lullaby 23.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Teraz jestem pewna, że wielkanocny koszyczek stanie na nowym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Lully, niewierny Tomaszu Chyba jednak ten koszyczek nie stanie na nowym stole.... . Święta są na początku miesiąca, a my planujemy przeprowadzkę na sam koniec kwietnia. Stołu nowego też nie będzie hehehe Kasa (nudne to już ) - a poza tym, mamy w domu stary, drewniany, rozkładany stół po Babci. Jest piękny, ma wiele dziur, a każda, to jakieś wspomnienie. Nie mam serca, żeby się go pozbyć... Stanie w jadalni, przynajmniej na razie. A później zrobimy mu delikatny lifting i znajdę dla niego miejsce, gdzieś w ogrodzie (może pod jakąś brzozą). Kto wie... ADK, pewnie nie macie lampy i nie ma jak pokazać jej elektrykowi, a kosztuje kilka dobrych stówek, więc po co ryzykować? Na stronie jednego i drugiego producenta przy modelu lampy znajdziesz kartę produktu (w niej rysunek techniczny lamp). To musi wystarczyć elektrykowi. Na stronie Agalight nie zobaczysz modelu wiszącego. Musisz wysłać zapytanie do PH z prośba o wysłanie karty katalogowej do takiego modelu, jaki sobie wybrałaś Amglad, muszę do Ciebie wrócić. Nie traktuj poprzedniego wpisu osobiści, nie tylko Ty pytałaś o rzeczy, które już były Nazwo, o byś miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Może kogoś zainteresuje to, co napiszę .... Dużo się teraz pisze w Waszych dziennikach o ogrodach Szukacie często lamp zewnętrznych, sposobów na oświetlenie ogrodów lub ich części. Nasze lampy też są piękne:) - chociaż od 2009 roku kupiła ich Hiszpańska spółka. Zerknijcie proszę. Jest ich znacznie więcej, mają różne wielkości (pokazuje np.kwadrat, a jest dostępny również np prostokąt). http://images36.fotosik.pl/390/cb6503568359654cmed.jpg http://images37.fotosik.pl/1973/b4755d7de877fc53med.jpg http://images39.fotosik.pl/1951/3261f8d7b74f77camed.jpg http://images37.fotosik.pl/1973/3f87d897813b036emed.jpg http://images45.fotosik.pl/1732/fa126de01c20a3ecmed.jpg Może ktoś sobie coś od nich wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.02.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Coraz ładniej. Ależ masz finisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Lully, niewierny Tomaszu Wręcz przeciwnie, wierzę w Waszą rychłą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 24.02.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Patrzę i patrzę i ehhh jak pięknie to już wszystko wygląda serce się raduje kiedy u Ciebie widzi już w tle napis; PÓŁMETEK Góry i doliny u mnie i jakieś zwątpienia... ten początek jeszcze przed wbiciem łopaty jest męczący i poddaje wątpliwości wiele spraw i decyzji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.02.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Katti piekna ta szarosc w wc -mozesz sprawdzic pudelko jakie to płytki?-pleasssssssse Uwielbiam jasne przestronne wnetrza i Twoje takie beda tylko mam takie male ale odnosnie bialego gresu-nie boisz sie ze po kilku msc fugi zrobia sie szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Może ktoś sobie coś od nich wybierze Bardzo fajne te lampy Katti, napiszesz co to za firma? W domku u Was coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Lully, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Bardzo fajne te lampy Katti, napiszesz co to za firma? W domku u Was coraz piękniej Dziękuję Oczywiście, to Agalight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Katti piekna ta szarosc w wc -mozesz sprawdzic pudelko jakie to płytki?-pleasssssssse Uwielbiam jasne przestronne wnetrza i Twoje takie beda tylko mam takie male ale odnosnie bialego gresu-nie boisz sie ze po kilku msc fugi zrobia sie szare? Wc - jasny szary, to płytka włoska GRAFFITI GRIGIO RETT.30x60 W łazience mamy tą samą płytkę tylko w ciemniejszym odcieniu. Boję się Fuga jest minimalna, ale i tak kiedyś musi zmienić kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Coraz ładniej. Ależ masz finisz! Dzięki śliczne Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Patrzę i patrzę i ehhh jak pięknie to już wszystko wygląda serce się raduje kiedy u Ciebie widzi już w tle napis; PÓŁMETEK Góry i doliny u mnie i jakieś zwątpienia... ten początek jeszcze przed wbiciem łopaty jest męczący i poddaje wątpliwości wiele spraw i decyzji ! I zostałaś Ty, moja Droga Nie martw się! Jest i będzie dobrze Masz solidną, bardzo dobrą ekipę. Sąsiadami się nie przejmuj....Jeszcze nie jeden raz będziesz wątpić, rozważać, zmieniać decyzje! zobaczysz sama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Katti dzieki Moze parownica co jakis czas przejechac fugi-ponoc bardzo dobrze doczyszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 24.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 I zostałaś Ty, moja Droga Nie martw się! Jest i będzie dobrze Masz solidną, bardzo dobrą ekipę. Sąsiadami się nie przejmuj....Jeszcze nie jeden raz będziesz wątpić, rozważać, zmieniać decyzje! zobaczysz sama.... Kochanie Ty moje Twoje słowa dodają otuchy i motywują do tego aby walczyć Wiesz dobrze, że podziwiam Ciebie za optymizm bo jak na razie to wykazujesz go w nadmiarze jak i życzliwość. JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Katti, jestem pod wrażeniem!!!!! Cudnie u Ciebie..... I troszkę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.02.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Katti, super, a jak Fug prawie nie widać. Co do ogólnie białej podłogi, to mam taką na poddaszu w zasadzie w całości i jestem w niej zakochana. Żałuję, że na dole mamy ciemną. Kakusek, probówałam czyścić mopem z parą fugi ciemne po budowie i nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 25.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 hohoh ho chwile mnie nie było a Ty już się wprowadzasz zazdraszczam etapu tak się zastanawiam - bo u nas też ma być prysznic otwarty czyli z szybą z boku ale bez drzwi - i pytanie czy pod takim prysznicem nie będzie zimno ? tj. jakby chcieć na chwilę zakręcić wodę np. żeby się ogolić masz wiedzę na ten temat? pozdrawiam i 3mam kciuki za końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 powiem Wam, że początkowo chciałam otwarte prysznice. W praktyce okazało się to kiepskim rozwiązaniem, bo na dole cała, a na górze połowa łazienki była mokra. Nie ma szans, żeby nie pochlapać. Kupiliśmy więc na razie na górę kabinę i komfort kąpieli jest duży. Nie ma stresu z chlapaniem, ale też jest jakoś przyjemniej/ bezpieczniej/intymniej i właśnie cieplej, kiedy są te ścianki. Nie wiem jeszcze co na dole, właśnie też biorę pod uwagę samą szybę, drzwi przesuwne na szerokość łazienki lub kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Katti, heloł, ja blondynka jestem i sie w ogóle nie gniewam:yes:...przykro mi się zrobiło, że tak to skomentowałas i tyle.... a tak masz piekny domek że tak czy siak nie moge się oprrzec, żeby do Ciebie nie zjarzec...cudenko:lol2::lol2: MAG jesli chodzi o otwarte prysznice - to dla mnie nie.... Spirea ma rację, no chyba że masz 30 metrową łazienkę i pusto na 10 m wokół prysznica - to ok. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts