Gość Te*konto usuniete 13.05.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Sorry kolego ale od ZaZdroszczenia to Ja jestem Gratuluje bardzo bardzo! I zazdroszczę jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Sorry kolego ale od ZaZdroszczenia to Ja jestem A ja od projektowania, a jakoś innemu projekt zleciłeś... Katti, i ja zazdroszczę jak nie wiem co. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 13.05.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Kasiu, cudownie że już mieszkasz:yes: Białe szafy baaardzo się mi podobają - zamawiam namiary na firmę która ci je robiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.05.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE! Od poniedzialku bedziemy mieli NET w weekend doprowadze nasz aparat do czerwonosci i Wszystkich Was poniedzialkowo zaspokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Huuurrraaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 15.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Od poniedzialku bedziemy mieli NET w weekend doprowadze nasz aparat do czerwonosci i Wszystkich Was poniedzialkowo zaspokoje Super! Doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 15.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Sorry kolego ale od ZaZdroszczenia to Ja jestem Że tak delikatnie się zapytam - a podstawa (prawna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 15.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kasia pieknie wygląda wieczorem, gratuluję przeprowadzki Wszystkiego dobrego w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.05.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Kochani! Wczoraj montowli nam drzwi wewnetrzne, ale nie o tym ... Podczas montazu ( przycinanie plytek w lazience), okolo godziny 21ej Chlopcy otwarli okno i uciekla nam Kika jestem zdruzgotana. Nie wiedzialam, ze tak siez nia zzylam! Widzialam, ze chodzi wokol domu ale nie chciala wejsc do srodka. W nocy slyszelismy odglosy walczacych kotow. Strasznie sie o nia boje! Do teraz nie wrocila! Nie ma rujki, ale na zabieg bylysmy juz umowione. A co jesli inne koty ja stad wygonily? Czy kotki wracaja w miejsca, w ktorych jeszcze sie nie zaaklimatyzowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 18.05.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Kochani! Wczoraj montowli nam drzwi wewnetrzne, ale nie o tym ... Podczas montazu ( przycinanie plytek w lazience), okolo godziny 21ej Chlopcy otwarli okno i uciekla nam Kika jestem zdruzgotana. Nie wiedzialam, ze tak siez nia zzylam! Widzialam, ze chodzi wokol domu ale nie chciala wejsc do srodka. W nocy slyszelismy odglosy walczacych kotow. Strasznie sie o nia boje! Do teraz nie wrocila! Nie ma rujki, ale na zabieg bylysmy juz umowione. A co jesli inne koty ja stad wygonily? Czy kotki wracaja w miejsca, w ktorych jeszcze sie nie zaaklimatyzowaly? Wracają, kotka mojej siostry uciekła dokładnie w takich samych okolicznościach (hałas w nowym domu) Katti, przytulam mocno Musicie jej aktywnie szukać, pewnie siedzi w jakiejś bezpiecznej kryjówce i boi się ruszyć... moja przyjaciółka miała z kotem podobną sutuację , kotka siedziała 3 dni na skrzynce energetycznej, cichutko. Szukając jej przechodzilismy tamtędy kilkanaście razy a przestraszony kot nie dał żadnego sygnału dźwiękowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 18.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ze srody na czwartek spalismy pierwszy raz, a wlasciwie nie spalismy! Nie mialam pojecia, ze kotek moze tak bardzo przezyc zmiane miejsca:( koszmar. Dopiero wczoraj zaczela w przykurczu poruszac sie po domku. Pierwsza noc stresowa, a juz z rana mielismy pierwszych gosci-zostali do niedzieli. Witaj !! To chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych dni ...GRATULACJE !!!! Mam nadzieje, że życie stało się prostsze...a "zguba" na pewno się znajdzie ! Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Nie martw się, Kasiu Kika wróci za kilka dni Ile ona ma miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.05.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Katti trzymam kciuki za szybki powrót młodej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 19.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 KEJT chwilę mnie tu nie było, a Ty już na swoim! Jestem pełen podziwu Oby Wam się dobrze mieszkało w swoim super domku! GRATULACJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 19.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Katti gratulacje z okazji przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Mam net! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 KOTEK. Bami, Zygii, Lully, Demonku! Dziękuję za wsparcie. Spanikowałam! Potrzebne mi było kilka słów od osób, które z kitkami obcują nieco dłużej niż ja. Lully, nasza mała ma już 8miesięcy Oczywiście, wróciła! Udało się jej, mimo, że nasza ziemia była stale monitorowana przez patrol koci. Miałam wrażenie, że franca (stara kocica, chyba jej matka) chodzi dookoła naszego domu i znaczy teren pilnując, żeby młoda nie wróciła. Zaczęliśmy ją odganiać i nasza Kika przytoczyła się. Dosłownie! Pogryziona okrutnie! Z milionem kleszczy, kulejąca i strasznie słaba. Zawiozłam ją rano do weterynarza. Kości całe, jest na antybiotyku. Cieszę się, że wróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Koktajl, dzięki! Fajnie, że zaglądnęłaś ENDO, jakąś mam do Ciebie słabość Zaglądaj częściej! Masz już pozwolenie? Kiedy ruszasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.05.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 MAMY INTERNET! powtarzam się, ale to takie cudowne uczucie ... Koszt 40zł brutto/ mc i 4miesiące gratis Nasza 6megowa neostrada na starym mieszkaniu, może nowemu necikowi czyścić buty! Mamy też lampy wiszące, kuchnię, szafę w pokoju dziennym, drzwi wewnętrzne, wykładzinę w sypialni i półki w spiżarce! Mamy też ciepłą wodę i prysznic w łazience. WARIACI /delikatnie powiedziane!/ Miałam obfotografować cały domek, ale… spiliśmy się okrutnie w ten weekend i nie było ani okazji, ani siły Wybaczcie. Trzeba było! Sąsiedzi mają nas zapewne za wariatów… Odkąd mieszkamy codziennie ktoś nas odwiedza. Ogniska, grillowanie, nawet kąpiel na golasa na podjeździe po 22ej, w gigantycznie lodowatej wodzie (jeszcze przed podłączeniem ciepłej i przed kupnem prysznica!). Polewaliśmy się wodą z węża ogrodowego! Piszczałam, jak małe dziecko! ależ później się bosko spało! ... Był też całodniowy słoń - Szwagier nie mógł zapanować nad sobą i cały czas dmuchał w długaśną rurkę, która wydawała z siebie bardzo głośny dźwięk, podobny do ryku słonia! Za nic w świecie nie umiem tego powtórzyć ! WAKACJE Tak się czujemy… Jak w wymarzonym miejscu na urlop. Szum drzew, śpiew ptaków, wiaterek muskający policzki…. Jest bosko! Gdy świeci słońce jest jeszcze lepiej! Pisałam u Rasi, że nawet na moim pustkowiu, pobojowisku budowlanym jest życie. To niesamowite! Właśnie obserwuję pikującego w trawę jastrzębia Kocham ten dom i to cudowne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nic tylko pozazdrościć! Pozdrawiam szczęśliwych mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts