Katti 01.03.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wybraliśmy wkład kominkowy. Nadal jednak rozważamy wygląd zabudowy. Mamy kilka dylematów. Ech... Jak macie jakieś inspiracje z kominkami prostymi na jednej ścianie, piszcie proszę. http://images35.fotosik.pl/1641/7f4a99407b6930f2.jpg Wkład kominkowy z drzwiczkami podnoszonymi do góry. Szerokość fasady 910 mm, wysokość fasdy 510 mm Demonku, kiedyś wrzucałam info odnośnie kominka. W poniedziałek wrzucę kilka zdjęć. Zdecydowaliśmy się na większą szybę niż ta opisywana powyżej, ponieważ sama ściana pod zabudowę ma 310cm. Mniejszy wkład by się całkowicie zgubił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 01.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ale ENDO to ma rozmach w przestrzeni . Do takich łazienek to domek minimum 300 m2. My będziemy próbować wizualnie dobić chociaż do 1/3 takiej przestrzeni wszechobecna bielą w łazienkach. Nic bardziej mylnego, wszystko zależy od tego jak dużo wyciśniesz z ergonomii. Łazienka to ostatni element układanki w moim projekcie. Wanna stojąca + otwarty prysznic, chcę zmieścić na 15m2, co z tego wyjdzie przekonam się już niebawem. okej ale już nie marudzę o swoich rozterkach, bo Kejt będzie zła A przecież to ona ma tu najładniejszy domek i co najważniejsze już prawie ukończony Kiedy parapetówka ?? Doszły mnie słuchy, że użytkownicy z min. 5 postami w Twoim dzienniku, dostają 3 welcome drinki za free! Do tego stek argentyński i darmowa kimka na podłodze included Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 01.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kejt nie będzie zła ! Fajnie, że ten nasz maluch tak bardzo Ci się podoba Gdybyśmy mieli piętro, na piętrze łazienkę, zaprojektowaną w miejscu, z którego nikt nie widziałby wnętrza - robię wielką szybę i stawiam przy niej wannę Ponieważ jednak okno z łazienki wychodzi nam na południe, prosto na taras, musieliśmy zastosować szybę mleczną Nie chciałabym, żeby któryś z gości chodząc po tarasie, czy ogrodzie zobaczył mnie lub mojego T. wychodzących spod prysznica, czy siedzących na kibelku Sama też chcę czuć się komfortowo w łazience Od poniedziałku montujemy lampy i malujemy domek w całości na biało. W kolejnym tygodniu malujemy ponownie bielą i kolorem. W następnym tygodniu montujemy gniazdka etc oraz drewno na ścianach wewnętrznych. Kończymy też w między czasie łazienkę i wucet. Kuchnia się robi Zabudowa półek w kominku, łazience i wucecie też Czas pomyśleć o internecie. W marcu mieli wrócić Panowie od elewacji, ale ze względów finansowych musimy ich troszeczkę przesunąć w czasie, ale nie dużo. Chciałabym wreszcie położyć drewno na elewację i się nim cieszyć... Czuj się zaproszony przy okazji, jakieś łóżko do spania z pewnością się znajdzie ewentualnie zawsze mogę rozłożyć Ci namiot w ogrodzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Katti, mojej uwadze nic nie umknie Już dwa posty o robiącej się kuchni, a gdzie fotki, się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 01.03.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Katti to czekam z utęsknieniem na twoje fotki, popstrykaj detal proszę. Nic bardziej mylnego, wszystko zależy od tego jak dużo wyciśniesz z ergonomii. Łazienka to ostatni element układanki w moim projekcie. Wanna stojąca + otwarty prysznic, chcę zmieścić na 15m2, co z tego wyjdzie przekonam się już niebawem. ENDO ja odnosłam się do fotek, które wstawiłeś. Raczej te łazienki nie maja 15 m2, a bardziej gabaryty małego/ średniego salonu Ja mam łazienkę 15 m2 i żebym nie wiem jak tam cudowała to po wstawianiu prysznica, wanny, umywalki, wc i bidetu takiej przestrzeni jak na twoich fotkach nie uzyskam. A ty przeznaczasz 15m2 tylko na wannę i prysznic ? Jeżeli tak to nic tylko pozazdrościć. Edytowane 1 Marca 2013 przez demon D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.03.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Demon, Kasia_Labo ma też wkład Arysto, zerknij do Niej Nieco inna forma, ale widać na zdjęciu rączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.03.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Katti, mojej uwadze nic nie umknie Już dwa posty o robiącej się kuchni, a gdzie fotki, się pytam Lully, nie mam wizualizacji Kuchnia została narysowana na kartce papieru wspólnie z naszym stolarzem. Żadnych programów komputerowych, etc. Robi się , ale nie u nas w domku. Tną, malują, wycinają, etc. Będzie u nas początkiem kwietnia. Jak ją złożą będą FOTY ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.03.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Odnośnie bolących kolan wywaliłam zwłoki u Ciebie na dobre Leżę, sączę, co mi pod rękę podejdzie i się przyglądam ... Czekam z niecierpliwością na każdy etap i wreszcie na koniec tej ciekawej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.03.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ty tyle nie leżaczkuj bo kości Ci się zastaną a tu lada chwila znowu ruszy robota - ta najmilsza - prawie ostatnia - czyszczenie, domywanie etc PRZEPROWADZKA czas biegnie nie ubłagalnie (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.03.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Niestety zostałam zmuszona do leżakowania! wrrr.... Mam tylko nadzieję, że wyciągnę się z tego do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja i moje dzieciaki leżakujemy sobie już od zeszłego poniedziałku i ja na to też wrrrrr, bo miałam papować z Małżem parter!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.03.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Demon, Mała poprawka odnośnie naszego kominka. ARYSTO A10 Szyba u mnie ma wymiary 910/510.Kolejny ma wymiary 980/600 http://images48.fotosik.pl/619/ba7a1f8b49d32b8emed.jpg http://images45.fotosik.pl/1744/0f4c6f73a7cc0016med.jpg http://images38.fotosik.pl/1970/294bd37355259523med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.03.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ADK, właśnie, to jakaś MASAKRA! Już dawno mnie tak nie rozłożyło! Co za shit! Gaszę kompa, oczy bolą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.03.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Aaaa, DemonQ, zapomniałabym : mm doprowadzenie powietrza z zewnątrz do kominka, mam też generator ciągu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kasiulek ale Ja nie chciałam Ci nic wykrakać z tym leżenie jeju wybacz kochana i zdrowiej czym prędzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.03.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 06.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zdrówka! POWROTU DO ŻYWYCH KEJT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 06.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Katti przede wszystkim dużo, dużo zdrowia i wypoczynku . Bardzo Ci dziękuje za fotki Twojego wkładu. Mam wrażenie, oglądając zdjęcia ,że od góry i po bokach da się go całkowicie zabudować. Nęci mnie ten 980, a właściwie już się na niego nastawiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.03.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bardzo WAM dziękuję Dzisiaj udało mi się podnieść z łóżka! Uffff! Długa droga jeszcze do wyzdrowienia, ale jestem już na prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts