GUMISIOWA 15.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Julianko-bedziesz miala taki piekny dom z dusza!!!!!!!!Widoki bardzo ladne!!!!!!Usciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Miło być trochę podobnym do osoby, którą się podziwia, bardzo dziękuję za piękne słowa:) Widoki takie, jak lubię - ściana lasu, widok po horyzont i majaczące w oddali drzewa i jeszcze ta ozimina, cuuudownie. Bardzo podobają mi się Twoje schody (uwielbiam jednobiegowe schody do nieba) i cegła, a nieotynkowany sufit chętnie widziałabym u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.12.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ewo sufit piękny i te doświatlające dziury też-jestem ró∑nież fanką tego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.12.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ewus piekne widoczki jak w zieleni tak i w bieli Mnie sie juz teraz podobaja takie "gole" wnetrza Bedzie cudnie wrecz idealnie Co do fotki z mikolajem(zalapalam sie;)) to nawet nie zauwazylam czy faktycznie jakis dziwny byl, wpatrzona bylam natomiast w Twoja sliczna Julianke Dziękuję Alicjo . Mnie też się podobają te ściany. Za długo patrzyłam na porothermy . Julisia na Mikołaja mówi "Ała". Najpierw myślałam, że coś ją boli Uściski dla Twoich dzieciaczków Wow,jakie piękne widoczki z okna !!! Tynki masz takie równiuteńkie:yes:Ja jestem bardzo niezadowolona ze swoich tynkarzy,musieliśmy po nich pare razy poprawiac:mad:. Śliczne będziesz miała wnętrza:) I ja widziałam Twoją córcie-urocza dziewczynka Buziaczki posyłam Dziękuję Agnieszko . Ja uwielbiam te widoki i do znudzenia będę powtarzać, że żałuję tego, że są od północy. Na szczęście jest też trochę od wschodu (sypialnia). Z przodu (południe) już tak pięknie i przestronnie nie jest, a od zachodu stoi 3-piętrowa dumna budowla sąsiada . Tynki na razie mnie zachwycają. Zobaczymy jak będzie przy gładziach . Całuski od Julianny Julianko-bedziesz miala taki piekny dom z dusza!!!!!!!! Widoki bardzo ladne!!!!!! Usciski A ja właśnie wczoraj mniej więcej w tym samym czasie wzdychałam do Twoich widoków Gumisiu... Macie góry na wyciągnięcie ręki... Nie uwierzysz, ale z mojej wsi też je widzę . Naprawdę . Muszą być tylko spełnione dwa warunki - musi być odpowiednia przejrzystość powietrza i muszę stanąć na wzniesieniu . Z okna niestety nie uświadczę Miło być trochę podobnym do osoby, którą się podziwia, bardzo dziękuję za piękne słowa:) Widoki takie, jak lubię - ściana lasu, widok po horyzont i majaczące w oddali drzewa i jeszcze ta ozimina, cuuudownie. Bardzo podobają mi się Twoje schody (uwielbiam jednobiegowe schody do nieba) i cegła, a nieotynkowany sufit chętnie widziałabym u siebie:) Agatko u Ciebie wyczytałam, że interesujesz się ornitologią, dlatego wiem, że Twoja sympatia do lasu, drzew, polnych widoków nie jest taka "po prostu" (jak u mnie ). Czy dobrze kojarzę, że Ty też masz w pobliżu las? Schody cieszą mnie bardzo, choć gdy je planowałam, to priorytetem było tylko to by nie tworzyły osobnej klatki schodowej, którą teraz mam i bardzo nie lubię, bo jest ogromna i zagracona. Po raz pierwszy spojrzałam na nie z uznaniem gdy Pesteczka wyczarowała dla mnie ich wizualizację . Stały się takie realne, pełne życia i koloru . Twój podziw mnie peszy, bo nie zasługuję Ewo sufit piękny i te doświatlające dziury też-jestem ró∑nież fanką tego sufitu. Dziękuję Basiu - Ty na pewno zobaczysz go pierwsza na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.12.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Wracam z moją dolną łazienką, bo nadal nie wiem co i jak . Zrobiłam 3 wersje z białymi płytkami w różnych rozmiarach. Są przerabiane w paint, więc przepraszam za ich poziom 1. Duże płytki ok. 100 x 30 http://img4.imageshack.us/img4/6851/duepytkimotyl.jpg 2. Płytki 25x30 http://img841.imageshack.us/img841/2214/biaadrabinka.jpg 3. Cegiełki (rozmiar na oko, bo sama stawiałam kreski) http://img543.imageshack.us/img543/3555/biaadrabinkacegielka.jpg Te białe cegły są jakieś małe w programie. W rzeczywistości są chyba większe. Podłogę zrobiłam białą, by uspokoić całość, ale... jako mrzonkę wrzucam jeszcze podłogę, która strasznie mi się podoba (ale cena już zupełnie nie) http://1.bp.blogspot.com/-bhDqY4f4JMw/TauLofM3LwI/AAAAAAAAc6s/afIBDbpNT4o/s1600/14.+elegance-hausmanienne.jpg Źródło http://img4.eastnews.pl/th/small/arch7/dvd0057/22/EN_00958022_0004.jpg Źródło Tu inaczej położona (przez co daje efekt 3D) http://artdevivre.pl/wp-content/uploads/2011/08/MA_plytki3.jpg Źródło i namiar, gdyby ktoś też o takiej marzył Edytowane 16 Grudnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Oczywiście spodziewałam się, że będzie to świetny projekt:yes: Podoba mi się wszystko - biel, szafka pod umywalkę, drabina, motyl (na ścianie z drabiną jest biała cegła?) Dla mnie wersja pierwsza, a tej podłogi oktagonalnej to w ogóle nie czuję (wszystko przede mną). Ewo, pytałaś o ptasie zainteresowania, tak - to moja druga natura:D, będziemy mieszkac na granicy miasta z wsią, widok na łąki, pola, pastwiska, poprzecinane małymi laskami i sosnowymi młodnikami, a w dolinie (kilkaset metrów od domu) malowniczo meandruje rzeka - fajne miejsce i do życia i do realizowania pasji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ewciu, jak dla mnie wersja pierwsza z wielkimi płytkami. Cudna ta trójwymiarowa podłoga. Pomarzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.12.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ewcia wersja pierwsza albo trzecia (trzecia najfajniej chyba gra z drabinką). Z mozaiką na podłodze pewnie bym nie zaryzykowała, ale ja jestem tchórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.12.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie zauważyłam łazienki dla mnie 1 i 2 wersja . W 1 mało fugi do czyszczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.12.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ja jestem za 1 albo 3.Z wiekszym naciskiem na 1-bardziej mi się podoba.A tą podłogę co wkleiłaś to i tak wiesz ,że jestem na tak:yes: Orientujesz się Ewuś ile ona kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ewuś łazieneczka 1 lub 3 cegielkowa....super ta drabina będzie wyglądać 2 mi nie bardzo leży..tak basenowo mi sie taki format kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.12.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Hej Dla mnie zdecydowanie wersja 1, ewentualnie...... 3 Dwójka zdecydowanie Pozdrawiam serdecznie i uciekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 17.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Jak u wiekszosci dla mnie wersja 1 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.12.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dla mnie 1 albo 3, z naciskiem na 1. Druga trochę "nudna", powiem jak baba na miedzy "to już beło!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 17.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 postanowiłam sie wkońcu odezwać bo narazie tylko cichaczem podglądam a więc witam Ciebie Julianko i wszystkich odwiedzających co do łazienki to dla mnie zdecydowanie 1 lub 3. Do cegiełek chyba bardziej pasuje ta drabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nie będę oryginalna nr1 Numerek 3 też niezły ale oczywisty w zestawieniu z drabinką i jednak jedyneczka bardziej gra stylistycznie z resztą wnętrz. Masz już jakieś płytkowych kandydatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.12.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ewcia, dziekuje za wizyte i zapraszam czesciej Jak dla mnie zdecydowanie wersja nr 1, ewentualnie nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.12.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Mnie się najbardziej podoba wersja nr 1 z tymi największymi płytkami. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ewciu, ja też obstawiam pierwszą wersję płyteczek. Ta podłoga 3D miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ja głosuję na 1, jeżeli ma zostać drabinka, która wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts