tacim 03.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mam pytanie może mi ktoś podpowie biorę się za budowę altanki 3,6x3 i tu moje pytanie (dach koperta) czy belka ( w domu jest to murłata) 10x10 cm o długości 3,6 będzie wymagała dodatkowego podparcia np w środkowej części. Pytanie może proste, łatwe itp ale nie chcę na jednej ścianie (wejściowej) robić podparcia a boje się, że zimą się złoży od śniegu . Pomożecie ? Piszę tutaj bo nie wiem czy w ogrodach ktoś będzie posiadał wiedzę takową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 03.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mysle ze rzeczywiscie podparcie od strony wejsciowej byloby niewskazane ale dobrym rozwiązaniem byloby zrobienie zastrzalow np.jakichs rzezbionych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts