Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Śląski dom wiejski ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ha ha ha a jak zdechną to będzie, że nie od serca ha ha ha Ja Ci nasiona przywiozę abys sobie mogła nimi obsiać jakieś grządki :) ooo Maciejkę aby Ci latem pachniała jak bedziesz w ogrodzie siedziała :)

Ty tylko przyjedź do mnie i zobacz jakie Ja mam widoki hi hi hi normalnie powalają na kolana :) teście za plecami, z prawej sąsiadów gromadka z lewej piękny ogród sąsiada i marzenie niejednej osoby a na wprost Hugoberg - las... i rechoczące żaby :p:P:P i 1300m2 trawy wokół domu będzie :) to dopiero wieś w mieście :)

ha ha ha a jak zdechną to będzie, że nie od serca ha ha ha Ja Ci nasiona przywiozę abys sobie mogła nimi obsiać jakieś grządki :) ooo Maciejkę aby Ci latem pachniała jak bedziesz w ogrodzie siedziała :)

Ty tylko przyjedź do mnie i zobacz jakie Ja mam widoki hi hi hi normalnie powalają na kolana :) teście za plecami, z prawej sąsiadów gromadka z lewej piękny ogród sąsiada i marzenie niejednej osoby a na wprost Hugoberg - las... i rechoczące żaby :p:P:P i 1300m2 trawy wokół domu będzie :) to dopiero wieś w mieście :)

Pięknie! To niczym Cię nie zaskoczyłam ;) Na Maciejkę się piszę :) - nawet w postaci nasionek...

W końcu to Twoje ulubione szarości ;)

Katti, szyba od prysznica też będzie montowana pod kątem? A kibelek, umywalkę i wannę (będzie wanna?) już wybrałaś?

Lully, to złudzenie :) Płytki idą pod kątem prostym do ściany i w miejscu łączenia białych z szarymi będzie wstawiana szyba - pod kątem prostym do ściany. Utopiliśmy już w płytkach profil U do zamontowania szyby. Złudzenie daje ściana nośna budynku, która ścina to pomieszczenie pod skosem...

Umywalki, kibelka, baterii nie wybraliśmy :) Czekamy na lustro - zamówione już. Zastanawiamy się jeszcze nad deszczownicą pod prysznic. Chcemy to wszystko zrobić spokojnie, dlatego też chłopcy nie pociągnęli jeszcze jednej ściany prysznicowej do samej góry...

Wanny nie będzie. Mieszkamy od prawie 15 lat bez wanny i już się przyzwyczailiśmy :)

Miałam na myśli połączenie płytek szarych z białymi, na zdjęciu bez białych widać, że szare zostały przycięte pod skosem :)

A to przepraszam :)Ta strona faktycznie została przycięta pod skosem :) Nie planujemy drzwi prysznicowych, ale jeżeli się kiedyś zdecydujemy to mamy dwie opcje montażu : pod skosem (jak płytki) lub pod kątem prostym.

Na razie przetestujemy opcję bez drzwi.

Teraz szukam jakiegoś fajnego uchwytu pod prysznic, żeby Mama mojego Męża mogła się przytrzymać. Uchwyty dla inwalidów są strasznie brzydkie :(

A to przepraszam :)Ta strona faktycznie została przycięta pod skosem :) Nie planujemy drzwi prysznicowych, ale jeżeli się kiedyś zdecydujemy to mamy dwie opcje montażu : pod skosem (jak płytki) lub pod kątem prostym.

Teraz szukam jakiegoś fajnego uchwytu pod prysznic, żeby Mama mojego Męża mogła się przytrzymać. Uchwyty dla inwalidów są strasznie brzydkie :(

Noooo... wiedziałam, że będzie coraz ładniej:cool::yes:...!!!

Uchwyt: http://www.sanitbuy.pl/watermark.php?photo=16378p_md_C601DC0D6FAE96B193703389CD07C0D2.jpg&resize=yes

;)

Ja też nie planuję zamknięcia prysznica w jednej z łazienek, chociaż wszyscy mi mówią, że to mało praktyczne... Może i niepraktyczne, ale przynajmniej wygląda :D

P.S. Pamiętaj, że dziś Dzień Kota :D :D :D

;)

Ja też nie planuję zamknięcia prysznica w jednej z łazienek, chociaż wszyscy mi mówią, że to mało praktyczne... Może i niepraktyczne, ale przynajmniej wygląda :D

P.S. Pamiętaj, że dziś Dzień Kota :D :D :D

Ooo, dzięki! Nie wiedziałam! :) Mamy ją dopiero dwa miesiące ... i mało doświadczeni z nas opiekunowie! :) Dostanie swój przysmaczek :):D

Nam też dużo mówią o niepraktycznym podejściu do tematu prysznica, ale cóż... Chcemy spróbować. Wody się nie boję :) spadki zrobione są tak, żeby woda nie opuszczała przeznaczonego dla niej miejsca :) Poza tym dla mnie to rozwiązanie jest bardzo praktyczne. Nie będę męczyła sie z drzwiami prysznicowymi wjeżdżając z Mamą pod prysznic...

Ależ mnie tym Dniem Kota zaskoczyłaś :)