martaibartek 28.06.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Aguś mi się podoba taki jak jest piękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.06.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A ja bym zeskrobała tą farbę i pomalowała na biało, ale to takie moje zboczenie ostatnio Szkoda, że wakacje tak szybko się skończyły bo na weekend akurat zapowiadają ocieplenie w naszym rejonie. No ale zdrowie Młodego najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 02.07.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 W zwiazku z przymusowym siedzeniem w domu skonczylam nareszcie jedna czesc mojego "dzieła". Lada dzien pojawi sie druga. To obrazek dla mojego dziecka, ktore kocha owieczki. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208890_494299137254118_621361065_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 02.07.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 no to jest i ona do pary http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/479934_494616777222354_261114167_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wow, ale to musiało być pracochłonne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 03.07.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dropku. generalnie robi sie to dosc szybko choc czasu troche schodzi. Chlopca robilam bedac w ciazy z mlodym (jakos musialam sobie te 9 miesiacy w lozku zagospodarowac, a teraz tylko wykanczalam. Dziewczynke mialam zaczeta - glowa byla gotowa. Reszta poszla w 3 dni - w przerwach miedzy nadskakiwaniem moim chorym chlopakom. Genralnie praca jest swieta, uwielbiam wyszywac odkad pamietam, jedno czego nie znosze to wlasnie wykanczanie i uzupelnianie pojedynczych luk innym kolorem. Ale poszlo. Mam ochote na jakas poduszke z niewielkimi haftowanymi motywami ale nie mam inspiracji. Niby wiem, co bym chciala ale szukam potwierdzenia na zdjeciach, że moj pomysl jest trafiony Nie rzucilo Ci sie nic w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Aga półki ślicznie wyglądają i te pastelowe dzbanuszki- cudowne!!!! (skąd ci one?) A czy ty kochanan pokazywałaś okno? bo albo mi umknęło, albo się nie pochwaliłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 nie pochwaliła się a też prosiłam a ślicznie się zapowiada z tego fragmenciku który widzimy Aga jaki Ty masz kolor ścian na tych zdjęciach ? półeczki urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 15.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Martus - dziekuje Ci bardzo kochana. Czekalam na te polki i zcekalam az sie doczekalam. Taka mala rzecz a cieszy Dzbanuszki kupilam na targu u rodziców. Za te dwie sztuki zaplacilam 7zł. Uzywane, brudne byly i wydawaly sie ostro popękane ale jak sie pozniej okazalo to byl taki brud Aga - kolor to Pastelowa Orchidea. O ile sie nie myle Duluxa. Sliczny jest ten kolor (przynajmniej dla mnie). W kuchni mam magnolie i delikatnie wpada w roz a ten jest taki "akuratny" hihihi Dziewczynki. Nie chwalilam sie oknem bo nie ma czym. Ono mi sie nie poodba. Kombinowalam na wszystkie sposoby zeby wygladalo fajnie ale sie nie udalo. Na tych zdjeciach tutaj widac rury, ale wczoraj kolo 21-szej zamontowalismy w koncu dluzsze wysiegniki do karniszy i nie widac juz tego szkaradztwa, ktorego w blokach nienawidze. Moze uda mi sie cyknac jakies sensowne foto to wstawie, ale nie obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Dziś moje dziecko wymysliło sobie spacer przez miasto. Noga za nogą w skwarze betonowych płyt szukalismy tajemniczych miejsc. Młody był zachwycony, bo "aleja zabytków" kryła w sobie wiele zakamarków, do ktorych mozna bylo wejść. Było przeraźliwie goraco, miałam dość i wtedy...w jednej z bram ukazał mi sie malenki dziwny sklepik a na okienku stało wszystko co od razu chciałam mieć. jeszcze wiekszym zaskoczeniem była cena tych oto rzeczy. Kupiłam mała porcelanowa filiżanke, pojemnik na herbate a takze ceramiczny dzbanek - wazon - niemal identyczny jak ten metalowy w IKEA. Za wszystko zaplacilam.... 10zł Dzien uwazam za udany. Mlody mial swoj wymarzony spacer a ja w torbie zakupy http://2.bp.blogspot.com/-BZLstEbSpHs/UA_W1cfLD_I/AAAAAAAAAD0/elWaLImROMI/s640/cofe.jpg http://1.bp.blogspot.com/-CyI4w3F6jkc/UA_W2jhlmWI/AAAAAAAAAD8/63DKGYXGQnM/s640/tea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aga ale cudowne skarby dorwałaś! piękneeeeeee! Podziękuj synkowi za taki spacer, niech wyciąga mamę częściej A wybiera się jeszcze gdzieś na wakacje? Ja wreszcie od poniedziałku zaczynam swój czterotygodniowy urlop :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Wakacje to teraz tylko na wsi. Ale niestety jest tak, ze jak ja w domu to upaly a jak na wsi to leje. Ale dzieki temu zrobiłam pol lawy. Druga polowa czeka na pomalowanie. Zrobilam tez kolejny worek i podusie. Za tydzien jade na wies. I tyle bedzie naszych wakacji. Morza mi brak kurcze Martus - wprawdzie drugiego herbacianego pojemniczka nie bylo, ale byly jeszcze filizaneczki. One sa ecru. Ja bym wzieła jeszcze 3 wiec jak cos to jeszcze 4 zostają Jakbys miala ochote Kamelkowa podusia http://img42.imageshack.us/img42/5343/podusia.jpg Zapomniałabym. Moje dziecko zapakowało tatusiowi dzis prezent. Prawda ze uroczo? jestem z niego dumna http://2.bp.blogspot.com/-YJJaN0t3Gvs/UA_22YcTyCI/AAAAAAAAAEI/FpxKtNLLQsc/s640/prezent.jpg Edytowane 25 Lipca 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Wakacje na wsi są najlepsze pod słońcem Choć masz rację z tą pogodą, jak tylko sobie człowiek zaplanuje wyjazd to pada My do morza mamy jakieś 70-80km i jesteśmy nad nim tylko raz do roku. Jakoś nas do niego nie ciągnie... Za filiżaneczki dziękuję. Są śliczne, ale mąż się chyba ze mną rozwiedzie jak znowu zobaczy listonosza z paczką Podusia piękna!!!! I brawo dla synka-widać że odziedziczył po mamie zmysł artystyczny Edytowane 25 Lipca 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aga i trafiłam do Ciebie:)))Ale zdolne łapki masz:PPodusie okrągłą muszę sobie też zmodzić. I widzę, żeś z pyrlandiigadaj mi szybko skąd:)może jesteśmy sąsiadkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Martus - tak tylko luzno rzuciłam pomysł Heheheheheh:) Asia - ja z serca wielkopolski Jak bedziesz na zakupach zapraszam na kawe I dziekowac, dziekowac za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 To ja 40km od Ciebie :)pośrodku miedzy Poznaniem, a Lesznem:Pmiasto na Ś...jak zajadę do Ikea to się spikniemy:)w centrum:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No to żabi skok. Jak będziesz się wybierać daj znać. Z checia sie spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.07.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ale cudeńka półki śliczne o dzbanuszkach i dzisiejszych zakupach nie wspomnę poduszeczka przepiękna zabieram się do uszycia podobnej od dawna i jakoś nie mam na to czasu zastanawiałam się czym przeszywać poduszkę jak zrobię ją dużą ? muszę się zaopatrzyć w jakąś dużą igłę i chyba jakiś sznurek. Piękna poduszeczka A co jeszcze ciekawego uszyłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Oooo Kasia Poduszka to wbrew pozorom naprawde chwila. ja do niej podchodzilam jak do jeza a udalo mi sie w czasie wyjscia chlopaków do sklepu Ja przeszywam kordonkiem, grubszym i nitka podwojnie. Nic sie nie rwie, trzyma elegancko. Dzis mlody testowal jej wytrzymalosc. Chcialam uszyc zinnym srodkiem, tak jak sobie zazyczyla mama dziewczynki ale nie podobalo mi sie. Zrobilam dwie wersje i ta ze zdjecia wygrala Jedna strona bedzie ozdobna, druga do przytulania Generalnie malo czasu mam na szycie. Tak jak pisalam, wies mnie wciagneła. Za jakis czas pojawi sie moja nowa ława Nowa-stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Jej, jakie fajne zdobycze - szczególnie kubeczek I to wszystko za 10 zł??? Wow! A w ogóle to bardzo ładne zdjęcia robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts