Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejku tyle mam pracy w pracy ostatnio ze siły nawet na forum nie mam :(

Zaległości mi sie robia w najfajniejszych wątkach :( :( :(

Madziu zaległościami w wątkach innych się nie przejmuj, bo teraz czas na Twoje wnętrza :). Już się nie mogę doczekać zdjęć z realizacji :yes:

Julianno, ja codziennie jestem u Ciebie tylko nic nie mowie. Ale czytam z zachwytem i .... nawet cos podkradam. Od Ciebie mam plytki do pralni :) A te inspiracje to mi sie po nocach snia. Przepiekne wszystko!

:hug: ale mi niespodziankę sprawiłaś :). Widziałam u Ciebie te inspiracje podłogi, ale wizualizacje pochłonęły moją uwagę i zapomniałam napisać, że mam podobne :). Cieszę się, że coś dla siebie znalazłaś - inspiruj się do woli.

Może oglądałaś dzisiejszy odcinek Dekoratorni, właśnie robili ścianę na przedpokoju i w salonie z płytek- cegiełek o wyraźnej fakturze, w kolorze ciemnoceglanym i pomalowali na biało. Jak wiesz nie przepadam za cegłą, ale ta wersja urzekła mnie :)

Podoba mi się Twoje optymistyczne podejście do spraw "trudnych", po co narzekać lepiej przeczekać na lepsze czasy, a jak się da to przyspieszyć ich nadejście. Moja teściowa zawsze mi powtarza, że mnie podziwia za to, że nie narzekam na to jakie mam życie (nie zawsze lekkie :( ), tylko nie wie, ze sama to bardzo przeżywam w środku ;)

Ps. Ściana z tv: http://www.dekoratorniatv.pl/deko/353.php

Dorotko dziękuję :hug: Nie widziałam tego odcinka i cieszę się, że dałaś mi znać :). Pięknie im wyszło :yes:

Może jeszcze u Ciebie zobaczymy w przyszłości cegłę :lol2:

Z tym przeżywaniem w środku tak to już jest... choć lepiej to "przepracować" i "przegadać" z kimś bliskim. Wtedy jest łatwiej :yes:

Ewuniu ja tez raczej z tych podczytujacych, ale odwiedzam Twoj watek codziennie. :)

Piekne inspiracje lazienkowe.

Dziękuję Aluś :hug: i doceniam, bo wiem, że Ty w innym kierunku stylowym podążasz :D.

Też często zaglądam, ale mało piszę ...brakuje mi czasu (organizuje Jasełka w szkole i pochłaniają mnie bardzo)

Aniu jestem ciekawa co u Ciebie, bo ostatnio coś cicho. Zaraz zajrzę i sprawdzę, bo może masz już cegiełki :D.

Z czasem też krucho. Zaglądam na FM praktycznie tylko wieczorem i nie daję rady ogarnąć wszystkiego co bardzo bym chciała :(.

Ewuniu, następne fotki dopiero za jakiś czas, ale na pewno będą:) Płytki będą oczywiście w moim stacyjkowym wiatrołapie:)

Jak można nauczyc się optymizmu?

To błysnęłam ynteligencyją , bo przecież mogłam się domyślić, że do wiatrołapu :D. Ja cierpliwa jestem (na dachowca czekamy... trzeci rok coby załatał dziury), więc na zdjęcia poczekam :D. Co do optymizmu Agatko, to nie wiem czy da się nauczyć, ale można się zarazić, więc zapraszam jak najczęściej :D :D :D

Święta prawda ;)

Julianna :bye:

Oluś :bye:

Hej dziewczyny, widze zainteresowanie płytkami heksagonalnymi, mnie też to dopadło:) W ostatnim projekcie zastosowałam mozaikę z tubądzina

http://c.wrzuta.pl/wi2320/6d99b7050001957450b313c7/02_mozaika

i teraz dopiero widze, ze zamieszczacie zdjecia z podobnymi płytkami:)

A, macie moze namiar na płytki własnie heksagonalne (czy raczej mozaikę), ale zwykłe białe?

Kto wie Ewuniu z tą cegłą u mnie... kto wie :D

Chyba jednak nie widzę u mnie wolnej ściany do pięknego jej wyeksponowania :(

To byłaby zmiana Dorotko :D. Ja bym tam kawałek ściany u Ciebie znalazła ;).

Wiesz, że ja na 100, ba! na 1000 % nie chciałam wanny wolnostojącej? A już na pewno nie pod oknem. I co? Taka właśnie i tam właśnie będzie :D.

Hej dziewczyny, widze zainteresowanie płytkami heksagonalnymi, mnie też to dopadło:) W ostatnim projekcie zastosowałam mozaikę z tubądzina

http://c.wrzuta.pl/wi2320/6d99b7050001957450b313c7/02_mozaika

i teraz dopiero widze, ze zamieszczacie zdjecia z podobnymi płytkami:)

A, macie moze namiar na płytki własnie heksagonalne (czy raczej mozaikę), ale zwykłe białe?

Agnieszko, ale mi ładny prezent przyniosłaś i to jeszcze własnej roboty :D. Rozpoznaję łazienkę Beaty, więc zaraz do niej pobiegnę ;).

Strasznie podobają mi się te płytki :yes: Tylko dlaczego one takie drogie skubane ;).

Gdy szukałam do swojej łazienki, to trafiłam na takie strony. Niestety nie w PL, ale wysyłają do PL.

TUTAJ znajdziesz ich królestwo ;)

Wydawało mi się, że widziałam gdzieś w sklepie PL, ale teraz nie potrafię sobie przypomnieć. Jak odnajdę do wyślę info na priva, bo wiem, że nie masz za dużo czasu na FM :)

Witaj Ewo...chyba bardzo zaganiane jestś ostatnio bo małe Cie tu z nami...zostawiam :hug:

Iwonko, dziękuję za pamięć :hug: Niestety mam problemy nieco innej natury, więc mniej mnie na FM, ale mam nadzieję, że niebawem wrócę :)