Katti 16.02.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dla przypomnienia: w domku bawimy się tylko szarościami, grafitem, bielą i drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 wow pięknie to musi wyglądać realnie choć zdjęcia nie oddają efektu... no i kolor kafli w łazienkach mój wymarzony wrrrrrr Katti kliknij fotki z flashem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 na starym meiszkaniu miałam takie połączenia i w domku chcę mieć podobne zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W poniedziałek zrobię zdjęcia aparatem te są cykane telefonem i przesyłane do nas mmsem Jakość taka se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kasiu z jakiej firmy to są kafle? mam gdzieś podobne zapisane i muszę poszukać i zobaczyć czy nie są podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jak do nas przyjedziecie, to wkupne w postaci jakiejś sadzonki do ogrodu - PROSZĘ ... W zamian kawa na tarasie (brudnym, ale za to z jakim widokiem!) hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kasiu z jakiej firmy to są kafle? mam gdzieś podobne zapisane i muszę poszukać i zobaczyć czy nie są podobne Białe poler i mat, to IRIS Ceramica, a te szare i jasno szare graffiti - nie pamiętam - sprawdzę opakowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Swoją drogą, jakbyśmy się wszyscy powymieniali szczepami sadzonek, to każdy miałby piękny ogród za niewielkie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ha ha ha a jak zdechną to będzie, że nie od serca ha ha ha Ja Ci nasiona przywiozę abys sobie mogła nimi obsiać jakieś grządki ooo Maciejkę aby Ci latem pachniała jak bedziesz w ogrodzie siedziała Ty tylko przyjedź do mnie i zobacz jakie Ja mam widoki hi hi hi normalnie powalają na kolana teście za plecami, z prawej sąsiadów gromadka z lewej piękny ogród sąsiada i marzenie niejednej osoby a na wprost Hugoberg - las... i rechoczące żaby :P:P i 1300m2 trawy wokół domu będzie to dopiero wieś w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ha ha ha a jak zdechną to będzie, że nie od serca ha ha ha Ja Ci nasiona przywiozę abys sobie mogła nimi obsiać jakieś grządki ooo Maciejkę aby Ci latem pachniała jak bedziesz w ogrodzie siedziała Ty tylko przyjedź do mnie i zobacz jakie Ja mam widoki hi hi hi normalnie powalają na kolana teście za plecami, z prawej sąsiadów gromadka z lewej piękny ogród sąsiada i marzenie niejednej osoby a na wprost Hugoberg - las... i rechoczące żaby :P:P i 1300m2 trawy wokół domu będzie to dopiero wieś w mieście Pięknie! To niczym Cię nie zaskoczyłam Na Maciejkę się piszę - nawet w postaci nasionek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Lully, nowa sukienka mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Lully, nowa sukienka mi się podoba W końcu to Twoje ulubione szarości Katti, szyba od prysznica też będzie montowana pod kątem? A kibelek, umywalkę i wannę (będzie wanna?) już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W końcu to Twoje ulubione szarości Katti, szyba od prysznica też będzie montowana pod kątem? A kibelek, umywalkę i wannę (będzie wanna?) już wybrałaś? Lully, to złudzenie Płytki idą pod kątem prostym do ściany i w miejscu łączenia białych z szarymi będzie wstawiana szyba - pod kątem prostym do ściany. Utopiliśmy już w płytkach profil U do zamontowania szyby. Złudzenie daje ściana nośna budynku, która ścina to pomieszczenie pod skosem... Umywalki, kibelka, baterii nie wybraliśmy Czekamy na lustro - zamówione już. Zastanawiamy się jeszcze nad deszczownicą pod prysznic. Chcemy to wszystko zrobić spokojnie, dlatego też chłopcy nie pociągnęli jeszcze jednej ściany prysznicowej do samej góry... Wanny nie będzie. Mieszkamy od prawie 15 lat bez wanny i już się przyzwyczailiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Miałam na myśli połączenie płytek szarych z białymi, na zdjęciu bez białych widać, że szare zostały przycięte pod skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.02.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Miałam na myśli połączenie płytek szarych z białymi, na zdjęciu bez białych widać, że szare zostały przycięte pod skosem A to przepraszam :)Ta strona faktycznie została przycięta pod skosem Nie planujemy drzwi prysznicowych, ale jeżeli się kiedyś zdecydujemy to mamy dwie opcje montażu : pod skosem (jak płytki) lub pod kątem prostym. Na razie przetestujemy opcję bez drzwi. Teraz szukam jakiegoś fajnego uchwytu pod prysznic, żeby Mama mojego Męża mogła się przytrzymać. Uchwyty dla inwalidów są strasznie brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A to przepraszam :)Ta strona faktycznie została przycięta pod skosem Nie planujemy drzwi prysznicowych, ale jeżeli się kiedyś zdecydujemy to mamy dwie opcje montażu : pod skosem (jak płytki) lub pod kątem prostym. Na razie przetestujemy opcję bez drzwi. Teraz szukam jakiegoś fajnego uchwytu pod prysznic, żeby Mama mojego Męża mogła się przytrzymać. Uchwyty dla inwalidów są strasznie brzydkie Noooo... wiedziałam, że będzie coraz ładniej:cool:...!!! Uchwyt: http://www.sanitbuy.pl/watermark.php?photo=16378p_md_C601DC0D6FAE96B193703389CD07C0D2.jpg&resize=yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 16.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kasieńko ale Ty wiesz, że całym sercem jestem z Twoją budową i tym pięknym domkiem i pamiętaj, że choć obie mamy odmienne gusta to jednak serce Nasze bije w wiejskich klimatach :P:P tych za oknem rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 16.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 No,no super metrażów nie zazdraszczam,bo też takowe posiadam ale te przeszklenia zazdraszczam ja uwielbiam duże okna,jasne pomieszczenia,czekam z niecierpliwością na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A to przepraszam :)Ta strona faktycznie została przycięta pod skosem Nie planujemy drzwi prysznicowych, ale jeżeli się kiedyś zdecydujemy to mamy dwie opcje montażu : pod skosem (jak płytki) lub pod kątem prostym. Na razie przetestujemy opcję bez drzwi. Teraz szukam jakiegoś fajnego uchwytu pod prysznic, żeby Mama mojego Męża mogła się przytrzymać. Uchwyty dla inwalidów są strasznie brzydkie Ja też nie planuję zamknięcia prysznica w jednej z łazienek, chociaż wszyscy mi mówią, że to mało praktyczne... Może i niepraktyczne, ale przynajmniej wygląda P.S. Pamiętaj, że dziś Dzień Kota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.02.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja też nie planuję zamknięcia prysznica w jednej z łazienek, chociaż wszyscy mi mówią, że to mało praktyczne... Może i niepraktyczne, ale przynajmniej wygląda P.S. Pamiętaj, że dziś Dzień Kota :D Ooo, dzięki! Nie wiedziałam! Mamy ją dopiero dwa miesiące ... i mało doświadczeni z nas opiekunowie! Dostanie swój przysmaczek Nam też dużo mówią o niepraktycznym podejściu do tematu prysznica, ale cóż... Chcemy spróbować. Wody się nie boję spadki zrobione są tak, żeby woda nie opuszczała przeznaczonego dla niej miejsca Poza tym dla mnie to rozwiązanie jest bardzo praktyczne. Nie będę męczyła sie z drzwiami prysznicowymi wjeżdżając z Mamą pod prysznic... Ależ mnie tym Dniem Kota zaskoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts