ENDO 10.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 KEJT robisz ładne zdjęcia ptaszków ja chcę więcej! A domek no cóż... czekam na elewację bo ta koncepcja jest meeega. Fajne-proste rozwiązanie oświetlenia dla MAMY - zapewne będzie bardzo pomocne. ENDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 10.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witaj Dzieki za namiary i opis systemu. Mysle, ze polaczenie obu czujek byloby optymalnym rozwiazaniem Piekna kuchnia, swietnie zestawione faktury Mnie sie marzy biala, ale odkad mam bialy blat marzenie jakos wyblaklo Mam nadzieje, ze bedziesz miec inne odczucia. Wizualizacja fasady obledna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 11.06.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Katti, świetna kuchnia, drzwi zielone wyszły czadersko. Ja początkowo chciałam dać na górze każde drzwi w innym kolorze. Siedziałam kilka wieczorów i dopasowywałam kolory. W końcu stwierdziłam, że moje wyboru i tak nie mają znaczenia, bo nie wiadomo, jak wyglądają próbli konkretnych farb. I dałam sobie spokój z kolorami (miały być różowe u córki, ale w końcu zostały białe i sobie ponaklejała naklejki od wewnętrznej strony). Bardzo ładnie wygląda bryła i też czekam na Twoją elewację. U nas też leje. Jutro mamy mieć montowane barierki na górnych oknach, tynk już kupiony i stoi w garażu, a Pan od elewacji nie odbiera telefonu Nie pamiętam czy gratulowałam przeprowadzki, więc gratuluję Katti, u kogoś polecałaś firmę Ekodrewno z Psar. Rozmawiałam dzisiaj z nimi i chcę zwrócić się o wycenę tarasu drewnianego. Wiesz coś więcej o nich? Dzięki Spireo! Trudno wybiera się kolory drzwi patrząc w paletę RAL. Te małe kwadraciki niczego nie oddają, a wybierając kolory mniej popularne, nie ma szans na zobaczenia nawet zdjęcia z realizacji. Pisałam już wcześniej, ze miałam niezłego stracha przed montażem, że to nie będzie jednak to, co chcieliśmy Ekodrewno. Nic z nimi ostatecznie nie zrealizowaliśmy. Bardzo dobry kontakt i pomysły. Mieli również dobre ceny, ale zdecydowaliśmy się na zakup drewna w innym miejscu i samodzielną pracę nad drewnianą elewacją. Niestety Ci nie pomogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 11.06.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) KEJT robisz ładne zdjęcia ptaszków ja chcę więcej! A domek no cóż... czekam na elewację bo ta koncepcja jest meeega. Fajne-proste rozwiązanie oświetlenia dla MAMY - zapewne będzie bardzo pomocne. ENDO ENDO, ruszyłeś już? Słyszałam, że chcesz sam zrobić fundament. Macie już pozwolenie na budowę? Napisz coś .. Uchyl rąbka tajemnicy Ja też czekam na elewację.... a dzisiaj znowu PADA DESZCZ... założę chyba gumowce, kurtkę przeciwdeszczową i wyjdę poważnie porozmawiać z tym cholerstwem! Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 11.06.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witaj Dzieki za namiary i opis systemu. Mysle, ze polaczenie obu czujek byloby optymalnym rozwiazaniem Piekna kuchnia, swietnie zestawione faktury Mnie sie marzy biala, ale odkad mam bialy blat marzenie jakos wyblaklo Mam nadzieje, ze bedziesz miec inne odczucia. Wizualizacja fasady obledna! Masz jakieś problemy z białym blatem? Mój tymczasowy mdf sprawuje się niesamowicie dobrze Jestem zszokowana, bo obawiałam się bieli na blacie i to jeszcze bieli w tanim wydaniu Naczytałam się, że lubią zostawać ślady po burakach, winie, kawie, etc, a tu taki suprise Nawet jeśli coś zostanie na blacie (u mnie - zdarza się! nie zawsze jestem w stanie zmyć coś szmatką, szczególnie w weekendy taka jestem niepoprawna pani domu! ), to na drugi dzień pięknie się zmywa Biała kuchnia wygląda bosko. Długo zastanawiałam się, czy nie wymieszać w kuchni szarości z bielą na frontach, ale ponieważ nie współpracujemy z żadnym architektem wnętrz, a nasz stolarz to złota rączka, działająca bez użycia współczesnych ani żadnych innych programów komputerowych, pozostała jedynie wyobraźnia! - a z tą było w tym przypadku krucho i niepewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gruszczynka 11.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Katti a czy mogę prosić na priva namiary na tych panów "górali"? Czy oni robią SSO?Nie wiem tylko czy do Krakowa by dojechali, no chyba, że są z gór jak sama nazwa wskazuje i do Ciebie też dojeżdżali czy oni u Ciebie też robią wykończeniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Katti, a jakie drewno wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 11.06.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Katti a czy mogę prosić na priva namiary na tych panów "górali"? Czy oni robią SSO?Nie wiem tylko czy do Krakowa by dojechali, no chyba, że są z gór jak sama nazwa wskazuje i do Ciebie też dojeżdżali czy oni u Ciebie też robią wykończeniówkę? Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 11.06.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Katti, a jakie drewno wybraliście? Na elewację wybraliśmy Okoume. Deska na zamówienie - 12cm szeroka, prosta, bez żadnych nacięć, ryflowań, etc. Do wnętrz, jeszcze nie wiemy.... będę przykładała próbki do ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gruszczynka 12.06.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Poszło na prv Dzkięki Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDO 12.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ENDO, ruszyłeś już? Słyszałam, że chcesz sam zrobić fundament. Macie już pozwolenie na budowę? Napisz coś .. Uchyl rąbka tajemnicy Ja też czekam na elewację.... a dzisiaj znowu PADA DESZCZ... założę chyba gumowce, kurtkę przeciwdeszczową i wyjdę poważnie porozmawiać z tym cholerstwem! Jarek zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie i jestem pewien, że robota byłaby zrobiona na tiptop, problemem dla mnie była jednak cena, która moim zdaniem jest zbyt wysoka, stąd różne próby przemeblowania oferty Niebawem coś się zacznie dziać, ale puki co zostają ptaszki przy wiejskim domu na Śląsku. BAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 13.06.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Pokazali nas na Bryle, ale same wizualizacje żadnych zdjęć z realizacji. Nawet na takim portalu widzę, że domki z płaskimi dachami i trochę bardziej przemyślaną architekturą znajdują swoich przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nie przejmuj się. Ludzie tam komentujący są bardzo specyficzni: każdy z nich zna się na architekturze najlepiej i zrobiłby to sto razy lepiej - tylko nikt mu nie chce zlecić Nie ma zdjęć? Bo jeszcze nieskończone. Ja zazwyczaj wolę nie chwalić się samymi projektami a poczekać do realizacji i zrobienia porządnej sesji zdjęciowej. No ale to wybór Twoich architektów. A co robi tam ten gepard??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 13.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Pokazali nas na Bryle, ale same wizualizacje żadnych zdjęć z realizacji. Nawet na takim portalu widzę, że domki z płaskimi dachami i trochę bardziej przemyślaną architekturą znajdują swoich przeciwników To witaj w klubie nasz domek też był na Bryle ale już chwilę temu ... Katti, powiesili już dechy na elewacji ?? wszak pogoda ku temu wyborna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 14.06.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Katti pieknie u Ciebie!!! Przyszlam sie przywitac i pogratulowac postepu prac. Czekam na elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 16.06.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Katti - właśnie wpadłem pogratulować publikacji. Komentarzy na bryle szkoda czytać, jest tak, jak Robert mówi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.06.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dzięki Kochani! Mam do tego, co tam piszą duży dystans. Niektóre wpisy budzą nawet WIELKI UŚMIECH, hehe, np. ten, w którym mowa, że wybudowaliśmy sobie krematorium albo garaż na dwa czołgi Warto wejść i poczytać dla poprawy humoru - polecam! Dom bez dachu, szklarnia do hodowli pomidorów, bunkier deweloperski, to przy wpisach na bryle, pikuś Z innych rzeczy: - ruszyliśmy ze stelażem pod drewno, a za dwa tygodnie jedziemy z pozostałą częścią elewacji... mamy 14dni żeby skończyć stelaż, położyć wełnę, membranę i kontr łaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.06.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Poli, GRATULUJĘ! Doczytałam u Lullki, że jesteś już MAMĄ! Dużo zdrowia i szczęścia dla Ciebie i Dzidziusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 17.06.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witaj Katti! Na poczatek rowniez przekazuje serdeczne gratulacje dla Poli ))) Ja rowniez nie naleze do szczegolnie poprawnych pan domu, ale lubie miec porzadek (gorzej ze sprzataniem;). Na bialym blacie (tanim - zaznaczam) kilka razy "mordowalam sie" z sosem curry, ktore zawiera intensywnie barwiaca kurkume. Na bieli wszystko widac bardziej, wiec postanowilam, ze nastepnym razem bede miec ciemniejszy blat, zeby nie bylo tak widac "roboty". Sadze, ze efekt kolorystyczny, ktory uzyskalas w kuchni jest bardzo dobry. A jesli bedziesz miala ochote na zmiane, to za kilka lat mozesz wymienic same... fronty Niepewnosc odnosnie wyobrazni nieuzasadniona! PS Nie przejmuj sie, wpisami anonimowych ludzi. Krytycyzm, w ktorym brakuje rownowagi oceny to nasza smutna wada narodowa... Najwazniejsze, ze lokatorzy sa zadowoleni! Dobrego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 19.06.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziekuje katti, dziekuje hesperius! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts