marcelllus 31.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam wszystkich. Chciałem zapytać odnośnie warunków brania kredytu rodzina na swoim. Interesuje mnie mały dom parterowy z garażem i pomieszczeniem gospodarczym. http://www.z500.pl/projekt/Z151,Projekt-stylowego-malego-domu-parterowego-z-fasadowym-doswietleniem-wnetrza.html Boję się, że budowa tego domu może przekroczyć limit w moim województwie lubelskie ( 3148zl). Dom ten ma 81m2 powierzchni użytkowej czyli jak rozumiem koszt jego budowy (pod klucz?) ma być nie więjszy niż 250tys?Czy jest szansa żeby wziąść ten kredyt i wybudować dom w stanie deweloperskim czy koniecznie musi być wykończony w całośći ? Myślałem, też o tym żeby z pomieszczenia gospodarczego zrobić pokój o ile byłaby tak możliwość wtedy mógłbym zmniejszyć cenę za metr tego domo. Czekam na opinie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts