Katti 01.05.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 aaaa, żeby nie rzucać słów na wiatr Kuchnia też się robi http://images35.fotosik.pl/1895/53deed9da27a3f58med.jpg http://images34.fotosik.pl/645/417d0ed5ea52cef2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Nieeee noooo..... po prostu szał ciał!!!... stałych, licujących się i pięknie białych i szaaaarych...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.05.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Swietne szafy a kuchnia mimo ze pokazalas dopiero poczatki juz mi sie bardzo podoba Pieeeeeekne te Twoje szarosci -jaki to kolor RAL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.05.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu wprowadzka za pasem,trochę nadrobiłam Twój dziennik i jak już pisałam super domek :rolleyes:a czy nie obiło mi się o uszy że kuchnia miała być szary mat ? bo na tych zdjęciach widzę połysk,chyba że się mylę,a ja mam to samo poniedziałek,wtorek ostatki malowania i sprzątanie brrr też jestem padnięta,a remont już w zamieszkałym domu to koszmar,a zmęczenie robi swoje że wszystkiego się odechciewa i jeszcze do pracy trza iść,czuje że mieszkasz gdzieś blisko mnie bo zamawiałaś okna z Rybnika życzę szybkiej przeprowadzki i o fotki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.05.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Jaki kolor RAL, nie pamiętam. Muszę zerknąć w swój zeszyt, którego nie mam przy sobie. Ściany, szare drzwi do wc i meble w kuchni, to ten sam RAL - chyba 7012. Upewnię się... Zabudowa to pół mat, ale faktycznie wyszła prawie jak połysk. Nie jestem jednak zła. Podoba się.. Tak, jak pisałam: blat tymczasowy, a co za tym idzie -zlew również Efekt będzie dopiero, jak obok tej szarości pokaże się nam drewno... http://images47.fotosik.pl/1808/9f4027af231845f0med.jpg http://images39.fotosik.pl/2027/27d6113ee1770af7med.jpg Głośniki, jak widzicie zamontowane, usb na dachu obcięta, rury do wentylacji zwulkanizowane , czekamy na ciepłą wodę. Będziemy też - po sobotnim wnoszeniu naszych starych, kochanych gratów - zabierać się za oświetlenie led ... Kochani, w życiu nie byłam tak zmęczona, jak dzisiaj!, a czeka nas jeszcze ciężka praca prawie bez snu przynajmniej do poniedziałku ... Wszystkim udanej majówki Edytowane 2 Maja 2013 przez Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.05.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 aaa...nie napisałam! Drzwi wewnetrzne mają tak krzywe ościeżnice, że nie mogliśmy ich zamontować! Zareklamowane wrócą do fabryki po weekendzie. Szkoda. Tak się cieszyliśmy Jednak będzie zasłona z serduszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 02.05.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu wprowadzka za pasem,trochę nadrobiłam Twój dziennik i jak już pisałam super domek :rolleyes:a czy nie obiło mi się o uszy że kuchnia miała być szary mat ? bo na tych zdjęciach widzę połysk,chyba że się mylę,a ja mam to samo poniedziałek,wtorek ostatki malowania i sprzątanie brrr też jestem padnięta,a remont już w zamieszkałym domu to koszmar,a zmęczenie robi swoje że wszystkiego się odechciewa i jeszcze do pracy trza iść,czuje że mieszkasz gdzieś blisko mnie bo zamawiałaś okna z Rybnika życzę szybkiej przeprowadzki i o fotki proszę Wiem, co czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kochani, w życiu nie byłam tak zmęczona, jak dzisiaj!, a czeka nas jeszcze ciężka praca prawie bez snu przynajmniej do poniedziałku ... Wszystkim udanej majówki Nie przesadźcie z tym nie-spaniem. Bo się zachetacie i zamiast się cieszyć z wprowadzki będzie długo koszmarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 04.05.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ale juz naprawde super!!!!! Katti zapewne juz niejedna kawka obalona na tarasie:) wszystko zaczyna sie pieknie prezentowac,czekam na final:) duzo sil i sloneczka na te dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 aaa...nie napisałam! Drzwi wewnetrzne mają tak krzywe ościeżnice, że nie mogliśmy ich zamontować! Zareklamowane wrócą do fabryki po weekendzie. Szkoda. Tak się cieszyliśmy Jednak będzie zasłona z serduszkiem IloveYou!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 05.05.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Katti co u Ciebie ja dzisiaj odpuściłam z tym sprzątaniem wczoraj przesadziłam i ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa leżę odpoczywam jutro też jest dzień to dokończę a dużo nie zostało miłej niedzieli życzę i nie przemęczaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Katti, czy moglabyś wstawić jeszcze fotki kuchni? Tez wybrałam szarość na fronty, ale co chwilę zmieniam zdanie: mat czy połysk nie zauważyłam frezów - masz push to open czy moze jeszcze jakieś inne rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 06.05.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nadaje z telefonu z DOMKU!! Dziekuje Wszystkim:) jak zawsze niezmiernie milo Was czytac! Co u nas? Zmeczeni jak diabli, ale juz usmiechnieci! Jutro powinnismy przewiezc ostatnie graty i w srode max pierwsza noc w domku Panowie pracuja jeszcze w tej chwili nad ciepla woda. Jutro konfiguracja z pompa ciepla i mozemy sie myc tylko z tego powodu jeszcze nie mieszkamy. Bami, zdjecia frongow wstawie jutro pokaze Wam tez, jak cudownie jest o 19.30 w naszym pokoju dziennym ktory dzisiaj płonął od zachodzącego slonca!!! Ilosc i roznorodnosc ptakow mnie zachwyca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 06.05.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ... Oczywiscie mam push to open Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ale Ci zazdroszczę!Mam nadzieję, że drzwi szybko Ci poprawią. Dobrze, że ich nie zamówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 06.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Katti - gratulacje i bardzo zazdroszczę. Mam pytanie o drzwi - jakiego producenta wybrałaś? Bo z tego co pamiętam w grę wchodziło kilku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula_K 06.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Katti, Dziś trafiłam na Twojego bloga poszukując szarości ... i nie wierzę swojemu szczęściu Twój dom jest wspaniały i wiele pomysłów pokrywa się z moimi. Ja niestety po dwóch lata budowy wpadłam w zwątpienie i trochę zniechęcenie. Próbuję potwierdzić sama przed sobą, że pomysły i rozwiązania, które chcę zastosować są naprawdę fajne. Dlatego błagam, proszę!... Zerknij do zeszytu i potwierdź proszę numer RAL, a jeśli uda się to zrobić jutro to będę wniebowzięta.... Dziś miałam zamówić drzwi do WC i próbuję skombinować kolor. Szafki w kichni mają być w tym samym kolorze, więc tym bardziej się przyda No i ściany - jaki to kolor farby i jaka firma? Czy z drzwiami i meblami to ten sam kolor, czy się różnią? Również czekam na drewno, które udowodni, że moje szarości będą prezentować się wspaniale! Z góry dziękuję! Będę się wdzięczyć w nieskończoność za pomoc! Lecę czytać wcześniejsze wpisy. Jaki kolor RAL, nie pamiętam. Muszę zerknąć w swój zeszyt, którego nie mam przy sobie. Ściany, szare drzwi do wc i meble w kuchni, to ten sam RAL - chyba 7012. Upewnię się... Zabudowa to pół mat, ale faktycznie wyszła prawie jak połysk. Nie jestem jednak zła. Podoba się.. Tak, jak pisałam: blat tymczasowy, a co za tym idzie -zlew również Efekt będzie dopiero, jak obok tej szarości pokaże się nam drewno... http://images47.fotosik.pl/1808/9f4027af231845f0med.jpg http://images39.fotosik.pl/2027/27d6113ee1770af7med.jpg Głośniki, jak widzicie zamontowane, usb na dachu obcięta, rury do wentylacji zwulkanizowane , czekamy na ciepłą wodę. Będziemy też - po sobotnim wnoszeniu naszych starych, kochanych gratów - zabierać się za oświetlenie led ... Kochani, w życiu nie byłam tak zmęczona, jak dzisiaj!, a czeka nas jeszcze ciężka praca prawie bez snu przynajmniej do poniedziałku ... Wszystkim udanej majówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.05.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Robert, drzwi sa piekne.... Szkoda tylko naszego czasu i nerwow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.05.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Katti - gratulacje i bardzo zazdroszczę. Mam pytanie o drzwi - jakiego producenta wybrałaś? Bo z tego co pamiętam w grę wchodziło kilku? Dziękuję Drzwi Interdoor płaskie, bezprzylgowe. Malowane na wybrany Ral. Są piękne i dlatego jestem jeszcze bardziej zła z powodu tych krzywych ościeżnic! pocieszające jest to, ze za chwilę o tym problemie zwyczajnie zapomnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.05.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nazwo, jak idzie przeprowadzka? mieszkacie?? 3mam kciuki... Kasiula , miło Cię gościć ! Zerknęłam , ściany, meble w kuchni i drzwi do wucetu to Ral 7012. Farba Caparola - wymieszana. Podam Ci dokładne dane jak tylko dojade na budowe. Mozna wybrac opcje mat lub satyna. Wybralismy tą drugą. Na scianie wyglada jak mat, a nie widac wszelkiego typu sladow po paluchach Dodam, ze mimo tego samego koloru Ral wszystkie te powierzchnie nie wyszly identycznie. Drzwi (matowe) sa nieco jasniejsze od scian, a zabudowa kuchni w zaleznosci od padania promieni slonecznych raz wyglada identycznie, innym razem duzo ciemniej lub jasniej... Cos wiecej szkrobne pozniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts