Moni_ta 04.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kasia podświetlenie ledowe wyszło fantastycznie, bardzo ładnie podkreśla kontur bryły. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.11.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kosmicznie! Cieszę się, bo też mam od dawna takie zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Katti, genialnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 05.11.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 http://i3.fmix.pl/fmi460/6184556d000a123d52779565/zdjecie.jpg Katti, Wreszcie będę miał porządną tapetę na kompie Jest pięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 06.11.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Monia, Karolina! Dziękuję : ))) Miło się to czyta : ) Robert, też dziękuję : ) Zaczekaj na montaż klosza. Jestem pewna, że efekt będzie znacznie lepszy. Zygii .... specjalnie dla Ciebie wstawię zdjęcia lepszej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 SUPER ! I ledy i drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 06.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 WOW! Brak słów :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.11.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Katti, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 07.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Katti REEEEWEEELAAACJA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 12.11.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kasia jakiej szerokości masz profile pod ledy?? U nas były zaplanowane 32mm ale zastanawiam się czy koniecznie dawać takie szerokie... Z drugiej strony wąskie mają około 1,3cm klosza i to z kolei wydaje mi się mało. Na dniach pójdzie do Ciebie priv z zapotrzebowaniem elektr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.11.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kasiu super podświetlenie bramy garażowejJacek puścił Ci priv @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Katti - jest przepięknie. GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Katti, podświetlenie wyszło kosmicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artastral 17.12.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) To oznacza, że malujemy, wrzucamy meble, montujemy umywalki i tymczasowe (jak najtańsze) krany i PRZEPROWADZAMY SIĘ Zamówiłam już lampy wiszące, czekamy na drzwi wewnętrzne, lustra i kabinę. Kuchnia i meble do łazienki się robią Faktycznie nie mieliśmy chwili przerwy...a to bardzo ważne. Można w takim czasie zebrać, jakieś dodatkowe środki pieniężne, odpocząć od wszystkich problemów i wyborów budowlanych. U nas non stop coś się dzieje. Pracowaliśmy całą zimę. Górale są rewelacyjni. Łazienka wykonana perfekcyjnie poza jedną płytką, którą prosiłam żeby wymienić. Podobnie podłoga. Myśleli jak pracowali, a było nad czym. Pamiętajcie, żeby na etapie wylewek (lub ogrzewania podłogowego jeśli jest) dobrze przemyśleć dylatacje, bo późniejsze ułożenie np kafelek wymaga niezłej gimnastyki! Chyba, że nie przejmujemy się niczym i układamy tylko tak, "żeby było ładnie"... Jeśli mogę komuś na Śląsku i Małopolsce ich polecić, to POLECAM. Od jakiegoś czasu śledzę zmagania i szczerze podziwiam Dom po prostu przepiękny, przemyślany, z klimatem..... eh marzenie! Jestem na początku tej drogi i to jak widzę realizację takiego domu od wizualizacji do realnych wnętrz jest niesamowite. Jeżeli jest taka mozliwośc to chętnie bym się posiłkowała sprawdzonymi rozwiązaniami i ekipami. Czy mogła byś mi (może być na priva) podesłać namiary na tą ekipę gorali od wykańczania wnętrz i łazienek oraz przybliżone koszty całej rekuperacji? Jeżeli możesz też polecić mi jakiegoś fajnego fachowca od betonu, od okien czy inną sprawdzoną fachową pomoc to będę naprawdę bardzo wdzięczna. Na razie nie mam odwagi założyć swojego dziennika budowy ale pewnie do tego dojrzeje. Planuję budowę domu w takim samym stylu w Dąbrowie Górniczej. Mam już zgodę na plaski dach huraaaaaa i czekam na PnB Edytowane 18 Grudnia 2013 przez artastral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 23.12.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Puk puk jest tam kto ?:D Nie ma jak życie na swoim wspaniałym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artastral 30.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Człowiek się pyta.....w dobrej wierze.....a tu....... na ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Piękny DOM.Gratuluje efektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 16.03.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Hej Katti Jak pamiętam kuchnię masz zrobioną w połysku , a szafę w przedpokoju w macie . Możesz napisać co łatwiej utrzymać w czystości ? Tzn , na czym paluchy trudniej schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 26.07.2014 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 gratuluje i zazdroszcze pieknego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszysiek20 17.08.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witaj. Mam pytanie odnośnie podjazdu - jak się sprawdza, nie pojawiły się ubytki, pęknięcia? Możesz przesłać namiary na firmę, która wykonywała/zacierała ostatnią warstwę. Jaki był ich koszt za m2? Ile płaciłaś za m3 betonu drogowego na ostatnią warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts