ulkap 01.04.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Poszukuję sprawdzonego i godnego polecenia wykonawcy ogrodzenia z kamienia z okolic Krakowa, ale mogą też być województwa ościenne. Będę wdzięczna za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zerknij na p.w. Namiary podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamadbud 05.04.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Poszukuję sprawdzonego i godnego polecenia wykonawcy ogrodzenia z kamienia z okolic Krakowa, ale mogą też być województwa ościenne. Będę wdzięczna za namiary! Witam prowadze małą firme specjalizujaca sie w ogrodzeniach własnie z kamienia chetnie podejme sie tej pracy. prosze o kontakt pod numerem 793152425 przesle zdjęcia bądź adresy gdzie można zobaczyc wykonywane przez moja firme prace, pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
encefalo 07.05.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 zapraszam do rozmowy poza forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 02.09.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam , Mam pytanko czy podjelibyscie sie budowy ogrodzenia w Bydgoszczy? Witam prowadze małą firme specjalizujaca sie w ogrodzeniach własnie z kamienia chetnie podejme sie tej pracy. prosze o kontakt pod numerem 793152425 przesle zdjęcia bądź adresy gdzie można zobaczyc wykonywane przez moja firme prace, pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 06.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Towar mogę wysłać w kążdy zakątek Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts