Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciasne ale własne - Agi eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to skonczyłam.

Mamie Kamelci tak sie spodobała podusia, za zamowila druga w zieleni i do tego girlande z choragiewek trójkącików :)

Kolorki wprawidzie nie moje, ale wazne, zeby sie zleceniodawcy podobalo :)

http://img502.imageshack.us/img502/7712/kompletw.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-fIkB9i4ZP8M/UBGAUfuYugI/AAAAAAAAAEw/33HyxQwO9rQ/s640/zielona.jpg

Edytowane przez aga_dar

Kasia- odpisałam :)

Kamilcia - dziekuje. Ja z kolei za scrap sie nie moge wziac. Nie czuje za bardzo "czaczy" :)

Mugatka - Ja mam jedno. Mlody ma niecałe 6 lat :) A podusie wlasnie proponowalam w pastelach. wrzos z bialym bo taki pokoj ma ta dziewczynka, ale mama chciala kontrastowo zolty z zielonym i sie nie spieralam, bo to im ma sie podobac :)

fakt :) chociaz czasem ciezko robić inaczej niż " w duszy gra"

Generalnie podchodziłam jak do jajka. Ciezko mi bylo zebrac te kolory jakos w calosc, dobrac tkaniny. No ale sie udało. Choc ja caly czas bede twierdzila ze moj wrzosowy zamysł bylby bardziej trafiony i tez by im sie spodobal. Ale nie udalo sie ich przekonac.

Dziekuej bardzo dziewczyny za tyle miłych slow :) Fajnie, ze Wam sie podobaja te poduchy.

Ja dzis na wsi. Wlasciwie na pewno weekend na wsi. Zeby tylko bylo ciut chlodniej bo nawet tutaj ciezko wytrzymac. Jutro biore sie za bejcowanie blatu ławy. Z jednej strony nie moge sie doczekac efektu koncowego a z drugiej boje sie, że na mojej sosnie nie wyjdzie wszystko tak pieknie jakbym chciała.

Mam tez stare okna do zrobienia. Mam na nie pomysl, ale... okucia przywlaszczyl sobie zlomiarz. Jak dorwe gnojka to zabije, takie piekne rzeźbione były.

Znalazłam tez na strychu przepiekne zagłowia do łozek. sa dwa z lozek pojedynczych i mam zagwozdkę. Moj materac jest na lozko 160cm a dwa zaglowia sa z lozek pojedynczych i maja po 90cm kazde, co daje 180cm. I jak zrobic zeby pasowało???? Zwezic z miejscu styku?