Kasiula_K 07.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Katti, jesteś wielka i kochana! Dziękuję! Pomocna dłoń na wagę złota. Siedzę jeszcze i myślę nad tymi kolorami... Nie trafiłam na taką farbę... Zaraz poszperam po necie. Jeśli nie zapomnisz, to numer koloru bardzo chętnie Z tymi szarościami można oszaleć... Mają tyle odcieni, że już nie mogę się połapać. Teraz zaintrygował mnie 7024 - "czysty" grafit, ale jest dosyć ciemny. Ale dosyć marudzenia! Jeszcze raz dziękuję! Będę zaglądać stale i mam nadzieję, że jak najdłużej! Nazwo, jak idzie przeprowadzka? mieszkacie?? 3mam kciuki... Kasiula , miło Cię gościć ! Zerknęłam , ściany, meble w kuchni i drzwi do wucetu to Ral 7012. Farba Caparola - wymieszana. Podam Ci dokładne dane jak tylko dojade na budowe. Mozna wybrac opcje mat lub satyna. Wybralismy tą drugą. Na scianie wyglada jak mat, a nie widac wszelkiego typu sladow po paluchach Dodam, ze mimo tego samego koloru Ral wszystkie te powierzchnie nie wyszly identycznie. Drzwi (matowe) sa nieco jasniejsze od scian, a zabudowa kuchni w zaleznosci od padania promieni slonecznych raz wyglada identycznie, innym razem duzo ciemniej lub jasniej... Cos wiecej szkrobne pozniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 07.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Katti zazdroszczę. Wygląda wspaniale !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gratuluję finiszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.05.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Gratuluję Mam wrażenie, że dopiero co wyszliście z ziemi, a tu już przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.05.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Katti my się nie przeprowadzamy,my w naszym domku mieszkamy już 5 lat ale robiliśmy generalny remont,malowanie i czuję się jak w nowym uwielbiam ten świeży zapach,zapach farb i nowych mebli jeszcze zostały takie drobnostki ale z gładzi już wyszłam,woda i ocet i załatwione nawet na panelach śladu nie ma po białych smugach,jeszcze tylko z 20 okien do umycia i gotowe :lol2:a ile śmieciorów wynieśliśmy to masakra jakaś z kąt się to bierze życzę Wam szczęścia na nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 12.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Katti jak tam pierwsze dni w nowym domku?? Jak sie spi w takim cudnym domku?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.05.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Katti, czekamy na sprawozdanie z nowego domku! Może jakaś mała fotorelacja z tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 12.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 :yes::yes: dawaj relację z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Kasia chyba bez netu jeszcze, albo delektuje się domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 13.05.2013 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Niestety nie mamy jeszcze netu! Dzisiaj bede w starym mieszkaniu, to przy okazji powrzucam jakies foty Ze srody na czwartek spalismy pierwszy raz, a wlasciwie nie spalismy! Nie mialam pojecia, ze kotek moze tak bardzo przezyc zmiane miejsca:( koszmar. Dopiero wczoraj zaczela w przykurczu poruszac sie po domku. Pierwsza noc stresowa, a juz z rana mielismy pierwszych gosci-zostali do niedzieli. Wspolnie mielismy okazje zobaczyc juz cale mnostwo ptakow, gniazda legowe, kormorany w locie i nie tylko!, sarny, ktore podchodza bardzo! blisko, byl nawet jelonek, ktory przyszedl polezec sobie w wysokiej trawie tuz pod naszym domem. Wieczorem zaby, a podobno w okolicach Nocy Swietojanskiej cale miliony swietlikow Napisze pozniej wiecej i wrzuce kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 13.05.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Qrde, nie wzięłam ze sobą karty z aparatu! Musi wystarczyć to, co mam w telefonie... chociaż nie ma zdjęć z ogniska, saren, ptaków etc ... Mamy lampy wiszące (na razie testujemy wysokość zawieszenia) http://images47.fotosik.pl/1819/89e034e69b666d10med.jpg http://images41.fotosik.pl/2041/368b79a690f93091med.jpg Widok z łóżka http://images48.fotosik.pl/695/d1d110e10a6f3665med.jpg 19.30 http://images44.fotosik.pl/694/a8fe493e137beae0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 13.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wspolnie mielismy okazje zobaczyc juz cale mnostwo ptakow, gniazda legowe, kormorany w locie i nie tylko!, sarny, ktore podchodza bardzo! blisko, byl nawet jelonek, ktory przyszedl polezec sobie w wysokiej trawie tuz pod naszym domem. Wieczorem zaby, a podobno w okolicach Nocy Swietojanskiej cale miliony swietlikow Katti gratuluję przeprowadzki:yes: Domek bardzo w moim stylu więc podglądam:D Niestety u nas MPZP nie przewiduje cudownych budynków z płaskim dachem i będę miała 30 stopni:rolleyes: Okna REWELACJA! Salon macie przeszklony cuuuuudownie. Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki bo zapowiada się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 13.05.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Będzie więcej - obiecuję Mamy też prysznic - nareszcie! a w piątek będą WRESZCIE drzwi wewnętrzne! Ściskam WAS wszystkich i do przeczytania niebawem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Katti, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 13.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Katti strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 13.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Katti - jest super! Gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 13.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 PoZaZdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 super, przy takich widokach i w takim domu MUSI się dobrze mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 13.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Katti, cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 13.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Gratuluje bardzo bardzo! I zazdroszczę jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts