Alija 22.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ewuniu ja tez raczej z tych podczytujacych, ale odwiedzam Twoj watek codziennie. Piekne inspiracje lazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 22.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Też często zaglądam, ale mało piszę ...brakuje mi czasu (organizuje Jasełka w szkole i pochłaniają mnie bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ewuniu, następne fotki dopiero za jakiś czas, ale na pewno będą Płytki będą oczywiście w moim stacyjkowym wiatrołapie:) Jak można nauczyc się optymizmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A co do malzonków to tak juz z nimi jest - najpierw sie buntują, a potem sie podpisuja pod naszymi pomysłami pusząc piórka jak pawiki Święta prawda Julianna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.11.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jejku tyle mam pracy w pracy ostatnio ze siły nawet na forum nie mam Zaległości mi sie robia w najfajniejszych wątkach :( Madziu zaległościami w wątkach innych się nie przejmuj, bo teraz czas na Twoje wnętrza . Już się nie mogę doczekać zdjęć z realizacji Julianno, ja codziennie jestem u Ciebie tylko nic nie mowie. Ale czytam z zachwytem i .... nawet cos podkradam. Od Ciebie mam plytki do pralni A te inspiracje to mi sie po nocach snia. Przepiekne wszystko! ale mi niespodziankę sprawiłaś . Widziałam u Ciebie te inspiracje podłogi, ale wizualizacje pochłonęły moją uwagę i zapomniałam napisać, że mam podobne . Cieszę się, że coś dla siebie znalazłaś - inspiruj się do woli. Może oglądałaś dzisiejszy odcinek Dekoratorni, właśnie robili ścianę na przedpokoju i w salonie z płytek- cegiełek o wyraźnej fakturze, w kolorze ciemnoceglanym i pomalowali na biało. Jak wiesz nie przepadam za cegłą, ale ta wersja urzekła mnie Podoba mi się Twoje optymistyczne podejście do spraw "trudnych", po co narzekać lepiej przeczekać na lepsze czasy, a jak się da to przyspieszyć ich nadejście. Moja teściowa zawsze mi powtarza, że mnie podziwia za to, że nie narzekam na to jakie mam życie (nie zawsze lekkie ), tylko nie wie, ze sama to bardzo przeżywam w środku Ps. Ściana z tv: http://www.dekoratorniatv.pl/deko/353.php Dorotko dziękuję Nie widziałam tego odcinka i cieszę się, że dałaś mi znać . Pięknie im wyszło Może jeszcze u Ciebie zobaczymy w przyszłości cegłę Z tym przeżywaniem w środku tak to już jest... choć lepiej to "przepracować" i "przegadać" z kimś bliskim. Wtedy jest łatwiej Ewuniu ja tez raczej z tych podczytujacych, ale odwiedzam Twoj watek codziennie. Piekne inspiracje lazienkowe. Dziękuję Aluś i doceniam, bo wiem, że Ty w innym kierunku stylowym podążasz . Też często zaglądam, ale mało piszę ...brakuje mi czasu (organizuje Jasełka w szkole i pochłaniają mnie bardzo) Aniu jestem ciekawa co u Ciebie, bo ostatnio coś cicho. Zaraz zajrzę i sprawdzę, bo może masz już cegiełki . Z czasem też krucho. Zaglądam na FM praktycznie tylko wieczorem i nie daję rady ogarnąć wszystkiego co bardzo bym chciała . Ewuniu, następne fotki dopiero za jakiś czas, ale na pewno będą Płytki będą oczywiście w moim stacyjkowym wiatrołapie:) Jak można nauczyc się optymizmu? To błysnęłam ynteligencyją , bo przecież mogłam się domyślić, że do wiatrołapu . Ja cierpliwa jestem (na dachowca czekamy... trzeci rok coby załatał dziury), więc na zdjęcia poczekam . Co do optymizmu Agatko, to nie wiem czy da się nauczyć, ale można się zarazić, więc zapraszam jak najczęściej :D Święta prawda Julianna Oluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.11.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kto wie Ewuniu z tą cegłą u mnie... kto wie Chyba jednak nie widzę u mnie wolnej ściany do pięknego jej wyeksponowania Masz rację czasami w domu narzekam (jak nikt niepowołany nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 26.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej dziewczyny, widze zainteresowanie płytkami heksagonalnymi, mnie też to dopadło:) W ostatnim projekcie zastosowałam mozaikę z tubądzinahttp://c.wrzuta.pl/wi2320/6d99b7050001957450b313c7/02_mozaikai teraz dopiero widze, ze zamieszczacie zdjecia z podobnymi płytkami:) A, macie moze namiar na płytki własnie heksagonalne (czy raczej mozaikę), ale zwykłe białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witaj Ewo...chyba bardzo zaganiane jestś ostatnio bo małe Cie tu z nami...zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.11.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Kto wie Ewuniu z tą cegłą u mnie... kto wie Chyba jednak nie widzę u mnie wolnej ściany do pięknego jej wyeksponowania To byłaby zmiana Dorotko . Ja bym tam kawałek ściany u Ciebie znalazła . Wiesz, że ja na 100, ba! na 1000 % nie chciałam wanny wolnostojącej? A już na pewno nie pod oknem. I co? Taka właśnie i tam właśnie będzie . Hej dziewczyny, widze zainteresowanie płytkami heksagonalnymi, mnie też to dopadło:) W ostatnim projekcie zastosowałam mozaikę z tubądzina http://c.wrzuta.pl/wi2320/6d99b7050001957450b313c7/02_mozaika i teraz dopiero widze, ze zamieszczacie zdjecia z podobnymi płytkami:) A, macie moze namiar na płytki własnie heksagonalne (czy raczej mozaikę), ale zwykłe białe? Agnieszko, ale mi ładny prezent przyniosłaś i to jeszcze własnej roboty . Rozpoznaję łazienkę Beaty, więc zaraz do niej pobiegnę . Strasznie podobają mi się te płytki Tylko dlaczego one takie drogie skubane . Gdy szukałam do swojej łazienki, to trafiłam na takie strony. Niestety nie w PL, ale wysyłają do PL. TUTAJ znajdziesz ich królestwo Wydawało mi się, że widziałam gdzieś w sklepie PL, ale teraz nie potrafię sobie przypomnieć. Jak odnajdę do wyślę info na priva, bo wiem, że nie masz za dużo czasu na FM Witaj Ewo...chyba bardzo zaganiane jestś ostatnio bo małe Cie tu z nami...zostawiam Iwonko, dziękuję za pamięć Niestety mam problemy nieco innej natury, więc mniej mnie na FM, ale mam nadzieję, że niebawem wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewuś :hug::hug:mam nadzieję, że wkrótce wszystko się wyprostuje i Będzie Cię tutaj więcej:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewuś, oby problemy szybciutko się rozwiązały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.11.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewa mam nadzieje ze wszystko wróci do normy i będziesz miała wiecej czasu na fm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewuś ściskam :hug: i czekam, jak tylko mogę coś pomóc to jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Uściski zostawiam i wracaj do nas szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ewuniu:hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ewuniu, dobrzy ludzie przyciągają dobre zbiegi okoliczności, wiec lada moment wyjdzie słoneczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Przytulaski zostawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 zostawiam półęczkę http://cf1.thingd.com/default/271594829_f064ef718be7.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 30.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Życzę mniej pracy, i szybkiego powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts