Katti 25.02.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Katti, jestem pod wrażeniem!!!!! Cudnie u Ciebie..... I troszkę zazdroszczę Polinko, wieki Cię nie czytałam! Co u Ciebie? Domek sprzedany??? Jak się czujesz? Mam nadzieję, że bardzoooo dobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.02.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Katti, super, a jak Fug prawie nie widać. Co do ogólnie białej podłogi, to mam taką na poddaszu w zasadzie w całości i jestem w niej zakochana. Żałuję, że na dole mamy ciemną. Kakusek, probówałam czyścić mopem z parą fugi ciemne po budowie i nie udało się fakt, fugi prawie niewidoczne. Szczególnie w tych miejscach, gdzie udało mi się domyć podłogę Moja Mama ma bardzo fajny sprzęt, który służy do mycia podłóg i fug właśnie parą. Jest świetny! Czyści idealnie Oczywiście trzeba się z tym pobawić, ale efekt jest tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.02.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Katti, heloł, ja blondynka jestem i sie w ogóle nie gniewam:yes:...przykro mi się zrobiło, że tak to skomentowałas i tyle.... a tak masz piekny domek że tak czy siak nie moge się oprrzec, żeby do Ciebie nie zjarzec...cudenko:lol2::lol2: MAG jesli chodzi o otwarte prysznice - to dla mnie nie.... Spirea ma rację, no chyba że masz 30 metrową łazienkę i pusto na 10 m wokół prysznica - to ok. pozdrawiam:bye: Amglad, nikogo nie miałam na celu urazić Fajnie, że mimo to JESTEŚ Odwiedziłam Cię dzisiaj i muszę to napisać: Twój domek jest równie CUDNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.02.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Odnośnie pryszniców WALK - INN. Myślę, że to zależy od wielu czynników. Za dwa miesiące będę mogła coś więcej na ten temat powiedzieć! Uważam, że miejsce powinno być dobrze przemyślane, bardzo dobrze zrobione spadki na podłodze i równie ważna jest wg mnie jego wielkość. Pogadamy za kilka tygodni A wstawić drzwi do takiego prysznica możesz przecież w każdej chwili. Przynajmniej w przypadku, gdy decydujesz się na kabinę, którą wykona szklarz... nasz zapewnił nas, że w każdej chwili może takowe zamontować. Nie wiem, jak to wygląda w przypadku gotowych oszkleń. Zależało nam na kabinie bez drzwi z powodu łatwego wjazdu wózkiem pod prysznic. Również z tego powodu mamy tak posadowiony odpływ liniowy (mieści się pomiędzy kołami wózka lub krzesła inwalidzkiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.02.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czy WY również macie dzisiaj jakieś problemy z wyszukiwarką na FM? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.02.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Przy wielkości prysznica 90x90 brak drzwi jest dyskusyjny. Ale zawsze można przewidzieć większą przestrzeń, np 80x200 wylewkę dać na końcu i wtedy nic się nie wylewa. A temperatura jest ok. Sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 I u mnie prysznic OPEN sprawdza się doskonale:yes:. Ja mam tylko jedną ścianę i kawałek półścianki;).Dla przypomnienia:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125193-rASI-domek-fotoretrodziennik&p=4459886&viewfull=1#post4459886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 25.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Polinko, wieki Cię nie czytałam! Co u Ciebie? Domek sprzedany??? Jak się czujesz? Mam nadzieję, że bardzoooo dobrze .... u mnie wszystko SUPER.... rosnę Domek nadal czeka na nowego właściciela - ostatnio nie mamy czasu zająć się sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 25.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Przy wielkości prysznica 90x90 brak drzwi jest dyskusyjny. Ale zawsze można przewidzieć większą przestrzeń, np 80x200 wylewkę dać na końcu i wtedy nic się nie wylewa. A temperatura jest ok. Sprawdzone osobiście Zgadzam się, a co wiecej z temperaturą jest nawet lepiej, bo jak wychodzimy z goracego prysznica i raptem otwieramy drzwi to robi się zimno, a tu temperatura się nie zmieni drastycznie Edytowane 25 Lutego 2013 przez kasia_labo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 25.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kochani, tylko kilka zdjęć. Dzisiaj szlifowaliśmy ściany, przygotowując je do gruntowania i malowania. Mimo wielkich chęci i kilkukrotnego mycia podłóg nie udało mi się pozbyć tak dużej ilości pyłu. Muszę umyć to jeszcze kilka razy i to mając ciepłą wodę w kranie, żeby bez problemów i jak najczęściej móc ją zmieniać... Wc http://images33.fotosik.pl/574/0c5dc0659600551bmed.jpg Łazienka http://images49.fotosik.pl/1811/90ea1a0b83d0b1acmed.jpg http://images44.fotosik.pl/606/a31a6e7444ee1e93med.jpg http://images49.fotosik.pl/1811/96ca5dcf0dff6b8emed.jpg Pokój dzienny http://images35.fotosik.pl/1820/3b9ab828c24cb900med.jpg http://images48.fotosik.pl/607/cfd797643b9efacemed.jpg czy zdjecia wcieło, czy tylko ja ich nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 25.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 o już widać, sorry za zaśmiecanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 26.02.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cieszę się z Waszych opinii na temat prysznica otwartego Dzięki! MAG pewnie też się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 26.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cieszę się z Waszych opinii na temat prysznica otwartego Dzięki! MAG pewnie też się cieszy Cieszy się, cieszy mam wrażenie że pokój dzienny z jasnymi płytkami na podłodze zrobił Ci się o wiele większy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Katti super to wszystko wygląda. Dokładnie o takiej łazience jak Twoja myślę. Tylko z inną płytką, ale też szarą . Jasne płytki w salonie - świetnie to wygląda! Za adresy lampowe dzięki - napisałam do AgaLigt bo spodobała mi się taka jedna... ale pewnie będzie droga. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.02.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kochani, wszystko mamy ustalone. Każdy wie, co, jak i gdzie.... Lampy przyjechały, już wspominałam. System dla inteligentnego domku też - pięknie się prezentuje. Zobaczycie, jak będzie zamontowany na ścianach. W wolnych chwilach siedzę nad ogrodem. Wiem, jakie mają w nim być rośliny, jaki chcemy uzyskać efekt - naturalistyczny, z jak najmniejszą ilością trawnika. Natomiast umiejscowienie małej architektury na planie zagospodarowania - masakra - o ile mogę tak nazwać wydzielenie miejsca na palenisko z ławkami dla Przyjaciół, prysznic, kącik do opalania, etc ... Totalny mętlik w głowie. Chcemy połączyć w ogrodzie jasny żwirek z betonem i drewnem. Co nam z tego wyjdzie, czas pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 27.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Walk-in-shower świetna rzecz, ale i tu czycha wiele niuansów Ja polecam takie rozwiązanie na dłuższej ścianie, a na plecach szyba (bez wszelkiego rodzaju murków) Dobry pokój kąpielowy to także wanna...WOLNOSTOJĄCA a jakże! No i przeszklenie na sypialnie, szyby zdobione Z wanny patrzymy na świat, dalsza perspektywa relaksuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.02.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ENDO, czytając to, co napisałeś, uśmiecham się od ucha do ucha Szerzej się nie da .... Zrelaksowałam się już przy tej lekturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Katti zamieść jakiś rysunek poglądowy swojego ogrodu:). Wspólnymi siłami coś fajnego może wymyślimy:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.02.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Katti zamieść jakiś rysunek poglądowy swojego ogrodu:). Wspólnymi siłami coś fajnego może wymyślimy:rolleyes:. Jestem poza domem. Jak tylko wrócę natychmiast wklejam rysunek poglądowy 4You Dziękuję ślicznie Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 28.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja tez czekam na rysunek ogrodu . Piękna Katti końcówka. Pokaż proszę kominek. Ale ENDO to ma rozmach w przestrzeni . Do takich łazienek to domek minimum 300 m2. My będziemy próbować wizualnie dobić chociaż do 1/3 takiej przestrzeni wszechobecna bielą w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts