aga_dar 26.07.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Sie wczoraj dzbanek nie wstawił U nas taki upał, ze nie mozna bylo juz o 8 wyjść na balkon bo tak paliło. Nie wiem jak z dzieckiem dzis wyjde. A wiem, ze mi nie popusci :/ http://img560.imageshack.us/img560/4374/dzbanek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aga śliczne zdobycze, a dzbanek chętnie bym przywłaszczyła na wazonik potrzebuje Chyba teraz będziesz miała spacerowy cel Podusia urocza, takiej też jeszcze nie szyłam, i popieram Drop - piękne zdjęcia robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 26.07.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropku i Mugatko - priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aguś, masz na myśli ten poranny czy teraz jeszcze coś pisałaś? Mam nadzieję, że mój też doszedł na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 26.07.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) No to skonczyłam. Mamie Kamelci tak sie spodobała podusia, za zamowila druga w zieleni i do tego girlande z choragiewek trójkącików Kolorki wprawidzie nie moje, ale wazne, zeby sie zleceniodawcy podobalo http://img502.imageshack.us/img502/7712/kompletw.jpg http://2.bp.blogspot.com/-fIkB9i4ZP8M/UBGAUfuYugI/AAAAAAAAAEw/33HyxQwO9rQ/s640/zielona.jpg Edytowane 26 Lipca 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Piękności pw wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witaj piękne rzeczy szyjesz i masz bardzo sympatyczne mieszkanko - z przyjemnością będę zaglądała ja na maszynie póki co głównie papier szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 cuda takie podusie najbardziej mi pasują w pastelowych pokojach dziewczynek Aga a Ty w jakim wieku masz dzieci ? dziecko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 26.07.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Kasia- odpisałam Kamilcia - dziekuje. Ja z kolei za scrap sie nie moge wziac. Nie czuje za bardzo "czaczy" Mugatka - Ja mam jedno. Mlody ma niecałe 6 lat A podusie wlasnie proponowalam w pastelach. wrzos z bialym bo taki pokoj ma ta dziewczynka, ale mama chciala kontrastowo zolty z zielonym i sie nie spieralam, bo to im ma sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 klient nasz Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 klient nasz Pan fakt chociaz czasem ciezko robić inaczej niż " w duszy gra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 26.07.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 fakt chociaz czasem ciezko robić inaczej niż " w duszy gra" Generalnie podchodziłam jak do jajka. Ciezko mi bylo zebrac te kolory jakos w calosc, dobrac tkaniny. No ale sie udało. Choc ja caly czas bede twierdzila ze moj wrzosowy zamysł bylby bardziej trafiony i tez by im sie spodobal. Ale nie udalo sie ich przekonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ależ cudne te podusie:) Kurcze, a ta żółta...miodzio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.07.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No to żabi skok. Jak będziesz się wybierać daj znać. Z checia sie spotkam jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.07.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A i poduszki sympatyczne:)miłego wieczorowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dziekuej bardzo dziewczyny za tyle miłych slow Fajnie, ze Wam sie podobaja te poduchy. Ja dzis na wsi. Wlasciwie na pewno weekend na wsi. Zeby tylko bylo ciut chlodniej bo nawet tutaj ciezko wytrzymac. Jutro biore sie za bejcowanie blatu ławy. Z jednej strony nie moge sie doczekac efektu koncowego a z drugiej boje sie, że na mojej sosnie nie wyjdzie wszystko tak pieknie jakbym chciała. Mam tez stare okna do zrobienia. Mam na nie pomysl, ale... okucia przywlaszczyl sobie zlomiarz. Jak dorwe gnojka to zabije, takie piekne rzeźbione były. Znalazłam tez na strychu przepiekne zagłowia do łozek. sa dwa z lozek pojedynczych i mam zagwozdkę. Moj materac jest na lozko 160cm a dwa zaglowia sa z lozek pojedynczych i maja po 90cm kazde, co daje 180cm. I jak zrobic zeby pasowało???? Zwezic z miejscu styku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.07.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Zwężaj, albo zostaw takie po 10cm z każdej str.szersze. Bierz do domu i przymierzaj, jak będzie lepiej pasowało do łóżka:)a okna stare..cudne zapewne.Pokazuj Aga, pokazuj, co tam modzisz na tej pięknej wielkopolskiej wsi. my od jutra się działkujemypozdrawiam i miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.07.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jutro wstawie fotki. Musze na strych sie wybrac z aparatem Wies lubuska jest - opuscilam wielkopolske na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.07.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jutro wstawie fotki. Musze na strych sie wybrac z aparatem Wies lubuska jest - opuscilam wielkopolske na weekend czasem od wielkiego świata;) trzeba odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 28.07.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) Tylko na chwile moje male szczesliwe szczescie Edytowane 29 Lipca 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts