wakiw 01.04.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Pytanie moje jest takie Mam taras a właściwie balkon narożny czyli w "kącie" budynku na słupie. Jakie powinny być kolejne warstwy tarasu strop jest.Ja chciałem zrobić tak: -opierzenie rynnowe-papa termozgrzewalna wywinięta na ścianę -wylewka betonowa z dodatkiem wodoszczelu przy brzegu balkonu 3cm w głębi 5cm (w związku z tym że taras jest w rogu tzn otaczają go dwie ściany budynku mieszkalnego w jakim kierunku powinien być spadek czy do przodu czy na bok a może zrobić spadek do narożnika balkonu- czy przed wykonaniem wylewki wykonać docieplenie tych dwóch ścian czy w pierwszej kolejności wylewka a później docieplenie ścian a może odciąć wylewkę tarasu jakąś warstwą styropianu od ścian na ścianach ma być 15cm styropianu- na wylewkę folia w płynie-płytkiProszę o odpowiedź czy postępuję prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 01.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 WitamPrzyłączę się do prośby kolegi. Też mam taras i muszę w tym roku wylać wylewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts