kiel.basa 02.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 koledzy, Obilo mi sie o uszy, ze sa producenci ktorzy robia wymiar drzwi jako swoj sandard (czyli nie na zamowienie) w rozmiarze 95cm (otwor budowlany). Czy ktos z Was kojarzy takiego producenta? Zalezy mi na drzwiach a la Porta Granit, lub Kwarc, gladkie, biale, tylko z Porty podobno okresy oczekiwania sa rzedu 6 tygodni, poza tym 95 to juz nie standardowy wymiar. Ja chcialbym te drzwi zalozyc jeszcze poki trwa remont, czyli miec je na przyszly tydzien max.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.04.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 95 cm to nie standard !Nikt nie robi drzwi na magazyn w związku z tym nie ma szans żebyś w 7 dni ogarnął się z drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Drogi Charlie.. ok 96cm to jest standard i od ręki.. ale w Chinach. Dostepne w polskich marketach. Tylko nie odbirzecie tego jako "polecam":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 02.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 heheheh .... zawsze mi się śmiać chce jak klient mówi, że ma takie "typowe" drzwi 95x205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 12.04.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 _FiX_, Ano okazuje sie, ze 95 to moze byc standard i na drugi raz klientowi powiesz ze sa drzwi, w ktorych ten rozmiar (przynajmniej jezeli chodzi o 95) jest standardowy.Batory Stalprodukt ma drzwi 90N sprzedawane, ktore sa zanizonym otworem 90cm, czyli tym samym, sa otworem budowlanym 95cm..I tego wlasnie szukalem., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 12.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 _FiX_, Ano okazuje sie, ze 95 to moze byc standard i na drugi raz klientowi powiesz ze sa drzwi, w ktorych ten rozmiar (przynajmniej jezeli chodzi o 95) jest standardowy. Batory Stalprodukt ma drzwi 90N sprzedawane, ktore sa zanizonym otworem 90cm, czyli tym samym, sa otworem budowlanym 95cm.. I tego wlasnie szukalem., http://www.futryna.com.pl/strona-glowna/produkty/drzwi/antywlamaniowe/klasa-4-batory.htm W dużej tajemnicy je trzymają. Zresztą jeśli 90N jest wymiarowo analogiczne do 80N to jedynie ościeżnica narożna wejdzie na krawędź otworu 95cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts