pysiaczek 06.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 O ja widzę, że mam dużo do nadrobienia w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.04.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 12.04.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dorwałam stary swiecznik czy cokolwiek to bylo, dorwałam stary stelaż do abazuru i zrobiłam do poduszki lampke hehe http://img535.imageshack.us/img535/2984/swiecznikm.jpg http://img835.imageshack.us/img835/3749/podg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga piękny komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 zawsze mówiłam że masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Świetna lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 13.04.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziekować. Dzis sprzatam juz Wielkanocne ozdoby i wiosenna pstrokacizne. Musze pastelami to zastapic. Czerwony bedzie na Boze Narodzenie, granat zimowy, pomarancz i zolty jesienny. Teraz chyba blekit i zielen by sie w wystroju przydał. Albo blekit z rozem. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 I u mnie jajeczka poszły do kartoniku zostały tylko pastelowe neutralne ozdóbki Myślę,że zarówno błękit z zielenią jak i błękit z pastelowym różem prezentują się ślicznie i nadają pomieszczeniom ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 15.04.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Pobawiłam sie dzis skrawkami. Wyszło jak wyszło, szału nie ma ale pierwsze koty za płoty http://img444.imageshack.us/img444/1273/pilkatw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 15.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Szału nie ma????? Rany, Aga, super wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.04.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Super wyszło przecież Ładnie dobrałaś kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Podziwiam twoje dzieła Aga...bo ja takich zdolności nie posiadam!!! A chciałabym:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 witam się na nowym wątku widze ze kolejna mega zdolna osoba zagościla na forum cuda szyjesz ! serio !!!!!!!!!!!! wianki urocze !!!!!! jezeli chodzi o kuchnię to ......no nie jest to moj klimat ale skoro jest jak jest to koniecznie ubierz ją do konca.....mysle ze powinnas uszyc rolete rzymska ( tylko nie slodka ,bo tu jednak lepiej pasuje prostota) roleta na bank poprawi wyglada kuchni, zmianilabym tez taborety bo te ikeowskie jakos mi sie nie pasują do Twojej kuchni..moja kolezanka ma bardzo podoba kuchnie i stolki ma w kolorze ciemnym ,takie dosc fikusne -nowoczesne.....jezeli maja byc biale to może takie kwiatowego krzeselka jak ma arcobaleno ??? uważam że skoro kuchnia i łazienka jest w tym samym stylu to trzeba go tylko dopieścić...nie wolno psuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ładnie się pobawiłaś tymi skrawkami, będe zgapiać jak nic naprawdę super poducha skromnisia... szału nie ma ? jak to nie ma ? jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 15.04.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Magda 1412 - dziekuje bardzo. To miłe Ale moje chlopaki sie smieja, ze jeszcze 3 i mozna auto zrobic :/ Drop Inn, Bogumil - :* Betib - kuchnia miala byc taka jak jest, choc bardziej biala. Korpusy mialy byc białe. No ale chlopa mial niestey tez cos do powiedzenia i w kilku miejscach to widac. Draznia mnie w kuchni ciemne kafle miedzy szafkami, nogi od stolu. Taborety byly kupowane na szybko, zeby było na czym siedziec. Krzesla arcobaleno musze podpatrzec - a noż mi sie spodobaja Roleta... za biabła nie wiem jaka, nie mam pojecia jak to okno ubrac. JUz nawet z dekorii zamowilam probki, bezowo, brazowe, ale... sama nie wiem, musze sobie wizualizacje zrobic Mugatka - a zgapiaj, zgapiaj. Generalnie duzo roboty, ale pewnie to moje niewprawne rece Tak jak z tym zamikniem, wiecej zamieszania przy pierwszym razie niz roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 16.04.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Betib- odnalazlam te krzesla. Sa swietne ale u nas sie nie sprawdza. Nie wejda pod stol. Zaczne od zmiany nog os stolu na wezsze moze wtedy sie uda choc watpie bo tam jest tylko 50cm blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga nie bądź taka skromna! poducha CZAD!!!! śliczna po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aga - bardzo fajny wątek będzie! Muszę wszystkie swoje uwagi w punktach spisać, żeby mi nie umknęło coś 1. kuchnia bardzo fajna - ciemny cokół to świetny akcent Betib ma rację, że zamiast firanki przydałaby się tutaj roleta. Jeśli mogę jednak doradzić - żadnych brązów ani beży i w ogóle żadnego "udomowiania". Tej kuchni potrzeba trochę koloru, żeby podkreślić jej odważny i nowoczesny charakter. żadnych sielskich dekoracji nie zniesie . Ja bym wybrała jakiś odważny kolor - chłodny, mniej lub bardziej ciemny - typu turkus, fuksja itp. i w tym kolorze dała dodatki. Problem - widzę że zupełnie w innym kierunku Cię ciągnie i reszta mieszkania będzie kompletnie inna 2. Masz prawdziwy talent - nie chodzi mi o samo szycie, bo poduszki to akurat nie problem (ale już taka wiewióra to wyższa szkoła jazdy:)), ale o łączenie kolorów i wzorów - bardzo udatnie Ci to wychodzi a to wcale nie jest prosta sprawa, o czym się przekonuję za każdym razem kiedy sama próbuję coś sklecić 3.Jak wygląda z drugiej strony ta okrągła poducha? Czy ona ma może zdejmowany pokrowiec czy przy takim guziku raczej się nie da? Bardzo podobają mi się takie guziki, ale boję się później prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 16.04.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Martus - :* nihiru - wielkie dzieki za miłe słowa a takze za wszelkie uwagi. Generalnie całe mieszkanie jest w nowoczesnych duzych plaszczyznach. Kafle w łazienkach, kuchni, szafy w zabudowie. W sumie tylko salon jest jakby zupelnie inny aczkolwiek tez nie ma sielskosci, ktora mi sie tak bardzo podoba. Hemnes w salonie jest prosty w swej formie ale racja, ze inny jak polysk w kuchni No ale prawda jest, ze ciagnie mnie w troche innym kierunku i taki bedzie salon. Pewnie racje ma tez Mugatka, ze nikt nie powiedzial, ze wszystko ma byc w jednym stylu. Z kolorami to u mnie wielki problem, bo mi sie szybko nudza. Lubie dodatki w takich neutralnych pomieszczeniach, bo mozna je wymieniac jak czesto sie chce. Wczoraj w kuchni powiesilam cos starego na okno, w soczystej czerwieni, ale nie pasuje stylem kompletnie. Jednak racja, ze sie pomieszczenie ozywiło. Turkus jednak do tych brazów i bieli najlepiej pasuje i chyba na razie skusze sie na cos w tych kolorach. Zamowilam juz probki z dekorii rozniaste. Jedne na siebie inne na mame wiec bedzie w czym wybierac. Poducha z drugiej strony jest gladka, bez tych klinów. Guzik przechodzi na wylot. Wypelnienie jest silikonowe, do prania w pralce. Wiec calosc wrzucasz w pralke i jazda. Sprawdziłam, nic sie z tym nie dzieje i dosc szybko schnie. Ja mam w domu alergika (kurz i plesnie) wiec u mnie raczej niczego, czego sie nie da wyprac czy wytrzec w kurzu nie znajdziesz Ja juz nawet wianki prałam :D i żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 21.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam, zazdroszczę talentu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts