Moorela 07.11.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Puf fajny, bardzo bardzo. I PUF mi bardziej pasuje, leży sobie taki gruby naburmuszony jak puf własnie i myśli sobie "czego Wy ode mnie chcecie" Przynoszę prezent na dobry wieczór, nie wiem, czy zdecydowałaś juz w kwestii baterii przywannowej, to może coś pomoże. Jak zobaczyłam, od razu mi się z Tobą skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak Iwonko - TK Kolejną wizytę musisz zgrać z grafikiem targowym . A wiesz, że w poniedziałek będę w W-wie? Niestety służbowo, więc nawet na ciacho Cię nie wyciągnę , ale będę o Tobie ciepło myślała Ewo bardzo szkoda ze nie bedziesz miała czasu na kawke.. bo bardzo chetnie bym sie spotkała i poplotkowała chwil kilka Pchli targ pewnie dopiero w przyszłym roku uda mi sie odwiedzić w Bytomiu, może w Warszawie uda mie sie wcześniej byc Do tej pory unikałam bo nie mam gdzie trzymac nowych gadzetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A ja podrzucam pufke ze starych ubrań: http://1.bp.blogspot.com/_WoYE1lcrhaQ/S4449dNDWkI/AAAAAAAAB4k/h1mO7-vbqxo/s400/1.jpgżródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I jeszcze znalazłam taka:http://manualni.pl/wp-content/uploads/2012/07/szydelkowa-pufa-4.jpg http://manualni.pl/wp-content/uploads/2012/07/szydelkowa-pufa-5.jpg http://manualni.pl/wp-content/uploads/2012/07/szydelkowa-pufa-11.jpg http://manualni.pl/wp-content/uploads/2012/07/szydelkowa-pufa-13.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Puf fajny, bardzo bardzo. I PUF mi bardziej pasuje, leży sobie taki gruby naburmuszony jak puf własnie i myśli sobie "czego Wy ode mnie chcecie" Przynoszę prezent na dobry wieczór, nie wiem, czy zdecydowałaś juz w kwestii baterii przywannowej, to może coś pomoże. Jak zobaczyłam, od razu mi się z Tobą skojarzyło [ATTACH=CONFIG]146648[/ATTACH] to ja poproszę: tą wannę, ten kominek, i jeszcze najlepiej w pakiecie TEN widok z okna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 08.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale piękności sobie zakupiłaś!!!! No cuda!!!! Pufa kolorystycznie pasowała by do moich sof:D Kurde, ten Bytom tak blisko a jednak jechac nie ma kiedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.11.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Julianno, mimo że dworcowy wiatrołap może brzmieć intrygująco,to Tobie raczej nie przypadnie do gustu, bo u mnie sporo czerni będzie, a Ty chyba za nią nie przepadasz. Też dokonałam zakupu (a właściwie bardziej mi pasuje - ocaliłam od zapomnienie;)) lampę z lat50-tych i motyle za szkłem. Marzę o takiej pufie, wielkiej i kobaltowej:) Na pięknej podłodze prezentujesz swoje skarby:yes: Ale ładnie napisałaś Ardeo o tym "ocaleniu" Hi, hi z tą czernią to jeszcze może mi się zmienić , bo zanim zamieszkamy to jeszcze troszkę czasu minie . U siebie (na razie) nie planuję czerni, ale to nie oznacza, że u innych mi się nie podoba . Tak naprawdę najbardziej we wnętrzach podoba mi się... zadowolenie i szczęście ich właścicieli Fajnie gdy innym się podoba, ale najważniejsze, że podoba się Gospodarzom . Na FM szczególnie trudno dogodzić gustom wszystkim, bo są często skrajnie różne - i dobrze . Jej - Twoje MOTYLE i LAMPĘ z duszą bardzo chciałabym zobaczyć. Pokazywałaś u siebie? Udało mi się przejrzeć kilka ostatnich stron Twojego wątku, ale muszę znaleźć więcej czasu . Widziałam Twoją piękną szarą podłogę Jak spotkam gdzieś taką pufę z Twoich marzeń, to dam czym prędzej znać A moja podłoga... uwielbiam ją Pięknie rozjaśnia wnętrze, eksponuje to co na niej stoi, ale najbardziej jestem jej wdzięczna za to, że nie widać na niej kurzu . To najzwyklejsze panele z Kronopolu w kolorze klonowym, kładzione 13 lat temu. Jeszcze nie miały systemu klik. Puf fajny, bardzo bardzo. I PUF mi bardziej pasuje, leży sobie taki gruby naburmuszony jak puf własnie i myśli sobie "czego Wy ode mnie chcecie" Przynoszę prezent na dobry wieczór, nie wiem, czy zdecydowałaś juz w kwestii baterii przywannowej, to może coś pomoże. Jak zobaczyłam, od razu mi się z Tobą skojarzyło Moorelko ależ piękną inspirację przytargałaś - dziękuję Zgadzam się z Sharlotką - wszystko cudne, ale TEN WIDOK miodzio . Ewo bardzo szkoda ze nie bedziesz miała czasu na kawke.. bo bardzo chetnie bym sie spotkała i poplotkowała chwil kilka Pchli targ pewnie dopiero w przyszłym roku uda mi sie odwiedzić w Bytomiu, może w Warszawie uda mie sie wcześniej byc Do tej pory unikałam bo nie mam gdzie trzymac nowych gadzetów Ja też żałuję, że nie dam rady . Dotrę do Wa-wy już lekko spóźniona, a o 16 muszę wracać by dojechać do domu o normalnej godzinie. Ale będzie jeszcze niejedna okazja . Nie u Ciebie to u nas Z tym przechowywaniem, to nawet mi nie mów. Mam zagracony garaż, strych i klatkę schodową . A ja podrzucam pufke ze starych ubrań: http://1.bp.blogspot.com/_WoYE1lcrhaQ/S4449dNDWkI/AAAAAAAAB4k/h1mO7-vbqxo/s400/1.jpg żródło Madziu - szczęka mi opadła jakie cuda można zrobić ze starych koszulek i patyka . Bardzo Ci dziękuję za te pufy . Ja nigdy na takie nie trafiłam, choć dość sporo swojego czasu za nimi grzebałam w sieci. Te wełniane też przepiękne - prawdziwe dzieła sztuki i estetyczne szaleństwo Potrafisz robić takie kwiatki? Ale piękności sobie zakupiłaś!!!! No cuda!!!! Pufa kolorystycznie pasowała by do moich sof:D Kurde, ten Bytom tak blisko a jednak jechac nie ma kiedy.. Cieszę się, że Tobie też się podoba . Mam ten sam problem Madziu z czasem, a dodatkowo z organizacją wycieczki . Ostatnio byliśmy z Julianną i nie był to dobry pomysł . Za to pogoda była fantastyczna i miło było w słoneczku oglądać te wszystkie przedmioty przywołujące dawne czasy Edytowane 8 Listopada 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 A o których kwiatkach mówisz? Tych z ostatniej pufy? Jesli tak - to umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) znalazlam jeszcze takie...w podobnej cenie jak te Twoje http://www.decobazaar.com/foto-prod/normal/3542606.jpg Edytowane 9 Listopada 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 te pufki są przepiękne,wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Matko chora jestem od tych cudnych inspiracji:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Tak sobie myślę nad tym, co napisałaś i chyba potrzebna jest duża wrażliwość, by na podstawie wnętrza wnioskować o szczęściu jego mieszkańców... ale masz rację są wnętrza, które aż krzyczą radością domowników:) Julianno, u mnie fotek jak na lekarstwo, zostałam przykro doświadczona na FM, ktoś kiedyś nadużył zaufania:( Wnętrza będą na pv, gdy już w końcu będą A moje czernie to takie łagodne, oswojone będą, nic ekscentrycznego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ardea, smutno zabrzmiało to, co napisałaś.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nie chciałam smucić u Julianny, tylko się wytłumaczyć dlaczego nie pokazuję nawet tych jeszcze niezamieszkanych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.11.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A o których kwiatkach mówisz? Tych z ostatniej pufy? Jesli tak - to umiem A nie pisałam, że Ty zdolna kobieta jesteś . Ja próbowałam kiedyś kwiatków. Kupiłam na Allegro kilka starych książek o szydełkowaniu. Mój zapał osłabł po wydzierganiu kilku potworków . A Ty Madziu zrobisz dla siebie takie cudo? Podobają Ci się takie pufy? znalazlam jeszcze takie...w podobnej cenie jak te Twoje http://www.decobazaar.com/foto-prod/normal/3542606.jpg Kwiatków nie potrafię, ale proste słupki i półsłupki robię ładnie, więc gdybym miała duże szydło i odpowiednią wełnę, to może taki bym wymęczyła . A skąd takie cudo Iwonko? te pufki są przepiękne,wszystkie Matko chora jestem od tych cudnych inspiracji:bash: A ja mam ochotę na kolejną - tym razem szarą Tak sobie myślę nad tym, co napisałaś i chyba potrzebna jest duża wrażliwość, by na podstawie wnętrza wnioskować o szczęściu jego mieszkańców... ale masz rację są wnętrza, które aż krzyczą radością domowników:) Szczęście Gospodarzy widzę w tym jak radośnie zapraszają do swoich wnętrz, pokazują poszczególne pomieszczenia, opowiadają o materiałach, ich funkcjonalności, kolorach, etc. . Mam przy tym na myśli zarówno FM (wątki prywatne i wątki, w których prezentuje się tylko schody, kuchnie, łazienki, dachy, itd.), jak i życie realne. Nie wszystkim te wnętrza się podobają, bo są: zbyt białe, czarne, retro, modern, glamour, małe, duże, z cegłą, betonem, gładzią, drewnem, tapetą, szkłem czy bez*. Najważniejsze jednak, że podobają się właścicielom i to miałam na myśli *niepotrzebne skreślić Julianno, u mnie fotek jak na lekarstwo, zostałam przykro doświadczona na FM, ktoś kiedyś nadużył zaufania:( Wnętrza będą na pv, gdy już w końcu będą A moje czernie to takie łagodne, oswojone będą, nic ekscentrycznego;) Nie chciałam smucić u Julianny, tylko się wytłumaczyć dlaczego nie pokazuję nawet tych jeszcze niezamieszkanych wnętrz. Ardeo rozumiem i szanuję Twoją decyzję Przykro mi że miałaś nieprzyjemności . Na FM, jak w życiu spotyka się różnych ludzi... Na szczęście dominuje wsparcie i atmosfera zaufania, ale to przecież otwarta formuła i nie nie da się o tym zapomnieć. A wiesz, że udało mi się zobaczyć Twoją lampkę do wiatrołapu - jest super Ja bardzo długo zwlekałam z założeniem wątku. Miałam już na koncie około 1500 postów, gdy się zdecydowałam. Nie żałuję jednak, bo z każdą jego stroną jestem pewniejsza tego, czego chcę u siebie . Każda sugestia, pytanie, wątpliwość pisana przez moich gości powoduje, że zastanawiam się nad pomysłem, i albo upewniam się w swoim wyborze, albo... zmieniam zdanie . Najwspanialsze jest to, że gdy wieczorem piszę o swoich rozterkach lub wątpliwościach, to rano znajduję odpowiedzi, które ułatwiają decyzję, klarują niejasności, stawiają do pionu lub utwierdzają w wyborze. To cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ewciu Śliczną masz tą pufkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Rodzina FM gromadzi wielu cudownych ludzi i nielicznych toksycznych, a wiadomo na tle zła, dobro najpiękniej błyszczy:) Jejku, kiedy ta lampka była, skoro dotarłaś do niej to pewnie wiesz o co chodziło z nadużyciem zaufania;) Julianno, myślałam, że Ty tak z fotki potrafisz wyczytac, czy ktoś jest w tym domu szczęśliwy, czy nie Chociaż pamiętam taki dom w Norwegii, całkowicie biały i trochę drewna, opisy po norwesku (niczego nie zrozumiałam), a aż emanował szczęściem mieszkańców, było widac, że mieszkają szczęśliwi ludzie:) Myślę, że przyciągasz fantastycznych gości, bo sama jesteś dobrym człowiekiem i miło mi byc w takim gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.11.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ewcia, świetna pufka, świetna lampa, a w kalendarzu to się od strzała zakochałam Daj znać jak Ci się znudzi, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.11.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ewciu Śliczną masz tą pufkę Dziękuję Reniu Rodzina FM gromadzi wielu cudownych ludzi i nielicznych toksycznych, a wiadomo na tle zła, dobro najpiękniej błyszczy:) Jejku, kiedy ta lampka była, skoro dotarłaś do niej to pewnie wiesz o co chodziło z nadużyciem zaufania;) Julianno, myślałam, że Ty tak z fotki potrafisz wyczytac, czy ktoś jest w tym domu szczęśliwy, czy nie Chociaż pamiętam taki dom w Norwegii, całkowicie biały i trochę drewna, opisy po norwesku (niczego nie zrozumiałam), a aż emanował szczęściem mieszkańców, było widac, że mieszkają szczęśliwi ludzie:) Myślę, że przyciągasz fantastycznych gości, bo sama jesteś dobrym człowiekiem i miło mi byc w takim gronie:) Jej... ale pięknie napisałaś Agatko - dziękuję . Zdolności magicznych (np. odczytywania emocji z fotografii) nie posiadam, a żałuję, bo tak wiele można byłoby zrobić . Bardzo lubię skandynawski styl, jego prostotę i wszechogarniającą jasność otulaną drewnem, pledem, wikliną - mmm... Twoją lampkę znalazłam przypadkowo - miałam szczęście, że kliknęłam akurat w tę stronę Twojego wątku (to się nazywa mieć farta ). Przejrzałam tylko około 50 ostatnich stron, by być mniej więcej na bieżąco . Nie dałam rady jednak wczytywać się dokładnie . Nie wiem na czym polegała sprawa z nadużyciem zaufania, ale najważniejsze, że nie spowodowała całkowitej rezygnacji z Twojej bytności na FM Ewcia, świetna pufka, świetna lampa, a w kalendarzu to się od strzała zakochałam Daj znać jak Ci się znudzi, co? Dropinko, dziękuję za miłe słowa. Co do kalendarza, to naprawdę Ci się podoba? Nie masz pojęcia ile się nasłuchałam od mojego M. - że to brzydkie , a do tego uszkodzone. Jedna z deseczek jest solidnie pęknięta, ale mnie to nie przeszkadza Jak trafię na podobny, tudzież zmienię koncepcję, to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Pufka bardzo mi sie podoba a co do innych "znalezisck" to trzeba miec zdolnosci zeby takie wypatrzec U mnie ma byc raczej nowoczesnie ale gdybym natrafiła na takie "skarby" to tez bym je przygarnela-sa takie klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts