Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciasne ale własne - Agi eM

Recommended Posts

Jestem tu pierwszy raz :jawdrop: i od razu szok. Jakie piękne woreczki, wianeczki , literka ... naprawdę wcześniej nie szyłaś?

Możesz napisać gdzie był po drodze ten cudny sklep z materiałami?

A u siebie w sklepie tkaniny po ile masz? Bo są śliczne. Ten w kropeczki, paseczki i ten na literce. U mnie takich niestety nie ma :(

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem tu pierwszy raz :jawdrop: i od razu szok. Jakie piękne woreczki, wianeczki , literka ... naprawdę wcześniej nie szyłaś?

Możesz napisać gdzie był po drodze ten cudny sklep z materiałami?

A u siebie w sklepie tkaniny po ile masz? Bo są śliczne. Ten w kropeczki, paseczki i ten na literce. U mnie takich niestety nie ma :(

Kasiu. Nigdy wczesniej (przed pierwszym bezowym wiankiem) nie siedzialam przy maszynie. Zainspirowana zostalam pracami Kasi S. i postanowilam sprobowac. Pozyczylam maszyne i jakos poszlo. Pozniej dostalam swoja maszyne w prezencie i tak powolutku cos dziubie. Raz lepiej, raz gorzej :)

Po drodze, hmmm, mam ten wielki sklep przed oczami. Na trasie z autostrady na Czestochowe. Moj maz ma w nawigacji dokladnie zaznaczone wiec jak wroci z wyjazdu (a nie zapomne) to napisze Ci dokladny adres :)

U mnie tkaniny sa od 16-18zł tak mniej wiecej (jedne chyba 16,90 a drugie 17,50). Sa kropki, paski, groszki, kratki. Mam w telefonie zdjecia jakbys chciala to pisz, wysle Ci na mail i sobie poogladasz. Jakbys cos chciala to ja sluze pomoca. Co do jakosci - ja nie znam sie za bardzo, ale Kasi S kupowalam, ona bardziej obeznana, ale nic się nie żaliła wiec chyba wszystko ok :)

Aaa paseczki an literce to z zapasów babcinych - wiec tego nie kupie :)

Słabo udana?????????????????????? śliczna jest! taka przestrzenna!!! BARDZO UDANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martus - dziekuje kochana. Mimo wszystko na 99% bedzie do poprawki. Juz mam na nia plan, MOze sie uda :)

Witam się :)

Widzę dalszego pasjonata szycia :)

Masz bardzo ładny dom, a najbardziej spodobała mi sie kuchnia :) Bardzo spójna, nowoczesna, ale nie sterylnie pusta :)

Witam Zoja :)

Dziekuje bardzo za komplementy odnosnie kuchni. To mile tymbardziej, ze zaczelam miec co do niej rozne odczucia. Z jednej strony jest taka jak chcialam, z drugiej jednak czegos mi w niej brakuje.

A Twoj watek kiedy bedzie mozna podziwiac? :)

Po drodze, hmmm, mam ten wielki sklep przed oczami. Na trasie z autostrady na Czestochowe. Moj maz ma w nawigacji dokladnie zaznaczone wiec jak wroci z wyjazdu (a nie zapomne) to napisze Ci dokladny adres :)

U mnie tkaniny sa od 16-18zł tak mniej wiecej (jedne chyba 16,90 a drugie 17,50). Sa kropki, paski, groszki, kratki. Mam w telefonie zdjecia jakbys chciala to pisz, wysle Ci na mail i sobie poogladasz. Jakbys cos chciala to ja sluze pomoca. Co do jakosci - ja nie znam sie za bardzo, ale Kasi S kupowalam, ona bardziej obeznana, ale nic się nie żaliła wiec chyba wszystko ok :)

Aaa paseczki an literce to z zapasów babcinych - wiec tego nie kupie :)

Bardzo chętnie jeśli masz zdjęcia [email protected] .

Czy znalazłaś może ten adres?

Powiesiłam, ale...

niestety rury sa tak daleko od okna, ze zaden wysiegnik nie jest az tak dlugi. Moze powinnismy podczepic pod sufit a nie do sciany.

Turno. Jest jeszcze jedno rozwiazanie, zaslonki powieci na tych bocznych karniszach zawieszonych przed rurami. Zobaczymy.

Nie jest tak jakbym chciala ale jest lepiej niz bylo 100 razy :)

A dziś poprawilam w koncu literke mlodego

Teraz jest niemal taka jak powinna byc :) Troszke sie zmarszczyla, ale nad ty trzeba popracowac :)

http://img651.imageshack.us/img651/5991/majakm.jpg

Edytowane przez aga_dar

• 2 weeks później...