Ladybird76 17.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kasieńko ale u Ciebie robi się z każdą chwilą domowo aż nie mogę się doczekać finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mam nadzieję, że zostaniecie przy białym:cool:.Pięknie, coraz piękniej u Ciebie:yes:. Wiosna idzie:lol:. Będzie jeszcze piękniej:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 17.03.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ja też się dołączam do pytania Agguli:) Ciekawią mnie również głośniki jakie zamontujesz. Masz może zdjęcia jak takie głośniki wyglądają? Jeżeli polecasz firmę od instalacji inteligentnej to proszę wyślij mi namiary na priv - chciałabym wycenić podobny system u siebie;) Ja też jestem ze śląska, więc powinni mieć blisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 18.03.2013 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Myślę Katti że jesteś facetem8). Bardzo duże postępy. Sledzę i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 W takim razie zdjęcia dobrze przeklamuja bo myślałam ze jest znacznie wyżej:) Jak dla mnie na zdjęciach domek wygląda identycznie, jak w rzeczywistości. Zbyt mała powierzchnia, żeby spróbować "oszukiwać" wykonując zdjęcia z jakiejś sprzyjającej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Katti, bardzo mi się u Ciebie podoba Lully zawsze można na Ciebie liczyć Ja zaliczam się do tych, którzy nie mogą doczekać się Twoich fascynujących, katalogowych wnętrz.... Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Czy to oznacza, że teraz wrzucacie meble i mieszkacie ?? Blisko, blisko Powiem Ci że jak tak przeglądałem inne dzienniki gdzie niedawno forumowicze się wprowadzili, to mam wrażenie że u Ciebie od etapu SSO/SSZ do wykończenia poszło bardzo sprawnie. Ekipa górali rzeczywiście musiała działać bardzo sprawnie. A z samej estetyki wykonania jesteś zadowolona? To oznacza, że malujemy, wrzucamy meble, montujemy umywalki i tymczasowe (jak najtańsze) krany i PRZEPROWADZAMY SIĘ Zamówiłam już lampy wiszące, czekamy na drzwi wewnętrzne, lustra i kabinę. Kuchnia i meble do łazienki się robią Faktycznie nie mieliśmy chwili przerwy...a to bardzo ważne. Można w takim czasie zebrać, jakieś dodatkowe środki pieniężne, odpocząć od wszystkich problemów i wyborów budowlanych. U nas non stop coś się dzieje. Pracowaliśmy całą zimę. Górale są rewelacyjni. Łazienka wykonana perfekcyjnie poza jedną płytką, którą prosiłam żeby wymienić. Podobnie podłoga. Myśleli jak pracowali, a było nad czym. Pamiętajcie, żeby na etapie wylewek (lub ogrzewania podłogowego jeśli jest) dobrze przemyśleć dylatacje, bo późniejsze ułożenie np kafelek wymaga niezłej gimnastyki! Chyba, że nie przejmujemy się niczym i układamy tylko tak, "żeby było ładnie"... Jeśli mogę komuś na Śląsku i Małopolsce ich polecić, to POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Katti, możesz napisać, jak technicznie rozwiązaliście sprawę sterowania muzyką, że w różnych pomieszczeniach puszczasz coś innego? Bardzo mnie to interesuje, proszę, napisz, może być pw. Aggula, wszystko dzięki systemowi sterowania domkiem. Panel ma wiele możliwości. Montujemy w wybranych pomieszczeniach głośniki, a później konfigurujemy z systemem tak, żeby każdy pokój lub wybrane pomieszczenia były ze sobą kompatybilne bądź nie. Dzięki temu, siedząc np w ubikacji możesz posłuchać sobie swojej ulubionej muzyki, w chwili, gdy Mąż świruje właśnie do pierwszych taktów jakiejś ciężkiej muzy Jeśli chcesz porozmawiać na temat tego systemu mogę Ci podać swój numer na prv. Warszawa trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja też się dołączam do pytania Agguli:) Ciekawią mnie również głośniki jakie zamontujesz. Masz może zdjęcia jak takie głośniki wyglądają? Jeżeli polecasz firmę od instalacji inteligentnej to proszę wyślij mi namiary na priv - chciałabym wycenić podobny system u siebie;) Ja też jestem ze śląska, więc powinni mieć blisko:) Beszo głośniki są w dwóch wymiarach (mniejszym i większym). Większy ma 23cm średnicę i takie głośniki będą u nas. Montowane są w systemie podtynkowym, więc warto przemyśleć temat na wcześniejszym etapie. U nas montowane będą w sufitach. Można wybierać między kolorem białym i czarnym. Mówimy oczywiście cały czas o systemie, na którym wykonywana jest nasza instalacja: Legrand Celiane. Powinni mi zapłacić za reklamę :D Przydałaby się jakaś wrzuta kasy Zejdźmy na ziemię... :] http://images33.fotosik.pl/602/7be5cfe049a39165.jpg (białe lub czarne) i ciut inaczej montowane http://images47.fotosik.pl/1760/8c552d6a3677a305.jpg białe lub czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Kasieńko ale u Ciebie robi się z każdą chwilą domowo aż nie mogę się doczekać finału Kasiu, ja też, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mam nadzieję, że zostaniecie przy białym:cool:. Pięknie, coraz piękniej u Ciebie:yes:. Wiosna idzie:lol:. Będzie jeszcze piękniej:cool:. Raśka, Kochana! Mamy dwa kolory: grafit i biel... plus trochę drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Myślę Katti że jesteś facetem8). Bardzo duże postępy. Sledzę i trzymam kciuki! I perełka na koniec dziękuję! Uśmiecham się od ucha, do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jeszcze słowo odnośnie nagłośnienia, o którym pisałam. Nie szalejemy Głośniki montujemy w pokoju dziennym, toalecie, garażu i być może w kuchni. Bliżej nie, niż tak. Gdybyśmy mieli w łazience wannę znalazłoby się miejsce na jakiś hermetyczny głośnik i tam Relaks w wannie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Raśka, Kochana! Mamy dwa kolory: grafit i biel... plus trochę drewna Hi, hi... wiem... ja pisałam o barwie światła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hi, hi... wiem... ja pisałam o barwie światła . hihihi, ale obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 19.03.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 hihihi, ale obciach Hehe to my dalej o hifi czy juz przeskoczylismy do barw szczęścia tzn światła Kejt mocny finisz, well done! Skorzystam z okazji i zapytam, ponieważ niedługo moze nie być juz o co pytać Jaki plan na taras, chodzi mi o podłogę? Asa i jeszcze jedno....będzie biel czy grafit??? ENDO pozdrawia z gorącej wanny - udanegdnia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 20.03.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jeszcze długooo stąd nie zniknę! Muszę i chcę kibicować moim ulubionym ludziskom Taka przyjemność mnie nie ominie ! Taras, hmmm..... Mamy gotowy? Przynajmniej cały czas mi się tak wydaje Jest i słoneczny i zacieniony i zadaszony i ze szlifowanego betonu? Planujemy wygospodarować jeszcze jedną podobną przestrzeń - wzdłuż południowej linii domu, chcemy w przyszłości zrobić jeszcze jeden taras, tym razem połączymy drewno ze żwirkiem. Prawdopodobnie w układzie: żwirek/drewno/żwirek.... lub drewno / żwirek w proporcjach 2:1. Właśnie siedzę nad rozplanowaniem ogrodu.... Wszystkie sugestie mileeeee widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 20.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Taras pierwsza klasa , ale to juz wiesz , czekam z niecierpliwoscia na dalsze foty wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kejt mocny finisz, well done! Skorzystam z okazji i zapytam, ponieważ niedługo moze nie być juz o co pytać Jaki plan na taras, chodzi mi o podłogę? ENDO, jesteś moim mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 22.03.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Bardzo krotko Kochani... Pękła nam szyba! cale okno do wymiany tuz przed finalem! Masakra jakas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts