rasia 22.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 O! Brawooo!!! A z drugiej strony... ominie Cie mieszkanie z kartonem w drzwiach do łazienki z wyciętym serduszkiem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 22.04.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A ja lubię to ( przedostatni wpis ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Katti bardzo długie te linie swietlne .Ja u siebie w korytarzu mam tez ponad 10 m i elektryk mowil ze trzeba bedzie zalozyc przynajmniej 2 transformatory .Czy u Ciebie tez tak bedzie roziwazanie zasilanie czy masz moze jais inny "patent"? Pakowanie to bardzo ekscytujace zajecie bo to juz oznaka rychłej przeprowadzki wiec nie dziwie sie ze jestes happy Mozesz mi jeszcze podac jak "gleboko" masz osadzony wkład kominkowy tzn ile poza wkłąd wystaje jego zabudowa? Czy te zabudowe masz z plyt g-k czy krzemianowo -wapiennych? Bardzo podobaja mi sie Twoje wnetrza i osatnio znow wrociłam do opcji ze moze dam u siebie jasne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ale się dzieje! Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 22.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Katti fajny etap, juz tak blisko końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.04.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A ja już widzę to wylegiwanie się i odreagowanie po tym niesamowitym finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.04.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Katti, ja już finiszuję z tynkami (w sensie wyboru) - Caparol ThermoSan - jakaś nowa (w Polsce, w Niemczech od ok. 3 lat) technologia NQG. Został tylko kolor - Granit 50 albo 60. Zakładam, że nowe cechy tynku umożliwią utrzymanie jasnej elewacji przez dłuższy czas w większej czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Katti, ja już finiszuję z tynkami (w sensie wyboru) - Caparol ThermoSan - jakaś nowa (w Polsce, w Niemczech od ok. 3 lat) technologia NQG. Został tylko kolor - Granit 50 albo 60. Zakładam, że nowe cechy tynku umożliwią utrzymanie jasnej elewacji przez dłuższy czas w większej czystości. Śledzę każdy Twój wpis w tym temacie i mam nadzieję, że dzięki temu będzie nam łatwiej. Przyznam, że odkładam ten moment na jak najpóźniej, ponieważ zawsze znajdzie się coś pilniejszego. Nieubłaganie jednak zbliżamy się do finału tej decyzji i będę musiała lada dzień zająć się tym w pierwszej kolejności Pisaj zatem jak najwięcej Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lully, u Ciebie też się dzieje! i to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Katti fajny etap, juz tak blisko końca Moni_ta, każdy kolejny etap jest fajny u Ciebie CUDOWNIE SIĘ ROBI. Odnośnie wpisu o dachu: na naszym "osiedlu" domek postrzegany jest jako "dom bez dachu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Robert, marzy mi się to! Szczerze i jak najbardziej uczciwie: nienawidzę wyjazdów na budowę! Jestem już tym zmęczona. Chcę wreszcie tam pojechać i zostać... za każdym razem, jak człowiek pada już na pysk, musi się zebrać, wpakować w samochód i jechać znowu te xkm do domu. Brakuje mi już siły Umówiłam się już z sąsiadką, że w każdą sobotę, zanim wszyscy domownicy wstaną widzimy się u nas na tarasie z filiżanką kawy Czekam na taką sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Demon, dziękuję Rasiu, specjalnie się nie starałam Nawet bardzo chciałam zamieszkać w domku zanim przyjadą drzwi - nie udało się szkoda, bo przedstawiona przez Ciebie wizja budzi uśmiech na mojej buzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 23.04.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Katti bardzo długie te linie swietlne .Ja u siebie w korytarzu mam tez ponad 10 m i elektryk mowil ze trzeba bedzie zalozyc przynajmniej 2 transformatory .Czy u Ciebie tez tak bedzie roziwazanie zasilanie czy masz moze jais inny "patent"? Pogadam z moimi chłopakami dzisiaj wieczorem i Ci napiszę. Wydaje mi się, że ten problem rozwiązaliśmy inaczej, ale pewna nie jestem. Wiem, że mocno dyskutowali z przedstawicielem jednej współpracującej z nami firmy odnośnie właśnie tej długości stałego światła LED. Jutro najpóźniej będę coś wiedziała. Pakowanie to bardzo ekscytujace zajecie bo to juz oznaka rychłej przeprowadzki wiec nie dziwie sie ze jestes happy Mozesz mi jeszcze podac jak "gleboko" masz osadzony wkład kominkowy tzn ile poza wkłąd wystaje jego zabudowa? Czy te zabudowe masz z plyt g-k czy krzemianowo -wapiennych? Można ten wkład zlicować zpłytą, u nas płyta odstaje na 3cm od wkładu. Zabudowę mamy wykonaną z płyt g-k Bardzo podobaja mi sie Twoje wnetrza i osatnio znow wrociłam do opcji ze moze dam u siebie jasne płytki dziękuję Nasze białe matowe płytki są super! Znika z nich wszystko. Nie łapią brudu. Jestem z nich bardzo zadowolona. Żałuję, że nie weszliśmy z nimi do łazienki i wucetu. Tam mamy płytki w połysku. Nie narzekam, są piękne, nie miałam jeszcze z nimi problemu, ale zakochana jestem w tych matowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Katti ale Ci zazdroszczę tej rychłej wprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.04.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Adk, dziękuję ! My tez się cieszymy tylu rzeczy z domu nie wyrzucilam jeszcze nigdy ) hihihi Kakusku, odnośne linii ciagłej led: mamy kosmiczną rozdzielnię. Panowie planują podpiąc te trzydzieści metrow pod nią i sprawdzić, jaki będzie spadek napięcia. Jeżeli zbyt duży będziemy wpinać i chować trzy transformatory liczą jednak na to, że być może nasz statek kosmiczny to udźwignie Drzwi: BOSKIE! Ciężar, struktura, kolor, wykonanie, detale WSZYSTKO! Zadne zdjęcie tego nie odda jestem dzisiaj i jutro bez netu - jakaś awaria uciazliwa dla uzytkownikow neostrady ( potrwa tez jutro do 17ej:( ). Zdjęcia wrzucę po pełnym montażu ... Fajnego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.04.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aaaaaa! Lully Twoja okna i drzwi są świetne! Super Monita, Twoje okna i drzwi zewnętrzne też wymiatają! Cieszę się, ze macie ten etap za sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.04.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Uwaga! Jednak będzie wpis: dla mnie, dla wszystkich, dla potomnych. Przeprowadzka, to KOSZMAR! Jeśli ktoś ma zły dzień, proszę nie czytać... Nienawidzę pudeł! Tego, że nic nie można znaleźć, unoszącego się kurzu i pudła w każdym kącie! Gdzie ta pozytywna energia, która bije ze wszystkich wpisów poświęconych przeprowadzce do nowego, jakże wymarzonego, wytęsknionego domu??!! Dla mnie to męka… Dzisiaj wraca z kilkudniowej nieobecności w domu mój Mąż. Pozna swój dom?? Dodatkowo: wyrzuciłam więcej niż tonę rzeczy. Całą gorę TON Zastanawiam się, jaki obrać klucz?! Wyrzucać wszystko, czy może iść tropem „a może się przyda?” ??? Każdym kawałkiem skóry wychodzi ze mnie zmęczenie. Czy tylko dla mnie ten etap jest taką nieprzewidzianą udręką? Wczoraj w rozpaczy z niemocy upchnęłam nogami wszystkie rzeczy, które wyciągnęłam z szafki do jej środka! Zerknęłam na to i powiedziałam do siebie „NO WAY” Tym pozytywnym wpisem pozdrawiam WAS serdecznie, dodając, że … czekam na moment wyłożenia zwłok na tarasie jeszcze bardziej niż kiedykolwiek wcześniej ! Cudownego, słonecznego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 25.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 [Katti!!! Dobra strona medalu przeprowadzki to moze pozbycie sie wielu rzeczy z serii" moze kiedys sie przyda" ja marze juz o tym oczyszczaniu,glosno krzycze,ze wszystko powyrzucam:)) i powiem Tobie,ze pomimo wszystko bardzo Ci zazdroszcze etapu prac!!! Pozdrawiam i cżekam na kolejne wiesci a najlepiej fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 25.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Katti, Milosniczka prostoty ma rację, wyrzucaj co się da !! jak od wprowadzenia zrobisz sobie graciarnię w domu to potem ten stan się tylko pogarsza życzę rychłego wyłożenia zwłok na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts