aga_dar 10.10.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Postanowilam dzis zrobic niespodzianke coreczce mojej kolezanki. Mała od niedawna ma swoj pokoik, troche pusty wiec nalezy go ciut umaic.Oto jeden z pomyslów juz zrealizowany. http://img90.imageshack.us/img90/2122/48644324.jpg http://img21.imageshack.us/img21/4825/78396826.jpg http://img10.imageshack.us/img10/7215/14097870.jpg Edytowane 11 Października 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aga jesteś :) Cieszę się, że jednak powróciłaś :) o woreczkach ponownie: NAJPIĘKNIEJSZE NA FORUM!!!!! jestem zakochana w sówkowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.10.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Pięknie udała się literka Perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 11.10.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 dzieki wielkie dziewczyny dzis biore sie za wymyslne girlandy, ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Edytowane 11 Października 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cudna literka! też taką chcę!!! Piękne ujęcia Aga! jakim aparatem robisz focie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 11.10.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aparat mam Nikon D90. Generalnie ostatnio dopadlo mnie fotograficzne lenistwo i weny jakos brak a kiedys... kiedys to sie robilo zdjecia rozniaste, sesje od dzieciowych po akty, ale mlody zmienil wiele w moim zyciu i troche sie rozleniwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 znaczy się Aga , że profesjonalnie foty Robiłaś? tzn zawodowo? Mnie się strasznie Twoje kadry podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 12.10.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Bardziej bym to nazwala eksperymentami na dzieciach i kobietach Zawodowo to ja jestem "finansistka" ale jakos nie czuje sie w tym temacie, to trzeba bylo inaczej sobie radzic Niestety rynek fotografów bardzo sie popsul. Teraz kazdy ma aparat i kazdy ma mozliwosc robienia zdjec na niezłym poziomie. Wiedza i praktyka to jedno a pieniadze to drugie. Kiedys mozna bylo dobrze zarobic na sesjach slubnych, teraz niestety coraz czesciej slyszy sie "wujek ma cyfre to cos nam tam pstryknie". Ja nie wnikam w jakosc tych zdjec bo to ludziom ma sie podobac a nie mi A wczoraj bawiłam sie troche przy maszynie. Sówka wyszła łysa. Anetko mialas racje, sowie brakuje uszu. Musialam byc wczoraj niezle zmeczona ze tego nie zauwazylam http://img221.imageshack.us/img221/4817/sowaa.jpg http://img825.imageshack.us/img825/7583/sowaaa.jpg Edytowane 12 Października 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No niestety jest jak Piszesz...Ja mam męża fotografa zapaleńca ale on gustuje bardziej w plenerach , w zdjęciach rodzinnych mniej , chociaż odkąd są z nami dzieci trend delikatnie mu się zmienia:lol2:... mamy przyjaciółkę Fotografkę - ma studio, lab etc, pełny profesjonalizm, cudne robi zdjęciaaaa, jest zarobiona po uszy bo ogrom zleceń ma , nie da się ukryć - w domowych warunkach nawet mając blendę trudno jest cyknąć fotkę, równie dobrą jak te studyjne... chyba czas pomysleć w końcu o jakiś jesiennych, plenerowych zdjatkach rodzinnych , zanim liście znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 12.10.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No ja juz tez myslalam o tym ale moje dziecie chore Dzis piekna pogoda ale my w domu siedzimy. Moze jutro albo w niedziele uda sie jakis spacerek i uwiecznienie pieknej zlotej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Pysiaczku - niebawem mam nadzieje sie nia pochwalic. Ciekawe jak wyjdzie po wosku i innych zabiegach ktorych sie jeszcze nie doczekala. W kazdym razie jest zupelnie inna niz Twoja, chyba ze zaszaleje z pobielaniem blatu, choc boje sie tego bardzo. Jakbys mogla cyknac mi jakies foto swojego blatu z bliska Aga dopiero przeczytałam - przepraszam Jeśli jutro nie będzie za późno to postaram się zrobić dla Ciebie to zdjęcie bo dziś to późno do domu wrócę Przepiękna sówka! (nawet bez uszu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.10.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Aga sówka bezuszna i tak urocza a aplikacji to ja sama - w zyciu ! bardziej o zamówieniu myslałam u Ciebie, ale musze najpierw ogarnąć tzw "pierwszy plan" zanim za dodatki się wezmę o ile sówkę "papierową" do ramki zrobię bez problemu to juz poducha-sówka w życiu nie wyjdzie mi. jak to mówią - nie mozna być od wszystkiego Co do fotografii pt " pstrykać każdy może"... cos o tym wiem - od lat sprzedajemy sprzęt studyjny i jest masa zapytań w stylu" chce robic zdjęcia w p-lach/szkołach - oświetlenie poprosze - byle tanie ! " - a wiadomo jak potem te fotki wychodzą... Osobiście bardzo bym chciała nauczyć się robić naprawde dobre zdjęcia, ale na razie... doba za krótka - może kiedyś. Póki co ograniczam się do cykania- tak, właśnie cykania na półautomacie zdjęć chłopakom na potrzeby własno-scrapowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aga nie wiem czy to jeszcze aktualne z tą ławą Bardzo przepraszam za moje gapiostwo. Zdjęcia zrobiłam dawno ale jakoś nie starczyło czasu/pamięci żeby je tu Ci wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 15.11.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam Pysiaczku dziekuje bardzo za zdjecia. Kurcze zaluje, ze ja swojej jednak biela jakas nie potraktowalam. Moj zostal ciemny. MIalam go maznac czyms, sprobowac jak bedzie wygladal, ale moj chlopina chcac zrobic mi niespodzianke 3 dni temu potraktowal blat woskiem. Jestem wsciekla, bo teraz o bieleniu moge tylko pomarzyc. Wyszlo ciemo cholernie, przygotowalam blat pod paste wybielajaca ale niestety 13h w pracy uniemozliwilo mi dokonczenie swojego dziela tak jak chcialam. Twoja wyszla idelna. Taka jak miala wyjsc moja Chcialam przeprosic ze wykasowalam swoje zdjecia, zdjecia mieszkania. Wiem jednak ze dotarla tu osoba, ktorej byc tu nie powinno. Mam nadzieje, ze zrozumiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 15.11.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ława moja wyszla tak Niestety za ciemna. Teraz juz po ptokach http://img534.imageshack.us/img534/2792/lawak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Aga ława i tak wygląda bosko... a po wosku już nie można przelecieć pastą wybielającą ? rozjaśniłoby trochę ? nie fajnie z tą niechcianą osobą ... przepraszam że nie odpisałam na smska - zostawiłam to na później, potem zapomniałam a jak sobie przypomniałam to nie mogę już zobaczyć zdjęć kuchni a już nie pamiętam jak to wyglądało Pozdrawiam Cię serdecznie i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.12.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.12.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Agata http://imageshack.us/a/img715/3891/yczeniaem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts