze jak zobaczylam na zywo jakosc to odeszlam od tego pomysu-owszem cena byla atrakcyjna i na pierwszy rzut oka O.K ale pozniej zobaczylam markowa tylko ze mnie nie bylo na nia stac i zdecydowanie w jakosci takze byla GIGANTYCZNA roznica-radze namacalnie zobaczyc nim sie zdecydujesz.

POZDRAWIAM CIE I SCISKAM BARDZO MOCNA DOBRA WROZKO:hug: