julianna16 26.10.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dziękuję Ivuś i Rere za szybki odzew. Czyli to większy problem . Napisałam już w wątku o problemach technicznych. Mam nadzieję, że coś poradzą . To bardzo przydatne narzędzie . Madziu ja te skróty mam pod ikonkami - kuli ziemskiej (url) i obrazka z drzewkiem (img). Nie masz tych ikonek? Dorotko Najpiękniej Ci dziękuję . Prawda jest taka, że układ też jest częściowo Agnieszki. To pierwsze ustawienie, które mi pokazała. Odrzuciłam je, bo chciałam dostęp do okna i marzyła mi się zwykła, obudowana wanna. Ale potem... im dłużej patrzyłam... tym bardziej podobał mi się ten układ. A teraz nie wyobrażam sobie innego . Jestem doskonałym przykładem tego, że można zmienić zdanie o 180 stopni . Gdy zaczynałam projektować tę łazienkę chciałam na środku ściankę, przy niej wannę. Absolutnie nie chciałam wanny wolnostojącej, ani tym bardziej baterii . Dlatego z sympatią przyglądam się Twoim przemianom, bo początkowo też było kilka rzeczy "na pewno nie", a teraz pojawia się częściej "być może" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 pewnie bedę , jak coś to pytaj śmiało bo my trochę " z branży" a płyki sama nie wiem jakie jeszcze wolała bym chyba mat ... Ooo to nie omieszkam pytać A widziałaś gdzieś matowe rektyfikowane? Ja jeszcze póki co nie mam tych 30x60 kupiłam tylko jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No wlasnie nie widzę tych znaczkow - kiedys były a teraz mi je wcięło.A co do przeszukiwania wątku, to jak wejdzie się w "przeszukaj temat/zaawansowane przeszukiwanie" to ta funkcja działa bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.10.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Madziu :hug: Jak szybko rozwiązałaś problem i proszę jak prosto . Kiedyś wystarczyło wpisać w wyskakujące okienko, bez wchodzenia w zaawansowane. Dziękuję za pomoc Niestety nie potrafię się odwdzięczyć pomocą w sprawie ikonek , ale może zapytaj w tym wątku, w którym ja pisałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Szocik, a jaki edytor w ustawieniach zaawansowanych masz ustawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No wlasnie nie widzę tych znaczkow - kiedys były a teraz mi je wcięło. A co do przeszukiwania wątku, to jak wejdzie się w "przeszukaj temat/zaawansowane przeszukiwanie" to ta funkcja działa bez zarzutu Potwierdzam, u mnie od jakiegoś czasu też działa tylko w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Julianno czytam ze bedziesz poszukiwac taniej baterii wolnostojacej.Z tego co pamietam anna-maria3 kupila swoja w Anglii na e-bayu.Wyszlo duzo taniej niz w Pl wiec moze warto tam pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.10.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ooo to nie omieszkam pytać A widziałaś gdzieś matowe rektyfikowane? Ja jeszcze póki co nie mam tych 30x60 kupiłam tylko jedną. a czy ty masz jakiś projket instalacji do Twojego domku, co gdzie ile i jak ?? a co do płytek...to widziałam tylko nie wiem gdzie:bash: do tej pory chodziłam i ogladałam, mowiłam ze ładne i cena ok i tyle..nie zapisywałam nazyw ani nic...musze to zminić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.10.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Julianno czytam ze bedziesz poszukiwac taniej baterii wolnostojacej.Z tego co pamietam anna-maria3 kupila swoja w Anglii na e-bayu.Wyszlo duzo taniej niz w Pl wiec moze warto tam pogrzebać Dziękuję Kakusku za wiadomość . Od razu wczoraj napisałam do Ani. Odpisała błyskawicznie, ale baterii już nie ma . Poszukam spokojnie. Może coś akurat się znajdzie . a czy ty masz jakiś projket instalacji do Twojego domku, co gdzie ile i jak ?? a co do płytek...to widziałam tylko nie wiem gdzie:bash: do tej pory chodziłam i ogladałam, mowiłam ze ładne i cena ok i tyle..nie zapisywałam nazyw ani nic...musze to zminić Nie mam Iwonko projektu . Oczywiście wiadomo co, gdzie i jak. Mam już częściowo instalację pod grzejniki (w górnych pokojach będą grzejniki) i rozdzielacze do podłogówki. Zapisuj, zapisuj, bo od nadmiaru głowa pęka . Ja mam cały kalendarz nazw, ale muszę przyznać, że i tak kupowałam płytki głównie korzystając z okazji. To ułatwiało BARDZO wybór . Do dzisiaj z pewnością szukałabym gresów na dół porównując powłoki, odcienie, maziaje, itp. . Jak trafisz ponownie na te matowe, rektyfikowane to daj znać . Mogą być w innych formatach. Póki ich nie kupiłam mogę jeszcze kombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dorotko Najpiękniej Ci dziękuję . Prawda jest taka, że układ też jest częściowo Agnieszki. To pierwsze ustawienie, które mi pokazała. Odrzuciłam je, bo chciałam dostęp do okna i marzyła mi się zwykła, obudowana wanna. Ale potem... im dłużej patrzyłam... tym bardziej podobał mi się ten układ. A teraz nie wyobrażam sobie innego . Jestem doskonałym przykładem tego, że można zmienić zdanie o 180 stopni . Gdy zaczynałam projektować tę łazienkę chciałam na środku ściankę, przy niej wannę. Absolutnie nie chciałam wanny wolnostojącej, ani tym bardziej baterii . Dlatego z sympatią przyglądam się Twoim przemianom, bo początkowo też było kilka rzeczy "na pewno nie", a teraz pojawia się częściej "być może" . Czemu tak mało tak życzliwych jak Ty osób mogę spotykać w moim otoczeniu? Pomimo nawału pracy u siebie na budowie i w pracy zawsze znajdziesz czas, aby pomagać osobom jak ja zagubionym w sprawach projektowo-remontowych. Dziękuję Ci za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Oj zmiany poglądów i powolne dojrzewanie to chyba domena wszystkich forumek Ja pamietam juliankowe pierwsze projekty - różnica kolosalna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 29.10.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Julianna16, moja kuchnia wymiarami jest zbliżona do Twojej i widz że mamy podobny pomysł na nią, do mnie najbardziej przemawia wersja 1 i ja myślę o czymś podobnym układem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kurczę Ewa... myślę, że Twoja łazienka piękna jest! Już teraz! To co dopiero będzie potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.10.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Dorotko, dziękuję Tak naprawdę, to my wszystkie pomagamy sobie nawzajem Cały czas jestem pod wrażeniem fenomenu pomagania sobie przez zupełnie obce osoby, które z czasem stają się nam tak bliskie jakbyśmy znały się lata Madziu, aż zajrzałam do wątku projektowego i tam od 82 strony są moje pierwsze pomysły - NIE ZAGLĄDAJCIE TAM Ja tam zawsze sobie myślę, że zmiana zdania / koncepcji / stylu jest wyrazem naszego rozwoju Co nie? Gaga33 Jak miło, że mnie odwiedziłaś . Witam pięknie Ja muszę przyznać, że nieco odsunęłam na później myślenie o konkretnych rozwiązaniach w kuchni. Niewiele tam zdziałam z układem. Coraz częściej myślę o rezygnacji z wysokiej zabudowy i miotam się między funkcjonalnością a "oddechem" w kuchni. Na pewno jeszcze wrócę do tematu i będę wdzięczna za sugestie . Zajrzałam do Ciebie, ale muszę przyznać, że gubię się w dzienniku w takiej formie . Podejmę jeszcze próbę . Tymczasem zapraszam częściej i trzymam kciuki za rychłą wiosnę . Aniu, a ja truchleję, bo boję się, że realizacja nie sprosta wizualizacji . U Ciebie wyszło pięknie, wręcz lepiej niż na wizkach . Trzymaj kciuki wraz z dzidzią by się udało . Podwójna moc może zdziała cuda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ewo mam pytanko czy ty masz jakies techniczne zdjęcia/podglądy/patemt jak wykonać te świecace "wneki" na suficie w łazience..zastanawiam sie nad tym jak to zrobić zeby było ładnie bo chyba podkradnęCi ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.10.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Przyszłam sie przywitac , a od jutra sie biore za nadrabianie, moze teraz po przeprowadzce będzie wiecej czasu Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Julianko moja kochana-gdzies mi mignelas na swoim poddaszu z dlugimi wlosami-JUZ WIEM JAK WYGLADA DOBRA WROZKA!!!! Dziekuje za cieple slowo zostawione u mnie,sprawy nadal w toku.... Jesli moge tylko cos wtracic apropos baterii wolnostojacej-owego czasu mialam chrapke na takowa.Pojechalam do firmy ktora sprzedaje wanny wolnostojace i takie baterie(niefirmowe).Musze powiedziec ze jak zobaczylam na zywo jakosc to odeszlam od tego pomysu-owszem cena byla atrakcyjna i na pierwszy rzut oka O.K ale pozniej zobaczylam markowa tylko ze mnie nie bylo na nia stac i zdecydowanie w jakosci takze byla GIGANTYCZNA roznica-radze namacalnie zobaczyc nim sie zdecydujesz. POZDRAWIAM CIE I SCISKAM BARDZO MOCNA DOBRA WROZKO:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.10.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A ja się witam, podczytuję.... Tak, koncepcje się zmieniają...gdybym nie trafiła pod skrzydła Ewci, Aantentki, Madzi i innych dobrych duszków miałabym kolejne mieszkanie w ..brązach choć mi się przejadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.10.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 O! o! To ja podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts