lukasz_ 03.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam! Ratuję się na tym forum licząc na pomoc, bo moje inicjatywy się wyczerpały. Mam podtynkową spłuczkę JOMO TSR.Cieknie od spodu - wydawało mi się, że uszczelka na zaworze spustowym -> wymyłem, obróciłem do góry nogami, wymieniłem na nową, kupiłem cały zawór spustowy i niestety nadal cieknie... Czy moje podejrzenie, że jest to koszyk taki jak tutaj: http://sgs-service.com.pl/sklep/popup_image.php?pID=416 jest słuszne?... Nie chcę wydawać kolejnych pieniędzy na marne - za jedną moją pomyłkę już zapłaciłem 60 zł (myślałem, że ostatecznie zawór spustowy jest nieszczelny i kupiłem nowy...).Tak sobie myślę, że może to być ten oring w koszyku - mam jednak długie ręce i nie jestem w stanie dojść do koszyki dłonią, musiałbym wiedzieć jak go wyjąć przy pomocy narzędzi, żeby nie narobić jeszcze więcej szkód... Czy ktoś może mi pomóc i podpowiedzieć?.. Może jakieś inne sugestie? Chciałem oszczędzić na hydrauliku i załatwić temat samemu, na razie jednak wtopa... Za szybką pomoc z góry dziękuję - będę czekał na wiadomości, bo jak wiadomo - bez ubikacji żyje się dzisiaj trochę ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts