Olleo 01.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam, mam w projekcie przylacza do wykonania dwie studzienki kanalizacyjne rewizyjne. Czy wystarczy taki prosty komplet za 440zl, czy musi to byc wavin za grube tysiace (ok. 2000zl za jeden komplet)? Studzienki beda na ogrodzie i w chodniku, wiec bez obciazen i szalenstw. Drugie pytanie, to koszt za metr biezacy - jak obecnie wyglada cena w duzym miescie typu Wroclaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 09.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jasne ze taka studzienka ci wystarczy, pare dni temu firma mi skonczyla przylacze wody i kanalizacji i taka studnie mam na posesji. A co do ceny to od 100 do 200 zl wolaja za metr przylacza, plus material, miasto czy wiocha to instalatorzy znaja ceny, wiec roznice sa moze minimalne w robociznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts